Results 1 to 20 of 135

Thread: Resident Evil Re9uiem

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Εγω αποφασισα να παω για πλατινα. Παιζω τωρα ενα run στο easy (no heals) για να διωξω ολα τα collectibles, να μαζεψω CP. Μετα με τα CP που θα εχω θα ξεκλειδωσω infinite ammo και Unbreakable knife και θα παω για το speed run παλι σε easy. Και μετα με τα CP που θα εχω θα αγορασω RPG και Infinite RPG ammo και παω για insanity run να τα διαλυσω ολα.

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Εγω αποφασισα να παω για πλατινα. Παιζω τωρα ενα run στο easy (no heals) για να διωξω ολα τα collectibles, να μαζεψω CP. Μετα με τα CP που θα εχω θα ξεκλειδωσω infinite ammo και Unbreakable knife και θα παω για το speed run παλι σε easy. Και μετα με τα CP που θα εχω θα αγορασω RPG και Infinite RPG ammo και παω για insanity run να τα διαλυσω ολα.
    Θα ήθελα και εγώ να πάω για πλατίνα αλλά δεν παλεύω με τίποτα τα speed runs αγχώνομαι τρέχω σηκώνω παλμούς και την τελευταία φορά που έκανα είπα ποτέ ξανά γιατί σήκωσα πίεση .
    Έχω παίξει ήδη 2 play through έχω αλλά 2 μπροστά τα έβγαλε και με το παραπάνω τα λεφτά του και χαλάλι κα το τελευταίο ευρώ .
    Και έρχονται και dlc .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Giannis1979 View Post
    Θα ήθελα και εγώ να πάω για πλατίνα αλλά δεν παλεύω με τίποτα τα speed runs αγχώνομαι τρέχω σηκώνω παλμούς και την τελευταία φορά που έκανα είπα ποτέ ξανά γιατί σήκωσα πίεση .
    Έχω παίξει ήδη 2 play through έχω αλλά 2 μπροστά τα έβγαλε και με το παραπάνω τα λεφτά του και χαλάλι κα το τελευταίο ευρώ .
    Και έρχονται και dlc .

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Μια απο τα ιδια ειμαι και εγω Γιαννη. Τα απεχθανομαι. Αλλα το συγκεκριμενο αφηνει πολυ μεγαλο περιθωριο και θα το τολμησω. Επισης θεωρω οτι ειναι πολυ "στρωτο" το που θα κοψεις και ποσο. 3-4 σημεια θα χρειαστει να κοιταξω. Και φυσικα ξερω σε μεγαλο βαθμο το παιχνιδι. Ε και με το Requiem + Infinite gun Ammo που θα εχω, θα ψοφανε τα παντα με συνοπτικες διαδικασιες. Θα σου πω την εμπειρια μου. Το Challenge σου δινει 4 ωρες και βγαινει σε 2:30 ωρες με λαθη μαλιστα. Οποτε το εχουμε ακομα και εμεις οι αμπαλοι.

Bookmarks

Bookmarks