Results 1 to 8 of 8

Thread: HALO: Campaign Evolved (Remake) - 2026

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Default HALO: Campaign Evolved (Remake) - 2026

Εγινε και αυτο λοιπον..

Halo: Campaign Evolved is a gorgeous remake that debuts on PS5 and Xbox in 2026

https://www.theverge.com/news/805174...5-release-date

2. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

mihalis13 (25-10-2025)

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Το έχω παίξει και στο original xbox και έχω και την Masterchief collection στο Xbox One. Αλλά εφόσον βγει σε δισκάκι στο PS5 πάει αγορά Day One
    Spoiler!

4. The Following User Says Thank You to mihalis13 For This Useful Post:

obione (25-10-2025)

Name
    Δημήτρης

PS4forums Addict obione's Avatar
    PSN ID
    constantineobi

Το ότι θα μαζευτούμε 4 άτομα για co- op να παίξουμε halo στο Ps5 είναι surreal LOL
    Βρε τι έχουμε πάθει .

Name
    Δημήτρης

Εγω παιδια αυτο το παιχνιδι το εχω παιξει. Οχι οτι θυμαμαι πολλα. Αλλα το εχω παιξει. Βλεπετε τοτε ελιωνα στο WoW και ειχα υπολογιστη κανονικοτατο και επαιζα και αλλα PC games.

Ε λοιπον ποτε μου δεν καταλαβα τον «ντορο», την μεγαλη πρωτοπορια. Οι εχθροι θα ελεγαν μου ειχαν φανει εντυπωσιακα γλυκουλιδες να το πω ετσι και μου ειχε κανει τρομερη εντυπωση πως ακριβως αυτο το παιχνιδι επιασε τοσο πολυ στην αγορα. Τι να πω ισως το ειχα χασει εντελως με το συγκεκριμενο αλλα θυμαμαι να αναρωτιεμαι μεσα μου σε μεγαλο βαθμο.

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

(Καλημέρα, Χρόνια Πολλά σε όλους τους Δημήτρηδες και υγεία πάνω απ όλα!)

Κι εγώ ποτέ μου δεν αντιλήφθηκα γιατί τόσος ντόρος και έλξη προς το παιχνίδι αυτό.

Ίσως να παίζει ρόλο ότι απευθυνόταν σε νεαρότερες ηλικίες (όταν βγήκε ήμουν 25-26 ετών, και από το 1991-2 δεν μου άρεσαν τα FPS, ούτε καν το gameplay πίου-πίου, σχεδόν καθόλου το online competitive multiplayer).

Αλλά ναι, ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί τόσο ντόρος.

Το προσπέρασα (ή με προσπέρασε) εντελώς αυτό hype, και όλο το franchise γενικότερα.

PS4forums Addict obione's Avatar
    PSN ID
    constantineobi

(Χρόνια πολλά στους Δημήτρηδες και στους δικούς μας εδώ )

Βασικα το συγκεκριμένο έκανε θραύση για το φοβερό multiplayer του και ήταν παιχνίδι σε κονσόλα έτσι !!
    Ηταν τρομερό το να μπορείς να παίζεις online όπως σε πανάκριβα pc με τίμια γραφικά αλλά τρομερά εθιστικό gameplay!
    Χρησιμοποιούσες και τα οχήματα γενικά όλα δουλεύανε νερό και αυτό έκανε την Xbox κοινότητα να ανθήσει.
    Γενικα τα fps στο Αμερικανικό κοινό είναι διαδεδομένα περισσότερο , όμως το συγκεκριμένο είχε όντως κάτι να προσφέρει
    Μην ξεχνάμε η άνθηση του online παιχνιδιού για το PlayStation ήρθε πιο αργά με το ps3 σε εμάς και λέω εμάς διότι μας βάζω σε PlayStation fans !
    Θα τολμήσω να πω ότι ήταν το half life ( pc masterpiece) της κονσόλας όμως !

Elite drifterx's Avatar
    Name
    Μάνος

Ξεκάθαρα η απογείωση αυτού του παιχνιδιού ήρθε με το multiplayer του.

Το γεγονός ότι έγραφαν διθυράμβους για το single player κομμάτι, ούτε εγώ το έχω καταλάβει να πω την αλήθεια. Έχω παίξει όλα τα παιχνίδια της σειράς εκτός από το infinite και έχω άποψη. Ένα ok fps με ok μηχανισμούς και με ok ιστορία. Αγαπημένο μου από όλα ήταν το reach.

Από εκεί και πέρα.... halo στο playstation? Πόσο πια ξενέρωτα έχουν γίνει τα πράγματα?? Μια ίσια γραμμή ρε παιδάκι μου..

Bookmarks

Bookmarks