Spain - Russia : 1-1
Kαλός ο δικός σου Strati,o επαναληπτικός προβλέπεται ζορικος.
Spain - Russia : 1-1
Kαλός ο δικός σου Strati,o επαναληπτικός προβλέπεται ζορικος.
FRANCE - CHECH REPUBLIC (0 - 0), με σωρεία χαμένων ευκαιριών και απο τις δύο ομάδες. Στη Γαλλία πάντως το πρόστιμο που θα πέσει σε περίπτωση αποκλεισμού θα είναι αρκετά βαρύ...lolololol
Έγινε και Update στη πρώτη σελίδα με τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου της φάσης των 8.
Attachment 455
Μπορείτε να ξεκινήσετε τη δεύτερη φάση με τους επαναλληπτικούς και απ'ότι προβλέπω θα γίνουν πολύ καυτά παιχνίδια, καθώς όλες οι αναμετρήσεις είναι αμφίροπες...:cheers:
αντρεα οταν εισαι ετοιμος παμε για τον επαναληπτικο
όχι έλα στο my country
Παιδιά επειδή θα λείπω ΣΚ, ενημέρωση θα έχουμε απο Κυριακή βράδυ ή Δευτέρα απόγευμα, τελευταία ενημέρωση θα κάνω σήμερα το βράδυ...Να πάω να κάνω και κανένα μπανάκι, γιατι μούχλιασα σπίτι - δουλειά....δουλειά - σπίτι :innocent:
Γύρισα πριν λίγο και τώρα είμαι online...αλλά δέν σε βλέπω. Πάντως αν θές θα παίζω για καμια ώρα ακόμη, στείλε μου μύνημα και έλα στο my country.
Είναι λίγο περίεργη σήμερα η μέρα μου φίλε και δεν ξέρω πότε θα μπορέσω γιατι πηγαινοέρχομαι διαρκώς...τώρα είμαι online και μέχρι τις 5 θα μπορώ αλλά στείλε μου μήνυμα να μου πείς στα σίγουρα, αλλιώς κάνε καμία προσπάθεια πότε πότε μήπως και με πετύχεις μέσα, θα μπαίνω και εγώ όποτε μπορέσω.
Strati μπορεί ο δικός σου τώρα,του έστειλα μνμ για το βράδυ αλλά μαλλον δεν 8α μπορέσω,μην τον στήσω κιολας και περιμένει
Last edited by ngiatras; 02-06-2008 at 16:09.
Russia - Spain : 0-2
Η Ισπανια στα ημιτελικά,καλή συνέχεια Gianni_Vasilli
Bookmarks