Results 1 to 16 of 16

Thread: OD - KNOCK *A HIDEO KOJIMA GAME*

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Default OD - KNOCK *A HIDEO KOJIMA GAME*

Δε νομίζω ότι είναι αποκλειστικό του ΧΒΟΧ. Αλλά επιτέλους θα δούμε ένα horror τίτλο από Kojima. Μας είχε αφήσει με το π@υλι στο χέρι με το PT, ε πιστεύω πως έρχεται σιγά σιγά η ώρα...
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - SVS SB1000Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos | PS5 |

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

2. The Following 2 Users Say Thank You to WolfRathmA For This Useful Post:

obione (24-09-2025)

Elite drifterx's Avatar
    Name
    Μάνος

Τρελά p.t. vibes! Ανυπομονώ!

Δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο να είναι αποκλειστικό αυτό. Απλά θα μπορούν να το νοικιάσουν day 1 on gamepass.

PS4forums Addict obione's Avatar
    PSN ID
    constantineobi

Jezzzzz…
    oxi που δεν θα έφτιαχνε το PT .
    Απλα συνέχισε την ιδέα μόνος του .
    Και καλά έκανε .
    Ωραιο το τρέιλερ.
    Anticipation level 10

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Εφοσον το τελικό αποτέλεσμα έχει την ποιότητα που βλέπω στο βίντεο, φαίνεται να ειναι απο τα λιγα παιχνιδια που ανήκουν πραγματικά στην παρούσα γενια. Κατι τετοιο περιμενα ως στανταρ σε επιπεδο ΑΑΑ, τουλαχιστον απο sony
    .

Elite drifterx's Avatar
    Name
    Μάνος

Unreal engine διαβάζω, υποθέτω ότι θα πέσει πολύ τσεκούρι! Για να δούμε

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by PDS View Post
    Εφοσον το τελικό αποτέλεσμα έχει την ποιότητα που βλέπω στο βίντεο, φαίνεται να ειναι απο τα λιγα παιχνιδια που ανήκουν πραγματικά στην παρούσα γενια. Κατι τετοιο περιμενα ως στανταρ σε επιπεδο ΑΑΑ, τουλαχιστον απο sony
    Διαδραματιζεται σε τρομερα κλειστους χωρους με ελαχιστα assets και χαρακτηρες.Ουτε καν ιδιαιτερη γεωμετρια. Ολο το facial animation ειναι φουλ 100% motion capture performance. Εαν ειναι δε σε ραγες τελειως τοτε εχουμε ηδη τετοιο παιχνιδι να κυκλοφορει και λεγεται Hellblade 2. Δεν μπορει να μην συνυπολογισθει αυτο στην εξισωση. Ενας λογος που το Hellblade 2 εμενα δεν με αγγιζει οπτικα ειναι οτι μοιαζει πραγματικα με ενα interactive movie και το ολο gaming element ειναι διακοσμητικο στην καλυτερη. Δειχνει CGI αλλα δεν ειναι ακριβως "παιχνιδι".

Γενικα δεν ειμαι φαν τετοιου ειδους παιχνιδιου (αν ειναι φουλ PT style). Δηλαδη αν δεν ηταν Κοτζιμα δεν θα το κοιταζα καν. Εξαιτιας ομως αυτου του γεγονοτος το παρακολουθω κυριως γιατι θελω να δω τι περιεργο εχει σκεφτει. Το αν θα το παιξω ή οχι θα εξαρτηθει απο το ποσο στρεσσογονο θελει να ειναι το παιχνιδι, γιατι πλεον θελω να παιζω games ως επι το πλειστον για να χαλαρωνω και οχι να ανεβαζω τρελους παλμους

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Πολλά παιχνίδια διαδραματίζονται σε κλειστους χώρους, αλλα δεν φτάνουν ανάλογη ποιότητα. Παίζουμε πολλές δεκαετίες γκειμς, οπότε σίγουρα το συνυπολόγησα στην κρίση μου. Σε κλειστους χώρους μπορείς να δεις πιο ωραία πράγματα, αλλά κάτι τέτοιο δεν εχω ξαναδεί σε αυτήν την γενιά (οπως αντιστοιχα εντυπωσιαστηκα - σε ένα open world game αυτή την φορά - απο τις τεχνικές που θα χρησιμοποιηθουν στο Witcher 4 ή τις τεχνικές λεπτομέριες του GTA5 - οχι τον πλούτο των assets που αυτος ήταν δεδομένος). Θελω να πω οτι είτε ειναι linear ένα game, είτε open world, μπορείς να το φτάσεις στα ορια του τεχνικά ή να μην.

H εκτίμηση μου ήταν και είναι οτι προς το τέλος τη γενιάς, οταν απαγκιστρωθουμε αρκετά απο το ps4, αλλά και ένα μεγάλο μέρος της pc gaming αγορας μεταφερθεί σε πιο δυνατά rigs, θα δούμε καλύτερα πράγματα (να υπενθυμίσω πχ οτι το steam deck σε όλες τις εκδόσεις του δεν εχει SSD και οι HDD διατηρούν ένα σημαντικό μερίδιο στην pc αγορά, με οτι αυτο συνεπάγεται για τα ιδια τα games οταν δημιουργούνται για να βγουν σε πολλές πλατφόρμες, δλδ σε μια οσο το δυνατον πιο μεγάλη αγορά)

H sony θα μπορουσε να το αποφύγει όλο αυτό και να βλεπουμε θαυματα στην κονσόλα, όπως σε κάθε προηγουμένη PS γενιά, αλλά σε αυτήν ίσως να μην βρίσκεται ουτε στο top 5 οσον αφορά το πόσο τα στούντιο της πουσάρουν τα όρια . ICE Team, ανταλλαγές τεχνολογίας, κτλ. ειναι παρελθόν. Περιμένουμε απο τους 3rd party πράγματα, που παλιότερα δεν πλησιάζαν καν.
    Τα έχουμε ξαναπει βεβαια αλλά με χαλάει τόσο αυτή η γενιά, και ιδιαίτερα η στάση της σονυ, που επαναλαμβάνομαι. Για αυτό και όταν βλέπω κάτι που να μοιάζει next gen το λέω.

ΥΓ. Θα ήθελα πολύ να έτρεχε και σε psvr2 το συγκεκριμένο, αλλά το θεωρώ απίθανο : p
    .

Name
    Δημήτρης

Το παιχνιδι, μονο και μονο επειδη ειναι Κοτζιμα ειμαι σιγουρος οτι οπτικα θα ειναι θεσπεσιο. Ομως πραγματικα, στο συγκεκριμενο κομματι που εδειξαν, τι ακριβως ειδες που σου εκανε τοσο μεγαλη εντυπωση? Εαν εξαιρεσει κανεις το facial capture, ολο το υπολοιπο δεν ειχε να δειξει κατι ιδιαιτερο. Πραγματικα μου κανει εντυπωση. Θελω να πω οτι ειναι παρα πολυ μικρο δειγμα, παρα πολυ λιγο υλικο, για να καταφερει καποιος να πει οτι ξεχωριζει στο μεγεθος που το παρουσιαζεις.

Το οτι ειναι Unreal 5 παντως εγω μονο θετικο δεν το βρισκω αν και ελπιζω οοοοταν βγει και επειδη ειναι Κοτζιμας να χρησιμοποιησει οτι τελωσπαντων λειτουργει καλα σε αυτη τη μηχανη (οποια εκδοση ειναι τοτε) και οχι αυτο που κανουν οι περισσοτεροι, που ειναι να θελουν να χρησιμοποιησουν ολα τα features που απλα δεν γινεται να τρεξουν σωστα με την τωρινη μορφη αυτης της μηχανης. Βεβαια και να ηθελε ο Κοτζιμα δεν μπορει να χρησιμοποιησει αλλη μηχανη καθοτι το game ειναι developed με συνεργασια απο MS.

Btw για το VR διαβασα ενα αρθρο που δυστυχως λεει οτι η Sony σταματαει να επενδυει ιδιαιτερα στο κομματι αυτο... εχεις ακουσει κατι παραπανω εσυ? Το παρατανε το αθλημα?

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Σιγουρα οπως εγραψα και στην αρχή δεν εχουμε ακομα την τελική εικονα του παιχνιδιου. Πράγματι ειναι μικρό το δείγμα και θα επανέλθω όταν δούμε το τελικό game.

Δεν εχω διαβάσει τελευταία κάτι τέτοιο για VR να ειμαι ειλικρινης. Δεν παρακολουθώ ειδήσεις τελευταία οπως πριν. Καταλαβαίνω, οτι ενω τεχνολογικά γίνονται σημαντικά άλματα, προχωρά πολυ αργά η αποδοχή του μέσου απο το κοινό. Αυτό δεν επιτρέπει σημαντικές επενδύσεις. Θα μπορούσαμε ισως να πουμε οτι αντιμετωπίζει ένα είδος "bottleneck" σε αυτη την φάση.
    Ειμαι περίεργος να δω αν πχ θα βγει το RE9 σε psvr2. Θα το ήθελα πολύ αφού στα προηγούμενα έχει γίνει εξαιρετική δουλειά. Νομίζω το γουστάρουν και οι ιδιοι να βλεπουν/παιζουν το παιχνιδι τους σε VR. Ευχομαι να δουμε και το 9.
    .

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

σορρυ για το εκτος θεματος ποστ

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Btw για το VR διαβασα ενα αρθρο που δυστυχως λεει οτι η Sony σταματαει να επενδυει ιδιαιτερα στο κομματι αυτο... εχεις ακουσει κατι παραπανω εσυ? Το παρατανε το αθλημα?
    Παντως υπάρχει μια εταιρία που το υποστηρίζει κανονικά

Spoiler!
    .

Name
    Δημήτρης

Το βρηκα το αρθρο που ειχα διαβασει:

https://www.ign.com/articles/sony-cu...lopment-report

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Α ειναι εκεινο το παλιο.
    Ναι αυτο το ερμηνευσαν διαφορετικα καποιοι. Η πηγη ελεγε οτι 2 παιχνιδια ετοιμαζει η σονυ. Aυτο για άλλους ήταν ''πω μονο 2 παιχνιδια ετοιμάζει η sony'', και για αλλους ''ετοιμαζει 2 παιχνιδια η σονυ; wow'' . Κανεις δεν μπορει να ειναι σιγουρος πως θα παει το πράγμα. Αλλα πχ το αρθρο εκείνο βλέπω μιλαει για 200 παιχνιδια ως τοτε και σημερα ειναι 550 games confirmed, αν αυτο λεει κάτι. To MS flight simulator ηταν το 550ο

Τεράστια εκπληξη για μενα η κυκλοφορία του συγκεκριμένου σε psvr2. Ειναι MS, δεν εχει κανενα λογο να στηριξει το psvr2. Δεν θα εχει καποιο τρομερο κερδος που κανει την κυκλοφορία του εκει αναπόφευκτη. Και επισης ειναι πολυ βαρυ για δυνατα pcs στην VR εκδοση του. Είναι παιχνίδι που δεν θα περιμένα ποτέ να υποστηρίζει psvr2. Ελπίζω αυτό να σημαίνει οτι εχουμε εστω μια μικρή ελπίδα και για το παραπανω (του thread), αν τρέχει στα 60fps.
    .

Name
    Δημήτρης

A ειναι οντως του 2024 1 χρονο πισω. Περιεργο που μου το εβγαλε να το διαβασω προσφατα.

Elite drifterx's Avatar
    Name
    Μάνος

Ανθολογία διαβάζω θα είναι.

Το Knock θα είναι το επεισόδιο που θα σκηνοθετήσει ο Kojima.

Θα είναι ένα παιχνίδι που θα έχει διάφορα επεισόδια? Θα είναι σαν το Dark Pictures Anthology και θα βγαίνει ένα παιχνίδι-επεισόδιο ανά 1-2 χρόνια? Για να δούμε!!

Name
    Δημήτρης

Ετσι οπως το διαβαζω δεν μου καθεται και τοσο καλα και νιωθω οτι δεν θα ειναι ακριβως παραδοσιακο "παιχνιδι". Απο την αλλη καλλιστα μπορει να κανω και λαθος.

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Εντυπωσιακά τα γραφικά αλλά ακόμα δεν έχουμε κάτι χειροπιαστό κατ'εμέ ώστε να έχουμε μια Α εικόνα.
    Να δούμε τι concept θα είναι, αν ισχύει αυτό με την ανθολογία. Αλλά επειδή είναι Κοτζίμα έχουμε μια εμπιστοσύνη παραπάνω
    Spoiler!

Bookmarks

Bookmarks