Page 3 of 7 FirstFirst 1234567 LastLast
Results 41 to 60 of 135

Thread: Resident Evil Re9uiem

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Δεν με καταλαβες. Το πηρα με πληρη επιγνωση οτι δεν προκειται να το παιξω ποτε. Απλα για να υπαρχει στη συλλογη....

Μιλησες για σοφια ή μου φανηκε?

2. The Following 2 Users Say Thank You to Valkyre For This Useful Post:

drifterx (02-02-2026)

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Και εγώ θέλω να το πάρω για την συλλογή, αλλά ίσως μπω σε σκέψεις να το παίξω κιόλας!

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Spoiler!

Elite drifterx's Avatar
    Name
    Μάνος

Quote Originally Posted by mihalis13 View Post
    Και εγώ θέλω να το πάρω για την συλλογή, αλλά ίσως μπω σε σκέψεις να το παίξω κιόλας!

Να το παίξεις για να γίνεις σοφότερος, όπως εμείς.

Ανεβαίνεις λέβελ ρε παιδάκι μου, πως το λένε!

Αλλά αν το ξεκινήσεις, δεν έχει μετά το παράτησα δε μου αρέσει! Πρέπει να πας ως το τέρμα!

5. The Following User Says Thank You to drifterx For This Useful Post:

mihalis13 (04-02-2026)

Name
    Δημήτρης

Εξαισιες οι κριτικες του παιχνιδιου, μπραβο στην Crapcom

https://www.metacritic.com/game/resident-evil-requiem/

7. The Following 2 Users Say Thank You to Valkyre For This Useful Post:

drifterx (26-02-2026)

Elite drifterx's Avatar
    Name
    Μάνος

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Εξαισιες οι κριτικες του παιχνιδιου, μπραβο στην Crapcom

https://www.metacritic.com/game/resident-evil-requiem/
    Με μοναδικό ψεγάδι όπως διάβασα σε 2-3 review, το ταίριασμα των 2 σεναρίων και της ροής τους.

Ευτυχώς που δεν το έκαναν γης μαδιάμ όπως το 6.

Αύριο πρωί πρωί στον Κώτσο για να το κάνω δικό μου με 10 ευρωπουλάκια και να το απολαύσω την ημέρα άδειας μου!
    Last edited by drifterx; 26-02-2026 at 08:12.

9. The Following User Says Thank You to drifterx For This Useful Post:

mihalis13 (26-02-2026)

Name
    Δημήτρης

Eξαιρετικος ο τεχνικος τομεας ιδιως στο Pro απο οτι λενε

Ρε παιδιά ξέρει κανείς τι ώρα βγαίνει live το παιχνίδι . Σε εμένα ξεκλειδώνει στις 7 το πρωί και διαβάζω ότι εινα σήμερα τα μεσάνυχτα . Μάλλον φταίει ότι το πήρα από αμερικανικό .

Quote Originally Posted by Valkyre View Post

Eξαιρετικος ο τεχνικος τομεας ιδιως στο Pro απο οτι λενε
    Δυστυχώς δε βλέπω ούτε βίντεο ούτε διαβάζω review λόγω φόβου για spoiler

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Τελικα το RE9 χρησιμοποιει το νεο PSSR
    .

Name
    Δημήτρης

Nαι και απο οτι φαινεται δεν το περιμενε κανεις!! Μιλαμε για τεραστια διαφορα και μακαρι αυτο να μεταφραστει και σε ολα τα παλια παιχνιδια retroactively! Δεν ξερω αλλα αυτο το νεο με ενθουσιασε τρομερα γιατι δεν το περιμεναμε με τιποτα να ειναι ετοιμο.

Elite gonzalez's Avatar
    Name
    Κώστας

Παιδιά στα του παιχνιδιού το πήρα και παίζω στο pc, το παιχνίδι με έχει ενθουσιάσει πολύ προς το παρόν. Καταρχήν από ατμόσφαιρα/τρόμο τα σπάει ειδικά στο σημείο που είμαι. Μακάρι να συνεχίσει έτσι, φαίνεται πολύ δυνατό πάντως. Και από γραφικά σούπερ.

Name
    Δημήτρης

Το εβαλα και εγω για λιγο και οντως μπορω να πω οτι η ποιοτητα εικονας ειναι αψεγαδιαστη. Και γενικα ο τεχνικος τομεας ειναι απαιχτος. Υπαρχουν στιγμες που ειναι εντελως φωτορεαλιστικο το παιχνιδι και για του λογου το αληθες ειχα αφησει το παιχνιδι ανοιχτο σε ενα σημειο που ηταν δρομος με ανθρωπους κλπ και η γυναικα μου με ρωταγε απο ποιο μερος ειναι η live camera που παρακολουθω. ��

17. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

gonzalez (28-02-2026)

Χθες έπαιξα μόνο την εισαγωγή γιατί σχόλασα αργά .
    Πανέμορφο ίσως ο καλύτερος τεχνικός τομέας στη γενιια.
    Και δεν εινα μόνο τα γραφικά , είναι το κλειδωμένο frame rate τα φώτα είναι τα πάντα .
    Επίσης ξέχασα πότε ήταν η τελευταία φορά που ένα παιχνίδι ήταν plug and go .
    Ούτε περίπλοκες ρυθμίσεις σαν το pc ούτε ένα κατεβατό επιλογές ούτε τίποτε .
    Όλα σεταρισμένο ώστε το παιχνίδι να δείχνει και να τρέχει ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ .
    Μπράβο.
    Σήμερα επαιξα πολύ .
    Παρά πολύ .
    Το survival horror κομμάτι είναι τόσο τέλεια φτιαγμένο που τρομάζει περισσότερο από το silent hill στα καλύτερα του .
    Αυτά που κάνουν τα ζόμπι δεν υπάρχουν .
    Είναι next gen terror .
    Απο τα λίγα που είχα διαβάσει έλεγα γιατί το παιχνίδι να πρέπει να έχει action κομμάτι και να μην εινα ΟΛΟ ένα ενιαίο survival horror resident evil .
    Τώρα θέλω να πάρω το Leon όταν έρθει η ώρα και να βαράω μια με τη μπαζούκα και να πέφτουν 10.
    Θέλω να παίξω Resident evil 6 στα χειρότερα του στο action κομμάτι για εκδίκηση που το ΣΚ έφτασε κάλτσα και θα φτάσει και άλλο

PS4forums Addict cocous's Avatar
    PSN ID
    Cocous-XL
    Name
    Κωνσταντίνος Βελεντζάς

Καλησπέρα παιδιά. Το είχα κάνει preorder αλλά ακόμη δεν το ξεκίνησα και θα αργήσω διότι σε λίγες μέρες ξεκινάει η νέα σεζόν στο Diablo και έχω γενικά μία τρέλα με αυτό. Απλά ρίχνω πλάγιες ματιές στον γιο μου που ήδη το τελείωσε μία φορά και ξεκίνησε δεύτερη. (Πάει για πλατίνα). Φαίνεται φανταστικό όμως. Αλλά σύμφωνα με το σχόλιο παραπάνω που αφορά τον τεχνικό τομέα θα συμφωνήσω ότι έχουν κάνει απίστευτη δουλειά, όμως θεωρώ οπτικά ότι το καλύτερο παιχνίδι που έχω δεί είναι το Hellblade 2 και με διαφορά. Όμως βέβαια δεν υπάρχει η ποικιλία που έχει το RE αλλά αυτό που βλέπεις είναι σαν αληθινό.

Στάλθηκε από το 25102PCBEG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Elite drifterx's Avatar
    Name
    Μάνος

Καλό μήνα αγαπητοί.

Να ξεκινήσω πατώντας ένα μπινελίκι σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες που την Παρασκευή δεν είχαν στο ράφι τους ίσως τη μεγαλύτερη κυκλοφορία της χρονιάς.

Ή το παιχνίδι πήγε τόσο καλά που ξεπούλησε τις προπαραγγελίες, ή έκαναν γτπ διαχείριση και παρήγγειλαν λίγα κομμάτια. Σε κάθε περίπτωση, όλοι σας είστε γτπ, καλύτερα να πουλάτε σουβλάκια.

Γυρνούσα όλη την Παρασκευή να βρω ένα αντίτυπο και οι υπάλληλοι δεν ήξεραν σε τι αναφέρομαι. Τζίζους.

Ευτυχώς το public το ανέβασε για παραγγελία και το παρέλαβα το απόγευμα της ίδιας μέρας.

Στα του παιχνιδιού, δηλώνω τρομερά εντυπωσιασμένος από το οπτικό αποτέλεσμα, με μόνο ψεγάδι τις αντανακλάσεις με ray tracing.

Δε με νοιάζουν και πολύ όμως, καθώς το παιχνίδι το βρίσκω καθηλωτικό. Αυτή η αίσθηση του πότε θα έρθει ή ώρα να καθίσω να παίξω.. Είμαι στο σημείο που
    Spoiler!
    . Μου αρέσει πολύ η εναλλαγή των καμερών, προσωπικά το άφησα όπως το σκέφτηκαν οι δημιουργοί.

Περιμένω να δω πως θα εξελιχθεί το στόρυ. Αν και εκεί έχουμε καλά νέα, άνετα μπαίνει στην καλύτερη τριάδα resident evil έβερ.

ΕΥΓΕ, ΕΥΓΕ, ΕΥΓΕ κυρία capcom. Κοίτα να δεις πως από εκεί που σε κορόιδευε όλη η gaming κοινότητα και σε έλεγε cashcom, κατάφερες και το γύρισες κωλοτούμπα το ματς. Γιατί? Γιατί άκουσες.

Επίσης μεγάλο μπράβο που κατάφεραν και εξέλιξαν τα ζόμπι. Έδωσαν μια φρεσκάδα στον απέθαντο.
    Last edited by drifterx; 02-03-2026 at 08:45.

Name
    Δημήτρης

Ειπα να το δοκιμασω λιγο, τελικα κολλησα κι εγω.

Το παιχνιδι ειναι παρα πολυ καλοφτιαγμενο και προσωπικα η εναλλαγη των χαρακτηρων μου αρεσει παρα πολυ και σαν ιδεα και σαν υλοποιηση. Κρατησα τις καμερες οπως θελει ο developer και νομιζω οτι ειναι η σωστη επιλογη γιατι ειναι σχεδιασμενο ξεκαθαρα ετσι.

Τα γραφικα ειναι εξαισια πραγματικα. Το θεμα με καποιες αντανακλασεις ειναι θεμα της μηχανης οχι του PSSR2. Το οποιο κανει παπαδες. Η εικονα ειναι πεντακαθαρη και ειναι να απορρεις πραγματικα στο σημειο που εχουν φτασει οι upscale τεχνολογιες. Ειμαστε σε φαση που η native αναλυση δεν παιζει πια ρολο. Ειναι αυτο που ελεγα πριν καποια χρονια, παλια διατυμπανιζαμε νουμερα αναλυσεων ως μαρκετινγκ, πλεον τι να το κανεις, ας τρεχει κατι 360ρ αν το αποτελεσμα ειναι τετοιο κλαην μαην. Καλυτερα ολοι αυτοι οι ποροι να χρησιμοποιηθουν σε αλλα πραγματα.

Στα του παιχνιδιου παλι, ολα ειναι πολυ καλοσχεδιασμενα. Τυπικος χειρισμος RE2 και RE4 φαση, υπεροχα μενου, ανεπαναληπτος ηχος! Ακομα και σε απλα, παρωχημενα πλεον ηχοσυστηματα οπως το δικο μου, ο ηχος ειναι φανταστικος.

Παροτι τα παιχνιδια αυτα με στρεσαρουν στο σημειο που απλα πολλες φορες τα βαζω σε πιο χαλαρο επιπεδο δυσκολιας, εδω πηγα κανονικα στο προτινομενο και πλεον εχω βρει τα πατηματα μου.

Παρα πολυ καλο παιχνιδι, μακαρι να συνεχισει ετσι σε ολη του την διαρκεια.

Ευγε στην Capcom η οποια οχι μονο βγαζει ως επι το πλειστον ποιοτικα προιοντα, εχει και μια απο τις καλυτερες μηχανες γραφικων εκει εξω, κοσμημα για την βιομηχανια.

Default Resident Evil Re9uiem

Quote Originally Posted by drifterx View Post
    Στα του παιχνιδιού, δηλώνω τρομερά εντυπωσιασμένος από το οπτικό αποτέλεσμα, με μόνο ψεγάδι τις αντανακλάσεις με ray tracing..
    Το πήρες το Pro προδότη………

Elite drifterx's Avatar
    Name
    Μάνος

Χαχα ναι, αλλά διάβασες την ιστορία μου πώς?

Πρακτικά το ψώνισα καινούριο με 50 ευρώ, οπότε το κόστος-όφελος έγειρε απότομα προς την άλλη πλευρά!
    Last edited by drifterx; 02-03-2026 at 11:13.

Quote Originally Posted by drifterx View Post
    Χαχα ναι, αλλά διάβασες την ιστορία μου πώς?
    Οη θα μπω το απόγευμα να δω

Page 3 of 7 FirstFirst 1234567 LastLast

Bookmarks

Bookmarks