κατα τη γνωμη μου και οι 2 σειρες ειναι πολυ καλες.Ομως και εγω θα ειμαι ενας απο τους ανθρωπους πανω στη Γη που διαλεγω Lost σαν την αγαπημενη μου με μικρη ομως διαφορα!

Το Lost ειναι σειρα φαντασιας και σαν σειρα φαντασιας προσφερει οτι καλυτερο.Τωρα ακριβως επειδη ειναι σειρα εχει και τα καπριτσια της αλλα ετσι ειναι ολες οι σειρες.Και στο Prison Break θα μπορουσε καλιστα καποιος να πει οτι εχουμε σκυλοβαρεθει να βλεπουμε τον Σκοφιλντ υπο την απειλη οπλου (τουλαχιστον 2 φορες αν επεισοδιο και τελικα την τελευταια παντα στιγμη να σωνεται ως εκ θαυματος απο μια κωλοφαρδια.Ειναι λογικο βρε παιδια , οπως λογικο ειναι και στο Lost να σου απαντανε σε ενα ερωτημα και να σου θετουν αλλα 10.Σαπουνοπερες ειναι ετσι γυριζονται , ετσι πουλανε.

Παντως να πω οτι με το Lost καπου ανυσηχησα οτι θα καταληξει ενα νεα xfiles δηλαδη οτι οι σεναριογραφοι δεν εχουν σαφεις απαντησεις ουτε οι ιδιοι και απλα γραφουν χωρις να ξερουν που το πανε.Ομως βγηκαν και ειπαν οτι το στορυ ειναι τελειωμενο (το κεντρικο στορυ) και οτι οι μεγαλες και κυριες απαντησεις σε ολα τα ερωτηματα ηδη ειναι μελετημενς και υπαρχουν.Απλα μενει να γυριστουν.Και ειπαν οτι θα παρει 3 ακομα seasons.

Αυτα ειναι καλα νεα καθοτι πλεον ειμαστε σχεδον σιγουροι οτι δεν γραφουν οτι τους κατεβει αλλα το εχουν ηδη στο μυαλο τους αυτο που θα συμβει.