Όπως έχω δηλώσει δεν είμαι φαν των GOW (μονό του 2018 μου άρεσε).
Αλλά λίγο με την συζήτηση περί remake και εκμεταλλευόμενος το PS Plus είπα να παίξω τα αρχικά παιχνίδια που τα έχει η συνδρομή με streaming βέβαια.
Γενικά δεν είχα ασχοληθεί με τα αρχικά παιχνίδια, τα είχα νοικιάσει ασχολήθηκα ελάχιστα και τα είχα επιστρέψει.

Τώρα είπα να τα δω και να τα τερματίσω, οπότε αυτή την στιγμή παίζω το πρώτο και είμαι κάπου στην μέση.
Δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορούσε να αλλάξει χειρισμό και οπτική μιας και όπως έχουμε πει παραπάνω θέλει πολύ χρόνο και πολύ χρήμα.
Βέβαια στον χειρισμό πολλά πράγματα χρίζουν βελτίωσης και εκεί πιστεύω θα τα δούμε. Για παράδειγμα πολλά συχνά qte's και σπαμάρισμα του κύκλου απλά για να σκοτώσει ένα boss.
Στο σημερινό gaming νομίζω είναι ξεπερασμένα αυτά.
Επίσης από το λίγο που έχω δει νομίζω θα πέσει και λίγο λογοκρισία στα remakes. Δεν ξέρω αν θα βγάλουν ένα παιχνίδι πλέον που η Oracle κυκλοφορεί σχεδόν γυμνή και γενικά άλλες σκηνές που έχουν τα GOW.
Προσωπικά θα ήθελα να το δω αυτούσιο με τα γραφικά του σήμερα και προφανώς μια απαραίτητη βελτίωση στον χειρισμό. Όχι κάτι τρελό, απλά να είναι πιο βολικό για το σημερινό gaming.
Μην αλλάξει και εντελώς ταυτότητα σαν παιχνίδι