Nεο Free-to-Play παιχνιδι στο store,
αρχικα λεει οτι ειναι 1,8GB αλλα μολις βαλετε να κατεβει παει στα 3,5GB λογικα θα εχει μαζι και καποιο patch/update.
Nεο Free-to-Play παιχνιδι στο store,
αρχικα λεει οτι ειναι 1,8GB αλλα μολις βαλετε να κατεβει παει στα 3,5GB λογικα θα εχει μαζι και καποιο patch/update.
Ωραίος Τόλη, φρέσκο-φρέσκο, μόλις ανέβηκαν τα trophies βλέπω.
http://psnprofiles.com/trophies/4046-Gems-of-War
εθιστικο το gems of war,οσο πιο κοντα πας στην τελικη μαχη τοσο πιο δυνατους αντιπαλους εχει και αν δεν εχεις ανεβασει level τις καρτες σου τοτε σκουρα τα πραγματα,νικησα τον 1ο αρχηγο μετα απο 15 προσπαθειες νομιζω,το μονο κακο για εμας αλλα καλο για την εταιρια που εβγαλε το παιχνιδι και θελει να βγαλει φραγκα ειναι οτι τα coins τελειωνουν γρηγορα αν δεν κανεις σωστη διαχειριση,δυστυχως σε καθε μαχη δινεις 50 coins γα εισοδο και παιρνεις πισω γυρω στα 30-35 και επισεις μη παιξετε την arena,πρεπει να δωσετε εισοδο 1000 coins,σας δινει 3 τυχαιες καρτες και αναλογα με ποσες νικες κανετε θα εχετε και τα αναλογα δωρα,εγω καταφερα να κανω μονο 1 νικη και οπως ελεγε θα παρω πισω μονο τα μισα coins απ'οσα εδωσα.στις 2 νικες θα ειχα κερδος αλλα οι αντιπαλοι ειναι πολυ καλοι και αν σας κατσει και οτι ναναι καρτα εσας τοτε εχεις πεταξει τα coins.
edit
τελικα εχουμε 2 ζωες και κανω το απιστευτο 8 στα 8 στην αρενα και κερδιζω 400 souls,2 keys,10 trophies και 1500 coins
για "ευκολα" souls στο gems of war πρεπει να παιξετε την αρενα η οποια ανοιγει οταν κερδισετε τον αρχηγο στο quest στην 1η πιστα,2 φορες συμμετειχα και καταφερα να κανω τα 8 στα 8 και να παρω το μεγιστο απο τα δωρα, 800 souls,3000 coins,4 keys και 20 trophies,αναβαθμισα καρτες και εχω στην ακρη και 5000 coins,τα 4 κλειδια μου εδωσαν 12 καρτες και ευτυχως μονο 2 ηταν διπλες,βεβαια το θεμα ειναι να σου κατσουν 3 καρτες που θα σε βοηθησουν στην αρενα για να τα καταφερεις αλλα το καλο ειναι οτι 2 νικες θα τις κανεις σιγουρα και θα παρεις πισω τα 1000 coins της εισοδου.
Χρειαζόμαστε άτομα για το Guild με ονομασία Flare GR,
στόχος είναι να βάλουμε χρήματα όλοι μαζί για να πάρουμε το treasure map που ξεκλειδώνει το Mini game treasure hunt που σε ανταμοίβει πολύ γρήγορα με gold και souls,
(και γενικώς να συνεννοούμαστε γιατί βλέπω σε όλα τα guild ο καθένας βάζει τα λεφτά του όπου να'ναι χωρίς να υπάρχει τελικώς reward).
To treasure map κοστίζει 10 χιλιάρικα στο guild task αλλά όσοι περισσότεροι τόσο φθηνότερα θα μας βγει,
το χάρτη τον παίρνουν όλοι, μέχρι 10 άτομα υποστηρίζει το κάθε guild.
To Mini game treasure hunt βρίσκεται στο βασίλειο Zhul'Kari για όποιον δεν το έχει δει.
πως το βρίσκουμε το συγκεκριμένο guild?
litanies (19-11-2015)
ετσι ανοιγει αυτο το treasure hunt ? τα λεγαμε εχθες με τον χριστοφορο αλλα δεν το καταλαβαιναμε,αν ερθουμε στην ομαδα σας αραγε μεταφερονται τα τροπαια μας ? εχουμε φτασει θεση 97 με 201 τροπαια,επισεις οι θεσεις στην ομαδα γινονται περισσοτερες αλλα δεν ξερω πως,εχω δει ομαδα με 20 ατομα,στις πρωτε θεσεις εχει με 14 και 15 ατομα.
edit
κατσε λιγο,εγω εχω παρει πανω απο 3-4 treasure map απο μαχες αλλα δεν μου τα δειχνει πουθενα,ακομα και να δωσετε τα 10.000 νομιζω οτι δεν θα κερδισετε κατι
Last edited by alan sirer; 19-11-2015 at 17:50.
Και εγώ έχω πάρει ένα treasure map και το έπαιξα ήδη στο αντίστοιχο βασίλειο (Zhul Kali) που έχει ένα μπαουλάκι πράσινο. Έκανα κλικ επάνω του αν θυμάμαι καλά και απλά έπαιξα. Βασικά σάρωσα, ισοπέδωσα το σύμπαν, έφυγα μετά από πολλή ώρα με χρυσό κλειδάκι, ένα σωρό λεφτά, souls, φτερά κλπ δεν είμαι σε κάποιο Guild ούτε έχω πληρώσει κάτι για να ξεκλειδωσω μόνιμα το mini game, απλά έχω αγοράσει το συγκεκριμένο βασίλειο.
Επίσης, αν δεν το έχετε πάρει είδηση ακόμη έχει ανέβει για τους plus στο store ένα starters pack του παιχνιδιού με δωράκια: 1 κλειδί, 100 souls και 1000 νομίσματα.
litanies (23-11-2015)
Πως φαίνονται αυτοί που δεν μπαίνουν στο PS4 community.![]()
Oσο για τo treasure hunt δεν ξεκλειδώνει και παίζεις όσες φορές θέλεις,
κάθε φορά για να μπεις χρειάζεται να ξοδέψεις ένα χάρτη,
όπως π.χ. μπαίνεις στην αρένα και ξοδεύεις 1000 gold.
Toν treasure map εκτός από το guild task μπορείς να τον κερδίσεις και κατά τύχη σπάζοντας 7 gems (ή παραπάνω) ίδιου χρώματος με μια κίνηση.
Πήρα χθες έναν και το δοκίμασα το treasure hunt.
προβλημα στο quest στην περιοχη stormheim,δεν συνεχιζει την 4η ιστορια ,κερδιζεις τις 3 μαχες σου βγαζει να πατησεις για να παρεις το reward και αυτο ηταν,μπορεις να κανεις ευτυχως κανονικα back και να πας αλλου.
Επιβεβαιώνω και στο δικό μου παιχνίδι τι ίδιο πρόβλημα που αναφέρει ο φίλος Τόλης.
Επίσης όλα τα τρόπαια έρχονται μόνα τους στην πορεία, για το Champion αν τυχόν σας φαίνεται δύσκολο κάντε μία βόλτα από την Divinion Fields, εκεί στο πρώτο challenge είναι ένας εύκολος εχθρός (x4 φορές) που χρειάζεται μόνο τα κίτρινα πετράδια για να κάνει το μαγικό του. Του τα στερείτε παίρνοντας τα εσείς ειδικά εάν έχετε προβλέψει να έχετε όπλο ή συνοδό που να τα χρησιμοποιεί ο ίδιος και τον βαράτε αλύπητα.
Ωραίο παιχνίδι πάντως, το έλιωσα σήμερα.
litanies (23-11-2015)
ψαχνοντας στην σελιδα τους βρηκα οτι εμεις στο ps4 ειμαστε 1 εκδοση πισω απο pc και κινητα,υπαρχουν πολλες αλλαγες στο παιχνιδι οπως ο σχεδιασμος στις καρτες και το να αναβαθμιζουμε τα βασιλεια μας,το ποτε θα ερθει το update και σε εμας δεν θυμαμαι να ειδα να λενε κατι,παμε παρακατω τωρα,εχω ανοιξει ολα τα βασιλεια (17) και δεν εχω παει στο 100%,αυτο σημαινει οτι υπαρχουν και αλλα,σιγουρα υπαρχει ενα ακομα κρυφο το οποιο μπορειτε να το δειτε απο την κατηγορια troops οπου αν πατησετε το Δ σας δειχνει ολες τις καρτες,το βασιλειο που δεν βλεπουμε ειναι η τελευται καρτα που ειναι μια και μοναδικη.
επισεις παρατηρησα το εξης και αν μπορεις nek food δες μια και εσυ,εμενα μου δειχνει οτι εχω τελειωσει το βασιλειο maugrim woods δλδ μου δειχνει το χρυσο διαμαντακι και το ενα διπλα του ενω αυτο δεν ισχυει,εχω παιξει μονο την πρωτη ιστορια,εχω την εντυπωση οτι αυτο φταιει που κολλησε η stormheim,μολις τελειωσω το βασιλειο που ειμαι τωρα και ειμαι πριν τον αρχηγο θα παω να τελειωσω την maugrim woods μηπως και δωσω την λυση στο προβλημα.
Θα στειλω κ εγω το βραδακι γιατι μου φαινεται ενδιαφερον το παιχνιδακι
Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Bookmarks