-
Ειπα να το δοκιμασω λιγο, τελικα κολλησα κι εγω.
Το παιχνιδι ειναι παρα πολυ καλοφτιαγμενο και προσωπικα η εναλλαγη των χαρακτηρων μου αρεσει παρα πολυ και σαν ιδεα και σαν υλοποιηση. Κρατησα τις καμερες οπως θελει ο developer και νομιζω οτι ειναι η σωστη επιλογη γιατι ειναι σχεδιασμενο ξεκαθαρα ετσι.
Τα γραφικα ειναι εξαισια πραγματικα. Το θεμα με καποιες αντανακλασεις ειναι θεμα της μηχανης οχι του PSSR2. Το οποιο κανει παπαδες. Η εικονα ειναι πεντακαθαρη και ειναι να απορρεις πραγματικα στο σημειο που εχουν φτασει οι upscale τεχνολογιες. Ειμαστε σε φαση που η native αναλυση δεν παιζει πια ρολο. Ειναι αυτο που ελεγα πριν καποια χρονια, παλια διατυμπανιζαμε νουμερα αναλυσεων ως μαρκετινγκ, πλεον τι να το κανεις, ας τρεχει κατι 360ρ αν το αποτελεσμα ειναι τετοιο κλαην μαην. Καλυτερα ολοι αυτοι οι ποροι να χρησιμοποιηθουν σε αλλα πραγματα.
Στα του παιχνιδιου παλι, ολα ειναι πολυ καλοσχεδιασμενα. Τυπικος χειρισμος RE2 και RE4 φαση, υπεροχα μενου, ανεπαναληπτος ηχος! Ακομα και σε απλα, παρωχημενα πλεον ηχοσυστηματα οπως το δικο μου, ο ηχος ειναι φανταστικος.
Παροτι τα παιχνιδια αυτα με στρεσαρουν στο σημειο που απλα πολλες φορες τα βαζω σε πιο χαλαρο επιπεδο δυσκολιας, εδω πηγα κανονικα στο προτινομενο και πλεον εχω βρει τα πατηματα μου.
Παρα πολυ καλο παιχνιδι, μακαρι να συνεχισει ετσι σε ολη του την διαρκεια.
Ευγε στην Capcom η οποια οχι μονο βγαζει ως επι το πλειστον ποιοτικα προιοντα, εχει και μια απο τις καλυτερες μηχανες γραφικων εκει εξω, κοσμημα για την βιομηχανια.