pune to chat otan paizis re .ayto kai tipotalo
pune to chat otan paizis re .ayto kai tipotalo
Last edited by desperate_gamer; 15-10-2008 at 12:37.
re paidia otan katevazeis kati apo psn as poume pou eine h epilogi na kleinei to ps3 otan katevei?
Edit:to vrika ok
Last edited by djpar; 15-10-2008 at 12:20.
re gamw bgike kai to flashplayer 10 simera...xaxa a re sony molis evales flash 9 sto ps3 to flash egine update se 10
LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos
Follow me!
https://www.instagram.com/tolislivemoments/
Πολύ χρήσιμο και το να βλέπεις πότε έκαναν sign in τελευταία φορά αυτοί που έχεις στην friend list σου.....έτσι ξέρεις και ποιους πρέπει να σβήσεις για να κάνεις καθάρισμα στην λίστα.
Sony talks screen capturing with PS3
Link: http://www.psu.com/Sony-talks-screen...0005098-p0.php
akrivos enw katevazeis pas sto users panw panw sto switch off (opws legete tp)patas kai leei na kleisei meta to download? kai patas nai
Οντως πολυ χρησιμο... εγω βρηκα εναν φιλο ο οποιος εκανε τελευταια φορα sign in 274 μερες πριν...λολ!![]()
Γι'αυτό λέω......αυτός σίγουρα το έχει πουλήσει οπότε γιατί να τον έχεις στην λίστα.![]()
Οποιος εχει κανα λινκ για κατεβασμα απευθειας του firmware στο πισι καλο ειναι να το ποσταρει
Last edited by fanis86; 16-10-2008 at 13:05.
Μου έβγαλε την παναγία σήεμρα το μεσημέρι για να το βάλω.2 ώρες μου πήρε συνολικά αλλά ίσως έφταιγε και η σύνδεση εκείνη την ώρα που πραγματικά σερνόταν (άρε οτε με τα θαύματα σου)
οποιος θελει το update 2.50 να μου στειλει π,μ και αν ειμαι παρων το στελνω μεσο msn μετα το βαζετε σε ενα στιικακι που μεσα να εχει ενα φακελο ps3 και μεσα σε αυτον εναν φακελο με ονομα update ετσι απλα και που ποιο γρηγορα το πολυ κανα 15λεπτο
pantos paidia twra to ingame xmb eine pio grigoro apo oti paratirisa
paidia kai mia alli paratirisi twra o browser deixnei swsta ta ellhnika
yeahhhhh
Last edited by Valkyre; 17-10-2008 at 01:21.
το έβαλα κανένα πρόβλημα .. θα το δοκιμάσω σήμερα για περαιτερο εντυπώσεις..
Bookmarks