Quote Originally Posted by DarkUSS View Post
Εγώ για να πω την αλήθεια όσο περισσότερο παίζω τόσο περισσότερο εκτιμώ το gameplay του παιχνιδιού (το είπα κι χθες στον Valkyre μέσω PSN). Tα γραφικά τα ξέραμε και τα περιμέναμε να είναι έτσι από τα trailers άλλωστε με τόσα χρόνια δουλείας ας τολμούσαν να μην είχαν φτάσει σε αυτό το επίπεδο και θα έβλεπαν τι θα άκουγαν από μένα.

Ένα μικρό προβληματάκι της beta που έχω παρατηρήσει ωστόσο είναι τα διπλά deaths. Tι εννοώ? Φαίνεται πως υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση στο πότε αντιλαμβάνεται το παιχνίδι ότι έχει πεθάνει κάποιος, έτσι αν για παράδειγμα εγώ βρεθώ face-to-face με τον Valkyre μέσα στο παιχνίδι και τον σκοτώσω πρώτος ενδέχεται κι αυτός να προλάβει να μου ρίξει και μένα ενώ κανονικά δεν θα έπρεπε να γίνεται αυτό.

Μπορεί να γίνεται λόγω lag (αν και δεν νομίζω) αλλά πάντως το έχω παρατηρήσει κι εγώ και πολλά άλλα άτομα μέσα στην beta. Φυσικά είναι κάτι που μπορεί να βελτιωθεί μέχρι να βγει το τελικό παιχνίδι, απλά το αναφέρω.
Xμμ , οχι , εγω δεν το βρισκω τοσο λαθος αυτο.Μπορει 2 ατομα να ριξουν ταυτοχρονα ο ενας στον αλλο.Μπορει καποιος να πεθανει πρωτος , αλλα λογικο ειναι εαν πυροβοληθηκαν την ιδια στιγμη να πεθανουν και οι 2 εστω και με διαφορα χιλιοστων του δευτερολεπτου.Αλλωστε οι σφαιρες ,και αυτες κινουνται με μια ταχυτητα.

Εγω σε αλλο θεμα εχω προβλημα και το εστειλα στα φοιρουμ της Guerilla και απο οτι ακουσα θα επιληφθουν επι του θεματος επειδη οντως ειναι σοβαρο λαθος.

Συγκεκριμενα οταν παιζεις Medic , μπορεις να κανεις resurrect τους συμμαχους σου.Το προβλημα ειναι οτι εαν εχεις πεθανει σε καποιο σημειο (οπως ας πουμε μια πορτα) οπου γινεται χαμος απο πυροβολισμους, και παει να σε αναστησει καποιος medic , τοτε θα αναστηθεις μονο και μονο για να ξαναπεθανεις κατευθειαν , το οποιο ειναι πολυ χαζο.
Κανονικα οταν σε ανασταινει καποιος θα επρεπε να σου βγαζει μια επιλογη που να λεει "Valkyre wants to resurrect you , accept Yes/No?" ή κατι παρομοιο τελωσπαντων.
Με αυτον τον τροπο επιλεγεις εαν θες να δεχτεις το resurrect ή οχι (αναλογα με το αν γινεται χαμος απο αντιπαλους εκει στη γυρω περιοχη) και αποφευγεις το χαζο αυτο φαινομενο.

Αλλα για τα double kills , το θεωρω ωραια λεπτομερεια και ακρως ρεαλιστικο , αλλα ειναι προσωπικη αποψη αυτο.