Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 21 to 38 of 38

Thread: Nintendo Switch 2

PS4forums Fanatic MajereMP44's Avatar
    PSN ID
    MajereMP44

Ημουν πολυ σιγουρος οτι θα το έπαιρνα day 1. Πλεον με αυτα που βλεπω δεν θα το παρω διότι δεν είμαι καθόλου σίγουρος για την επιτυχία του καταρχάς. ΟΚ δεν θα ειναι σαν το Wii U αλλα έχω ερωτηματικά.
    Μονο το Mario kart με ενδιαφέρει σαν παιχνιδι. Αρα απο software δεν με πείθει καθόλου για τόσο άμεση αγορά. Επίσης ειναι ακριβό γιαυτό που προσφέρει και όταν μετά από 2-3 χρόνια θα βγάλει το OLED θα το μετανιώσω που δεν περίμενα + πολύ πιθανόν εκείνην την περίοδο να μιλάμε για PS6 οποτε δεν είμαι διατεθιμένος να δώσω 600+ για Switch 2 και 700 για PS6.

***Επίσης το game chat σε 5fps να βλέπεις την εικόνα του άλλου....δλδ αυτο ηταν μελανό σημείο και καλό θα ήταν να μην το έδειχναν καν....ή ακόμα καλύτερα να μην το υλοποιούσαν καν σε αυτή τη μορφή καθώς φαίνεται πολύ άσχημο κατά τη γνώμη μου.

Επομένως εκτός απροόπτου το switch 2 αν ποτέ το αποκτήσω θα ήταν προς το τέλος της ζωής του όπως έκανα και με το Switch που το πήρα το 22 ή 23 δεν θυμάμαι ακριβώς με πολλά παιχνίδια να έχουν βγει, OLED οθόνη και σε σχετικά καλή τιμή.

Θα δείξει...
    Satan has left his killing floor
    PS4

Elite drifterx's Avatar
    Name
    Μάνος

Quote Originally Posted by obione View Post
    649 euro στην φιλανδια τιμή με bundle και αλλαγή ημερομηνίας pre order στην Αμερική λόγο trump tariffs.
    Θα υπάρχει σημαντική αύξηση στην τιμή του switch .
    Τέλειο;
    makes you wonder about ps6 οΏ½οΏ½
    Πως σκατά πήγαν οι φιλανδοί από το 510 στο 650??
    Δε βγάζει λογική, μάλλον κάποιο λάθος παίζει..

Γενικώς έχει γίνει ένα αλαλουμ με τις τιμές, διαβάζω ότι κάποιοι retailers αγνοούν τις προτεινόμενες τιμές τις νιντέντο για τα παιχνίδια!

Και σίγουρα το αμέρικα θα πληρώσει το μάρμαρο από τις ταρίφες

Elite drifterx's Avatar
    Name
    Μάνος

Άνοιξαν οι προπαραγγελίες στο πλαίσιο.

Είχα καιρό να γελάσω έτσι (βασικά από την τιμή του ps5 pro)

519 το απλό, 569 με το mario. Γιατί? Γιατί έχουμε τα ταριφς του Μητσοτάκη και γιατί έτσι γουστάρει η cdmedia.

Προβλέπω ταχύτατη μείωση τιμής σε κάνα 6μηνο.

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by drifterx View Post
    Άνοιξαν οι προπαραγγελίες στο πλαίσιο.

Είχα καιρό να γελάσω έτσι (βασικά από την τιμή του ps5 pro)

519 το απλό, 569 με το mario. Γιατί? Γιατί έχουμε τα ταριφς του Μητσοτάκη και γιατί έτσι γουστάρει η cdmedia.

Προβλέπω ταχύτατη μείωση τιμής σε κάνα 6μηνο.
    Οχι οτι δεν σε πιστευω. Αλλα που το βλεπεις? Μπαινω στο Plaisio και δεν το βρισκω.

Elite drifterx's Avatar
    Name
    Μάνος

Εδώ είσαι παίχτη μου!

https://www.plaisio.gr/gaming-zone/k.../proparaggelia

6. The Following User Says Thank You to drifterx For This Useful Post:

Valkyre (09-04-2025)

Name
    Δημήτρης

Μαλιστα. Με βλεπω να το παιρνω εκτος Ελλαδος.

Μειωση παντως ρε συ Μανο και Νιντεντο δεν κολλανε μαζι με τιποτα. Το πιστευεις αληθεια? Τωρα αν εννοεις οτι θα κοψουν το καπελο του ΦΠΑ οι αλυσιδες εδω, χλωμο το κοβω και αυτο να ειμαι ειλικρινεις...

Elite drifterx's Avatar
    Name
    Μάνος

Για τα παιχνίδια μπορεί!

Για τις κονσόλες όμως μια χαρά κολλάει σύμφωνα με το πρόσφατο παρελθόν.

3DS
    https://www.theguardian.com/technolo...-nintendo-loss

WIIu
    https://kotaku.com/wii-u-price-drops...-20-1214840727

Αν δε πουλάει όσο θέλουν, που το πιστεύω πολύ έντονα, θα αναγκαστούν να το κάνουν. Μη ξεχνάμε ότι δεν είναι ίδια περίπτωση με το προ που εκεί θεωρητικά δε τους νοιάζουν οι πωλήσεις. Εδώ μιλάμε για βασική κονσόλα.
    Και ΠΡΕΠΕΙ να μην πουλήσει, για να μη δώσει πάτημα στους άλλους να ξεφύγουν. Αλλιώς τη πουτσίσαμε...
    Last edited by drifterx; 09-04-2025 at 12:57.

9. The Following 2 Users Say Thank You to drifterx For This Useful Post:

geogoku (09-04-2025),Valkyre (09-04-2025)

Name
    Δημήτρης

Mακαρι!

Αλλα σε τετοιο εντελως απροβλεπτο οικονομικο κλιμα με τετοιο αλλαλουμ σε αγορες και χρηματιστηρια, το κοβω πραγματικα δυσκολο...

Τωρα αν γινουν καποια deals με τις ταριφες (που πιστευω θα γινουν αργα ή γρηγορα) και ομαλοποιηθει καπως η κατασταση ειναι πιθανο.

Elite drifterx's Avatar
    Name
    Μάνος

Ναι είμαι ακόμη πολύ περίεργος να δω τιμή στο αμέρικα μετά από τις ταρίφες.

Θεωρώ πολύ πιθανό να απορροφήσει μεγάλο κομμάτι η nintendo. Σιγά μη δώσει πάνω απο 500 δολλάρια το μηχάνημα...

EDIT. Ανέβηκε και σε Κωτσόβολο με ίδιες τιμές, άρα εκεί θα είμαστε.
    Last edited by drifterx; 09-04-2025 at 13:06.

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by drifterx View Post
    Ναι είμαι ακόμη πολύ περίεργος να δω τιμή στο αμέρικα μετά από τις ταρίφες.

Θεωρώ πολύ πιθανό να απορροφήσει μεγάλο κομμάτι η nintendo. Σιγά μη δώσει πάνω απο 500 δολλάρια το μηχάνημα...

EDIT. Ανέβηκε και σε Κωτσόβολο με ίδιες τιμές, άρα εκεί θα είμαστε.
    Nαι ολες οι αλυσιδες τοσο θα το δωσουν. Συννενοημενες ειναι.

Τωρα για την αμερικη κι εγω πιστευω οτι το 500 δεν το θελει η Νιντεντο για ψυχολογικους λογους. Βεβαια ολα αυτα πριν τα state taxes. Δηλαδη και εκει δεν εχει 449 δολλαρια. Αναλογα που μενεις μπαινει και το εφαμιλλο "ΦΠΑ". Αν εισαι Αλαμπαμα ξερω γω μπορει και να το παιρνεις 460 δολλαρια, αν εισαι καμμια Νεα Υορκη παιζει να εισαι πιο κοντα στο 500αρικο ξερω γω.

Elite drifterx's Avatar
    Name
    Μάνος

H Ιρλανδία με 23% ΦΠΑ, το δίνει 469.

Η διαφορά 519-469 είναι ξεκάθαρα καπέλο αισχροκέρδειας από cdmedia και αλυσίδες.

Είδαν τυράκι στο πουλάκι τους με το πρώτο switch και χάρηκαν.

Παρακαλώ όλους τους υγιείς σκεπτόμενους καταναλωτές σε μποϊκοτάρισμα, τουλάχιστον από Ελλάδα.

PS4forums Addict geogoku's Avatar
    PSN ID
    geogokussj4
    Name
    Κώστας

Λογω των τιτλων που δεν εχει κατι το αποκλειστικο δεν θα το επαιρνα ετσι κ αλλιως. Μονο το Donkey Kong με ενδιαφερει ολα τα αλλα τα παιζω κ στο PS5 .
    Τωρα ειδικα που ειδα κ αυτες τις τιμες ουτε καν. για πιο λογο στο κατω κατω να μην το παρει καποιος απο amazon ιταλιας γερμανιας κλπ κ να πληρωσει το καπελο τους? Ευχομαι να παθει "3DS" η Nintendo γιατι οπως κ η Sony με το PS5Pro ετσι κ αυτη το καβαλησαν το καλαμι κ προσπαθουν να βγαλουν απο την μυγα ξυγκι .

Δεν θα κατσω να πληρωσω εγω τα λεφτα καποιων "influencers" που το διαφημιζουν κ δεν εχουν ιδεα απο gaming. Οσο εχω backlog σε PS4-PS5-Switch μια χαρα θα την βγαλω.
    Add me !
    PSN : geogokussj4
    XBox Live : geogokussj4
    console and game hunter

15. The Following User Says Thank You to geogoku For This Useful Post:

MajereMP44 (10-04-2025)

PS4forums Addict obione's Avatar
    PSN ID
    constantineobi

Ενδιαφέρον βίντεο που λέει τα αυτονόητα σε κάποια σημεία.

Απο την άλλη προσωπικά σαν συσκευή το switch ήταν φοβερή ιδέα για τα χρήματα που είχε .
    Με την έλευση του 2 και την τιμή του , είναι σαν να σε σπρώχνει να αγοράσεις PlayStation 5 ένα πράμα .
    Μακραν καλύτερη παιχνιδομηχανή σε όλα της βάζεις και το πόρταλ αργότερα οκ .
    Μαριο κάρτ;; 90$ παιδιά ειλικρινά μοιάζει με mobile game .
    Τι να πει και το Spider-Man 2 ή το horizon ? Εδώ αγόρασα TLOUS 2 19.90$
    Τεσπα δεν υπάρχει κανένας λόγος αγοράς του 2 ειδικά αυτή την στιγμή για εμένα πάντα .
    Και το 1 για τα μικρά το είχα και για την ασφάλεια του ονλινε την τιμή χαμηλή και τα παιδικά παιχνίδια Κτλ κτλ
    το 2 κάπως ξέφυγε η όλη κατάσταση.
    Το σημαντικότερο ότι δεν υπάρχει ούτε ένας τίτλος που να θέλω να σκάω να παίξω .
    Μια χαρά το 1 κάνει την ίδια δουλειά

PS4forums Fanatic MajereMP44's Avatar
    PSN ID
    MajereMP44

Αν υποθέσουμε ότι το Switch 2 που κοστίζει 519 ειναι κονσόλα νέα γενιάς (δλδ θα κρατήσει 7-8 χρόνια άρα απέναντί του θα έχει PS6 σε μερικά χρονια και κάποιο νέο ισως ΧΒΟΧ) τότε οι άλλες κονσόλες θα κάνουν 700+. Ειναι νομίζω ξεκάθαρο πλέον κατά τη γνώμη μου.
    Το θέμα ειναι αν πλέον αξίζει να δώσεις για κονσόλα τόσα χρήματα. Απόψή μου είναι ότι ειναι overpriced δεδομένου ότι βγάζουν και Pro version λίγο μετά τη μέση μιας γενιάς και ελάχιστα exclusives.
    Προβλέπω επομένως σε 3 χρόνια απο τώρα να συζητάμε για
    switch 2--> 519,
    PS6 699-749,
    XBOX s 2 (αν βγει) --->599,
    ΧΒΟΧ Χ 2 --> 799....
    Μακάρι να μην συμβεί αλλα μάλλον λίγα λέω κιόλας...
    Satan has left his killing floor
    PS4

Elite drifterx's Avatar
    Name
    Μάνος

Quote Originally Posted by MajereMP44 View Post
    Αν υποθέσουμε ότι το Switch 2 που κοστίζει 519 ειναι κονσόλα νέα γενιάς (δλδ θα κρατήσει 7-8 χρόνια άρα απέναντί του θα έχει PS6 σε μερικά χρονια και κάποιο νέο ισως ΧΒΟΧ) τότε οι άλλες κονσόλες θα κάνουν 700+. Ειναι νομίζω ξεκάθαρο πλέον κατά τη γνώμη μου.
    Το θέμα ειναι αν πλέον αξίζει να δώσεις για κονσόλα τόσα χρήματα. Απόψή μου είναι ότι ειναι overpriced δεδομένου ότι βγάζουν και Pro version λίγο μετά τη μέση μιας γενιάς και ελάχιστα exclusives.
    Προβλέπω επομένως σε 3 χρόνια απο τώρα να συζητάμε για
    switch 2--> 519,
    PS6 699-749,
    XBOX s 2 (αν βγει) --->599,
    ΧΒΟΧ Χ 2 --> 799....
    Μακάρι να μην συμβεί αλλα μάλλον λίγα λέω κιόλας...
    Ξεκάθαρα πάμε σε μια τέτοια τιμολόγηση για κονσόλες συν παιχνίδια του 100ρικου.

Και κάπως έτσι πλέον το videogaming γίνεται και με τη βούλα είδος πολυτελείας.

Με τέτοιες τιμές βέβαια, η αγορά σίγουρα θα συρρικνωθεί.

Εκτός αν κάποιος από αυτούς (η σόνυ βασικά γιατί αυτή έμεινε πλέον..) καταλάβει τι γίνεται και δώσει την επόμενη κονσόλα με χασούρα σε μια πιο φυσιολογική τιμή και τους πάρει τα σώβρακα. Θυμίζω ότι στο launch του ps3 έμπαιναν 250 δολλάρια μέσα για κάθε κονσόλα. Δυστυχώς όμως το ps6 είναι ακόμη μακριά και δε ξέρουμε μέχρι τότε τι άλλο θα γίνει. Προς το παρόν ελπίζουμε σε οικονομική αποτυχία του pro για να πάρει το μήνυμα που της αρμόζει.

Δύσκολες καταστάσεις..
    Last edited by drifterx; 11-04-2025 at 08:17.

Advanced Member nikosarg's Avatar
    PSN ID
    k-r-o-n-o-s666
    Name
    Νικος

Συμφωνω με τις παρατηρησεις για το που παει το gaming. Να πω βεβαια ότι κυριος λογος για μενα είναι η καταστρατηγηση του εμπορικου μοντελου της κονσολας ‘προσφερω ότι καλυτερο μπορω σε μια λογικη fixed priced τιμη’ εν αντιθεσει με το σημερινο ‘θελω να προσφερω αυτό το target σε γραφικα, παρουσιαση και δυνατοτητες και μετα βλεπω πως θα το χρεωσω’. Τροφη για σκεψη:
    Αν η σονυ εβγαζε μονο μια ps6 κονσολα η οποια θα ηταν υβριδιο (handheld και docked) και ειχε τα visuals του ps5 pro (προσοχη, αναφερομαι σε visuals όχι σε raw power) σε 1080p (handheld) και 15-20% καλυτερο σε visuals σε 4κ (docked), θα το παιρνατε και σε τι τιμη? 649- 699 ας πουμε? Με pssr, fsr η όπως τα λεμε αυτά τελος παντων θεωρω ότι είναι ωραια σαν σκεψη εστω και στη θεωρια.

Name
    Δημήτρης

^^ Κατι τετοιο σχεδιαζει η Sony...

Kαι για να ειμαστε και on topic:

21. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

nikosarg (22-04-2025)

Advanced Member nikosarg's Avatar
    PSN ID
    k-r-o-n-o-s666
    Name
    Νικος

Εχοντας ολες τις κονσολες της Nintendo απο n64 και μετα στις οποιες παιζω μονο Super Mario, τα Zelda και λιγα αλλα επιλεγμενα first party Nintendo, θα περιμενω αυτη τη φορα να βγει το refresh μοντελο μπας και παρω το τωρινο φτηνοτερα. Ευχαριστω Δημητρη για το link του DF, θα το δω το απογευμα!

23. The Following User Says Thank You to nikosarg For This Useful Post:

Valkyre (22-04-2025)

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Bookmarks

Bookmarks