Κέρδισε σε 2 αγώνες καθαρά και ξάστερα. Απλά συζητάμε για να μην δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα στην συνέχεια.
ΟΚ, μετά λοιπόν και τον τελευταίο αγώνα της πρώτης φάσης (που αν μή τι άλλο τελείωσε με την ευγενική χειρονομία του Chill, να μήν καταφύγει στο CAS, δηλαδή εμένα), αρχίζει και επίσημα η ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ με τους επαναληπτικούς των ζευγαριών.
ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ FIFA08 EUROPEAN CUP
Attachment 422
pes ora file giati exi mpala apopse ke tha vgo na tin do , 19:00 mporis?
gigo_s οποτε μπορεσεις παμε για το δευτερο ματσακι μας
Έγινε update στη πρώτη σελίδα, όσον αφορά τις αναμετρήσεις τις 1ης και 2ης φάσης των προκριματικών για τους 8 του FIFA08 EUROPEAN CUP.
Η κατάσταση έχει διαμορφοθεί ως εξής μέχρι στιγμής:
Attachment 426
France - Denmark (2-1) Σε ένα πολύ επεισοδιακό παιχνίδι. sspartans300 είσαι φοβερός τυπάς, έριξα τρελό γέλιο που σε άκουγα απο το bluetooth, για να καταλάβεις όταν έκανες timeout και είπες οτι σε πήραν τηλέφωνο, γέλαγα τόσο που ο μακάκας αντί να κάνω αλλαγή το Rothen (που σερνόταν το λιμοτάγαρο), άλλαξα τον Anelka....άλα ντάλα της Παρασκευής το γάλα...:rofl:
Δέν σε πρόλαβα...θα πάω να δώ το τελικό, παίζει και η ομάδα μου η Chelsea σήμερα.
lagoudakos πες μου τι ώρα θα μπορέσεις σήμερα να παίξουμε και το δικό μας ματς.
Milios 3 με 5 ή μετα τις 9.30 αν μπεις,αλλιώς από αύριο.
ngiatra δυστυχώς μεσημέρι δεν θα μπορέσω. Για τις 9:30 καλά μου ακούγεται αλλά δεν παίρνω και όρκο. Θα προσπαθήσω να τελειώσω κάτι υποχρεώσεις που έχω μέχρι τότε και μάλλον θα τα πούμε. Αλλιώς αύριο μετά τις 8 με 8:30 το βράδυ
gigo_s οταν ευκαιρεσεις παμε να κανουμε και εμεις τον επαναληπτικο ματς.στειλε post η μηνυμα στο ps3:wave:
Ukraine-Germany 5-0
Lagoudakos
Bookmarks