Αναλαμβάνω εγώ
Σόρρυ που δεν το είπα πιό πριν,κοιμόμουν![]()
Αναλαμβάνω εγώ
Σόρρυ που δεν το είπα πιό πριν,κοιμόμουν![]()
For my dreams I hold My life,
For wishes I behold my nights...
τωρα το ειδα, αμα θελετε μπορω να βοηθησω και γω σε μερες που ο donald πχ δεν εχει χρονο...
Ευχαριστώ Γαύραρε,αν χρειαστώ κάτι θα στο πω![]()
poly paragka mou moiazei!!! gkagkatsis-gkagkatsis!!!!
ΑΙΩΝΙΑ ΠΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
non ακους παρε θεση!!!!! λοιπον πελατακια και με παραγκες και με παπουτσεληδες μπριακους και ολους τους σχτικους θα τιμωρηθειτε πολυ ασχημα!!!!!..... και αυτο ειναι δεσμευση..... χαχαχαχααχαχχαχαχα
ΑΙΩΝΙΑ ΠΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
ο Non ξερει ποιοι εχουν δικιο! :frog::bgrin2: εεεεεε οοοοοο το κυπελλο ρε βαζελοι θα χασετε στο προ! :frog:
ProEvo - bilias13
PSV Einthoven - Panathinaikos
2 - 2
3 - 4 (Extra Time)
Πολύ μεγάλος τελικός!!! Η PSV στο 1ο μέρος δε μπήκε καθόλου στο ματς και ο Panathinaikos το εκμεταλεύτηκε κάνοντας το 0-2. 1-2 στο 47' για την PSV που έδειξε να ξαναμπαίνει στο ματς αλλά η κόκκινη κάρτα πού είδε ο addo στο 55' έμοιαζε καθοριστική. Παρ' ολα αυτά στο 70' ήρθε η ισοφάριση που έστειλε το ματς στην παράταση. Εκεί είχαμε στο 95' το 3-2 για την PSV με την ισοφάριση για τον ΠΑΟ να έρχεται στο 105' και στο 106' να γίνεται το 3-4. Οι 3 μεγάλες ευκαιρίες της PSV που ακολούθησαν, δεν έφτασαν για να στείλουν το ματς στα πέναλτυ. Τελικά σουτ 10-15.
¶ξιος κυπελλούχος ο φίλος ο bilias13 που τιμάει την ευρωπαϊκή φανέλα του ΠΑΟ!! Τα συγχαρητηριά μου!!! :1appl::1appl:
Spoiler!
ontws poly megalos telikos!!euxaristw ta paidia gia ta kala logia!!shkwse kati h panatha sta genethlia ths estw kai sto ps3!
Λίγη υπομονή παίδες. Πάντως όσοι δεν είναι στο πρωτάθλημα και θέλουν να συμμετάσχουν στο κύπελο ας ετοιμάζονται (blizard ακούς?)
υ.γ. ¶νετα οι κόκκινες βολίδες,που είναι ο Χάμιλτον οεοοοοο?
Παιδια μια ερωτηση. Μπορει και ο αδερφος μου να συμμετασχει στο κυπελλο και να παιζει απο το PS3 μου με αλλη ομαδα? Γινεται αυτο που λεω η το "απαγορευει" το παιχνιδι?
Bookmarks