Page 47 of 51 FirstFirst ... 37434445464748495051 LastLast
Results 921 to 940 of 1010

Thread: [OLD] Playstation®3 • Firmware Updates [CLOSED]

Quote Originally Posted by ps4 View Post
    Tιποτα απο τα 2 δεν χρειαζεται. Το πρωτο ειναι παρανομο φορματ (προς το παρον) το δευτερο (και το πρωτο) δεν ειναι αναγκη γιατι υπαρχει το PMS.

Ταινιες σε MKV κατα την γνωμη μου παντα ειναι λιγο ταλαιπωρια. Καταναλωνεις mb απο rapidshare χωρις ιδιαιτερο λογο την στιγμη που μπορεις να κατεβασεις το dvd-rip σε πολυ καλη ποιοτητα και να αγοραζεις ΜΟΝΟ τις ταινιες bluray που πραγματικα ειναι σταθμοι στην ιστορια του κινηματογραφου ή ταινιες που πραγματικα σου αρεσουν με τρομερη εικονα οπως το dark knight.
    Καλα αμα δεις διαφορες αναμεσα σε στο dark Knight(mkv1080p) και σε blu-ray dark Knight σε μια τηλεοραση 40-50-60 '' σφυρα μου να τις δω και εγω.

Ακομα και 100'' οι διαφορες ειναι δισδιακριτες.

Forum GOD muku's Avatar
    PSN ID
    muku0-400
    Name
    Vladimir

Καινούριο fw 3.21 την Πέμπτη. Καταργεί το OtherOS για λόγους ασφαλείας... Δεν με βλέπω να κάνω update πάνω που πήρα το πρώτο παιχνίδι που θέλω να παίξω online στην κονσόλα.

http://blog.us.playstation.com/

PS4forums Addict plakas's Avatar
    PSN ID
    sitos1979
    Name
    Mαριούλης

οταν λες otheros μπορεις να γινεις λιγο ποιο σαφεις σε παρακαλω
    μηπως ενοεις αυτο που και καλα θα σπασει την κονσολα;η για τον 13 θεο

please απαντησε

PS4forums Addict criter's Avatar
    PSN ID
    criter

other os = other operating system . Αυτο που δινει στο σκληρο δισκο ενα μερος 10 GB για να βαλεις και αλλο λειτουργικο συστημα linux στο PS3.

Το καταργουν για λογους ασφαλειας; Tι μπορει να γινει δηλαδη ; Να χαλασει το ps3; Να προσβληθει απο ιο; Αφου το XMB παραμενει ανεπαφο δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο το καταργουν και απο τα fat. Ενας φιλος που δεν εχει υπολογιστη, χρησιμοποιη το PS3 μεσω του other os και εχει βαλει και ubuntu, οπως πολλοι αλλοι. Τι θα κανουν ολοι αυτοι τωρα? Θα πρεπει να παρουν υπολογιστη.

Forum GOD muku's Avatar
    PSN ID
    muku0-400
    Name
    Vladimir

Quote Originally Posted by criter View Post
    other os = other operating system . Αυτο που δινει στο σκληρο δισκο ενα μερος 10 GB για να βαλεις και αλλο λειτουργικο συστημα linux στο PS3.

Το καταργουν για λογους ασφαλειας; Tι μπορει να γινει δηλαδη ; Να χαλασει το ps3; Να προσβληθει απο ιο; Αφου το XMB παραμενει ανεπαφο δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο το καταργουν και απο τα fat. Ενας φιλος που δεν εχει υπολογιστη, χρησιμοποιη το PS3 μεσω του other os και εχει βαλει και ubuntu, οπως πολλοι αλλοι. Τι θα κανουν ολοι αυτοι τωρα? Θα πρεπει να παρουν υπολογιστη.
    Ή να μην αναβαθμίσουν το firmware.

Η λειτουργία καταργείται γιατί έχει βρεθεί κενό ασφαλείας πρόσφατα μέσω του otheros οπότε για να είναι καλυμμένοι προχωρούν σε αυτή την κίνηση. Εγώ προσωπικά επειδή θέλω να έχω το κεφάλι μου ήσυχο σε περίπτωση που ξεκλειδώσει το ps3 θα μείνω εδώ που είμαι, στο 3.15 προς το παρόν. Απλά κρίμα γιατί ήθελα να παίξω WKC online

PSN ID
    criter

Απο λιγο που εψαξα μαλλον δεν ισχυει σιγουρα κατι τετοιο.

Sony's Satoshi Hashimoto, in an interview with Impress Watch, confirmed that Sony will not be removing the feature, which he refers to as "Other OS functionality."

Additionally, he stated that there isn't an issue with the feature leaving a security hole with the system.

Read more: http://www.ps3news.com/PS3-Linux/ps3...#ixzz0jYqus5IM

To update ειναι για 1η Απριλιου, οποτε μπορει να ειναι και ψεμα

Edit
    AΚΥΡΟ η ανακοινωση ειναι πολυ πιο παλια σε σχεση με αυτην που ποσταρες muku, ασε που η δικια σου ειναι και πιο επισημη.
    sorry τωρα το ειδα
    Last edited by criter; 29-03-2010 at 13:59.

Forum GOD muku's Avatar
    PSN ID
    muku0-400
    Name
    Vladimir

Απο λιγο που εψαξα μαλλον δεν ισχυει σιγουρα κατι τετοιο.

Sony's Satoshi Hashimoto, in an interview with Impress Watch, confirmed that Sony will not be removing the feature, which he refers to as "Other OS functionality."

Additionally, he stated that there isn't an issue with the feature leaving a security hole with the system.

Read more: http://www.ps3news.com/PS3-Linux/ps3...#ixzz0jYqus5IM

To update ειναι για 1η Απριλιου, οποτε μπορει να ειναι και ψεμα
    Το link που έστειλες είναι πολύ παλιό. Πριν το fw 3.00... Η ανακοίνωση που έστειλα παραπάνω είναι από τα official blogs της Sony. Πρωταπριλιάτικο αποκλειεται να είναι καθώς σε καμία περίπτωση δεν είναι κάτι το αστείο και επίσης το ps3 με linux χρησιμοποιείται σε πολλά ερευνητικά ιδρύματα και αυτοί είναι οι βασικότεροι χρήστες οι οποίοι επηρεάζονται. Δεν νομίζω η Sony να έχει σκοπό να κάνει πρωταπριλιάτικα αστεία στο συγκεκριμένο κοινό.

PSN ID
    criter

Εγω θα το κανω το update αφου δεν χρησιμοποιω linux. Αλλα θα ηθελα η κονσολα μου να εχει αυτο το πλεονεκτημα. Το ειχα δοκιμασει παλιοτερα αλλα το εβγαλα γιατι δεν ειχα συνδεση ethernet κοντα στο ps3 και δεν αναγνωριζε το wifi.
    Γιατι δεν το κανεις και εσυ muku; Δεν καταλαβα το λογο που δισταζεις. Αφου θελεις να παιξεις online θα πρεπει να το κανεις αναγκαστικα. Καντο και εσυ να παιξουμε παρεα WKC

Forum GOD muku's Avatar
    PSN ID
    muku0-400
    Name
    Vladimir

Εγω θα το κανω το update αφου δεν χρησιμοποιω linux. Αλλα θα ηθελα η κονσολα μου να εχει αυτο το πλεονεκτημα. Το ειχα δοκιμασει παλιοτερα αλλα το εβγαλα γιατι δεν ειχα συνδεση ethernet κοντα στο ps3 και δεν αναγνωριζε το wifi.
    Γιατι δεν το κανεις και εσυ muku; Δεν καταλαβα το λογο που δισταζεις. Αφου θελεις να παιξεις online θα πρεπει να το κανεις αναγκαστικα. Καντο και εσυ να παιξουμε παρεα WKC
    Στις πρόσφατες εκδόσεις του Yellow Dog Linux νομίζω υποστηρίζεται το wifi. Εγώ δεν το κάνω γιατί εφ'όσον έχει βρεθεί το κενό ασφαλείας και πολλές όμαδες ανά τον κόσμο πειραματίζονται πάνω σε αυτό, μπορεί στο μέλλον να προκύψει κάτι και να ξεκλειδώσει το ps3, να μπορείς να βάλεις custom εφαρμογές στο xmb. Θέλω να έχω τη δυνατότητα αυτή σε περίπτωση πυο κάτι γίνει, οπότε θα περιμένω μερικούς μήνες ακόμα μέχρι να βγει το επόμενο παιχνίδι που θα θέλω να παίξω και δεν θα μπορώ λόγω fw. Αυτά, μεγάλη βλακεία από τη Sony αυτό που κάνει πάντως

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

Γιατί σε λίγο καιρό τα PS3 που θα "επιδέχονται τροποποιήσεων" θα τα κυνηγάνε με το δίκαννο, όπως γίνεται περίπου και με τα xbox 360 που φέρουν παλαιότερες mobo και firmware (και δυνατότητες Jtag). Οι εταιρείες όταν διαπιστώνουν ότι υπάρχει κενό ασφαλείας στις κονσόλες τους, προχωρούν στο κλείσιμο τους με την αναβάθμιση του υλικολογισμικού τους (firmware) για να αποτρέψουν την τροποποίηση του τρόπου λειτουργίας τους. Φυσικά ό,τι κερδίζεις σε λειτουργικότητα χάνεις σε online δυνατότητες. Πάντως για το PS3 μάλλον είναι νωρίς να μιλάμε για δυνατότητες "εκμετάλλευσης" του, όπως αντίστοιχα γίνεται με το Xbox 360, αλλά η Sony για να έχει το κεφάλι της ήσυχο προσπαθεί να καταργήσει αυτή την δυνατότητα που προφανώς προσπαθούν οι hackers να χρησιμοποιήσουν ως κερκόπορτα για να αποκτήσουν πρόσβαση σε λειτουργίες που δεν θα έπρεπε. Ο muku λογικά θα αγοράσει και άλλη κονσόλα σε λίγο καιρό για να παίζει online, καμία slim ίσως; Βρε muku μπας και σου έχει γυαλίσει και ψάχνεις για "δικαιολογίες"

Elite GRZEUS's Avatar
    PSN ID
    NecegoR
    Name
    chris black

oi konsoles ps3 se ereunitika idrimata den einai ps3 me tin morfi pou ta exoume emeis.. einai mono i arxitektoniki kai i upologistiki dinami tou ps3 .. auta den tha epireastoun apo to update ..... oso gia to allo pou lete diavasa kapou oti to update tha einai anagastiko kai den tha mpainei kan sto menu tou ps3 an den to dexteis....

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

^^ Αυτο που λες, οτι δε θα μπαινει στο μενου του PS3 δεν υφηστατε!

Οπως ειπε και η Sony απο το blog της, λεει οτι αν καποιος δε το επιθυμει αυτο μπορει να μη το κανει και δε θα χασει τη λειτουργια αυτη!
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

Forum GOD muku's Avatar
    PSN ID
    muku0-400
    Name
    Vladimir

Όπως επίσης δεν υφίσταται το ότι δεν είναι κονσόλες ps3 στη μορφή που τις έχουμε εμείς. Μια χαρά κανονικότατες κονσόλες είναι που τρέχουν προφανώς κάποιo custom made kernel. Κατά καιρούς έχουν βγει στη δημοσιότητα πληροφορίες για μαζικές αγορές ps3 από ιδρύματα όπως και φωτογραφίες από συστοιχίες ps3. Αυτοί είναι οι μόνοι που ουσιαστικά επηρεάζονται από αυτό το update αλλά από την άλλη δεν νομίζω ότι αυτές οι κονσόλες μπαίνουν ποτέ στο xmb για να γίνουν update.

Επίσης δεν γίνεται για κανένα λόγο να μην λειτουργεί η κονσόλα χωρίς να κάνει update. Δεν αλλάζει κάτι στην κονσόλα σου για να ξέρει ότι δεν πρέπει να λειτουργήσει αν δεν έχει το fw 3.21...

Πάντως ο geohot υποσχέθηκε κάποιο είδος custom firmware για πρώτη φορά από τότε που έβγαλε προς τα έξω το exploit ως αντίποινα για την τακτική της Sony.

Elite GRZEUS's Avatar
    PSN ID
    NecegoR
    Name
    chris black

ok. telika nai isos na min einai anagastiko to update ...... oso gia to allo den anaferomoun stin exoteriki emfanisi tou ps3 se erevnitika kentra.... etuxe na dw se ena kentro se nosokomio stin agglia pou doulevi enas filos mou giatros.... kapoia itan ontos kai exoterika san ps3 alla kapoia alla itan kati maura koutia orthogonia sindemena metaxi tous pou egrafan ps3 kai apo ti mou eipan einai akrivos arxitektoniki ps3 kai to mono pou alaze itan i megaliteri RAM anti gia 256DDR3 kai 256XDDR eixan 4x512XDDR kapoia apo auta an thimame kai den exoun katholou XMB.... alla opos eipes kapoio litourgiko analogo gia tin douleia.. distixos den epitrepontan photo kai ithela polu na exw kapoies.. auta ta ps3 den tha epireastoun apo to update giati apla den to xriazonte...... sorry gia ta alampournezika alla grafo apo ps3

Advanced Member stein3x's Avatar
    PSN ID
    Stein3x_qlp
    Name
    Νίκος

Διάβασα στο blog του geohot ότι θα ασχοληθεί με ένα cfw για το ps3 αλλά ουδέποτε θα έχει σχέση με πειρατία.Αυτό που θα βγάλει θα είναι απλά το τελευταίο firmware της sony ΜΕ την δυνατότητα του OtherOS,δεν θα χάνετε δλδ.

Η συλλογή μου από games
    Spoiler!

Member TERRORZONE's Avatar
    PSN ID
    TERRORZONEgr

εμενα μετα την αναβαθμοιση δε μπαινε με τιποτα στο στορε.λεει δεν υπαρχει αυτη η υπηρεσια στη χωρα μου.ουτε στο acount management

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Quote Originally Posted by TERRORZONE View Post
    εμενα μετα την αναβαθμοιση δε μπαινε με τιποτα στο στορε.λεει δεν υπαρχει αυτη η υπηρεσια στη χωρα μου.ουτε στο acount management

PSN Maintenance Happening "Right Now"
    (πριν 7 ωρες περιπου!)

According to Community Leader MusterBuster, the PSN is going through a maintenance period right now. His tweet reveals:

PSN maintenance going on currently, you could have difficulty accessing the PlayStation Store & Acc. Management for the next hour.
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

Forum GOD ilias78's Avatar
    PSN ID
    ilias_78
    Name
    Ηλίας

Αρκετά είναι τα παράπονα των κατόχων του PlayStation 3 σχετικά με το πρόσφατο update του firmware της κονσόλας τους. Η αναβάθμιση στην έκδοση 3.21 φαίνεται πως δημιούργησε ορισμένα προβλήματα και παρόλο που αφαίρεσε τη δυνατότητα εγκατάστασης διαφορετικών λειτουργικών, εικάζεται πως είναι υπεύθυνο για ορισμένες μαύρες οθόνες, αδυναμία εντοπισμού των friend lists, καθυστέρηση στο σβήσιμο της κονσόλας καθώς και αδυναμία περιήγησης στο διαδίκτυο. Για την ώρα η Sony δεν έχει πάρει θέση επί του θέματος.

gameover.gr

Spoiler!

Junior Member kostasbollis's Avatar
    PSN ID
    kostasbollis

παιδια εχω το ps3 και οταν πεζω offline διαβαζει τα cd και οταν πεζω online δε διαβαζει τα cd αλλα ουτε και το home που δεν ειναι cd.οταν βαζω τοcd η το home διχνει μαυρη οθονη κ οσο και αν περιμενω τιποτα.θα το παω τη τριτη στην εγγιηση.εσειw ξερετε τι φταιει?

Elite GRZEUS's Avatar
    PSN ID
    NecegoR
    Name
    chris black

kosta pnto kalitera na to doun...... den xero sigoura ti exei alla an paizei ta cd offline kai online oxi tote isos exei kapoio provlima i karta diktiou kai pagoni to ps3..... otan les oti mavrizei i eikona sto online auto ginete me to pou valis to cd???? i otan epilexis to multiplayer?????? ston browser tou ps3 mpaineis kanonika?????? sto psn???????