PS3 Firmware 3.40 Lands Today
edit
Sony: Firmare 3.40 coming next week
"The 3.40 firmware update will go live next week, June 29."
PS3 Firmware 3.40 Lands Today
edit
Sony: Firmare 3.40 coming next week
"The 3.40 firmware update will go live next week, June 29."
Last edited by WolfRathmA; 23-06-2010 at 00:48.
LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos
Follow me!
https://www.instagram.com/tolislivemoments/
παιδες να κανω μια ερωτηση γιατι δεν γνωριζω?!!!εχω το ps3 250 slim,την προσφορα με το gow3,δε θυμαμαι ακριβως ποτε το πηρα σιγουρα πριν το πασχα.....εχω τερματισει το παιχνιδι εδω κ πολυ καιρο κ απο τοτε δεν εχω ξαναπαιξει(γενικα δεν ειμαι μεγαλος gamer) ουτε εχω συνδεσει ποτε το μηχανημα με το ιντερνετ!!!!!!πρεπει να κανω update????αν το συνδεσω κ κατεβασω το τρεχον update καλυπτομαι η θα πρεπει να κατεβασω κ τα πιο παλια updates???!!!εεεε μη γελατε ειμαι καινουργιος στο κολπο!!!![]()
οχι φιλε μου, θα σου προτεινει αυτοματα να κατεβάσεις το τελυταιο updated firmware και τιποτα παραπέρα δεν χρειαζεται να ψαξεις εσυ! (αφου δεν έχεις συνδεθει ποτε βέβαια θα πρέπει να φτιαξεις λογαριασμό αλλα και αυτο δεν ειναι τιποτα όλα με οδηγίες στα έχει ετοιμα, όμορφα και καλα!)για οτιδήποτε απο εκει και μετά εαν δυσκολευτείς θα λυθούν όλα άνετα!απλά ρώτησε για ότι εχεις απορία!
Satan has left his killing floor
PS4
ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση!!!!με καλυψες πληρως....οταν με το καλο παρω καποιο καινουργιο παιχνιδι θα κανω κ το update...
Έρχεται το firmware update 3.40 και παρακάτω βλέπουμε αναλυτικά τι θα περιέχει αυτό το Update.
- Playstation Plus: Όλοι γνωρίζουμε τι είναι και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο ανάλογο thread εδώ.
- Photo Gallery: Πλέον θα μπορείτε να ανεβάσετε φωτογραφίες στο Facebook και στο Picasa και επίσης θα μπορούμε να κάνουμε comments στις συγκεκριμένες φωτογραφίες. Επίσης θα μπορούμε να κάνουμε και "share" τις φωτογραφίες με τη λίστα των φίλων μας από το Playstation Network.
- Video Editon & Uploader: Αυτό είναι ένα νέο χαρακτηριστικό το οποίο θα μπορεί ο χρήστης να κάνει edit τα Video του που έχει αποθηκευμένα στο PS3 και να τα "ανεβάσει" στο Facebook η στο YouTube.
- Five Star Rating Support: Τώρα πλέον θα μπορείτε να "βαθμολογήσετε" τις αγορές που κάνετε από το Playstation Store από 1 έως 5 αστέρια.
- Power Save Settings: Το Auto-Off του PS3 θα είναι τώρα πλέον έως και τις 2 ώρες.
- New Facebook Tab: Τώρα πλέον στη σελίδα του Facebook θα μπορούμε να βάλουμε ένα νέο "tab" το οποίο θα δείχνει το GamerCard μας με τα trophies που έχουμε συλλέξει κτλ. Περισσότερες πληροφορίες για αυτό θα αναρτηθούν στο http://apps.facebook.com/playstation/.
Περισσότερα νέα και πληροφορίες θα έχουμε αργότερα!
Stay Tuned!
To update θα ειναι διαθεσιμο σημερα!
Last edited by WolfRathmA; 29-06-2010 at 02:08.
LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos
Follow me!
Μόλις ανέβηκε το Firmware Update!!!
GO FOR DOWNLOAD NOW!!!
Καποιες εικονες.
![]()
Last edited by WolfRathmA; 29-06-2010 at 06:32.
Follow me!
Μια μικρή βοήθεια γιατί δεν ασχολούμαι και πολύ.......πως μπορώ να βάλω στο facebook το playstation network aplication στο προφίλ;
Στο display settings έχει μια επιλογή Deep Color Output(HDMI). Όσοι έχετε νέες tv που πιθανόν να το υποστηρίζουν βουρρρρρρρ! Δεν ξέρω τι κάνει, απλά κάπου το είδα τυχαία και αφού αρκετοί έχουν αγοράσει καινούριες tv τώρα λόγω 3D δοκιμάστε τοΛογικά θα βελτιώνει τα χρώματα.
Kala mexri kai elliniko trailer vgalane gia to Plus.......na valoune ellinika den kseroun!!!!!
Telos panton ego tha to dokimaso gia tris mines na do ti sto kalo tha prosferei kai vlepoume (an kai den vlepo na to ananeono)
apoti ida den axizi twra ,an prwsferane kai kamia ipiresia parapano tha to evaza ,alla mufes dini kai palia game idi agorasmena,gia neoys katoxoys ps3 sinferi poli
με λιγα λογια τωρα θα κατεβαζει αυτοματα (με timer) τα updates τον παιχνιδιων?
Πολυ καλο! Μα οταν παιρναμε καινουριο game και περιμεναμε μισαωρα και ωρες για να κατεβασει τα updates μας εσπαγε τα νευρα!!!
Thread Closed!!! Η συνεχεία εδώ!
Follow me!
Παιδιά υπάρχει ήδη thread στο underground με το συγκεκριμένο θέμα... Ο τίτλος αναφέρεται στα fw updates του ps3!
Ευχαριστώ πολύ όλους!
Ñǿñßöŗň™ is back on business ...
Tέλος η συζήτηση εδώ...lease2: Είστε εκτός θέματος!
ΥΓ: Spown τα χουμε ακούσει τα χεις πει τα χεις ξαναπει... Βαρέθηκα να βλέπω σε κάθε ποστ σου ότι έχεις + pc + 360 + το ps3 το έχεις για 2 games.. Όπως είπα έχεις γίνει κουραστικός... Και όχι μόνο σε μένα!
Firmware (v2.42) Now Available
Φαίνεται ότι έχουν γίνει optimized τα trophies και φορτώνουν πιο γρήγορα... Και μάλλον θα κλείσανε τη τρύπα για τα homebrew![]()
Bookmarks