Page 1 of 4 1234 LastLast
Results 1 to 20 of 62

Thread: Lost Vs Prison Break !!!!!

Member MONK-21's Avatar

Default Lost Vs Prison Break !!!!!

Mαγκες πραγματικα Lost και Prison Break ειναι καταπληκτικες σειρες αλλα νοιζω οτι το Lost κερδιζει την μαχη στη στροφη για ενα κ μονο λογο ... ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ! και εξηγουμαι.. το Prison ειχε ενα καταπληκτικο πρωτο κυκλο που δυσκολα μπορεις να βρεις καποιον που να μην γουσταρει ο δευτερος ομως εκανε μεγαλη κοιλια για να ισιωσει παλι απο την μεση και μετα.Αν σκεφτει κανεις οτι το Lost εχουμε δει 3 κυκλους!!! με πολλα περισοτερα επεισοδια απο τους κυκλους του Prison και η κοιλια ηταν ελαχιστη αυτο και μονο πιστευω πως αρκει για να το κανει ανωτερο.Αλλωστε σε oλα τα πραγματα στη ζωη η διαρκεια ειναι αυτη που διαχωριζει τυχη απο ικανοτητα. αυτα και θελω να ακουσω γνωμες:tiphat:

Last edited by MONK-21; 09-02-2008 at 01:35.

kala to prison break ekane kilia eno to lost paei kala? xaxaxaxa prepei na eise o monos sth gh pou na to leei ayto. to lost ekane koilia terastia meta apo ta prota 5-6 epeisodia kai oi senariografoi grafan oti theloun eno to prison break oi protoi 2 kikloi eine entelos telioi xoris na afinoun kena ktl. xoris na iparxoun episodia xoris drash kai alla me drash opos to lost pou kathe epeisodio eine les kai to exo grapsei alos. aparadekto to lost. se kathe kuklo aksizoun mono ta prota kai ta teleytea epeisodia alla na mhn to sigrinoume me super pou poiothka eine se allo epipedo opos prison break kai heroes. safos to lost eine poio kato apo aytes se senario k skhnothesia. allo to na aresei perisotero se allous
    Live And Let Die
    Amiga Will Never Die

Member MONK-21's Avatar

Ρε μεγαλε μη παθιαζεσαι τοσο για σειρες στη τηλεοραση λεμε που εβγαλες και συμπερασμα οτι ειμαι ο μονος στη γη που το λεει αυτο λες και εχεις ρωτησει ολους τους αλλους!τελος παντων...εξηγουμαι λοιπον και λεω οτι καταρχην το Prison το γουσταρω με τα χιλια! εδω κολαω απιστευτα σε 2 φιλαρακια μου που δεν το χουν δει ακομα να τσακιστουν να το δουν απλα η διαφορα ειναι εχουμε δει [B]πολλα περισοτερα επεισοδια του LOST σχεδον τα διπλα σε αριθμο!!!! και παρολα αυτα το ενδιαφερον ειναι Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Ο και θεωρω οτι αυτη η ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΑειναι που το κανει λιγο ανωτερο φυσικα ομως με μικρη διαφορα. αυτη ειναι η αντιρηση μου και στη λεω φιλικοτατα:bgrin2:

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

κατα τη γνωμη μου και οι 2 σειρες ειναι πολυ καλες.Ομως και εγω θα ειμαι ενας απο τους ανθρωπους πανω στη Γη που διαλεγω Lost σαν την αγαπημενη μου με μικρη ομως διαφορα!

Το Lost ειναι σειρα φαντασιας και σαν σειρα φαντασιας προσφερει οτι καλυτερο.Τωρα ακριβως επειδη ειναι σειρα εχει και τα καπριτσια της αλλα ετσι ειναι ολες οι σειρες.Και στο Prison Break θα μπορουσε καλιστα καποιος να πει οτι εχουμε σκυλοβαρεθει να βλεπουμε τον Σκοφιλντ υπο την απειλη οπλου (τουλαχιστον 2 φορες αν επεισοδιο και τελικα την τελευταια παντα στιγμη να σωνεται ως εκ θαυματος απο μια κωλοφαρδια.Ειναι λογικο βρε παιδια , οπως λογικο ειναι και στο Lost να σου απαντανε σε ενα ερωτημα και να σου θετουν αλλα 10.Σαπουνοπερες ειναι ετσι γυριζονται , ετσι πουλανε.

Παντως να πω οτι με το Lost καπου ανυσηχησα οτι θα καταληξει ενα νεα xfiles δηλαδη οτι οι σεναριογραφοι δεν εχουν σαφεις απαντησεις ουτε οι ιδιοι και απλα γραφουν χωρις να ξερουν που το πανε.Ομως βγηκαν και ειπαν οτι το στορυ ειναι τελειωμενο (το κεντρικο στορυ) και οτι οι μεγαλες και κυριες απαντησεις σε ολα τα ερωτηματα ηδη ειναι μελετημενς και υπαρχουν.Απλα μενει να γυριστουν.Και ειπαν οτι θα παρει 3 ακομα seasons.

Αυτα ειναι καλα νεα καθοτι πλεον ειμαστε σχεδον σιγουροι οτι δεν γραφουν οτι τους κατεβει αλλα το εχουν ηδη στο μυαλο τους αυτο που θα συμβει.

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Το Lost ειναι σειρα φαντασιας και σαν σειρα φαντασιας προσφερει οτι καλυτερο.
    ποσο σιγουρος εισαι γιαυτο? θυμαστε το Alias ,παλι του abrams , που στο τελος μας πεταξε ενα ξερο οτι ολα ηταν παραμυθι και με την λογικη εξηγουνται ολα.

PS4forums Fanatic msnes7's Avatar
    PSN ID
    msnes7 (us) menios1976 (gr)

Το Lost και αν έχει κάνει κοιλιά........Αν και θεωρώ τις 2 σειρές μαζί με το 24 ότι καλύτερο υπάρχει σαν σασπένς μόνο prison και 24 συναγωνίζονται.Το lost παραμένει μια σειρά με όλο αναπάντητα ερωτήματα αλλά σε συγκεκριμένα επεισόδια.Τουλάχιστον το Lost άρχισε καλά σαν 4η ενώ και το Prison μετά το μέτριο ξεκίνημα μας προσφέρει αγωνία στα τελευταία.......

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Slay View Post
    ποσο σιγουρος εισαι γιαυτο? θυμαστε το Alias ,παλι του abrams , που στο τελος μας πεταξε ενα ξερο οτι ολα ηταν παραμυθι και με την λογικη εξηγουνται ολα.
    Δεν ειμαι φυσικα σιγουρος αλλα δεν νομιζω οτι το Lost θα καταΛηξει ετσι.Και αυτο γιατι η σειρα ειναι απο τις 2 κορυφαιες σε θεαματικοτητα με μεγαλο κοινο πισω οχι οπως το Alias.Απλα εμενα μου αρεσουν τετοιες σειρες φαντασιας και εδω και καιρο δεν ειχε βγει κατι αξιολογο στον τομεα αυτο.Το lost μοιαζει με μεγαλη παραγωγη , ωραιους και ενδιαφεροντες χαρακτηρες (το alias χωλαινε πολυ στους χαρακτηρες) και ηδη εχει απαντησει στο κυριοτερο ερωτημα των 3 πρωτων κυκλων! Μην το ξεχνατε αυτο παιδια.Εγω δεν περιμενα να απαντησουν τοσο νωρις σε κατι τετοιο και θεωρω αν μη τι αλλο ιδιοφυη τον τροπο που αλλαξαν "τουμπα" σκηνοθετικα την σειρα στο τελος του 3ου και στην αρχη του 4ου κυκλου.

Κοιλια σιγουρα εκανε στο 2ο κυκλο (οπως και το Prison Break) αλλα απο τον 3ο κυκλο και μετα ηταν πολυ καλη.

Για εμενα παντα!

Member MONK-21's Avatar

συμφωνω εχει κανει και το Lost τη κοιλια του καποια στιγμη ισως στο μεσο του 2ου κυκλου αλλα ηταν μικρη επανηθε γρηγορα και μην ξεχναμε το τελος του 3ου κυκλου ποσο καιρο ειχε να μας εκπληξει τοσο μια σειρα η μια ταινια ρε παιδια??εγω το παρομιαζω με το τελος απο την 6η αισθηση τετοιο ΣΟΚ ηταν για μενα

για μένα και τα δύο κάνανε κοιλιά και δεν σας κρύβω ότι τα παράτησα , επειδή και κοιλιά κάνανε και βαριόμουν να περιμένω κάθε βδομάδα...και νέο επεισόδιο και είπα άσε να τελειώσουν και τα δύο και κάτσε ένα καλοκαίρι και δες τα όλα από την αρχή .

Elite Dikakom's Avatar
    PSN ID
    kdim87

"Κοιλιά" πιστεύω είναι λογικό να κάνει κάθε σειρά...το ζητούμενο είναι η διάρκεια και το βάθος αυτής....αν και δεν έχω ασχοληθεί με το LOST όπως με το PRISON BREAK,έχω δει κάποια επεισόδια σπασμωδικά θεωρώ ότι το PRISON BREAK υπερτερεί λιγάκι και θατο στηρίξω σε κάτι απλό...όταν είδα ένα επεισόδιο PB πωρώθηκα και ξεκίνησα να βλέπω όλη τη σειρά ενώ το LOST δεν μου δημιούργησε τόσο έντονα αυτή την αίσθηση....Παρόλα αυτά και οι δύο σειρές αποτελούν ότι καλύτερο έχουμε δει τα τελευταία χρόνια!:tiphat:

Spoiler!

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Dikakom View Post
    "Κοιλιά" πιστεύω είναι λογικό να κάνει κάθε σειρά...το ζητούμενο είναι η διάρκεια και το βάθος αυτής....αν και δεν έχω ασχοληθεί με το LOST όπως με το PRISON BREAK,έχω δει κάποια επεισόδια σπασμωδικά θεωρώ ότι το PRISON BREAK υπερτερεί λιγάκι και θατο στηρίξω σε κάτι απλό...όταν είδα ένα επεισόδιο PB πωρώθηκα και ξεκίνησα να βλέπω όλη τη σειρά ενώ το LOST δεν μου δημιούργησε τόσο έντονα αυτή την αίσθηση....Παρόλα αυτά και οι δύο σειρές αποτελούν ότι καλύτερο έχουμε δει τα τελευταία χρόνια!:tiphat:
    Εγω παλι αυτο που επαθες εσυ με το PB εγω το επαθα με το lost.Ειδα το πρωτο επισοδειο και μετα πηγα νοικιασα ολοκληρο τον πρωτο κυκλο και τον ειδα μονορουφι σε 2 μερες.

Cool Member Donald's Avatar
    PSN ID
    Donald13

Προσοχή ακολουθεί μήνυμα αντικειμενικής απόψης.

LOST KAI MONO LOST! Γιά μένα δεν τίθεται θέμα σύγκρισης των 2 σειρών,στη μία μιλάμε ότι έχουμε ένα ανεπανάληπτο καστ ηθοποιών κομμένων και ραμμένων γιά τους ρόλους ( ή μήπως ρόλους κομμένους και ραμμένους για τους συγκεκριμένους ηθοποιούς?) και στη άλλη 3-4 σχετικά αδιάφορους ηθοποιούς.

Επίσης ο κύριος Σκόφιλντ είναι ο κλασικός Αμερικάνος πρωταγωνιστής, καρπός του έρωτα μεταξύ του γνωστού Φυσικού Άλμπερτ Αϊνσταιν και του ζογκλέρ μοτοσυκλέτας Ivel Knievil. Τα ξέρει όλα,τα σκέφτεται όλα,τα κάνει όλα. Ευχαριστώ δε θα πάρω.

Τέλος έχω να προτεινώ στον επόμενο κύκλο ο ΣΚόφιλντ να κάνει τα μαγικά του γιά να δραπετεύσει από μία κονσέρβα Φλόκος.

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Donald View Post
    Τέλος έχω να προτεινώ στον επόμενο κύκλο ο ΣΚόφιλντ να κάνει τα μαγικά του γιά να δραπετεύσει από μία κονσέρβα Φλόκος.

Ρε φιλε ΕΛΕΟΣ , με εριξες κατω απο τα γελια ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!:bowdown::bowdown::rofl::rofl::rofl::ro fl:

Elite Dikakom's Avatar
    PSN ID
    kdim87

Εγω παλι αυτο που επαθες εσυ με το PB εγω το επαθα με το lost.Ειδα το πρωτο επισοδειο και μετα πηγα νοικιασα ολοκληρο τον πρωτο κυκλο και τον ειδα μονορουφι σε 2 μερες.

Όπως καταλαβαίνετε το θέμα είναι υποκειμενικό καθώς στηρίζεται στα γούστα το καθενός και τι του αρέσει να βλέπει...εξάλλου αν είχαμε όλοι τα ίδια γούστα θα είχαμε όλοι το ίδιο αυτοκίνητο,θα μαλώναμε για την ίδια γκόμενα κ.λ.π....δεν νομίζω ότι μέχρι τώρα έχω διαβάσει κάποια αντικειμενική κρίση...και λογικό το βρίσκω..

Spoiler!

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Dikakom View Post
    Όπως καταλαβαίνετε το θέμα είναι υποκειμενικό καθώς στηρίζεται στα γούστα το καθενός και τι του αρέσει να βλέπει...εξάλλου αν είχαμε όλοι τα ίδια γούστα θα είχαμε όλοι το ίδιο αυτοκίνητο,θα μαλώναμε για την ίδια γκόμενα κ.λ.π....δεν νομίζω ότι μέχρι τώρα έχω διαβάσει κάποια αντικειμενική κρίση...και λογικό το βρίσκω..
    Και βεβαια ετσι ειναι εχεις απολυτο δικιο.

Elite Dikakom's Avatar
    PSN ID
    kdim87

Και βεβαια ετσι ειναι εχεις απολυτο δικιο.

Να σαι καλά Valkyre...ευχαριστώ:tiphat:

Spoiler!

PS3forums Fanatic desperate_gamer's Avatar
    PSN ID
    Desperate_Gamer

Ωραίο θέμα. Και θα συμφωνήσω πολύ με τον Donald!! LOST 4ever!! (εύκολο να το λες, όταν έχεις δει και το χθεσινό επεισόδιο ).

Εγώ με το Prison Break σκυλοβαρέθηκα από το πρώτο επεισόδιο. Το είδα στον ΑΝΤ1 και δεν άντεχα να μην έχω δίπλα ανοιχτό και το pc για να περάσει η ώρα. Έτσι είδα και το δεύτερο και το τρίτο... Και μετά σταμάτησα. Ναι, στάνταρ εμένα μου έχει φύγει η βίδα καθώς δεν έχω γνωρίσει άνθρωπο που να βαρέθηκε το Prison Break, αλλά τέσπα!

Ενώ το Lost... το κάτι άλλο!! Όλα είναι τόσο ωραία. Δένεσαι αμέσως με όλους σχεδόν τους χαρακτήρες. Τους νιώθεις σαν φίλους σου (ενώ με τα αποβράσματα στην φυλακή, τι να νιώσεις; ). Και έχει τόσες πολλές υπερβολικές-χαρακτηριστικές στιγμές (νούμερα, καπνός, others, βιντεάκια με κινέζους) που απλά ξεφεύγει από οτιδήποτε άλλο έχεις δει. Δεν μπορείς να εξηγήσεις γιατί σου αρέσει το Lost. Απλά τρελαίνεσαι!! Lost forever!!!

(Όσο για το Alias κι εγώ ξενέρωσα με την "ό,τι να 'ναι" ιστορία στο τέλος, καθώς θα έπρεπε να τελειώσει στον δεύτερο κύκλο. Αλλά μετά από έναν λαναθασμένο τρίτο κύκλο (την χρονιά που ο JJ Abrams ασχολήθηκε με το Lost και το άφησε το Alias), ο τέταρτος και ο πέμπτος κύκλος μπόρεσαν και μπάλωσαν αρκετά καλά τα πράγματα. Ακόμα κι αν έκανε μεγάλο μπυροκοίλι, το Alias πάντα θα έχει αναλογίες Sydney Bristow στη καρδιά μου. ).

Quote Originally Posted by MONK-21 View Post
    συμφωνω εχει κανει και το Lost τη κοιλια του καποια στιγμη ισως στο μεσο του 2ου κυκλου αλλα ηταν μικρη επανηθε γρηγορα και μην ξεχναμε το τελος του 3ου κυκλου ποσο καιρο ειχε να μας εκπληξει τοσο μια σειρα η μια ταινια ρε παιδια??εγω το παρομιαζω με το τελος απο την 6η αισθηση τετοιο ΣΟΚ ηταν για μενα
    epimeno mh ta les paraekso ayta, mono se mas
    Live And Let Die
    Amiga Will Never Die

Elite john's Avatar
    PSN ID
    tsandler777

ego exo 2 pragmata na po mono
    proton:
    MONO o MAKIS kseris pos tha teliosi to lost
    kai defteron:
    An o Mahone eixe rotisi to MAKI gia to pou eine o Scofield, tha ton eixe bri se mia ora.

PS4forums Fanatic greekteo's Avatar
    PSN ID
    Greekteo
    Name
    Κωνσταντίνος

Θα μιλησω αντικειμενικα... Το PrisonBreak δεν φτανει ουτε στο δαχτυλακι του Lost .. Το δευτερο ειναι must.. Καλα εκαναν και το εβαλαν στην θεση του πρωτου

Page 1 of 4 1234 LastLast

Bookmarks

Bookmarks