-
Member
Måëëïíôéêüò êÜôï÷ïò PS3? ÑùôÞóôå ü,ôé èÝëåôå ãéá ôçí êïíóüëá ðñéí ôçí áãïñÜóåôå!!
paidia avrio ine i megali mera :bgrin2:apexo liges ores mono apo ti polipothiti konsola,kai gia na xedialino kapies apories pou exo sto mialo mou leo na kano kapies erotisis pou me vasanizoun...
1on)tha paro to 60ari,vlepo omos sto net kai ena 80ari,ti pezi?afto to exo di mono se xena site,stin ellada de to poulane pouthena?
2on)esto oti to sindeis me to pc kai kanis streaming arxio video,otan leme streaming ti enooume?dld stin ousia to paizi to pc i to ps3?gt ego koftome gia hd arxia ta opia de travai to pc mou pia kai thelo na ekmetalefto tin isxi tou ps3...(kai vasika an to pezi to ps3,pou to efxome,logika de tha pezi ola ta format e?mporite na mou pite pia pezi?idika gia hd...i an iparxoun converters gia ta gnosta format se afta tou ps3)
3on)epidi to pc ine sto domatio mou kai to ps3 tha to valo sti tileorasi pou exo sto saloni ine poli diskolo na ta sindeso ensirmata,opote tha prepei na paro asirmati karta diktiou+asirmato router gia to adsl e?afto kani? http://www.plaisio.gr/product.aspx?c...product=654760
4on)an iparxi kati pou anipomono pio poli na kano me to ps3 ine na pexo online to cod4!!!omos den exo katalavi akrivos pos doulevi to multiplayer tou ps3...ine sa to xfire i to all seeing eye px opos ine sta pc i prepei na exis filous gia na pezis?epidi vlepo kati post merikes fores oti kapioi perimenoun gia na pexoun,ti akrivos enoite?
lease2:
5on)LINUX!ida se kati site pou poulane ps3 me proegatestimeno to linux,telika ematha oti mporo na to egatastiso kai ego meta monos mou,pia ekdosi sistinete?ti programata mporo na trexo?diavasa oti de mporis na xrisimopiisis programata pou na pezoun video(hd sigekrimena) kai vlepis mono kapia kare...
6on)filos mou exi to xbox360 afto xoris tin hdmi exodo,kai otan tofere spiti mou to sindesa sti tv mou kai epexe sta 720p me to component pou ixe sti siskevasia,ego sxediaza avrio na paro kai kalodio hdmi gia to ps3,afou apoti xero de parexete sti siskevasia,tha do kamia diafora?
1000 signomi gia tis polles erotisis kai pou anigo xexoristo thema,kapia exoun xanapadithi logika,pados tis teleftees meres exo diavasi sxedon oles tis selides tou forum kai exo mathi polla kai sas efxaristo
isterografo
ezi kana magazi me metaxirismena paixnidia tou play3?gt gia kenourgia de vgenoume... :tongue:
isterografo2:anipomono na do epitelous blue-ray!(ferni ena video club tis gitonias mou!!!ime poli xaroumenos
)
isterografo3:makari na sas vro sto cod4 na nioso kai ego tis empiries pou perigrafete sto adistixo thema
rayer: