Ο Μalafeev έκανε το παιχνιδι της ζωής του.Eυχαριστώ Μilios ,στο επανειδήν.
Ο Μalafeev έκανε το παιχνιδι της ζωής του.Eυχαριστώ Μilios ,στο επανειδήν.
Last edited by ngiatras; 24-05-2008 at 23:53.
Έγινε ενημέρωση στα αποτελέσματα στη πρώτη σελίδα και στο πίνακα πρόκρισης στους 8. Απομένει δύο μόνο παιχνίδια και θα έχουμε κλήρωση μετά για τους 8.
Attachment 441
Last edited by stratisd; 25-05-2008 at 12:45.
gigo εχουμε τον επαναλιπτικο.δες ποτε μπορεις.τα παιδια περιμενουν εμας για την κληρωση των 8
άντε ρε παιδιά και οι άλλι δύο να ξεκινίσω και εγώ ποτέ όσο για σένα στρατι περαστικα και απο εμένα
CYPRUS VS NOONE 25-0
ναι πέρασα![]()
Ευχαριστώ klepida, όσο πάω και καλυτερεύω, σήμερα έπιασα και το χειριστήριο πάλι...:bgrin2::bgrin2::bgrin2:, που να με έβλεπε ο γιατρός.:frog:
altair sorry filos xa8ika aftes tis meres...8a mpo to vrady den ksero akrivos tin ora ala pistevo kata tis 2 na eimai mesa an eisai mesa exei kalos...alios avrio to mesimeri...
ante vre paidia oi paixtes moy diamartoronte tha pane gia mpania den mporw na tous kratisw allo!!!
Lagoudakos
Σύμφωνα με τους κανονισμούς υπάρχει παράθυρο μίας εβδομάδας για να ολοκληρωθούν τα παιχνίδια, συνεπώς επειδή η δεύτερη φάση ξεκίνησε Τετάρτη 21 Μαίου, πρέπει μέχρι την Τετάρτη 28 Μαίου (δηλαδή μεθαύριο να παιχτούν οι επαναλληπτικοί). Σε διαφορετική περίπτωση θα συμβεί το εξής:
1. Αν δέν μπορεί ο ένας απο τους 2 αγωνιζόμενους να παίξει για οποιοδήποτε λόγο (είναι αδύνατον σε μια εβδομάδα να μήν μπορείς να βρείς 15 λεπτά καιρό), θα περάσει ο άλλος στον επόμενο γύρο, στους 8 δηλαδή.
2. Αν δέν μπορεί κανένας απο τους 2 να παίξει, θα γίνει κλήρωση για το αποτέλεσμα του 2ου αγώνα. (έχω διαμορφώσει ειδικό ζάρι για την περίπτωση με 0 αντί για 6).
Περίμενουμε τον αγώνα του ALTAIR_46 με το gigo_s και του LEONEGR με το markos69,
Άντε παιδιά παίξτε τους γιατι είναι κρίμα να περάσει κάποιος με κλήρωση. :wave:
μολις τελειωσε ο επαναληπτικος αγωνας μεταξυ gigo-altair.
norway-england 0-1
Μπράβο ρε doctor, άντε και οι υπόλοιποι να πέρνουν σειρά LEONEGR και markos69 που είστε ρε παιδιά...aperbag:Έγινε και update στη πρώτη σελίδα με τα τελευταία αποτελέσματα, τελικά μόνο η Ρωσία έκανε την έκπληξη ως τώρα,
για να δούμε στη συνέχεια τι θα παιχτεί.:1appl:
ego de tha parakalao na mou lene pote tha mboun i oxi
estila ke ekana 100 fores post pote tha mbi pote mbeni o leone ke den apantai
Μια παρατήρηση μόνο για το διάγραμμα των αγώνων Στρατή. Η σημαία που έχεις βάλει για την Αγγλία δεν είναι της Αγγλίας αλλά του Ηνωμένου Βασιλείου. Στο ποδόσφαιρο το UK δεν παίζει ενωμένο αλλά διασπασμένο!!!!! Κότσαρε λοιπόν τον σταυρό του Αγίου Γεωργίου στο σήμα γιατί οι Σκωτσέζοι, οι Βορειο Ιρλανδοί και οι Ουαλοί μπορεί να καταφύγουν σε καμιά Uefa και να τινάξουν την διοργάνωση στον αέρα
!!!!!!!!!!!
ελα ρε Μαρκο sorry Που δεν μπαινω. μπορεις τωρα να μπεις να παιξουμε ?
I'm not a hero...Never was...Never will be
Spoiler!
Αυτή βρήκα ρε γαμώτο...:fryingpan:, λές να έχουμε τίποτα παρατράγουδα...:rofl:
Εχεις απόλυτο δίκιο, αλλά με ξεγέλασε το σκόρ...:bgrin2:
Απο εμένα σαν διοργανωτής είσαι ΟΚ, markos69, επειδή πόσταρες εδώ, θεωρώ οτι πρέπει να απαντήσει και ο LEONEGR, ας μήν χαλιόμαστε και βρείτε 15 λεπτά καιρό να παίξετε, αλλιώς αν δέν έχουμε νέα του τη Τετάρτη θα είσαι εσύ στην επόμενη φάση, κάτι που δέν το θέλω να γίνει έτσι, για να εξηγούμαστε με το φίλο LEONEGR.:tiphat:
ΟΚ, με πρόλαβε το παλικάρι, άντε παίξτε ρε παιδιά τώρα να το τελειώνουμε.
Sorry και παλι αμα προκαλεσα αναστατωση:hide:....... Ειμαι στο my country.
Spoiler!
θα τον κανω add στο ps3 να του στειλω μνμ
Spoiler!
Bookmarks