Page 35 of 51 FirstFirst ... 2531323334353637383945 ... LastLast
Results 681 to 700 of 1010

Thread: [OLD] Playstation®3 • Firmware Updates [CLOSED]

Αssistant Member Forum GOD NonBorn's Avatar
    PSN ID
    nonborn
    Name
    Κωνσταντίνος

Quote Originally Posted by profchaos View Post
    ελπίζω το νέο update να έχει χ264 mkv αρχεία..τότε θα είναι απόλαυση..οπως επίσης να αναγνωρίζει σύστημα ntfs...και οχι αυτο το κολοfat32..ελεος πια..
    Το άλλο με τον τοτό το ξέρεις?? :frog::frog:

Σε καμία περίπτωση NTFS... Σε καμία περίπτωση mkv...
    Ñǿñßöŗň™ is back on business ...

Elite Surfdrifter's Avatar
    PSN ID
    SurfDrifter
    Name
    ¶ρης

Αυτό με το .mkv άντε και το καταλαβαίνω. Γιατί όμως αποκλείεται το NTFS; Είναι κάποιος περιορισμός του hardware;

εγώ δεν καταλαβαίνω γιατι οχι .mkv !! να το πετάξω να πάρω ενα xbox να κάνω την δουλειά μου σαν να λέμε..

PS4forums Addict personGR's Avatar
    PSN ID
    personGR

εγώ δεν καταλαβαίνω γιατι οχι .mkv !! να το πετάξω να πάρω ενα xbox να κάνω την δουλειά μου σαν να λέμε..
    To Χbox δεν υποστηρίζει καν αρχεία πάνω από 2gb...
    Οπότε μην πετάτε ότι σας κατέβει στο κεφάλι...

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

“PS3 Firmware 2.43 Now Available”

Unlike previous updates, firmware v2.43 is specific to the Japan region, and only PS3 users there will be required to
    install the update. PS3 users in all other regions will not be prompted to download v2.43. However, if you manually initiate a firmware update by clicking on “System Update” under the XMBΆs Settings icon, the v2.43 update will be available, regardless of where you are located.
    Users outside of Japan do not need to perform this update if your PS3 system software is on version v2.41 or later. However if you do perform the update, it will not cause any issues with your system or add any new functionality.
    Οπότε δεν είναι υποχρεωτικό να το κάνετε.
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

Advanced Member thanos's Avatar
    PSN ID
    thanos999

Γιατι τετοιο αγχος με το mkv? Μια χαρα κανει τη δουλεια του το mkv2vob (αν εξαιρεσουμε το χρονο μετατροπης φυσικα,αλλα και παλι δεν ειναι τοσο φοβερο να περιμενουμε λιγες ωρες μεχρι να δουμε τη ταινια που "κατεβασαμε"!)
    Μια ζωη Μ3 που'ναι πουτ..α και κυρια!

PSN ID
    nonborn
    Name
    Κωνσταντίνος

Quote Originally Posted by Surfdrifter View Post
    Αυτό με το .mkv άντε και το καταλαβαίνω. Γιατί όμως αποκλείεται το NTFS; Είναι κάποιος περιορισμός του hardware;
    To ΝTFS είναι της MS και ζητάει λεφτά για να δώσει άδειες κλπ... Ρίξτε μια ματιά τι γίνεται σε άλλα λειτουργικά εκτός Windows... Όπου χρειάζεται να "επικοινωνήσεις" με προϊόντα σου βγάζουν την πίστη! Δεν είναι θέμα της Sony αλλά οι τακτικές της MS.

Γιατί τα mkv χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από τους "πειρατές" και από καμία άλλη επιχείρηση. Το να υποστηρίξουν τα .mkv είναι σαν να υποστηρίζουν την πειρατεία... Οι μεγάλες εταιρίες με τις ταινίες απλά δε πρόκειται να την αφήσουν να το κάνει ακόμα κ αν το χει στα υπόψη της που δε το χει.

Έχετε δει καμία συσκευή dvd ή bluray να αναπαράγει mkv αρχεία? Τι φωνάζετε για το ps3? Ζείτε αλλού?? Όταν κλέβετε να μάθετε να μη ζητάτε και τα ρέστα. Δε φτάνει που μπορείτε να τις δείτε όπως είπε πιο πάνω και ο thanos με μία απλή μετατροπή.

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

pesta re non den ftanei pou paizi avi,mp4 metatrepete to mkv kai kanei ta panta exoune kai parapono,edw mexri kai internet browser exei pou egw ton xrisimopoio gia na pernaw themes kai wallpapers gia to ps3 kai blepw na lene flash player updates ktl...e as pane sto wii kai sto x360 na mpoune internet.To thema eine ligo offtopic alla....tp

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by NonBorn View Post
    To ΝTFS είναι της MS και ζητάει λεφτά για να δώσει άδειες κλπ... Ρίξτε μια ματιά τι γίνεται σε άλλα λειτουργικά εκτός Windows... Όπου χρειάζεται να "επικοινωνήσεις" με προϊόντα σου βγάζουν την πίστη! Δεν είναι θέμα της Sony αλλά οι τακτικές της MS.

Γιατί τα mkv χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από τους "πειρατές" και από καμία άλλη επιχείρηση. Το να υποστηρίξουν τα .mkv είναι σαν να υποστηρίζουν την πειρατεία... Οι μεγάλες εταιρίες με τις ταινίες απλά δε πρόκειται να την αφήσουν να το κάνει ακόμα κ αν το χει στα υπόψη της που δε το χει.

Έχετε δει καμία συσκευή dvd ή bluray να αναπαράγει mkv αρχεία? Τι φωνάζετε για το ps3? Ζείτε αλλού?? Όταν κλέβετε να μάθετε να μη ζητάτε και τα ρέστα. Δε φτάνει που μπορείτε να τις δείτε όπως είπε πιο πάνω και ο thanos με μία απλή μετατροπή.
    +rep απο εμενα...

Αλλο ενα κλασικο παραδειγμα του ποσο "λαθος" τα κανει ΟΛΑ το PS3...
    Δεν ειναι θετικο το οτι σου δινει ολες αυτες τις δυνατοτητες media center σε σχεση με τον ανταγωνισμο , τωρα βρηκαμε λογο να παραπονιομαστε γιατι δεν υποστηριζει την πειρατια οσο θα επρεπε.

Δηλαδη ειναι πραγματικα να γελας.Αντι να αναγνωριζεις οτι το μηχανημα προσφερει τοσες media δυνατοτητες, οσο ελαχιστα (κανενα?) αλλα μηχανηματα , παραπονιεσαι και απο πανω.

Και εγω λοιπον θα συμμετασχω στην "επανασταση" και θα κραξω το PS3 που δεν μπορει να διαβασει pdf αρχεια...δηλαδη ελεος , να το "στειλω" και να παρω ενα laptop που λεμε?

Elite marzel19's Avatar
    PSN ID
    marzel19

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    +rep απο εμενα...

Αλλο ενα κλασικο παραδειγμα του ποσο "λαθος" τα κανει ΟΛΑ το PS3...
    Δεν ειναι θετικο το οτι σου δινει ολες αυτες τις δυνατοτητες media center σε σχεση με τον ανταγωνισμο , τωρα βρηκαμε λογο να παραπονιομαστε γιατι δεν υποστηριζει την πειρατια οσο θα επρεπε.

Δηλαδη ειναι πραγματικα να γελας.Αντι να αναγνωριζεις οτι το μηχανημα προσφερει τοσες media δυνατοτητες, οσο ελαχιστα (κανενα?) αλλα μηχανηματα , παραπονιεσαι και απο πανω.

Και εγω λοιπον θα συμμετασχω στην "επανασταση" και θα κραξω το PS3 που δεν μπορει να διαβασει pdf αρχεια...δηλαδη ελεος , να το "στειλω" και να παρω ενα laptop που λεμε?
    Εγώ συμφωνώ ότι το PS3 ως media center είναι υπερπλήρες και συμφωνώ και για τα mkv. Εδώ αν ήταν στο χέρι των εταιρειών δεν θα υποστήριζαν καν τα .avi κτλ. τα οποία κατεξοχήν χρησιμοποιούνται στα torrents. Απλώς η Divx έχει κάνει πολύ καλό marketing (διαφημίζοντας τους νόμιμους τρόπους χρησιμοποίησης του) και έχει αποκτήσει τεράστιο κοινό με αποτέλεσμα να το υποστηρίζει και το τελευταία dvd player!

Δεν συμφωνώ όμως με το θέμα του NTFS. Είναι ένα format σαφώς ανώτερο του περιορισμένου FAT (που τα windows το περιοριζουν ακόμα περισσότερο) που χρησιμοποιείται από όλα τα hard drives.

The time has come for all of us to go Home! Πλάκωσε κόσμος τελευταία οπότε πρέπει να ξεσκονίσω το summer house.

Forum GOD muku's Avatar
    PSN ID
    muku0-400
    Name
    Vladimir

Quote Originally Posted by marzel19 View Post
    Εγώ συμφωνώ ότι το PS3 ως media center είναι υπερπλήρες και συμφωνώ και για τα mkv. Εδώ αν ήταν στο χέρι των εταιρειών δεν θα υποστήριζαν καν τα .avi κτλ. τα οποία κατεξοχήν χρησιμοποιούνται στα torrents. Απλώς η Divx έχει κάνει πολύ καλό marketing (διαφημίζοντας τους νόμιμους τρόπους χρησιμοποίησης του) και έχει αποκτήσει τεράστιο κοινό με αποτέλεσμα να το υποστηρίζει και το τελευταία dvd player!

Δεν συμφωνώ όμως με το θέμα του NTFS. Είναι ένα format σαφώς ανώτερο του περιορισμένου FAT (που τα windows το περιοριζουν ακόμα περισσότερο) που χρησιμοποιείται από όλα τα hard drives.
    Σχετικά με το NTFS, μπορεί η Sony επίτηδες να μην το υποστήριξε για να περιορίσει μελλοντικές απειλές πειρατείας. Σε περίπτωση που κάποτε σπάσει το ps3 θα ήταν πολύ βολικό να είχαμε isos στον σκληρό του και να τα φορτώναμε κατευθείαν από εκεί. Οπότε μπορεί να τα σκέφτηκαν όλα αυτά κατά τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη της κονσόλας.

PS4forums Addict konstantinos's Avatar
    PSN ID
    kostantlnos

Παιδια παιζει σε καποιο επομενο update να βαλουν την επιλογη οταν παιζεις καποιο παιχνιδι του ps2 να μην σε αποσυνδεει αλλα να εισαι κανονικα online?

My Youtube Channel 'Show me the stuff inside' unboxing collectors editions videogames movies and more.

PSN ID
    nonborn
    Name
    Κωνσταντίνος

Quote Originally Posted by muku View Post
    Σχετικά με το NTFS, μπορεί η Sony επίτηδες να μην το υποστήριξε για να περιορίσει μελλοντικές απειλές πειρατείας. Σε περίπτωση που κάποτε σπάσει το ps3 θα ήταν πολύ βολικό να είχαμε isos στον σκληρό του και να τα φορτώναμε κατευθείαν από εκεί. Οπότε μπορεί να τα σκέφτηκαν όλα αυτά κατά τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη της κονσόλας.
    Quote Originally Posted by marzel19 View Post
    Το NTFS της MS πατέντα είναι και δεν δίνει access αν δε της τα σκάσεις. Εδώ πόσα χρόνια παλεύαμε να πάρουμε υποστήριξη NTFS σε linux. Ακόμα και τώρα τα προγράμματα που λειτουργούν τόσο σε MAC OSX όσο και linux δε σου εγγυόνται ότι δε θα χάσεις δεδομένα ούτε ότι δε θα γίνει καμία στραβή.

Όσο για το θέμα πειρατείας δε τίθεται νομίζω τέτοιο θέμα διότι ο σκληρός δίσκος του ps3 δεν χρησιμοποιεί FAT. FAT χρησιμοποιούμε για τους εξωτερικούς δίσκους και δε ξέρω αν υπάρχει περίπτωση να παίξεις παιχνίδι on the fly από usb δίσκο με τέτοιες ταχύτητες.

Member puredemonic's Avatar
    PSN ID
    puredemonic

ρε παιδιά μόλις αγόρασα επιτελους και το δικο μου ps3 των 80gb και θέλω να αναβαθμίσω το firmware απο το v2.36 που έχει τώρα σε αυτό που έχει και τα trophies. προσωρινά μπορώ να το κατεβάσω μόνο απο pc. μπορείτε να μου πείτε απο που γιατι εχω ακουσει πολλα και διαφορα σχετικά με προβλήματα μετά απο updates

PS3forums Fanatic desperate_gamer's Avatar
    PSN ID
    Desperate_Gamer

Quote Originally Posted by puredemonic View Post
    ρε παιδιά μόλις αγόρασα επιτελους και το δικο μου ps3 των 80gb και θέλω να αναβαθμίσω το firmware απο το v2.36 που έχει τώρα σε αυτό που έχει και τα trophies. προσωρινά μπορώ να το κατεβάσω μόνο απο pc. μπορείτε να μου πείτε απο που γιατι εχω ακουσει πολλα και διαφορα σχετικά με προβλήματα μετά απο updates
    Αν το PS3 σου δεν είναι συνδεδεμένο με το Internet, μπορείς να περάσεις το νέο update μέσω USB stick, αφού το κατεβάσεις από το site του PlayStation (πάνε εδώ http://uk.playstation.com/help-suppo...ware/download/ και πάτα AGREE κάτω κάτω για να τα κατεβάσεις). Αυτό που θα κατεβάσεις θα το βάλεις σε ένα φάκελο που θα λέγεται "UPDATE" (με κεφαλαία, χωρίς εισαγωγικά) που θα βρίσκεται σε έναν μεγαλύτερο φάκελο ονόματι "PS3" στο stick-άκι σου.

Τα προβλήματα με το firmware πλέον είναι ελάχιστα. Αν αφήσεις το PS3 σου να κάνει το install κανονικά και δεν το πειράζεις εκείνη την ώρα, δεν θα γίνει τίποτα. Και άσε που το firmware είναι απαραίτητο, δεν μπορείς να το αφήσεις έτσι.

Cool Member razorblade's Avatar
    PSN ID
    MaNwLiOs

kapou pio panw diabasa gia thn anwterothta tou systhmatos NTFS apo to FAT.
    apla na pw kati xwris parekshghseis.
    AN EISTE ASXETOI APLA MH MILATE,gia to theo dld.
    h hmimathia einai xeirwterh ths amathias.
    Love is a razor and I walked the line On that silver blade . . .

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Quote Originally Posted by razorblade View Post
    Για εξηγησε μας εσυ λοιπον που εισαι "σχετικος" ποιο ειναι ανωτερο και γιατι.

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by razorblade View Post
    Eγω θα ελεγα εαν θες να μην σε παρεξηγουν , να προσεχεις λιγο τον τροπο που γραφεις και να μην χρησιμοποιεις CAPS.Γιατι απαντας λες και καποιος σου εβρισε κατι πολυ δικο σου, ενω στην ουσια προκειται για ενα θεμα NTFS vs FAT.

Και παρολο που εγω ειμαι παντελως ασχετος περι του θεματος αυτου , γνωριζω οτι σιγουρα δεν προκειται για κατι το τοσο σοβαρο ωστε να γραφεις ετσι...

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

Καλημέρα.

Χωρίς να θέλω να ρίξω λάδι στη φωτιά, ίσα ίσα που στοχεύω στο αντίθετο, να πω ότι το κάθε ένα file system (άντε και για να γίνω πιο ακριβής, η σωστή έκφραση είναι "disk filling system") έχει τα δικά του προτερήματα και μειονεκτήματα.

Έτσι και στην περίπτωση του NTFS vs FAT(16/32). Το καθένα με τα υπερ και τα κατά.
    Όμως υπάρχει ένα, χμ, "τρικ"" θα το έλεγα, στον τρόπο σκέψης / αφομοίωσης της πρότασης "NTFS vs FAT(16/32)". Το τρικ είναι απο ποιά "οπτική γωνία" αναλύεις την πρόταση στο μυαλό σου: Σκεπτόμενος πχ. ένα μηχάνημα που θα το χρησιμποιώ ως μονταζιέρα HD video, σαφώς ανάμεσα στα δύο, το NTFS είναι καλύτερο. Το ίδιο αν σκέπτομαι με βάση ένα server. Τώρα όμως αν σκέπτομαι με βάση τα παιχνίδια, καλύτερα θα είναι να έχω FAT 32 (και πάλι ανάλογα το παιχνίδι), το ίδιο αν σκέπτομαι με βάση ένα μηχάνημα για επεξεργασία φωτό --> FAT32.

Να τονίσω ότι έχω επικεντρωθεί μόνο μεταξύ του NTFS και FAT. Όχι ότι δεν υπάρχουν και άλλα (πολλά) filling systems, ένα παράδειγμα: Reizer FS, FFS, CellFS...

Πιστεύω ότι δεν μπήκα καθόλου σε τεχνικές αναλύσεις -επιτηδες- γιατί ο σκοπός είναι να αποδείξω ότι εξαρτάται απο τη βάση σκέψης, το πως θα κρίνουμε το οτιδήποτε.

Απο εκεί και πέρα θα συμφωνήσω ότι ΑΠΕΧΘΑΝΟΜΑΙ την ημιμάθεια, εκ πείρας ομολογώ πως είναι η ΜΑΣΤΙΓΑ της νεο-ελληνικής κοινωνίας, που βαράει κατακούτελα κυρίως την νεολαία (βαράει και τις άλλες ηλικιακές ομάδες βέβαια).

Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα πρέπει να χέζουμε έναν (που εμείς θεωρούμε) ημιμαθή.
    Με το χέσιμο, κανείς δεν έμαθε και φυσικά παρέμεινε ένας (χεσμένος) ημιμαθής. Ωραία ε;

Δεν ξέρω αλλά εγω το βλέπω σα μαλ***ία ! Δε θα ήταν καλύτερα να συμβεί το εξής:

Act 1: "ημιμαθής" πετά κοτσάνα (ίσως και ΚΑΡΑ-κοτσάνα)
    Act 2: "σχετικός" περιγράφει με απλά ΟΜΟΡΦΑ και κατανοητά λόγια την γνώση/αλήθεια περί τεχνικών λεπτομερειών.

Act 3: το "όμορφα" κλειδώνει το ενδιαφέρον του ημιμαθούς, με συνέπεια να δώσει προσοχή σε κάθε μια λέξη του "σχετκού".
    Act 4: ο "ημιμαθής" εμπέδωσε τη γνώση.

Epilogue : Δεν υπάρχει πλέον ο "ημιμαθής". Στην θέση του υπάρχει άλλος ένας "ανερχόμενος σχετικός" !

Τα "" τα έχω βάλει στο "ημιμαθής", "σχετικός" και "ανερχόμενος σχετικός" γιατί τα πρόσωπα είναι φανταστικά, δεν ταυτοποιούνται με κανέναν απο εδω μέσα και όποια ομοιότητα προκύψει είναι καθαρή συμπτωματική (ΤΜ). (<---humor, audience applause :1appl

Πραγματικά ελπίζω να βοήθησα. (επίσης να πώ ότι γράφοντας την τελευταία παράγραφο έχω χέσει στα γέλια.)

Λευτέρης

Elite Ekptotos's Avatar
    PSN ID
    Ekptotos

HAHAHAHAHA ωραίος ο Λευτέρης και πολύ κατατοπιστικός μπορώ να πω.

ΜΠΡΑΒΟ! 1 +rep σε περιμένει.