Page 45 of 98 FirstFirst ... 354142434445464748495595 ... LastLast
Results 881 to 900 of 1949

Thread: Killzone 2

Αssistant Member Forum GOD NonBorn's Avatar
    PSN ID
    nonborn
    Name
    Κωνσταντίνος

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Xαιρομαι που σας αρεσει!Εγω νομιζα οτι σε αρκετους θα ξενισει λογω του gameplay του που ειναι πιο πολυπλοκο και βαθυ απο τα κλασσικα shooters τυπου cod4.Ειναι ενα παιχνιδι που πραγματικα σε ωθει να παιξεις σαν μια ολοκληρωμενη ομαδα με ρολους.Ιδιως οταν ξεκλειδωσετε και τις ειδικες ικανοτητες θα παθετε πλακα!
    Quote Originally Posted by music_lover View Post
    Ρε παιδιά δεν θέλω να υπερβάλλω αλλά αυτό το παιχνίδι είναι στο δικό του επίπεδο..όσο περισσότερο το παίζω,τόσο περισσότερο το ευχαριστιέμαι και πορώνομαι!

Η λεπτομέρεια στα επίπεδα είναι φανταστική,οι μάχες επικές! Μιλάμε πως γίνονται σφαγές μέσα στο παιχνίδι,πέφτουν κορμιά!

Ειδικά όταν επικρατεί η ομάδα σου έναντι των άλλων και τους έχετε κάνει σκόνη χαχα

1000 μπράβο στην sony για αυτό το project!
    Και που να παίξουμε με squad και γνωστοί... Να μιλάμε στα ελληνικά και να ξεκοιλιάζουμε τους ξένους.... ΕΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ...

Σήμερα πήρα το tactician badge...
    Ñǿñßöŗň™ is back on business ...

Advanced Member music_lover's Avatar

Ξέρει κανείς πόσο καιρό θα μπορούμε να το απολαύσουμε?
    Astra Gtc 1.6t :hide:

PSN ID
    nonborn
    Name
    Κωνσταντίνος

Quote Originally Posted by music_lover View Post
    Ξέρει κανείς πόσο καιρό θα μπορούμε να το απολαύσουμε?
    Όχι αλλά από Φλεβάρη και μετά μόνο αυτό θα παίζει στο tray... Εγώ πάντως θα σταματήσω να παίζω τόσο πολύ γιατί θέλω να το παίξω πολύ τότε... Και για όσους θέλουν να φυλάξουν λεφτά μη πάρετε το COD5 για online παίδες... Σας το λέω, μέχρι το Φλεβάρη ζήτημα να το παίζετε...

PS4forums Fanatic nikolaszax's Avatar
    PSN ID
    SOLIDUS-NICK-GR

Destructible environments : [ame="http://www.youtube.com/watch?v=XsAwNQ00TWU"]YouTube - Killzone 2 Beta Footage-Environment[/ame]
    Sorry αν το postare ηδη καποιος.
    Εκπληκτικο video(ειδικα για οσους δεν ειναι στην beta :tongue: ).Οι developers εχουν δωσει μεγαλη προσοχη στις λεπτομερειες και αξιζουν μπραβο.Και αν αυτο ειναι το multiplay δεν θελω να σκεφτομαι τι θα γινει το campaign:tongue:
    http://www.ps3forums.gr/vb/image.php?type=sigpic&userid=1588&dateline=1225298  939

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by nikolaszax View Post
    Destructible environments :
    Sorry αν το postare ηδη καποιος.
    Εκπληκτικο video(ειδικα για οσους δεν ειναι στην beta :tongue: ).Οι developers εχουν δωσει μεγαλη προσοχη στις λεπτομερειες και αξιζουν μπραβο.Και αν αυτο ειναι το multiplay δεν θελω να σκεφτομαι τι θα γινει το campaign:tongue:
    Παλι καλα που καποιος εκανε ενα βιντεο με το συγκεκριμενο θεμα , αν και εγω θα εκανα πολυ καλυτερη δουλεια , μιας και ο τυπος δεν εδειξε αρκετα.

Λοιπον επειδη ακουστηκε στο παρελθον , το παιχνιδι εχει τεραστια ποικιλια destructible environments.Πολλα αντικειμενα και μαλιστα πολλα που δεν θα το περιμενες , γιατι πολυ απλα σπανια βλεπεις τετοια ποικιλια σε αλλα console fps και οχι μονο.

Το θεμα ειναι το ποσο ρεαλιστικα ειναι τα physics της ζημιας , καθως και οτι παρολο που προκειται για επιφανειες που καταστρεφονται , τα textures παραμενουν υψηλης ποιοτητας και δεν ξεχωριζουν απο το υπολοιπο συνολο , οπως σε αλλα παιχνιδια που κανει ΜΠΑΜ τι ειναι δυνατον να καταστραφει και τι οχι. (γνωστες τεχνικων θεματων επι τουτου καταλαβαινουν ποσο δυσκολο ειναι αυτο).

Elite jammin's Avatar
    PSN ID
    pink_panther_gr

Quote Originally Posted by NonBorn View Post
    Όχι αλλά από Φλεβάρη και μετά μόνο αυτό θα παίζει στο tray... Εγώ πάντως θα σταματήσω να παίζω τόσο πολύ γιατί θέλω να το παίξω πολύ τότε... Και για όσους θέλουν να φυλάξουν λεφτά μη πάρετε το COD5 για online παίδες... Σας το λέω, μέχρι το Φλεβάρη ζήτημα να το παίζετε...
    σωστη η συμβουλη αγεννητε αλλα... Πολλοι απο εμας βλεπω να τα αγοραζουν και τα δυο!! Το οτι ερχεται 3-4 μηνες μετα εχει και αυτο το θετικο του. Σκεψου να εβγαιναν και τα 2 τον ιδιο μηνα. Καποια σχετικη αποσβεση τωρα θα προλαβει να γινει!
    Το παιχνιδι φαινεται πραγματικα φανταστικο. Αν και η επικοινωνια ειναι τυπου cod προβλεπω να χανουμε υπνο!!!
    :yay: keep on Folding :yay:

Advanced Member freak's Avatar
    PSN ID
    tsikibaum

Χθες που επαιζα ειχε πολυ lag. Πυροβολουσα εναν, με σκοτωνε και μετα πεθαινε!

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Παλι καλα που καποιος εκανε ενα βιντεο με το συγκεκριμενο θεμα , αν και εγω θα εκανα πολυ καλυτερη δουλεια , μιας και ο τυπος δεν εδειξε αρκετα.

Λοιπον επειδη ακουστηκε στο παρελθον , το παιχνιδι εχει τεραστια ποικιλια destructible environments.Πολλα αντικειμενα και μαλιστα πολλα που δεν θα το περιμενες , γιατι πολυ απλα σπανια βλεπεις τετοια ποικιλια σε αλλα console fps και οχι μονο.

Το θεμα ειναι το ποσο ρεαλιστικα ειναι τα physics της ζημιας , καθως και οτι παρολο που προκειται για επιφανειες που καταστρεφονται , τα textures παραμενουν υψηλης ποιοτητας και δεν ξεχωριζουν απο το υπολοιπο συνολο , οπως σε αλλα παιχνιδια που κανει ΜΠΑΜ τι ειναι δυνατον να καταστραφει και τι οχι. (γνωστες τεχνικων θεματων επι τουτου καταλαβαινουν ποσο δυσκολο ειναι αυτο).
    ante nte, kane kamia douleia. olo paizeis

Live And Let Die
    Amiga Will Never Die

PS3forums Fanatic DarkUSS's Avatar

Όσοι δεν είχατε την τύχη να μπείτε στην beta αλλά θέλετε να δείτε πως τρέχει το παιχνίδι, ρίξτε μια ματιά στα παρακάτω video.

http://cdn.wipido.com/stream1/SHzK8vjrfUnp_mq.mp4

http://cdn.wipido.com/stream1/PdFNBVJ7R8E3_mq.mp4

http://cdn.wipido.com/stream1/gpwREYqJc6tD_mq.mp4

http://cdn.wipido.com/stream1/QZfyTtiXzKcv_mq.mp4

http://cdn.wipido.com/stream1/mvD2pwFZNgVJ_mq.mp4

(Δεξί κλικ και Save as...)

PSN ID
    tsikibaum

Ρε παιδια, εχοντας παιξει την beta μπορω να πω πως τα γραφικα ειναι πολυ μειωμενα σε σχεση με αυτα τo video της Guerilla

[ame="http://www.gametrailers.com/player/33691.html"]Gametrailers.com - Killzone 2 - SCEE PlayStation Day Trailer[/ame]

Μπορει να φταιει που παιζουμε multiplayer. Παντως μας το δειχνουν πολυ καλυτερο. Λετε το campaign να εχει οντως τετοια γραφικα?

Μακαρι...

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by freak View Post
    Ρε παιδια, εχοντας παιξει την beta μπορω να πω πως τα γραφικα ειναι πολυ μειωμενα σε σχεση με αυτα τo video της Guerilla

Gametrailers.com - Killzone 2 - SCEE PlayStation Day Trailer

Μπορει να φταιει που παιζουμε multiplayer. Παντως μας το δειχνουν πολυ καλυτερο. Λετε το campaign να εχει οντως τετοια γραφικα?

Μακαρι...
    Αν τα βιντεο αυτα που βλεπεις στο youtube σου φαινονται καλυτερα απο το gameplay στην tv σου , κατι φταιει με το συστημα σου.Επισεις τα βιντεο που μας "δειχνει" η Guerrilla , ειναι απο ατομα και απο πιστα , στην οποια εχουν παιξει πολλοι δημοσιογραφοι και εχουμε και πολλα HD videos.

Εγω στην αρχη νομιζα οτι θα εχεις βαλει το βιντεο του 2005 το target render , αλλα απο τα βιντεο που εχεις βαλει , το παιχνιδι εχει ηδη βελτιωθει , δες την τελευται συγκριση που εχουν κανει απο την Ε3 2007 μεχρι τωρα.

Εννοειται οτι το multiplayer στην ΒΕΤΑ εκδοση του θα ειναι χειροτερο απο τα γραφικα στο single player.Εαν δε η διαφορα ειναι εξισου χαοτικη σε αναλογια , οπως ειναι η διαφορα στα γραφικα απο single player σε multi στο Resistance 2 , ε τοτε θα μιλαμε για κατι περαν της φαντασιας.

Παντως οπως και να εχει νομιζω οτι αποτελεις την μειοψηφια αυτων που πιστευουν οτι τα γραφικα ειναι μειωμενα σε σχεση με οτι μας εχουν δειξει...Για τσεκαρε λιγο τα βιντεο που ποσταρε ο Dark πιο πανω....δειχνουν καλυτερα απο το βιντεο που εχεις βαλει του youtube και ειναι βιντεο απο user που παιζει στην ΒΕΤΑ...

PSN ID
    tsikibaum

Quote Originally Posted by DarkUSS View Post
    Όσοι δεν είχατε την τύχη να μπείτε στην beta αλλά θέλετε να δείτε πως τρέχει το παιχνίδι, ρίξτε μια ματιά στα παρακάτω video.

http://cdn.wipido.com/stream1/SHzK8vjrfUnp_mq.mp4

http://cdn.wipido.com/stream1/PdFNBVJ7R8E3_mq.mp4

http://cdn.wipido.com/stream1/gpwREYqJc6tD_mq.mp4

http://cdn.wipido.com/stream1/QZfyTtiXzKcv_mq.mp4

http://cdn.wipido.com/stream1/mvD2pwFZNgVJ_mq.mp4

(Δεξί κλικ και Save as...)
    Σε τι τηλεοραση ειναι τραβηγμενα τα video? Φαινεται πολυ καλυτερα απο οτι στη δικια μου. Καπως πιο θολα, πραγμα που απαλειφει καποια ατελειες... Πολυ περιεργο...

PSN ID
    tsikibaum

Κατι παιζει εδω! Δεν μπορει να τα βλεπω τοσο χαλια! Μηπως δεν εχω σωστες ρυθμισεις? Η παιζει τοσο τεραστιο ρολο το 1080p? Παιζω σε 1080ι. Παω να το τσεκαρω στο σπιτι ενος φιλου. Πω, πω θα αναγκαστω να παρω καινουρια TV οταν βγει το παιχνιδι!

PSN ID
    nonborn
    Name
    Κωνσταντίνος

Κατι παιζει εδω! Δεν μπορει να τα βλεπω τοσο χαλια! Μηπως δεν εχω σωστες ρυθμισεις? Η παιζει τοσο τεραστιο ρολο το 1080p? Παιζω σε 1080ι. Παω να το τσεκαρω στο σπιτι ενος φιλου. Πω, πω θα αναγκαστω να παρω καινουρια TV οταν βγει το παιχνιδι!
    ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΣΕ 720P την ανάλυση της τηλεόρασης... Πάντως βγάλε καμία photo... Γιατί δεν ακούγονται λογικά όλα αυτά...

Name
    Δημήτρης

Σιγουρα κατι παιζει με την τηλεοραση σου...

Το παιχνιδι παιζει ΜΟΝΟ 720ρ.Δεν γινεται upscale και μπραβο στην Guerilla γι αυτο.
    Δεν μπορω να σε βοηθησω δυστυχως Freak.Κατι δεν εχεις κανει σωστα.Στο συστημα μου φαινεται οπως ακριβως στα βιντεο και εννοειται καλυτερο , πιο sharp και πιο "ζωντανο" καθως το βιντεο , οσο καλο και αν ειναι , δεν παυει να ειναι capture.

Προσπαθησε να ρυθμισεις την TV σου σωστα.

Δεν ξερω εαν εχεις απενεργοποιησει την 720p αναλυση για να παιζεις forced σε 1080ρ (αν το εχεις κανει , ΚΑΚΩΣ γιατι τα μοναδικα παιχνιδια που δειχνουν και παιζουν καλυτερα σε 1080ρ ειναι τα Wipeout και GT5prologue , ολα τα αλλα ειναι σκατα στα 1080ρ γι αυτο μονο 720ρ).

Εν τω μεταξυ εαν εχεις απενεργοποιηση την 720ρ αναλυση τοτε , μιας και το ΚΖ2 δεν υποστηριζει 1080ρ ,μπορει να σε εχει πεταξει και σε κανενα 576ι ή 480ρ αναλυση...

PSN ID
    tsikibaum

720p? Γιατι οχι 1080ι? Ξετσεκαρα το 1080ι και αφησα μονο το 576p και 720p. Μαλλον δεν εγινε ξεκαθαρο, εχω 1080ι TV οχι Full hd, αρα ετσι εξηγουνται ολα...Σωστα?
    Last edited by freak; 11-11-2008 at 17:50.

Name
    Δημήτρης

720p? Γιατι οχι 1080ι? Ξετσεκαρα το 1080ι και αφησα μονο το 576p και 720p. Μαλλον δεν εγινε ξεκαθαρο, εχω 1080ι TV οχι Full hd, αρα ετσι εξηγουνται ολα...Σωστα?
    Κανε την χαρη στον εαυτο σου και παιζε τα παιχνιδια σου σε 720ρ... 1080ι ειναι χειροτερο απο 720ρ!!

Μεγαλοι αριθμοι δεν σημαινουν παντα και καλυτερο αποτελεσμα.

Παντως σιγουρα δεν φταιει μονο η αναλυση , μαλλον η τηλεοραση σου δεν ειναι ρυθμισμενη και σωστα (χρωματα , αντιθεση , φωτεινοτητα , HDMI black κλπ κλπ κλπ)

PSN ID
    tsikibaum

Αχα, ρυθμισα και το Rgb range στο full και παω για καλο hdmi καλωδιο καθως αυτο που πηρα ηταν απο τον Κοτσοβολο σε αρκετα χαμηλη τιμη. Λεω να παω πλαισιο και να ζητησω το καλυτερο.

PSN ID
    tsikibaum

Quote Originally Posted by NonBorn View Post

Ανοιχτός χώρος, ήλιος, πολύ σταθερή λήψη...

Κλειστός χώρος, φώτα, καπνός, λίγο θολή λόγω της λήψης... (συγνώμη :blush

Κλείστος χώρος και εδώ, θολή και εδώ (συγνώμη) μαζί με καπνό... φαίνεται η λεπτομέρια που ήθελα να φωτογραφήσω πάντως τόσο και στο τοίχο και στο νιπτήρα τι στο δι@ολο είναι αυτό εκεί στο τοίχο...

Eλπίζω να σας άρεσουν...
    Ελεος! Ρε Non πως το πετυχες αυτο? Ειναι υπερβολικα ωραια εικονα. Πως το κανεις και γυαλιζει τοσο πολυ? Εμενα ολα φαινονται, με υπερβολικες γωνιες και αχαρα. Καθολου smooth και στρογγυλα. Οσο χρωμα και να βαλω...Μηπως ξερει καποιος τι ρολο παιζει, π.χ. το κοκκινο, το μπλε, το πρασινο?

Name
    Δημήτρης

Και εμενα σαν του Non δειχνουν , αλλα το κινητο μου δεν ειναι και τοσο καλο στις φωτογραφιες

Freak , σου ειπα... παψε να ρωτας για ρυθμισεις...δεν καταλαβαινεις οτι αλλες ρυθμισεις θελει καθε τηλεοραση?!?
    \Ψαξε την τηλεοραση σου στο νετ και αναζητησε ιδανικες ρυθμισεις για gaming ειδικα για την TV σου!Αμα σου δωσω εγω τις δικες μου θα βγει σκατα η εικονα!!

Bookmarks

Bookmarks