Ημουν πολυ σιγουρος οτι θα το έπαιρνα day 1. Πλεον με αυτα που βλεπω δεν θα το παρω διότι δεν είμαι καθόλου σίγουρος για την επιτυχία του καταρχάς. ΟΚ δεν θα ειναι σαν το Wii U αλλα έχω ερωτηματικά.
Μονο το Mario kart με ενδιαφέρει σαν παιχνιδι. Αρα απο software δεν με πείθει καθόλου για τόσο άμεση αγορά. Επίσης ειναι ακριβό γιαυτό που προσφέρει και όταν μετά από 2-3 χρόνια θα βγάλει το OLED θα το μετανιώσω που δεν περίμενα + πολύ πιθανόν εκείνην την περίοδο να μιλάμε για PS6 οποτε δεν είμαι διατεθιμένος να δώσω 600+ για Switch 2 και 700 για PS6.
***Επίσης το game chat σε 5fps να βλέπεις την εικόνα του άλλου....δλδ αυτο ηταν μελανό σημείο και καλό θα ήταν να μην το έδειχναν καν....ή ακόμα καλύτερα να μην το υλοποιούσαν καν σε αυτή τη μορφή καθώς φαίνεται πολύ άσχημο κατά τη γνώμη μου.
Επομένως εκτός απροόπτου το switch 2 αν ποτέ το αποκτήσω θα ήταν προς το τέλος της ζωής του όπως έκανα και με το Switch που το πήρα το 22 ή 23 δεν θυμάμαι ακριβώς με πολλά παιχνίδια να έχουν βγει, OLED οθόνη και σε σχετικά καλή τιμή.
Θα δείξει...
Bookmarks