... , ?
.![]()
apoksilosi (27-11-2014),Axilleas_GR (28-11-2014),FotisGRC (26-11-2014),Leon_DiZ (26-11-2014),litanies (26-11-2014),modecris (26-11-2014),Nek_Food (26-11-2014),nikon (26-11-2014)
Ας πούμε κάποια πράγματα με το όνομα τους. Το θέμα όπως το έθιξε σωστά ο Νεκτάριος δεν είναι τα ποστ ή τι θα σβηστεί ή ποιος κ πως θα φύγει αλλά η γενική αντιμετώπιση του χρήστη Λευτέρη προς τους χρήστες του φόρουμ σε όλα τα νήματα.
Το νόημα των φόρουμ είναι ότι θα συναντηθεί αυτός που ξέρει με αυτόν που δεν ξέρει κ θα συζητήσουν. Θα γραφτούν κ βλακειες κ ανακρίβειες κ λάθη κ σωστά. Ο Λευτέρης λοιπόν με τον εσκεμμενα επιτηδευμενο λόγο του γράφει σεντόνια σε κάθε νήμα προβάλλοντας τις "γνώσεις" του με ποζεραδικο ύφος που ενοχλεί. Συνεχείς ιστορικές αναφορές σε γεγονότα, εταιρίες, εποχές που δεν προσφέρουν στο θέμα αλλά κουράζουν σε συνδυασμό με το δασκαλιστικο ύφος κ την τάση για αυτοπροβολη της "εμπειρίας" του, προκαλούν πολλές φορές προστριβες γιατί δεν έχουν όλοι την όρεξη να τους κουνανε το δάχτυλο όταν μπαίνουν να γράψουν οτιδήποτε.
Δεν έχω πρόβλημα αν μου γίνει παρατήρηση ή φάω μπαν, ούτε σκοπός μου είναι να τον προσβάλω σε προσωπικό επίπεδο. Αυτά που γράφω είναι γεγονότα αναμφισβητητα, απλά καταλαβαίνω ότι για λόγους λεπτοτητας οι μοντ δεν το κάνουν θέμα όπως κ αρκετοί χρήστες.
Κ στην τελική προτιμώ τον χρήστη που δεν έχει μυρωδιά κ θα πει κ δύο χαζομάρες παρά κάποιον που όποτε γράφω κάτι - ίσως λάθος δε λέω- θα απαντήσει με ένα σεντόνι που αφορά γεγονότα που δεν έχουν άμεση σχέση με το θέμα με ύφος "όταν εγώ είχα amiga εσείς τρώγατε κουκουναρια". Κ στην τελική ποιον κόπο του Λευτέρη να πάρει μαζί του; Σπίτι έχτισε; Με την λογική του ότι γράφει μπορεί κάλλιστα να τα διάβασε στο ίντερνετ, λέμε τώρα.
Δεν ισχυριζομαι ότι εγώ είμαι καλός κ το υπόδειγμα, αλλά αν μη τι άλλο επίδειξη γνώσεων δεν έχω κάνει ποτέ. Ειναι πράγματα που σκεφτόμουν καιρό κ τα γράφω με πλήρη επίγνωση γιατί δε μου αρέσει να τα λέω με pm κλπ.
Axilleas_GR (28-11-2014)
/ ( ), , , , . , , , , ( ) . : , , . , .
, , "", , , // , "" "". , ( ), / .
!
Last edited by Lefteris_X; 27-11-2014 at 08:49.
Axilleas_GR (28-11-2014),Slay (27-11-2014)
sony remote play psp vita?
site?
site.
DJTaurus (27-11-2014)
AriStos13 (27-11-2014)
DJTaurus (27-11-2014)
muku (28-11-2014)
Bookmarks