Πώς την έχετε δεί όλοι με το μικρός ε??Στό μικρό ιστορικό μου στο φίφα σε έχω νικήσει περισσότερες φορές και τότε δεν έλεγες είσαι μικρος θα μάθεις και τέτοια..επίσης μην προκάλεις για τσακωμό έγω όπως είπα σε προηγούμενο ποστ αν και δεν νομίζω να το είδες έχασα αξιοπρεπως και είσαι καλός μην τον παρατραβήξουμε όμως πιστεύω ότι ο lagoudatos είναι καλύτερος...τέσπα επειδή δεν θέλω να χαλάσω την εικόνα του φορυμ και την δική μου σταματάω εδώ και άμα θες συνέχισε την συξήτηση με πμ...ελπίζω να τα βρούμε αν και δεν σε βλεπω πρόθυμο
re klepidas ela ante mhn tsakoneste edw hmaste mia parea kai tha pexoume kai alla mats oloi metaxhma mia tha kerdizei o enas kai mia o allos den trexei tipota edw to thema einai na ginomaste perisoterh k oxi kathe fora poy tha tskonomaste a feygei k enas ante ola kala to thema elixe edw!!!:cheers:
Lagoudakos
gia na dis poso mkros ke anorimos ise:
1. ipa ego ime o kaliteros sto fifa i kaliteros apo ton lagoudako?
2. ipa ego ime kaliteros apo esena ?
3. to aksioprepos pos to enois diladi? me to na les ta dio goal den aksizan na mpou eno den perases to kentro olo to matchs?
e ne otan ise 15 xronon tetia tha les giafto
Παιδιά ηρεμίστε, το θέμα λήγει εδώ. Δέν θέλω να ξαναποστάρετε άλλη απάντηση ο ένας στον άλλο και ο klepidas είπε οτι για εκείνον έχει λήξει. Μarkos69 ηρέμισε και αν είσαι μεγαλύτερος ένας λόγος παραπάνω να μήν δώσεις συνέχεια άλλη. Αν θέλετε μπορείτε να επικοινωνείτε με pm, ΕΔΩ ΤΕΡΜΑ Ο ΤΣΑΚΩΜΟΣ, οκ όλοι;
Με τον Gianni_Vassili πως θα βρε8ώ ,μπαίνει στο φορουμ ή μεσω ps3;
vasilh otan mporeis steile moy gia na kanoume ta paixnidakia .
Lagoudakos
Oχι, κρατήστε το τυπικό...έναν αγώνα τη φορά, να έχει και αγωνία...lololo, εκτός αν θέλετε να τον παίξετε αλλά εγώ δέν ξέρω τίποτα μετά...το αποτέλεσμα θα το ανακοινώσετε στην ώρα του...![]()
Έκανα update στα αποτελέσματα της πρώτης σελίδας.
LAZAGR θα προσπαθήσω να μπώ σήμερα κατα τις 12, αν είσαι online εχει καλώς και παίζουμε, αλλιώς τα λέμε απο Δευτέρα απόγευμα.![]()
Και εγώ έκανα και Update...άρε φάπες που θέλω :fryingpan: ...είμαι και διοργανωτής τρομάρα μου....
Altair φροντισε να κερδίσεις ακριβώς με το ίδιο σκόρ για να δικαιωθούμε και οι δύο:innocent:
οκ,το διορθωσαμε.ξαναπαιξαμε το game κανονικα ENGLAND-UKRAINE,καμια διαφορα,ο αγωνας εληξε και παλι 2-0
Mε τόσα τουρνουα έχουμε μπερδεψει τα μπουτια μας.
Bookmarks