Αν ανεβασει καποιος video απο beta μπορουν να τον βτουν? Η απλα κατεβαζουν το videaki?
Val πως μπηκες στη beta;;; ε;;;;![]()
LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos
Follow me!
https://www.instagram.com/tolislivemoments/
Λοιπον μετα απο κανα 3ωρο με την ΒΕΤΑ του ΚΖ2 , εχω να πω τα εξης:
Το παιχνιδι ειναι απιστευτο.Ισως θα ειναι το πρωτο FPS που θα παιξω εκτεταμμενα online.
Θελει λιγη συνηθεια στην αρχη , αλλα μολις παρεις μπρος και μαθεις να κινεισαι στα levels (σας ακουγεται χαζο , ομως αν ειναι δυσκολο μια φορα να κινηθεις σε ενα level του COD4 εδω ειναι 10 φορες πιο δυσκολο και αυτο κυριως....-θα γελαστε αλλα ειναι αληθεια- ... λογω των απιστευτα λεπτομερων γραφικων...θα καταλαβετε) τοτε θα το καταδιασκεδασετε.Πολυ ομορφα και τα συνεχως εναλλασσομενα σεναρια στην μαχη.
Περισσοτερα δεν μπορω να πω...![]()
Μια που εκανες αναφορα στο cod Val...
Υπαρχει οντως τετοια λεπτομερια στο εδαφος?
.
Nαι... Είναι εντελώς έτσι το παιχνίδι ειδικά στη 2η photo ξέρω ακριβώς το σημείο της πίστας... Ο φωτισμός τα κάνει όλα!!
Επίσης νομίζω είναι ότι πιο ρεαλιστικό shooter έχω δει από άποψη κίνησης κλπ. Στην αρχή είναι πολύ δύσκολο. Εγώ τουλάχιστον δυσκολεύτηκα αρκετά. Και όχι ότι τώρα είμαι κ κάνας καλός... Παίζω αξιοπρεπώς θέλω να πιστεύω όμως. Πάντως σας το λέω και θα το δείτε...
- Έχει το καλύτερο online που έχουμε δει ποτέ σε FPS . _
- Έχει τα καλύτερα γραφικά σε multiplayer game σε κονσόλα (Αν δεν ήταν το crysis θα μπορούσατε να παραλείψετε το "σε κονσόλα") . _
- Και κάτι που δεν ξέρετε γιατί δεν έχουν αναφερθεί πουθενά σε αυτό το κομμάτι. Οι ήχοι στο παιχνίδι ειναι Ε-Κ-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Ο-Ι !!!
Πολλά είπα... Wait for open beta...
Ñǿñßöŗň™ is back on business ...
tetia na akuo kai trelenomeeee
επειδη θα τρελαθουμε οπως λεει κ ο SQP καλο θα ηταν οι beta testers να ειναι πιο ¨μαζεμενοι¨ στις αποκαλυψεις τους γιατι υπαρχει εντονο προβλημα ανυπαρξιας υπομονης για αυτο το παιχνιδι......:banghead::banghead::banghead::bangh ead:
kai elega gia to resistance 2 twra den kserw pio na orisw kalitero.xaxax
Παιδια αυτο που λεει ο Non το επαθα και εγω.Δυσκολευτικα αρκετα στην αρχη μεχρι που αλλαξα λιγο το control scheme στα μετρα μου και μετα ολα κομπλε.
Οντως οσο χαζο και αν σας ακουγεται ειναι πολυ ρεαλιστικο και διαφορετικο.
Η κινηση του χαρακτηρα σας ειναι απολυτα ρεαλιστικη , ιδιως οταν κανει αλμα , οταν τρεχει κλπ.
Βασικα μολις αρχισα να καταλαβαινω λιγο τι παιζει με τα διαφορα σεναρια ξετρελαθηκα.
Γιατι την μια στιγμη τρεχεις να προστατεψεις εναν απο το faction σου και μετα απο ενα λεπτο τρεχεις να κανεις disarm, φανταστηκη δουλεια δεν βαριεσαι ποτε...
Το πρωτο που θα αντιληφθειτε ειναι οτι τα γραφικα οχι μονο δειχνουν τοσο καθαρα οσο φαινονται στα βιντεο απο το PSN , ειναι ακομα καλυτερα.Και προκειται για ΒΕΤΑ και προκειται και για το multi portion του παιχνιδιου.
Η λεπτομερεια και το χαος που επικραττει στα περιβαλλοντα ειναι τοσο μεγαλη , που πραγματικα παιδια σε δυσκολευει να προσανατολιστεις κυριολεκτικα.
Τοσα στενα σοκακια , δρομακια και τοση λεπτομερεια σε κανουν να δυσκολευεις να βρεις -αρχικα- προς τα που παει ο δρομος.
Τα levels ειναι τεραστια με απειρες διαδρομες και ακομα εγω δεν εχω μαθει ουτε ενα level.
Εν ολιγοις τα γραφικα ειναι απιστευτα.Σιγουρα δεν εχει παντου τα textures του Unharted , αλλα το μεγεθος της λεπτομερειας για online multi με 32 παιχτες , σε τοσο μεγαλα επιπεδα , μπορεις να του συγχωρησεις αν σε καποια σημεια τα textures ειναι λιγο χειροτερα του Uncharted.
Η ολη ατμοσφαιρα παντως ειναι ανεπαναληπτη.Και σαφως στο campaign θα ειναι ακομα πιο εντυπωσιακη! (αναρωτιεμαι πως γινεται να γινει πιο εντυπωσιακη πραγματικα...)
Εχω παρει πολλες φωτο με τ0ο κινητο , αλλα δεν θα ποσταρω τιποτα μεχρι να τελειωσει η ΒΕΤΑ.Παντως ειναι μακραν οτι καλυτερο εχουμε δει μεχρι στιγμης.Και οπως και το wipeout ειναι το αμεσως επομενο παιχνιδι που ακομα και αν κολλησεις την μουρη σου σε 40 ιντσων HDTV δεν θα δεις jaggies... απιστευτο...
oxoxoxoxooxxoxo resistance 2 kai killzone 2 pios mamaei to cod vlepw egw twra ti lete eseis![]()
Ειλικρινα ωρες ωρες δεν πιστευεις οτι προκειται για real time γραφικα και οτι προκειται για artwork που θα χρησιμοποιηθει για να φτιαξουν τα γραφικα...
MA ENOITE OTI MEXRI TO KILLZONE THA PAIZUME RESI 2
Πρεπει να ειναι επος! Αντε μερικοι μηνες ακομη μεινανε!
Bookmarks