Μίλησα με το Giannis_Vassilis και μου είπε οτι δέν μπορούσε να συνδεθεί σήμερα με το Gordon_Chillman. Έστειλα και μήνυμα στο Chill μπάς και βρούμε καμια λύση, μάλον κάτι παίζει με το router του.
Μίλησα με το Giannis_Vassilis και μου είπε οτι δέν μπορούσε να συνδεθεί σήμερα με το Gordon_Chillman. Έστειλα και μήνυμα στο Chill μπάς και βρούμε καμια λύση, μάλον κάτι παίζει με το router του.
ITALLIA-RUSSIA : 0-1
O επαναληπτικός προβλέπεται πολύ δυνατός.
gigo_s οταν εισαι ετοιμος στειλε post να κανονισουμε τι ωρα θα παιξουμε
altair_46 - gigo_s 3-0
καλο ματσακι φιλε μου,αν και στα δυο πρωτα γκολ ημουνα τυχερος
Έγινε update στη πρώτη σελίδα με τα αποτελέσματα των αγώνω μέχρι αυτή τη στιγμή. Αναμένουμε το μάτς ΙΣΠΑΝΙΑΣ - ΣΟΥΗΔΙΑΣ, για να ολοκληρωθεί η πρώτη φάση και να πάμε στη δεύτερη και πιό ζουμερή θα έλεγα...:giggle:
ρέ παιδιά πότε υπολογίζεται να τελειώσετε θέλω να παίξω και εγώ λίγο
Ελπίζω σήμερα να γίνει το τελευταίο παιχνίδι της πρώτης φάσης, οπότε απο αύριο μπορούμε να αρχίσουμε τη δεύετερη φάση....Υπομονή Klepida έρχεται και η σειρά σου.
Spain - Svenska 1-0
Spain - Svenska 3-1
Στρατή εξήγησε μόνο λίγο στον ανιψιό τους αγώνες. Τα ματς να είναι unranked (το πρώτο που παίξαμε ήταν ranked) ενώ στον 2ο αγώνα και ενώ ήμασταν 0-0 στο 55 διακόπηκε ο αγώνας και στον δεύτερο κάνοντας με invite ξεκινήσαμε από την αρχή (έκανε σέντρα και ντου δηλαδή). Ωραίος ο μικρός πάντως, το χει, το χει.
Αυτά παίδες καλή συνέχεια. Θα επανέλθω στους 8 με το καθιερωμένο bet and chill!!!!!
Επειδή έχω και τη μεγαλύτερη ευθύνη γιατι εγώ τον έβαλα στο τουρνουά (με είχε σκάσει το άτιμο), άν θέλεις του λέω να ξαναπαίξετε είτε και τα δύο, είτε το πρώτο Chill, δέν υπάρχει πρόβλημα, θέλεις να τον πάρω τηλ. να του το πώ, αυτός άλλη δουλειά δέν κάνει (δέν ξέρει να διαβάσει λίγο:fryingpan, και του είπα να είναι unranked...:banghead:,
πές ρε να του πώ να ξαναπαίξετε;
Τρελός είσαι βρε συ? Κατά κάποιον τρόπο με ευνόησε ο μικρός αρχίζοντας τον αγώνα από την αρχή μιας και εγώ είχα να ανατρέψω σκορ. Απλά ενημέρωσε τον γιατί κάποιος μπορεί αύριο μεθαύριο (αν και αμφιβάλλω με τα παιδιά που συμμετέχουν στην λίγκα) "μα μου σου του επανάληψη, αδικία" κτλ.
Μόλις μίλησα μαζί του (τον πήρα τηλ.), μου λέει οτι δέν έχει κανένα πρόβλημα να ξαναπαίξετε, ζητάει και συγνώμη λέει γιατι δέν κατάλαβε να πατήσει unranked στο πρώτο, θα σου στείλει και pm στο PS3, να μείνετε φίλοι..και αν θές να παίξετε πές μου να τον πάρω τώρα, αλλιώς πάει για ύπνο...
![]()
Bookmarks