-
REANIMAL
Μιας και δε βρήκα thread για τον συγκεκριμένο τίτλο που κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό είπα να ανοίξω ένα να γράψω εντυπώσεις.
Το REANIMAL για όσους δεν γνωρίζουν είναι από την TARSIER, το ίδιο στούντιο που μας έδωσε τα Little Nightmares I και II.
Πριν από λίγους μήνες ακολούθησe το τρίτο μέρος των Little Nightmares, αυτή την φορά όμως σε ανάπτυξη από την Supermassive Games.
Το έπαιξα αν και οι προσδοκίες μου ήταν χαμηλές αφού είχε προηγηθεί το demo του παιχνιδιού και όντως, το παιχνίδι ήταν σε όλα του μέτριο.
Πίσω στο REANIMAL όμως.
Το παιχνίδι μπορεί να παιχτεί είτε ως solo αλλά είτε και ως co op εμπειρία.
Εγώ το έπαιξα με παρέα και ενώ δεν είναι ένα παιχνίδι το οποίο έχει σχεδιαστεί ως προς τους μηχανισμούς του να είναι απολαυστικότερο παίζοντας το με συντροφιά,
δεν είναι αναγκαία η παρέα πχ για να λύσεις γρίφους όπως έχουμε δει από άλλους τίτλους, εκεί ακριβώς ταυτόχρονα είναι και η διαφορά του από το να το παίξει κανείς μόνος.
Ποντάρει στην συντροφικότητα, στον συναισθηματισμό και στην ενίσχυση ότι "δεν είσαι μόνος" στον κόσμο του.
-
Έχω ακούσει τα καλύτερα για τον τίτλο. Αλλά λένε ότι είναι 4 ώρες αν δεν κάνω λάθος και η τιμή στα 40 ευρώ εγώ τα θεωρώ πολλά. Οπότε θα περιμένω κάποια έκπτωση.

Nintendo Switch Friend Code:
2914-8485-5789
-