Page 42 of 51 FirstFirst ... 32383940414243444546 ... LastLast
Results 821 to 840 of 1010

Thread: [OLD] Playstation®3 • Firmware Updates [CLOSED]

Cool Member razorblade's Avatar
    PSN ID
    MaNwLiOs

h alhthia einai oti kai mena ekane kana 7wro na katebasei to update alla meta egine kanonhka.artant dokimase na to katebaseis mesw ths konsolas pali,aytes tis meres olos o kosmos to katebaze kai logiko einai na exei problhmata.
    oso gia tous ISP pou anefere o filos nai,sthn ellada autes tis teleutaies meres oloi oi ISP sernonte.
    Love is a razor and I walked the line On that silver blade . . .

Cool Member artant's Avatar
    PSN ID
    artant

nai alla giati den to dexetai oute apo to usb?? vgazei syto to gamimeno msg 8009f997 the data is conrupted

PSN ID
    artant

sorry 8002f997

Cool Member razorblade's Avatar
    PSN ID
    MaNwLiOs

epsakses ton googli ti einai?
    Love is a razor and I walked the line On that silver blade . . .

PSN ID
    artant

to psaksa alla den evgala akrh......eixan ki alloi ayto to provlima............den katalava an to elysan k pws

PS4forums Fanatic jimspy's Avatar
    PSN ID
    jimspy

artant ...shmainei oti den mporei na kanei update....mallon kati tha egine me to katebasma...ksanakatebaseto k dokimase ksana....ola apo thn arxh

PSN ID
    artant

ma ayto kanw edw kai 2-3 meres!!!! eite mesw tou pc(me usb) eite mesw consolas!
    tzifos

Our Japanese Translator PS4forums Addict Avenger_Seraphim's Avatar
    PSN ID
    Jim_13
    Name
    Ted

Λοιπον...Σημερα εκανα το update 2.50 μετα απο τοσο καιρο,και απο εκεινη τη στιγμη και μετα τα βινετακια (avi,mp4 etc) παιζουν ασπρομαυρα...Ειναι κατι στις ρυθμισεις που πρεπει να κοιταξω? Πριν το update επαιζαν κανονικα (ορισμενα και απο αυτα που ειχα κατεβασει apo to PSN store.Μονο ενα wmv επαιζε κανονικα εγχρωμα...Καμια ιδεα?

Spoiler!

PS3forums Fanatic DarkUSS's Avatar

Quote Originally Posted by Avenger_Seraphim View Post
    Λοιπον...Σημερα εκανα το update 2.50 μετα απο τοσο καιρο,και απο εκεινη τη στιγμη και μετα τα βινετακια (avi,mp4 etc) παιζουν ασπρομαυρα...Ειναι κατι στις ρυθμισεις που πρεπει να κοιταξω? Πριν το update επαιζαν κανονικα (ορισμενα και απο αυτα που ειχα κατεβασει apo to PSN store.Μονο ενα wmv επαιζε κανονικα εγχρωμα...Καμια ιδεα?
    Υποθέτω πως έχεις SDTV σωστά?

Eίναι γνωστό πρόβλημα και επηρεάζει όσους έχουν συνδεμένο το PS3 τους σε παλιές SDTVs που δεν υποστηρίζουν σήμα NTSC. Yποθέτω πως φταίει η προσθήκη των 60Hz στην αναπαραγωγή video που προσθέσαν με το FW 2.50.

Δεν είμαι 100% σίγουρος αλλά νομίζω το πρόβλημα σου θα λυνόταν αν αγόραζες ένα RGB Scart καλώδιο για το PS3. Αν κάποιος γνωρίζει, ας με επιβεβαιώσει/διαψεύσει (*γκουχ γκουχ* Lefteris_X ).

Σε καμμιά περίπτωση δεν φταίει το PS3 σου πάντως, για να μην αγχώνεσαι άδικα.

PSN ID
    Jim_13
    Name
    Ted

Quote Originally Posted by DarkUSS View Post
    Υποθέτω πως έχεις SDTV σωστά?

Eίναι γνωστό πρόβλημα και επηρεάζει όσους έχουν συνδεμένο το PS3 τους σε παλιές SDTVs που δεν υποστηρίζουν σήμα NTSC. Yποθέτω πως φταίει η προσθήκη των 60Hz στην αναπαραγωγή video που προσθέσαν με το FW 2.50.

Δεν είμαι 100% σίγουρος αλλά νομίζω το πρόβλημα σου θα λυνόταν αν αγόραζες ένα RGB Scart καλώδιο για το PS3. Αν κάποιος γνωρίζει, ας με επιβεβαιώσει/διαψεύσει (*γκουχ γκουχ* Lefteris_X ).

Σε καμμιά περίπτωση δεν φταίει το PS3 σου πάντως, για να μην αγχώνεσαι άδικα.
    Kala den agxwthika kiolas afou ola ta alla itan egxrwma Piga allaksa kati rithmiseis alla k pali den eftiakse Kala den kaigomai kiolas,apla mou ekane entypwsi. Kai nai otan pigaine na paiksei to video i othoni ekane to idio otan allaza tis rithmiseis gia ta Display settings opote auto pou les einai. XD
    Spoiler!

Advanced Member thanos's Avatar
    PSN ID
    thanos999

Full RGB καλωδιο θεωρητικα θα κανει δουλεια.Επισης μια γρηγορη μετατροπη σε 25fps με ενα προγραμμα οπως το Avifrate ισως διορθωσει το "προβλημα".
    Μια ζωη Μ3 που'ναι πουτ..α και κυρια!

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

Καλημέρα!

Λοιπόν με το τελευταίο update (2.50) το μαλάκισε λίγο η Sony γιατί ΟΝΤΩΣ υπάρχουν προβλήματα στην αναπαραγωγή των video (ασπρόμαυρα) σε απλή SDTV. Ότι ρυθμίσεις και να πειράξεις, πάλι ασπρόμαυρα θα τα βλέπεις (αρκετά κουφό που έστω και ένα wmv, σου έπαιξε έγχρωμα).

Έχω να κάνω μερικές παρατηρήσεις όμως. Δεν είμαι πεπεισμένος ότι το RGB Scart (παλιά στην πιάτσα το λέγαμε "αμερικάνικο" καλώδιο - μπακάληδες το ξέρω αλλά στο Ελλάντα είμαστε) θα φτιάξει το πρόβλημα. Έχω υποψιαστεί ότι το ΠΣ3 αλλάζει την απεικόνιση σε mode NTSC (Never The Same Color - παλιό λογοπαίγνιο / χλευασμός)....αλλά δεν έχω αποδείξεις τεχνολογικές για αυτό.....εκτός κ αν μετά απο τόσα χρόνια εμπειρίας το μάτι μου θεωρείται ότι είναι bio-tech-scanner . Ακόμα και στα Settings ---> Video ---> Force 50Hz το ασπρόμαυρο παραμένει (το λέω γιατί ένα χαρακτηριστικό του NTSC είναι τα 60Hz και ίσως η αλλαγή στυα 50Hz να έδινε χρώμα) αλλά τζίφος.

Υποθέτω ότι όντως το RGB Scart θα λύσει το θέμα....ΑΛΛΗ είναι η απορία μου εμένα....

Καλά εν έτει 2008 και το ΠΣ3 συνδέεται με SDTV; μα καλά SDTV; Και εντάξει πες, λόγω οικονομικών δεν υπάρχει HDTV..........ΡΕ ΠΑΛΗΚΑΡΙ και πάλι το 2008 ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ RGB SCART;;;;; ΔΛΔ ΕΛΕΟΣ....RGB SCART φοράμε ΟΛΟΙ στα μηχανήματά μας απο το 1987 με την Amiga, μετά το 1989 στο Megadrive, κατόπιν στο NeoGeo, PSX, PS2....εσύ ΠΟΥ είσαι;;;

Εν κατακλείδι να πώ ότι το 2.50 έχει άλλο ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ bug στην απεικόνιση, με έναν απο τους καλύτερους A/V Receivers της Sony, ξέρετε απο αυτούς που οδηγούν το ΤΕΡΑΣ τον Quallia W100 (αν θυμάμαι καλά το νούμερο, όποιος δεν ξέρει τι είναι αυτό --->) που είναι ο κορυφαίος projector της Σόνυ αυτή τη στιγμή, αξίας δεκάδων χιλιάδων ευρώ....Ποιό είναι το bug; αχχααχχαχαχαχα εδώ είναι τα γέλια..........Πολύ απλά το ΠΣ3 με αυτό το AV σύστημα (receiver, projector) των δεκαδων χιλιάδων ευρώ, δεν βγάζει ΚΑΘΟΛΟΥ εικόνα!!!!! ΚΑΛΗ ΦΑΣΗ;

Περιμένω την ανακοίνωση του 2.51....

Λευτέρης

ΥΓ: Όποιος δεν κατάλαβε κάτι απο το πόστ, ας το ξαναδιαβάσει (γιατί οι περισσότεροι διαβάζουν στα γρήγορα, προσπερνώντας αρκετά και μετά αναρωτιούνται γιατί δεν κατάλαβαν κάτι, και το ρωτάνε με ποστ, που φυσικά θα αγνοήσω - αν η απάντηση είναι στο παρον πόστ )

PSN ID
    Jim_13
    Name
    Ted

Quote Originally Posted by Lefteris_X View Post
    Καλημέρα!

Λοιπόν με το τελευταίο update (2.50) το μαλάκισε λίγο η Sony γιατί ΟΝΤΩΣ υπάρχουν προβλήματα στην αναπαραγωγή των video (ασπρόμαυρα) σε απλή SDTV. Ότι ρυθμίσεις και να πειράξεις, πάλι ασπρόμαυρα θα τα βλέπεις (αρκετά κουφό που έστω και ένα wmv, σου έπαιξε έγχρωμα).

Έχω να κάνω μερικές παρατηρήσεις όμως. Δεν είμαι πεπεισμένος ότι το RGB Scart (παλιά στην πιάτσα το λέγαμε "αμερικάνικο" καλώδιο - μπακάληδες το ξέρω αλλά στο Ελλάντα είμαστε) θα φτιάξει το πρόβλημα. Έχω υποψιαστεί ότι το ΠΣ3 αλλάζει την απεικόνιση σε mode NTSC (Never The Same Color - παλιό λογοπαίγνιο / χλευασμός)....αλλά δεν έχω αποδείξεις τεχνολογικές για αυτό.....εκτός κ αν μετά απο τόσα χρόνια εμπειρίας το μάτι μου θεωρείται ότι είναι bio-tech-scanner . Ακόμα και στα Settings ---> Video ---> Force 50Hz το ασπρόμαυρο παραμένει (το λέω γιατί ένα χαρακτηριστικό του NTSC είναι τα 60Hz και ίσως η αλλαγή στυα 50Hz να έδινε χρώμα) αλλά τζίφος.

Υποθέτω ότι όντως το RGB Scart θα λύσει το θέμα....ΑΛΛΗ είναι η απορία μου εμένα....

Καλά εν έτει 2008 και το ΠΣ3 συνδέεται με SDTV; μα καλά SDTV; Και εντάξει πες, λόγω οικονομικών δεν υπάρχει HDTV..........ΡΕ ΠΑΛΗΚΑΡΙ και πάλι το 2008 ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ RGB SCART;;;;; ΔΛΔ ΕΛΕΟΣ....RGB SCART φοράμε ΟΛΟΙ στα μηχανήματά μας απο το 1987 με την Amiga, μετά το 1989 στο Megadrive, κατόπιν στο NeoGeo, PSX, PS2....εσύ ΠΟΥ είσαι;;;

Εν κατακλείδι να πώ ότι το 2.50 έχει άλλο ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ bug στην απεικόνιση, με έναν απο τους καλύτερους A/V Receivers της Sony, ξέρετε απο αυτούς που οδηγούν το ΤΕΡΑΣ τον Quallia W100 (αν θυμάμαι καλά το νούμερο, όποιος δεν ξέρει τι είναι αυτό --->) που είναι ο κορυφαίος projector της Σόνυ αυτή τη στιγμή, αξίας δεκάδων χιλιάδων ευρώ....Ποιό είναι το bug; αχχααχχαχαχαχα εδώ είναι τα γέλια..........Πολύ απλά το ΠΣ3 με αυτό το AV σύστημα (receiver, projector) των δεκαδων χιλιάδων ευρώ, δεν βγάζει ΚΑΘΟΛΟΥ εικόνα!!!!! ΚΑΛΗ ΦΑΣΗ;

Περιμένω την ανακοίνωση του 2.51....
    LoL Lefteri :rofl: Thanks για την απαντηση σου...Εχω "Αμερικανικο" καλωδιο καπου καταχονιασμενο...Θα το κοιταξω...Δεν χαθηκε και ο κοσμος βασικα :Ρ Ναι μια HD-TV θα ηταν η καλυτερη λυση νομιζω. Ψαχνομαι αρκετο καιρο,αλλα δεν ξερω ποια να παρω...Θα δουμε. Και παλι θενκς για την απαντηση :bgrin2:
    Spoiler!

Member Dirty83's Avatar
    PSN ID
    Dirty83

PS3 Firmware (v2.52) Update

+ Posted by Eric Lempel // Director, PlayStation Network Operations
    Hi, everyone, I wanted to give you a heads up about an upcoming PS3 firmware update (v2.52). This minor update is coming soon and includes the following:

• The playback quality of some PS3 format software has been improved.
    • A text entry issue that occurs when using the on-screen keyboard, USB keyboard or Bluetooth keyboard with some PS3 format software has been addressed.

http://blog.us.playstation.com/2008/...e-v252-update/

Τίποτα ιδιαίτερο, γαμώτο και περίμενα το home... ppbbbttt:

Direct link για Download έχουμε ;

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

The playback quality of some PS3 format software has been improved.
    ayto xreiazotane

το δοκίμασε κανείς επιτυχώς; γράψτε εντυπώσεις..

PSN ID
    artant

poly spastika to synexh update......den se afinoun na paixeis on line.......ase pou 8a 8elei kamia 30aria fores kai vale na ginei me epitixia to update

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

Quote Originally Posted by artant View Post
    poly spastika to synexh update......den se afinoun na paixeis on line.......ase pou 8a 8elei kamia 30aria fores kai vale na ginei me epitixia to update
    Emena panta katevainei me tin prwth to update,to teleytaio prws to paron den to exw dokimasei

PS4forums Fanatic three_brothers1's Avatar
    PSN ID
    three_brothers1

και μενα
    NBA 2K LIKE A BOSS!