Page 24 of 51 FirstFirst ... 1420212223242526272834 ... LastLast
Results 461 to 480 of 1010

Thread: [OLD] Playstation®3 • Firmware Updates [CLOSED]

Elite lak100's Avatar
    PSN ID
    mitsos17(UK) mitsos1990(GR)

δηλαδη θα μπορουμε να βλεπουμε υποτιτλους? με αυτο το προγραμμα

PS4forums Fanatic SQP_GR's Avatar
    PSN ID
    SQP_GR

Hands-on with the PS3 2.20 update -- and now, we wait

1
    Engadget HD takes the new BD-Live piece of the PS3 2.20 update for a trial run:

"Okay, so we dutifully updated our PS3 software to version 2.20, and took it for a quick spin. Granted, the removal fof portable copy from the release lowered our expectations, but we really wanted to see what BD-Live is all about. During the install, we got a dialog to "... allow Internet connection from BDs" that got our attention. Hello, BD-Live! The number of discs with BD-Live content makes for slim pickings, but we popped in a copy of "War." Based on what we've seen, you can strike this title off the Profile 2.0 list -- despite what we'd heard before about this being a BD-Live title, we didn't notice any special extras on our updated PS3. What's worse is that we found it impossible to get the "Resume play" function to work with this title. The feature did work just fine on other discs, however, and is a welcome addition to our fragmented lifestyle. We'll hold off on a verdict until more BD-Live content becomes available, meanwhile perhaps we'll try to grab a copy of the other only BD-Live disc, Saw IV, and see if our BD-Live Easter Egg hunt continues. "
    Read Full Article >>

για να δεις υπότιτλους στο ps3 με το νεο firmware η διαδικασία είναι αντίστοιχη με αυτή που χρειάζονται, oi stand alone dvd players...

εγώ χρησιμοποιήσα αυτο το προγραμματάκι
    http://www.calcitapp.com/AVIAddXSubs.php

το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να δώσεις κοινή ονομασία στο avi και στο srt και δημιουργεί σε κανα δίλεπτο ένα νέο αρχείο με κατάληξη divx. Επειδή για κάποιο λόγο το ps3 δεν αναγνωρίζει τα αρχεία με κατάληξη divx το μετονόμασα σε avi και έπαιξε κανονικά. Τους υπότιτλους τους ενεργοποιείς απο το μενού κατα την προβολή της ταινίας...

τα αρχικά avi και srt δεν χρειάζονται.
    Last edited by tomic20; 25-03-2008 at 11:42.

Cool Member seaman13's Avatar
    PSN ID
    seaman13

testara na do ean mporo na do video apo to gametrailers alla den mporesa.xerei kapoios ean kai pos ginete?

DTS HD Master Audio θα δούμε ποτέ ή να πάω να αγοράσω άλλο BD Player? ΑΜΑΝ πια Sony τι θα γίνει με αυτό το θέμα όλο το Internet στα AV Forums το ζητάει και η SONY τίποτα.

Αssistant Member Forum GOD NonBorn's Avatar
    PSN ID
    nonborn
    Name
    Κωνσταντίνος

Quote Originally Posted by Jargon View Post
    DTS HD Master Audio θα δούμε ποτέ ή να πάω να αγοράσω άλλο BD Player? ΑΜΑΝ πια Sony τι θα γίνει με αυτό το θέμα όλο το Internet στα AV Forums το ζητάει και η SONY τίποτα.
    ¶μα το δώσει θα καταστρέψει όλες τις άλλες εταιρίες που βγάζουν bd players... Θα το πάρουμε όταν βγουν φτηνότερα bd player από το ps3 από τις άλλες εταιρίες. Έτσι νομίζω εγώ!
    Ñǿñßöŗň™ is back on business ...

Δυστυχώς έτσι είναι και μάλλον θα περιμένουμ 5-6 μήνες και βάλε.

Member dream21's Avatar
    PSN ID
    dream21

ο explorer πολυ πιο γρηγορος αλλα δυστηχως για μια ακομη φορα χωρις ελληνικα.οπου και να πας τρωει γραμματα και δεν απεικονιζονται σωστα

Αssistant Member Forum GOD NonBorn's Avatar
    PSN ID
    nonborn
    Name
    Κωνσταντίνος

Quote Originally Posted by dream21 View Post
    ο explorer πολυ πιο γρηγορος αλλα δυστηχως για μια ακομη φορα χωρις ελληνικα.οπου και να πας τρωει γραμματα και δεν απεικονιζονται σωστα
    Aυτό με τα ελληνικά είναι μεγάλο πρόβλημα... Κάτι πρέπει να κάνουμε!!!
    Ñǿñßöŗň™ is back on business ...

Member dream21's Avatar
    PSN ID
    dream21

Quote Originally Posted by NonBorn View Post
    Aυτό με τα ελληνικά είναι μεγάλο πρόβλημα... Κάτι πρέπει να κάνουμε!!!
    πρεπει να συνταξουμε ενα email στα αγγλικα και να το στειλουμε στην sony.us or jp.

παιδες εχω μετατρεψει κατι mkv bluray rips σε avi με το mkv2vob αλλα δε μπορω να τους βαλω streaming subtitles ουτε με το aviaddxsub ουτε με το sub2divx γιατι δεν αναγνωριζουν τα avi που εκανα(παρολο που εχουν καταληξη avi μου λεει οτι δεν βρηκε avi mark?!??)
    βρηκε κανεις ακρη με subs αλλα σε mkv???να τους κανω transcode δεν παιζει κανει κανα 3ωρο...

Member TERRORZONE's Avatar
    PSN ID
    TERRORZONEgr

Ρε παιδια το PSP πως γινετε χειρηστηριο.ουτε μεσω ρεμοτε γινετε παντως.

PS4forums Addict cocous's Avatar
    PSN ID
    Cocous-XL
    Name
    Κωνσταντίνος Βελεντζάς

ρε παιδια τι σοι update ειναι αυτο; που ειναι το BD - Live που λενε και που ειναι η ρυθμιση
    Mosquito Noise Reduction; ασε που ακομα δεν αναγνωριζει υποτιτλους srt στα dvix. αντε και μου φαινεται οτι μας δουλευουν κανονικα η αλιως αν δεν τα βλεπω εγω.

Member TERRORZONE's Avatar
    PSN ID
    TERRORZONEgr

Quote Originally Posted by cocous View Post
    ρε παιδια τι σοι update ειναι αυτο; που ειναι το BD - Live που λενε και που ειναι η ρυθμιση
    Mosquito Noise Reduction; ασε που ακομα δεν αναγνωριζει υποτιτλους srt στα dvix. αντε και μου φαινεται οτι μας δουλευουν κανονικα η αλιως αν δεν τα βλεπω εγω.
    Bαλε ενα DVD/BR και πηγαινε στα av settings ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ.Τωρα απο οσο ξερω 2 BR μονο αυτη τη στιγμη ειναι συμβατα με το live.Ase poy δεν ειπε κανεις για υποτιτλους!

PSN ID
    Cocous-XL
    Name
    Κωνσταντίνος Βελεντζάς

ναι αλλα στο update πριν το βαλεις σου λεει για υποτιτλους. τωρα για το Mosquito Noise Reduction μου λες να βαλω ταινια και να παω στο av settings?
    Last edited by cocous; 25-03-2008 at 19:50.

PS4forums Addict obione's Avatar
    PSN ID
    constantineobi

Quote Originally Posted by TERRORZONE View Post
    Bαλε ενα DVD/BR και πηγαινε στα av settings ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ.Τωρα απο οσο ξερω 2 BR μονο αυτη τη στιγμη ειναι συμβατα με το live.Ase poy δεν ειπε κανεις για υποτιτλους!
    to leei stin arxi tou forum..kai egw pantos den mporesa na valw subtitles:confused:

PSN ID
    Cocous-XL
    Name
    Κωνσταντίνος Βελεντζάς

το λεει οταν κανεις εγκατασταση το update στο ps3 φιλε μου για αυτο τρελαινομαι
    Last edited by cocous; 25-03-2008 at 22:28.

για υπότιτλους σε avi τα είπαμε πριν κανα 2 σελίδες, δεν είναι δύσκολο...

PSN ID
    Cocous-XL
    Name
    Κωνσταντίνος Βελεντζάς

ρε παιδια που στο καλο βρισκεται το Mosquito Noise Reduction εχω φαει τον τοπο και δεν το βρισκω πουθενα με η χωρις δισκακι
    Last edited by cocous; 25-03-2008 at 22:25.

PS3forums Fanatic desperate_gamer's Avatar
    PSN ID
    Desperate_Gamer

Quote Originally Posted by tomic20 View Post
    για να δεις υπότιτλους στο ps3 με το νεο firmware η διαδικασία είναι αντίστοιχη με αυτή που χρειάζονται, oi stand alone dvd players...

εγώ χρησιμοποιήσα αυτο το προγραμματάκι
    http://www.calcitapp.com/AVIAddXSubs.php

το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να δώσεις κοινή ονομασία στο avi και στο srt και δημιουργεί σε κανα δίλεπτο ένα νέο αρχείο με κατάληξη divx. Επειδή για κάποιο λόγο το ps3 δεν αναγνωρίζει τα αρχεία με κατάληξη divx το μετονόμασα σε avi και έπαιξε κανονικά. Τους υπότιτλους τους ενεργοποιείς απο το μενού κατα την προβολή της ταινίας...

τα αρχικά avi και srt δεν χρειάζονται.
    Σε χιλιοευχαριστώ!!! Θα έκανα και ξεχωριστό thread γι' αυτό το θέμα. +1 rep και όταν το δοκιμάσω και πετύχει, θα σου δώσω κι άλλο ένα όποτε μπορέσω!! :giggle:

thanx! :tiphat: