Page 48 of 98 FirstFirst ... 3844454647484950515258 ... LastLast
Results 941 to 960 of 1949

Thread: Killzone 2

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by DarkUSS View Post
    Εγώ για να πω την αλήθεια όσο περισσότερο παίζω τόσο περισσότερο εκτιμώ το gameplay του παιχνιδιού (το είπα κι χθες στον Valkyre μέσω PSN). Tα γραφικά τα ξέραμε και τα περιμέναμε να είναι έτσι από τα trailers άλλωστε με τόσα χρόνια δουλείας ας τολμούσαν να μην είχαν φτάσει σε αυτό το επίπεδο και θα έβλεπαν τι θα άκουγαν από μένα.

Ένα μικρό προβληματάκι της beta που έχω παρατηρήσει ωστόσο είναι τα διπλά deaths. Tι εννοώ? Φαίνεται πως υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση στο πότε αντιλαμβάνεται το παιχνίδι ότι έχει πεθάνει κάποιος, έτσι αν για παράδειγμα εγώ βρεθώ face-to-face με τον Valkyre μέσα στο παιχνίδι και τον σκοτώσω πρώτος ενδέχεται κι αυτός να προλάβει να μου ρίξει και μένα ενώ κανονικά δεν θα έπρεπε να γίνεται αυτό.

Μπορεί να γίνεται λόγω lag (αν και δεν νομίζω) αλλά πάντως το έχω παρατηρήσει κι εγώ και πολλά άλλα άτομα μέσα στην beta. Φυσικά είναι κάτι που μπορεί να βελτιωθεί μέχρι να βγει το τελικό παιχνίδι, απλά το αναφέρω.
    Xμμ , οχι , εγω δεν το βρισκω τοσο λαθος αυτο.Μπορει 2 ατομα να ριξουν ταυτοχρονα ο ενας στον αλλο.Μπορει καποιος να πεθανει πρωτος , αλλα λογικο ειναι εαν πυροβοληθηκαν την ιδια στιγμη να πεθανουν και οι 2 εστω και με διαφορα χιλιοστων του δευτερολεπτου.Αλλωστε οι σφαιρες ,και αυτες κινουνται με μια ταχυτητα.

Εγω σε αλλο θεμα εχω προβλημα και το εστειλα στα φοιρουμ της Guerilla και απο οτι ακουσα θα επιληφθουν επι του θεματος επειδη οντως ειναι σοβαρο λαθος.

Συγκεκριμενα οταν παιζεις Medic , μπορεις να κανεις resurrect τους συμμαχους σου.Το προβλημα ειναι οτι εαν εχεις πεθανει σε καποιο σημειο (οπως ας πουμε μια πορτα) οπου γινεται χαμος απο πυροβολισμους, και παει να σε αναστησει καποιος medic , τοτε θα αναστηθεις μονο και μονο για να ξαναπεθανεις κατευθειαν , το οποιο ειναι πολυ χαζο.
    Κανονικα οταν σε ανασταινει καποιος θα επρεπε να σου βγαζει μια επιλογη που να λεει "Valkyre wants to resurrect you , accept Yes/No?" ή κατι παρομοιο τελωσπαντων.
    Με αυτον τον τροπο επιλεγεις εαν θες να δεχτεις το resurrect ή οχι (αναλογα με το αν γινεται χαμος απο αντιπαλους εκει στη γυρω περιοχη) και αποφευγεις το χαζο αυτο φαινομενο.

Αλλα για τα double kills , το θεωρω ωραια λεπτομερεια και ακρως ρεαλιστικο , αλλα ειναι προσωπικη αποψη αυτο.

PS3forums Fanatic DarkUSS's Avatar

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Xμμ , οχι , εγω δεν το βρισκω τοσο λαθος αυτο.Μπορει 2 ατομα να ριξουν ταυτοχρονα ο ενας στον αλλο.Μπορει καποιος να πεθανει πρωτος , αλλα λογικο ειναι εαν πυροβοληθηκαν την ιδια στιγμη να πεθανουν και οι 2 εστω και με διαφορα χιλιοστων του δευτερολεπτου.Αλλωστε οι σφαιρες ,και αυτες κινουνται με μια ταχυτητα.
    Ναι, απλά δεν γίνεται ακριβώς ταυτόχρονα. Δηλαδή βλέπεις την ένδειξη κάτω ότι εσύ σκότωσες τον άλλο και μετά πέφτεις εσύ. Συμβαίνει και σε άλλα παιχνίδια απλά στο Killzone 2 Beta είναι πιο συχνό απ΄ όσο θα έπρεπε ίσως.

Εγω σε αλλο θεμα εχω προβλημα και το εστειλα στα φοιρουμ της Guerilla και απο οτι ακουσα θα επιληφθουν επι του θεματος επειδη οντως ειναι σοβαρο λαθος.

Συγκεκριμενα οταν παιζεις Medic , μπορεις να κανεις resurrect τους συμμαχους σου.Το προβλημα ειναι οτι εαν εχεις πεθανει σε καποιο σημειο (οπως ας πουμε μια πορτα) οπου γινεται χαμος απο πυροβολισμους, και παει να σε αναστησει καποιος medic , τοτε θα αναστηθεις μονο και μονο για να ξαναπεθανεις κατευθειαν , το οποιο ειναι πολυ χαζο.
    Κανονικα οταν σε ανασταινει καποιος θα επρεπε να σου βγαζει μια επιλογη που να λεει "Valkyre wants to resurrect you , accept Yes/No?" ή κατι παρομοιο τελωσπαντων.
    Με αυτον τον τροπο επιλεγεις εαν θες να δεχτεις το resurrect ή οχι (αναλογα με το αν γινεται χαμος απο αντιπαλους εκει στη γυρω περιοχη) και αποφευγεις το χαζο αυτο φαινομενο.
    Ναι, αυτό είναι λίγο εκνευριστικό επίσης. Ωραίο θα ήταν σε τέτοιες περιπτώσεις να υπάρχει επιλογή να μπορεί ο παίκτης να κάνει "ευθανασία" και να πηγαίνει αμέσως στην επιλογή του respawn point (υπάρχει στο CoD4 κάτι παρόμοιο) γλυτώνοντας έτσι τον χαμμένο χρόνο ανάμεσα στα άσκοπα ressurects.

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by DarkUSS View Post

Ναι, αυτό είναι λίγο εκνευριστικό επίσης. Ωραίο θα ήταν σε τέτοιες περιπτώσεις να υπάρχει επιλογή να μπορεί ο παίκτης να κάνει "ευθανασία" και να πηγαίνει αμέσως στην επιλογή του respawn point (υπάρχει στο CoD4 κάτι παρόμοιο) γλυτώνοντας έτσι τον χαμμένο χρόνο ανάμεσα στα άσκοπα ressurects.
    Ακριβως αυτο οπως το λες!Το προτεινα και μου ειπε ο Motherh (γνωστος dev του ΚΖ2) οτι εξεταζουν το θεμα και θα λαβουν δραση!Εχει αναφερθει πολλακις το συγκεκριμενο "προβλημα".

Advanced Member freak's Avatar
    PSN ID
    tsikibaum

Οριστε και το πρωτο review της beta

Οντως μερικες φορες σκοτωνω καποιον, πεθαινω,, πεθαινει καποιος αλλος και μετα απο 4 δευτρερα, πεθαινει αυτος που ειχα πυροβολησει. Τι να κανουμε lag ειναι αυτο! Αλλα αυτο που ανεφερα συμβαινει σπανια. Συνηθως το lag ειναι μικρο και οι 2 σκοτωνονται ταυτοχρονα. Εχει τυχει να φαω headshot πρωτος, αλλα λογω lag να πυροβολησω και εγω δευτερος και να πεθανει και ο αντιπαλος!

Lol, θα καταργιεται το κερατο του!

Αssistant Member Forum GOD NonBorn's Avatar
    PSN ID
    nonborn
    Name
    Κωνσταντίνος

Quote Originally Posted by freak View Post
    Οριστε και το πρωτο review της beta

Οντως μερικες φορες σκοτωνω καποιον, πεθαινω,, πεθαινει καποιος αλλος και μετα απο 4 δευτερα, πεθαινει αυτος που ειχα πυροβολησει. Τι να κανουμε lag ειναι αυτο! Αλλα αυτο που ανεφερα συμβαινει σπανια. Συνηθως το lag ειναι μικρο και οι 2 σκοτωνονται ταυτοχρονα. Εχει τυχει να φαω headshot πρωτος, αλλα λογω lag να πυροβολησω και εγω δευτερος και να πεθανει και ο αντιπαλος!

Lol, θα καταργιεται το κερατο του!

1ον.
    Αυτό που λες ΔΕΝ είναι Lag... Κάνεις damage στον εχθρό και αφού πεθάνεις κάποιος άλλος σκοτώνει τον τύπο που του είχες κάνει ζημιά... Γι αυτό και δε παίρνεις όλους τους πόντους... Αλλά τους μισούς... Σε καμία περίπτωση δεν είναι lag... Είναι assist kill...

2ον. Έχεις πάρει άδεια για να κάνεις αυτό το review από τη Sony? Το beta agreement το απαγορεύει ρητά και γι αυτό δεν έχει γίνει review από εμάς τόσο καιρό που παίζουμε την beta. Από εμένα και τον Valkyre εννοώ...
    Ñǿñßöŗň™ is back on business ...

PSN ID
    tsikibaum

Ναι...Η τριτη φαση της Beta ειναι για τους δημοσιογραφους και μπορουμε να φερουμε στην επιφανεια οποιαδηποτε πληροφορια βρουμε μεσα στο παιχνιδι. Sony Hellas...

Elite pvinis's Avatar
    PSN ID
    pvinis

non σκεφτοσουν να τον καρφωσεις δηλαδη?

oreos o kontantinos pou ekane to review, mporo na po pos me k***** ligaki.
    B;epw tora teleytea kati mirrors edge, kati little big planet, kati killzone 2 kati heavy rain.. eine h proth fora pou stenaxorieme pou den exo ps3, paliotera den polieskaga.. ante na pesi kialo
    Last edited by Valkyre; 17-11-2008 at 01:42. Reason: unappropriate laguage
    Live And Let Die
    Amiga Will Never Die

PSN ID
    tsikibaum

Αν ανοιξεις το site θα δεις οτι μολις εβαλα και review του LBP! Υπομονη φιλε μ. Αν δεν εχεις PS3, τα χριστουγεννα ειναι μια καλη εποχη για να τσιμπησεις ενα!

Cool Member seaman13's Avatar
    PSN ID
    seaman13

Αν ανοιξεις το site θα δεις οτι μολις εβαλα και review του LBP! Υπομονη φιλε μ. Αν δεν εχεις PS3, τα χριστουγεννα ειναι μια καλη εποχη για να τσιμπησεις ενα!
    kalo to review alla oxi kai 8,5 teliki vathmologia!!!exeis vaei tin hamiloteri se olo to internet!!!
    Αποχαιρετα την Αλεξανδρεια,σαν ετοιμος απο καιρο...

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

PSN ID
    tsikibaum

Quote Originally Posted by seaman13 View Post
    kalo to review alla oxi kai 8,5 teliki vathmologia!!!exeis vaei tin hamiloteri se olo to internet!!!
    Κι ομως, ειναι η μονη αντικειμενικη...Παρε τα στατιστικα και κανε την διαιρεση. Οτιδηποτε αλλο δεις ειναι απλα ΥΠΕΡΕΚΤΙΜΗΣΗ. Δεν ειναι δυνατον να μου βαζουν 9,5 στο LBP και 9,5 στο MGS4. Κατσε ρε, δηλαδη εχουν ιδια γραφικα? Ιδιο ηχο? Ιδιο gameplay?

Ενταξει στο gameplay θα παρει 9 και στην αντοχη 10. Αλλα εδω κρινουμε με ενα μετρο και ενα σταθμο! Αρα, το σεναριο=μηδεν, ηχος=αδιαφορος, γραφικα=normal του κατεβαζουν το υπoτηθεμενο 9,5 σε 8,5.

Καταλαβες τι διαφορα? Τεσπα, βγαινω offtopic!

Name
    Δημήτρης

Κι ομως, ειναι η μονη αντικειμενικη...Παρε τα στατιστικα και κανε την διαιρεση. Οτιδηποτε αλλο δεις ειναι απλα ΥΠΕΡΕΚΤΙΜΗΣΗ. Δεν ειναι δυνατον να μου βαζουν 9,5 στο LBP και 9,5 στο MGS4. Κατσε ρε, δηλαδη εχουν ιδια γραφικα? Ιδιο ηχο? Ιδιο gameplay?

Ενταξει στο gameplay θα παρει 9 και στην αντοχη 10. Αλλα εδω κρινουμε με ενα μετρο και ενα σταθμο! Αρα, το σεναριο=μηδεν, ηχος=αδιαφορος, γραφικα=normal του κατεβαζουν το υπoτηθεμενο 9,5 σε 8,5.

O μονος λογος που απαντω σε αυτο το offtopic ειναι επειδη -απο οτι φαινεται- ο τροπος που βαθμολογεις τα παιχνιδια ειναι τελειως μα τελειως λαθος.

Οχι επειδη εδωσες 8.5 στο LBP , αλλα βαση της λογικης με την οποια το εδωσες οπως ειπες.

Αφαιρεσες βαθμους λογο μηδαμινου σεναριου, σε ενα platform game...

Ειναι σαν να μου λες οτι ολα τα sports games δεν θα καταφερουν ποτε να πιασουν 9αρι , επειδη δεν εχουν σεναριο.Το ιδιο και ενα puzzle game, το ιδιο και ενα fighting game.

Εισαι λαθος.Το παιχνιδι κρινεται αναλογα με την κατηγορια στην οποια ανηκει και με βαση το τι υπαρχει στην εν λογω κατηγορια απο αναλογα games.Δεν μπορεις και να πας να συγκρινεις και με τα ιδια κριτηρια να βαθμολογησεις ενα RPG και ενα platform.

Στο RPG θα δωσεις μεγαλη σημασια στο στορυ , γιατι προκειται γι αυτο ακριβως , ενα παιχνιδι που βασιζεται σε μια ιστορια.
    Σε ενα παιχνιδι platform και δη το LBP , δεν θα κατσεις να το κρινεις για την ιστορια του με τα ιδια κριτηρια που χρησιμοποιεις στο RPG!Ημαρτον!Θα το κρινεις με βαση το ποσο διασκεδαστικο ειναι!

Κανενας δεν περιμενει απο το LBP να εχει σεναριο αναλογο του MGS4!Το κρινεις με βαση το ποσο διασκεδαστικο ειναι , το ποσο ευκολο στο χειρισμο , το online coop κλπ κλπ...

Ξαναλεω, δεν τα γραφω αυτα επειδη εδωσες 8,5 , αλλα για τους λογους που ανεφερες.

/offtopic end

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Οχι ρε συ δεν παει ετσι.Δεν υπαρχει λογικη σε αυτο που λες.Τα ποδοσφαιρακια που δεν εχουν σεναριο ποσο θα παρουν δλδ.Επισης το καλα γραφικα δεν σημαινει ρεαλιστικα γραφικα.Το LBP εχει απο τα καλυτερα γραφικα που εχουμε δει στο ps3.
    Διαφωνω με το review,δεν θα πω οτι δεν ειναι αντικειμενικο αλλα ειναι λαθος για μενα.(εντελως φιλικα στα λεω αυτα).

Επισης διαφωνω και το review του Killzone 2(beta).Εισαι υπερβολικος ορισμενες φορες.Οπως πχ το σημειο που γραφεις για εκατομυρια πολυγωνα στους χαρακτηρες.κ.α.
    Πρεπει να επανεξετασεις το τροπο που βαθμολογεις και κανεις ενα review.

ps.Val ελεος με προλαβες και εχεις πει τα ιδια χαχα.
    Last edited by PDS; 17-11-2008 at 12:51.
    .

Elite marzel19's Avatar
    PSN ID
    marzel19

Χωρίς να θέλω να καλλιεργήσω και άλλο το offtopic νιώθω την ανάγκη να απαντήσω.

Παλαιότερα όλα τα sites αλλά και τα περιοδικά είχαν την τάση να βάζουν αναλυτικές βαθμολογίες για κάθε τομέα του παιχνιδιού (γραφικά, ήχος, χειρισμός, gameplay κτλ) οι οποίες διαμόρφωναν τον τελικό μέσο όρο (και είχαν το ίδιο βάρος μεταξύ τους). Αυτό σήμερα έχει εγκαταλειφθεί εφόσον όλοι έχουν φθάσει στο συμπέρασμα ότι ένα παιχνίδι πρέπει να χαρακτηρίζεται ως σύνολο και όχι ως αποτέλεσμα των μερών του.

Για παράδειγμα εάν ένας τίτλος έχει πολύ μέτρια γραφικά και ήχο τότε αυτομάτως με την παλιά μέθοδο θα έπεφτε πολύ στην βαθμολογία ενώ μπορεί να έχει φοβερό gameplay. Ως παράδειγμα μου έρχεται το Burnout Paradice το οποίο έχει μετριότατα γραφικά, μέτριο ήχο (εκτός από το soundtrack φυσικά), χειρισμό ο οποίος δεν μπορείς να πεις ότι εξομοιώνει πραγματικές συνθήκες αλλά φοβερό gameplay. Οπότε του αξίζει να στέκεται στο ίδιο επίπεδο με το τεχνικά άρτιο (αν και μερικές φορές βαρετό λόγω των περιορισμών του) GT5rologue.

Όσο για τα MGS4 και LBP έχω να πω ότι στην μία περίπτωση όντως μιλάμε για ένα έπος αλλά και στην άλλη έχουμε να κάνουμε με τον ορισμό του πωρωτικού gameplay το οποίο έχει και φοβερά γραφικά. Ίσως στην κλίμακα του 100 τα δύο παιχνίδια να μην έπαιρναν την ίδια βαθμολογία αλλά στην κλίμακα του δέκα (που έχουμε και μισά) να μπορούν να πάρουν βαθμολογία 9.5.

Βέβαια, όλα αυτά που είπα δεν σημαίνουν ότι στο review του Killzone 2 έπρεπε να μπει κάποια άλλη βαθμολογία. Έχουμε να κάνουμε με την beta κομματιού του multiplayer του τελικού παιχνιδιού οπότε είναι αναμενόμενο να μη μπορεί να εισπράξει το σύνολο της βαθμολογίας που αξίζει στο παιχνίδι. Το να βάζουμε 10άρια σε betas είναι λίγο υπερβολή.

Υ.Γ. Ρε παιδιά τόσο αργός είμαι? Μέχρι να τα γράψω είχαν εμφανιστεί άλλοι 10!

The time has come for all of us to go Home! Πλάκωσε κόσμος τελευταία οπότε πρέπει να ξεσκονίσω το summer house.

PSN ID
    tsikibaum

Τεσπα, ας συνεχισουμε στο Killzone 2! Οποιοδηποτε σχολιο ειναι ευπροσδεκτο στα comments του review!

Ευχαριστω πολυ!

PS3forums Addict vasses's Avatar

Poli ortha vathomogeis , ayto da eleipe na sigkrinoume mario , zelda i little big planet , me meal gear , killzone , grand turismo
    ta paixnidia prepei na vathomolountai VASI EPIMEROUS tomeon .GRAFIKA , IXOS , GAMEPLAY ki loipa

Siga min vazoume isa kai omoia STIS VATHOLOGIES to paidiko little big me to metal i to god of war
    tha mas kinigane kai oi petres

Apla to little big planet les oti einai to KORIFAIO platform , i to pro se podosfairaki OS ekei
    Oi ypsiles vathologies PREPEI na einai MONO gia KORIFAIA games pou sou exoun kanei entiposi os gamer i sou exoun meinei gia xronia , kai ayta einai elaxista

anafero apo crysis , half life , metal gear , god of war kai loipa allios XEFTILIZETAI I ENNOIA tou korifaiou game afou ola exoun idies VATHOMOLIES

Elite marzel19's Avatar
    PSN ID
    marzel19

Quote Originally Posted by vasses View Post
    Poli ortha vathomogeis , ayto da eleipe na sigkrinoume mario , zelda i little big planet , me meal gear , killzone , grand turismo
    ta paixnidia prepei na vathomolountai VASI EPIMEROUS tomeon .GRAFIKA , IXOS , GAMEPLAY ki loipa

Siga min vazoume isa kai omoia STIS VATHOLOGIES to paidiko little big me to metal i to god of war
    tha mas kinigane kai oi petres

Apla to little big planet les oti einai to KORIFAIO platform , i to pro se podosfairaki OS ekei
    Oi ypsiles vathologies PREPEI na einai MONO gia KORIFAIA games pou sou exoun kanei entiposi os gamer i sou exoun meinei gia xronia , kai ayta einai elaxista

anafero apo crysis , half life , metal gear , god of war kai loipa allios XEFTILIZETAI I ENNOIA tou korifaiou game afou ola exoun idies VATHOMOLIES
    Βάσει των επιλογών σου όχι μόνο περιορίζεις το target group (mature) αλλά και το είδος οπότε νομίζω ότι έχεις λάθος. Δεν μπορεί ένα καλό platformer δηλαδή να συναγωνιστεί ένα fps?

Οι περισσότεροι όταν παίξαμε mario 64 μείναμε με το στόμα ανοιχτό (και όλος ο κόσμος το θυμάται για χρόνια) για να μην αναφέρω το Ocarina of Time (τα αναφέρω επειδή αυτά έφερες ως παράδειγμα).

Επίσης, έτσι όπως το λες υπονοείς ότι ένα παιχνίδι έχει καλό τεχνικό τομέα όταν είναι ρεαλιστικό (MGS4, Half life). Δηλαδή τα physics των mario και LBP? Εγώ πιστεύω ότι κάθε είδος μπορεί να βγάλει αριστουργήματα και κάθε παιχνίδι ενός είδους μπορεί να συναγωνιστεί με ένα κάποιου άλλου.

Αυτά τα λέω γιατί ο εξαμερικανισμός που απαιτεί άπειρα fps μας έχει κάνει να ξεχάσουμε ορισμένα πράγματα.

Τα λέω όλα αυτά γιατί μου αρέσει να εκτιμώ όλα τα παιχνίδια όπως φυσικά και τα fps με το καταπληκτικό (όπως φαίνεται) Killzone 2.

The time has come for all of us to go Home! Πλάκωσε κόσμος τελευταία οπότε πρέπει να ξεσκονίσω το summer house.

Αssistant Member Forum GOD NonBorn's Avatar
    PSN ID
    nonborn
    Name
    Κωνσταντίνος

Διθυραμβικά σχόλια για το Killzone 2: http://ps3.ign.com/articles/931/931780p1.html

Αρχίστε να δέχεστε ότι αν το God of War ήταν αποκάλυψη του PS2 αυτό το παιχνίδι είναι κάτι μοναδικό σε αυτή τη γενιά και είμαι σχεδόν βέβαιος ότι θα μιλάμε γι αυτή τη γενιά στο μέλλον με αναφορές στο Killzone 2.... Είναι τίτλος σταθμός κατά τη γνώμη μου στην ιστορία των videogames. Δεν έχει υπάρξει ποτέ κάτι ανάλογο και αυτό παραδέχεται και το IGN!!
    Ñǿñßöŗň™ is back on business ...

Bookmarks

Bookmarks