-
Το τελείωσα κι εγω μόλις και στο πολύ χαλαρό. 11 ώρες και κάτι μου έγραψε !
Νομιζω καταλαβαίνω τον ντόρο που γίνεται για τον τίτλο και δικαίως.
Εχει γίνει πάρα πολύ καλή δουλειά γενικά από τον οπτικό τομέα , ήχο σενάριο.Ποιος είπε για τον ήχο ; Είναι απλά φοβερός ιδιαίτερα αν έχεις ηχο σύστημα στο δωμάτιο , απλά απογειώνεται!
Δεν είναι μόνο αυτός ο λόγος όμως … είναι η δίψα των φαν της σειράς και η νοσταλγία να γίνουν πάλι παιδιά και να επιστρέψουν και να θυμηθούν αυτόν τον επικό τίτλο που λέγεται Resident Evil .Να επιστρέψουν στην παλιά ιστόρια με ένα καινούργιο τίτλο βρε αδερφέ ! Το καταφέρνει αυτό να το κάνει το παιχνίδι; Ε .. οκ το καταφέρνει . Θα μπορούσε να είναι καλύτερο ; Αμε ! Είναι κακό παιχνίδι; Οχι με τίποτα .
Καπως έτσι το είδα εγώ από την προσωπική μου οπτική.
Μου άρεσε περισσότερο από το 4 .
Αν θα τα έβαζα σε σειρά κι εγώ θα έβαζα 1 έπος 2 ο ορισμός του να συνεχίζεις ένα επικό παιχνίδι με δεύτερο επικό τίτλο μετά θα βάλω το Νέμεσις και 4 θα βάλω το 9 .
Το πρώτο μέρος έχει μείνει στην ιστορία ανεξίτηλο. Το 5 πχ θυμάμαι που τρέχαμε και θερίζαμε σε διπλό και τίποτα άλλο ..
Οσο για τα νέα πρώτου προσώπου resident evil παιχνίδια θα μείνω στη φοβερή vr εμπειρία και εκεί θα σταματήσω.
Μου λείπει η Τζιλ και ο Κρις του πρώτου παιχνιδιού αλλά δυστυχώς το character development ιδιαίτερα του Chris εξελίχθηκε σκάτε όλε …