Κλαην Μαην προσωπικα, αλλα καλα νεα γι αυτους που το ηθελαν.
Κλαην Μαην προσωπικα, αλλα καλα νεα γι αυτους που το ηθελαν.
Θα πάρει και μεγάλο update.
Θα το ξαναβάλω να το δοκιμάσω, γιατί ακούγεται ότι έχουν αλλάξει πολλά από τον πρώτο καιρό.
Αλλά δυστυχώς για ακόμη μία κυκλοφορία της ms στο ps5 πρόκειται για game key disc. Hard pass!
geogoku (14-04-2026)
Εμενα και μονο που ειναι Bethesda μου αρκει πλεον.
Θεωρω την εταιρεια επιεικως απαραδεκτη σε ολα.
WolfRathmA (15-04-2026)
Δεν έχεις άδικο... αλλά ότι και να είναι, λατρεύω τις ώρες που έριξα oblivion και skyrim!
Είναι αυτό που λένε...παλιά αγάπη.
Δεν εχω την ανυπομονησια και τη λαχταρα που ειχα για τα παιχνιδια της Bethesda, σαν εταιρεια προφανως και εχει πεσει πολυ στα ματια μου. Εχοντας πει αυτο, απο οσα εχω δει θεωρω οτι το παιχνιδι σιγουρα ειναι για μενα και θα του δωσω μια ευκαιρια, το περιμενα να ερθει για να είμαι ειλικρινης ( ισως ο μονος ps5 κατοχος που ειχε καουρα).
Τιμιο και το πακετο ( εχει αρκετες βελτιωσεις σε σχεση με το launch προιον) σε συνδιασμο με την τιμη, στα 50 ειναι απΒ΄οτι ειδα.
Δεν περιμενω να παιξω καποιο αριστουργημα προφανως αλλα θελω να ασχοληθω για το ιδιο το παιχνιδι και για να δω σε τι κατασταση ειναι η bethesda κι αν εχουμε κατι να περιμενουμε απο το νεο elder scrolls οταν και οποτε κυκλοφορησει.
Να μας πεις με το καλο εντυπωσεις!
hakoo (24-03-2026)
Παιδιά εγώ το έχω παίξει στο Xbox να πω την αλήθεια δεν με ενθουσίασε
Sent from my iPhone using Tapatalk
hakoo (24-03-2026)
hakoo (25-03-2026)
Η αλήθεια είναι πως όποιο παιχνίδι της Bethesda δοκίμασα δεν με τράβηξε. Ακόμα και το Deathloop που σαν concept με έψηνε φουλ, το παράτησα.
Το Starfield όταν ανακοινώθηκε με ιντρίγκαρε και το παρακολουθούσα, σε σημείο που αν ήταν καλό game να αγόραζα Xbox.
Τελικά από όσα διάβασα και είδα κατάλαβα πως δεν είναι του γούστου μου, τώρα που βγήκε στο PS5 ίσως όταν πέσει σε καλή τιμή ή μπει σε υπηρεσία να το δοκιμάσω
Εγώ θα σας προτείνω να το δοκιμάσετε, ειδικά αν το βρείτε σε καλή τιμή μτχ ή digital (physical καινούριο δεν αξίζει, τα έχουμε πει).
Το έχω παίξει σχεδόν από πρώτη μέρα, αλλά και μετά από 1,5 χρόνο που είχε στρώσει. Τώρα λένε ότι θα έρθει μαζί με ένα ακόμη μεγάλο update.
Η bethesdίλα που αγαπάμε είναι εκεί, αλλά ζορίζεται να βγει εντελώς προς τα έξω!
Starfield PS5 players demand refunds, reporting widespread bugs and glitches that leave the game "unplayable"
https://www.eurogamer.net/starfield-...ame-unplayable
Πως εχουμε καταφερει να κανουμε φιρμα τετοιες εταιρειες "σκουπιδια" πραγματικα δεν θα το καταλαβω ποτε συγνωμη παιδια.
Δεν πα να κυκλοφορησουν την 50η εκδοση του Skyrim το προιον τους θα ειναι σκατε ολε ειτε μιλαμε για αποδοση ειτε τεχνικο τομεα ειτε απλα γεματο bugs/glitches και ολα αυτα τα ομορφα.
Λιγη τοση δα τσιπα δεν εχουν? Πως βγαινουν στο γυαλι και μιλανε με περηφανια για τα προιοντα τους? Χρειαζεται ειλικρινα προσπαθεια να ειναι ΜΟΝΙΜΩΣ η μερα της μαρμοτας με οποια κυκλοφορια τους. Δεν θυμαμαι ΜΙΑ, Μ Ι Α, κυκλοφορια αυτης της εταιρειας που να ηταν decent on release.
Μονο τσαμπα. Ουτε σεντ απο εμενα.
Πωπω τη bugthesda.
Μου κάνει τρομερή εντύπωση, γιατί όσο έχω παίξει εγώ, ήταν άψογο (στο xbox). Ούτε bugs ούτε προβλήματα performance, ούτε τίποτα. Είναι λες και με το τελευταίο update το χάλασαν.
Ιστορικά ανατρέχοντας πάντως, πέρα από το memory glitch του skyrim στο ps3, δε θυμάμαι να έχω αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα ή game-breaking bugs. H προσωπική μου εμπειρία δεν είναι κακή...
Έχουν περάσει από τα χέρια μου fallout 3, 4, oblivion, skyrim, starfield.
Εγω παλι που παρακολουθω τα releases τους ακριβως επειδη αναρωτιεμαι ποτε θα κανουν ενα αξιοπρεπες release, εχω παρακολουθησει ολα τα παιχνιδια που ανεφερες και δεν θυμαμαι ουτε μια φορα πραγματικα να κυκλοφορησαν κατι που να μην ηταν μες τα προβληματα. Τεχνικα, συστημικα οτιδηποτε.
Τα παιχνιδια μπορει να παιζονται, δεν λεει κανενας οτι ειναι ολα Unplayable λογω των προβληματων τους. Αλλα εχουν πολλα προβληματα. Επαιξα προσφατα (λογω της σειρας) το fallout 4... με τα 80 ποσα πατς εχει παρει τοσα χρονια. Ακομα εβλεπα χαρακτηρες να περπατανε στον αερα και να ειναι κολλημενοι σε Τ poses...
Ειδαμε και το Oblivion Remake....
Βγαζουν 800 εκδοσεις απο το καθε παιχνιδι τους και καμμια δεν ειναι οπως θα επρεπε να ειναι. Nτροπη τους.
Lefteris_X (14-04-2026)
Bookmarks