Page 37 of 51 FirstFirst ... 2733343536373839404147 ... LastLast
Results 721 to 740 of 1010

Thread: [OLD] Playstation®3 • Firmware Updates [CLOSED]

Αssistant Member Forum GOD NonBorn's Avatar
    PSN ID
    nonborn
    Name
    Κωνσταντίνος

Quote Originally Posted by modecris View Post
    Αν μπορούσες να φορτίσεις και το χειριστήριο με την κονσόλα κλειστή θα ήταν super (sony μ`ακουύύς).
    Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Mεγαλο δικιο... συμφωνω με τα χιλια.Ειναι χαζο να πρεπει να ειναι ανοιχτη η κονσολα για να φορτισει το χειριστηριο.Εστω και αν φορτιζει παρα πολυ γρηγορα , πρεπει να το φτιαξουν αυτο.
    Η κάτι μου διαφεύγει ή είμαι πολύ χαζός... Πως γίνεται ρε παίδες να φορτίζει την στιγμή που βρίσκεται μία συσκευή σε standby? Και τα pc's όταν είναι κλειστά στη USB δεν έχει ρεύμα για να φορτίσει... Ή κάνω λάθος? Τέσπα μου φαίνεται πολύ κουλό. Πάντως για όποιον δε το ξέρει φορτίζει το χειριστήριο σε οποιοδήποτε USB το βάλεις! PC, laptop, PS3, παντού...
    Ñǿñßöŗň™ is back on business ...

PS4forums Fanatic jimspy's Avatar
    PSN ID
    jimspy

Quote Originally Posted by NonBorn View Post
    . Πάντως για όποιον δε το ξέρει φορτίζει το χειριστήριο σε οποιοδήποτε USB το βάλεις! PC, laptop, PS3, παντού...
    Ωραιος .........thanks για το info

PS4forums Fanatic TopGunZ's Avatar
    PSN ID
    ModusAm

Χαχαχα, ευχαριστώ Σόνυ!!! Το αυτόματο κλείσιμο του χειριστηρίου και το in-game screenshots ήταν από τα λίγα που πραγματικά μου λείπανε. ¶φηνα το PS3 να κατεβάσει τπτ και ξεχνούσα ον το χειριστήριο και ξελιγωνότανε!

Επίσης είναι ωραίο και το σκηνικό για τα τρόπαια αφού θα έχουμε ένα καλύτερο μέτρο σύγκρισης με το ποσοστό!

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Η κάτι μου διαφεύγει ή είμαι πολύ χαζός... Πως γίνεται ρε παίδες να φορτίζει την στιγμή που βρίσκεται μία συσκευή σε standby? Και τα pc's όταν είναι κλειστά στη USB δεν έχει ρεύμα για να φορτίσει... Ή κάνω λάθος? Τέσπα μου φαίνεται πολύ κουλό. Πάντως για όποιον δε το ξέρει φορτίζει το χειριστήριο σε οποιοδήποτε USB το βάλεις! PC, laptop, PS3, παντού...
    Πλακα πλακα , δεν εχεις αδικο...

Και επισης δεν ηξερα οτι φορτιζει οπου και να το βαλεις , σε οποια usb lol!Δεν μου ειχε κοψει καθολου να το δοκιμασω... go figure!

Thanks

PS3forums Fanatic desperate_gamer's Avatar
    PSN ID
    Desperate_Gamer

Απ' όσο ξέρω τα USB στο Wii αναμένα μένουν ακόμα κι όταν αυτό κλείνει, και το iPod για κάποιο λόγο φορτίζει και με τον υπολογιστή κλειστό. Δεν είναι κάτι που δεν γίνεται, αλλά δεν ξέρω αν γίνεται και με firmware update. Όπως και να 'χει, μικρό το κακό, αφού με τα πακέτα και το DualShock, τρία χειριστήρια έχω :giggle:

Αssistant Member Forum GOD NonBorn's Avatar
    PSN ID
    nonborn
    Name
    Κωνσταντίνος

Quote Originally Posted by desperate_gamer View Post
    Απ' όσο ξέρω τα USB στο Wii αναμένα μένουν ακόμα κι όταν αυτό κλείνει, και το iPod για κάποιο λόγο φορτίζει και με τον υπολογιστή κλειστό. Δεν είναι κάτι που δεν γίνεται, αλλά δεν ξέρω αν γίνεται και με firmware update. Όπως και να 'χει, μικρό το κακό, αφού με τα πακέτα και το DualShock, τρία χειριστήρια έχω :giggle:
    Ηοw the heck does this happen??? Αν δε το δω με τα μάτια μου δε το πιστεύω... :frog::frog::frog: :rofl::rofl::rofl:
    Ñǿñßöŗň™ is back on business ...

PS3forums Fanatic desperate_gamer's Avatar
    PSN ID
    Desperate_Gamer

Ηοw the heck does this happen??? Αν δε το δω με τα μάτια μου δε το πιστεύω... :frog::frog::frog: :rofl::rofl::rofl:
    Ughhh... Λες να κάνω λάθος;;; Καλά 100% σίγουρος δεν είμαι, αλλά για να μου λέει κάτι αυτό με τα usb, μάλλον κάτι θα έχω δει που με παραξένεψε. Ή μπορεί να είμαι και τελείως λάθος. :frog:

PS3forums Fanatic DarkUSS's Avatar

Βρήκα και το Press Release από την SCEA:

PlayStation 3 Firmware 2.50 Update

Building upon the foundation set by previous firmware upgrades, the 2.50 system software update will refine existing features while also adding new functionality. The update will deliver exclusive options to support SCEA's Official Bluetooth Headset, as previously announced, such as an on-screen indicator that shows volume, battery charge, and mute functions, as well as a High Quality (HQ) mode, which utilizes advanced wireless technologies and the Headset's dual-microphone design to enable clear and wide-band wireless voice communication with PS3 system. HQ mode greatly improves the voice chat experience in multi-player titles such as SOCOM: U.S. Navy SEALs Confrontation, which will be bundled with the Headset when it launches at retail this week.

To further strengthen the gameplay experience on PS3 system, the firmware update will add an in-game screenshot capture tool, laying the groundwork for developers to add capture and sharing options to their games and allowing players to immortalize their favorite gaming moments and share them with friends. Titles that support the feature are expected to be announced in the future.

The 2.50 update also will enhance the user interface for PlayStation Trophies. When players acquire a Trophy, the in-game notification will now include the specific Trophy icon created by the developer, while more intuitive options for comparing Trophies with friends have been added, including an icon to represent the Trophy level. The Trophy system will continue to expand through future firmware updates, catering to the PS3 community and the competitive nature of the more than 12 million registered PlayStation Network users worldwide.

Other new features delivered through PS3 firmware 2.50 will include:

-- Video -- A video scene search functionality will provide thumbnails to help you find a particular scene in a video more easily.

-- Information Board -- The Information Board will be able to include direct links to PlayStation Store, making it easier for PS3 owners to download content that they read about on the Information Board.

-- Power save -- PS3 owners will have the option to automatically shut-off their console or controllers after pre-selected periods of inactivity.

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

pote tha bgei omws den kseroume

Για να έγινε σήμερα post στο blog και να έβγαλαν ανακοίνωση τύπου, υπολογίζω πως πριν το τέλος της βδομάδας θα κυκλοφορήσει. Τώρα πότε ακριβώς κανείς δεν ξέρει. Μπορεί να είναι αύριο το πρωί, την Τετάρτη θα δείξει.

Cool Member Sasori's Avatar
    PSN ID
    Thyristor

Διαβάζω κάτι για power-saving και έχω μια απορία. Το sixaxis κλείνει από μόνο του μετά από κάποια ώρα αδρανούς λειτουργίας ή παραμένει ανοιχτό μέχρι να τελειώσει η μπαταρία του?! Ήμαρτον, πότε θα κάνουν κάτι γι αυτό? Είναι εντελώς ηλίθιο.

Εκτός κι αν έγινε τελικά κάτι και δεν πήρα εγώ χαμπάρι...

Πάντως εαν αληθεύουν αυτά για το επόμενο update, (προσωπικά) τα νέα στοιχεία με αφήνουν παγερά αδιάφορο.

Το Home που είναι? Δεν ακούγεται κάτι και ανυσηχώ... Θα πάμε αλλο ένα χρόνο καθυστέρηση?

PSN ID: Thyristor

To Sixaxis μέχρι τώρα παρέμενε ανοιχτό όση ώρα ήταν ανοιχτό και το PS3, άσχετα αν το χρησιμοποιούσες ή όχι.

Αυτή η κατάσταση θα αλλάξει με το νέο fw update που πλέον μετά από κάποια ώρα αδρανούς λειτουργίας όπως λες κι εσύ, το Sixaxis θα κλείνει μόνο του.

Για το Ηοme δες στο αντίστοιχο thread που έχουμε. Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για κυκλοφορία στις 19 Νοεμβρίου.
    Last edited by DarkUSS; 14-10-2008 at 01:21.

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

capture screen kai kleisimo meta apo download gamane omws

PS3forums Fanatic X-NEC's Avatar
    PSN ID
    X-NEC

Ρε παιδιά συγγνώμη αλλα το sixaxis οποτε θέλεις μπορείς να το απενεργοποιησεις επιλέγοντας την προτελευταία επιλογή στο menu που βγάζει οταν πατήσεις το PS button. Εγώ οποτε αφήνω το PS3 να κατεβάσει κάτι και πρέπει να φύγω κλείνω το χειριστήριο και την τηλεόραση και κατεβάζει μονο του το PS3...

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

nai alla egw otan katevazei girnaw na dw ti paizei enw twra tha kleinei mono tou meta to download,kali fasi oso gia to sixaxis mapa eine gia mena i epilogi(gia mena omws)

Elite pvinis's Avatar
    PSN ID
    pvinis

ακριβως.... και για οταν ειναι κλειστο το ps3, μπορειτε να το φορτησετε στο pc.. τουλαχιστον ενα απο τα δυο φανταζομαι ειναι παντα ανοιχτο

Quote Originally Posted by X-NEC View Post
    Ρε παιδιά συγγνώμη αλλα το sixaxis οποτε θέλεις μπορείς να το απενεργοποιησεις επιλέγοντας την προτελευταία επιλογή στο menu που βγάζει οταν πατήσεις το PS button. Εγώ οποτε αφήνω το PS3 να κατεβάσει κάτι και πρέπει να φύγω κλείνω το χειριστήριο και την τηλεόραση και κατεβάζει μονο του το PS3...
    Σύμφωνοι αλλά υπάρχουν και κάποιοι αφηρημένοι που ξεχνάνε να το κάνουν αυτό. Ε τώρα ούτε αυτοί θα έχουν κανένα πρόβλημα οπότε όλοι θα είμαστε ευτυχισμένοι!:bgrin2:

PS3forums Fanatic X-NEC's Avatar
    PSN ID
    X-NEC

Quote Originally Posted by DarkUSS View Post
    Σύμφωνοι αλλά υπάρχουν και κάποιοι αφηρημένοι που ξεχνάνε να το κάνουν αυτό. Ε τώρα ούτε αυτοί θα έχουν κανένα πρόβλημα οπότε όλοι θα είμαστε ευτυχισμένοι!:bgrin2:
    Εντάξει αν είναι να λύσει τα χερια των ξεχασιάρηδων ας το συμπεριλάβει η Sony στο update!

Πολύ ενδιαφέρουσες οι προσθήκες του 2.50 πάντως...

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

koita to update ontos axizei alla na ftiaxoun kapote ton browser giati egw mpainw arketa mesw tou ps3 gia themes ktl kai tha ithela na blepw videakia sto ps3 apo site

PS4forums Fanatic modecris's Avatar
    PSN ID
    modecris
    Name
    Χρήστος

Έχεις δίκιο Non,το έθεσα λάθος.
    Το αντίστοιχο του xbox είναι το Play & charge kit το οποίο έχει την εξής λειτουργία:Συνδέεις το καλώδιο,σβήνεις την κονσόλα αλλά αυτή δεν σβήνει εντελώς παρά μένει ανοιχτή μέχρι να φορτηστεί το χειριστήριο και μετά σβήνει.Αυτό ήθελα να ζητήσω από την sony (sony ακούύς?) και sorry για το λάθος μου.

Α,και το θέμα με την απενεργοποίηση του χειριστηρίου δεν θα βοηθήσει μόνο τους "αφηρημένους" και τους "ξεχασιάρηδες" αλλά και αυτούς που τους παίρνει ο...ύπνος παίζοντας!! :hide: