Page 5 of 6 FirstFirst 123456 LastLast
Results 81 to 100 of 109

Thread: Nintendo Switch 2

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

To μπαλατζαρισμα ειναι by design. Αν δεις το λεει και στο manual και το αναφερει ακομα και στο κορυφαιο demo" του Switch 2 που το πουλανε 10 ευρω. Φυσικα το ειδα στο youtube.

Το ζουμι ειναι οτι χρειαζεται να μπαλατζαρει. Ειναι ομως διαφορετικος ο τροπος που το κανει. Δεν ειναι οτι νιωθεις να φευγει απο την θεση του οπως γινοταν με το Switch 1 που εβλεπες οτι εκανε "κλικ" συνεχεια το joycon σαν να μην εχει κουμπωσει καλα. Στο Switch 2 ειναι μονιμως σταθερο και στιβαρο σαν αισθηση, απλα "λυγιζει" ελαφρως αν βαλεις δυναμη. Κατι που βεβαια δεν εχεις λογο να κανεις αν το χρησιμοποιεις φυσιολογικα. Για εμενα μακραν καλυτερη η εφαρμογη απο του switch 1 που ενιωθες οτι απλα κατι δεν εχει μπει σωστα στη θεση του ακομα και οταν το χρησιμοποιουσες φυσιολογικα.

Elite drifterx's Avatar
    Name
    Μάνος

Τι να σου πω Δημήτρη, εγώ αυτό που περιγράφεις δεν το ένιωσα πότε με το switch 1.

Όπως είπα είμαι πολύ χαδιάρης με τις συσκευές μου, ίσως και για αυτό.

Το ένιωθα τόσο στιβαρό που αν το τραβούσα με δύναμη, θα ξήλωνα όλη τη ράγα από την κονσόλα.

Name
    Δημήτρης

Μπορει να ησουν απο τους τυχερους. Κι εγω χαδιαρης ειμαι βεβαια το πηρα ελαφρως μεταχ. Αλλα γενικα αποτυπωνεται σαφης βελτιωση στον τομεα αυτο απο την πλειοψηφια.

4. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

drifterx (01-12-2025)

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Ήρθε η στιγμή που δεν ήθελα...

Αύριο κυκλοφορεί το Metroid Prime 4 και δεν ξέρω τι να κάνω...

Θα ήθελα πολύ να αγοράσω Switch 2 για να κάτσω να παίξω. Όχι μόνο φυσικά αυτό, αλλά και Zelda, Donkey Kong, Mario κτλ.

Αλλά θεωρώ ότι το backlog που έχω αυτή τη στιγμή στο PS5 είναι τεράστιο... Δεν ξέρω αν αξίζει ναι μεν και τα λεφτά του. Σκέφτομαι να το αγοράσω μαζί με το Mario Kart και θα το πάρω χωρίς ΦΠΑ στα 460.

Τι λετε ρε παιδιά; Να το πάρω;
    Last edited by WolfRathmA; 03-12-2025 at 16:13.
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

Name
    Δημήτρης

Το ξερεις οτι παιζει και στο Switch 1 αυτο σωστα? Και μαλιστα υπερχοα απο οτι λενε:

Το λεω απλα σε περιπτωση που δεν το ξερεις, οτι υπαρχει και "κουρτινα 3".

PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Ναι, το ξέρω. Αλλά τώρα έπεσες στην περίπτωση του γκατζετάκια... Ασε που δε θέλω να έχω και κάτι "παλιό" στη συλογή μου
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!

Elite drifterx's Avatar
    Name
    Μάνος

Πολύ σωστά βάζεις στο τραπέζι την τιμή.

Τα 570 ευρώ για το bundle είναι να γελάν οι πέτρες, τα τσιμέντα, και το σινικό τείχος μαζί.

Στα 450-460 όμως είναι καλό value τηρουμένων των αναλογιών.

Αν έχεις ήδη το πρώτο switch μη μπαίνεις στον κόπο να το σκεφτείς. Για ένα παιχνίδι και μόνο δεν αξίζει να αλλάξεις συσκευή.

Αν όμως δεν έχεις, τότε θα σου πρότεινα αγοράσεις το switch pro (εε 2 ήθελα να πω) σε αυτή την τιμή.

Μπορώ να σου το γράψω και σε αλγόριθμο αν δεν έγινα κατανοητός!!

9. The Following User Says Thank You to drifterx For This Useful Post:

WolfRathmA (04-12-2025)

PS4forums Fanatic MajereMP44's Avatar
    PSN ID
    MajereMP44

Δοκίμασα το red dead redemption (με δωρεάν upgrade σε switch 2) και ειναι κρύσταλλο. ΟΚ ξεπερασμένα γραφικά αλλά τρέχει σε 4Κ@60 και ειναι πεντακάθαρο. Με βλέπω να το τερματίζω με τράβηξε πολύ..το ειχα απο το switch 1 και δεν το ειχα τελειώσει.
    Πάρα πολύ ωραία έκπληξη
    Satan has left his killing floor
    PS4

11. The Following User Says Thank You to MajereMP44 For This Useful Post:

Valkyre (08-12-2025)

Name
    Δημήτρης

Ενω το Medroid Prime 4 εχει παρει πολυ καλα σχολια για την τεχνικη του καταρτιση, τα reviews ειναι σχετικα χλιαρα για Νιντεντο δεδομενα. Υπαρχει καποιος που το εχει δοκιμασει να μας πει αποψη?

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Ενω το Medroid Prime 4 εχει παρει πολυ καλα σχολια για την τεχνικη του καταρτιση, τα reviews ειναι σχετικα χλιαρα για Νιντεντο δεδομενα. Υπαρχει καποιος που το εχει δοκιμασει να μας πει αποψη?
    Switch δεν έχω αλλά σε reviews που διάβασα είναι πως προς το τέλος αν θυμάμαι καλά γίνεται collectathlon για ν προχωρήσεις. Μου θύμισε το Recore αυτή η φράση...
    Παιχνίδι που μου άρεσε αλλά το παράτησα για αυτό τον λόγο.
    Αν γίνεται κάτι παρόμοιο στο Metroid πιστεύω πως θα του ρίχνει αρκετά την βαθμολογία.
    Spoiler!

PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους!

Είναι από τις λίγες φορές που δεν ήθελα να συμβεί κάτι τέτοιο, αλλά τελικά συνέβη. Η κοπέλα μου είχε την φαεινή ιδέα να μου πάρει δώρο το Switch 2 για την πρωτοχρονιά... Ενώ εγώ ήθελα πλυντήριο πιάτων... Μεγαλώνουμε και αλλάζουν οι ανάγκες βλέπετε...

Ξέρω πως Nintendo και εκπτώσεις δεν πάνε μαζί... Και στο να ρίξει τιμή η Nintendo στα παιχνίδια της πρέπει πρώτα να γκρεμιστεί κανένας φούρνος. Αλλά μήπως έχετε καμιά ιδέα για αγορά παιχνιδιών (φάση CDKeys κτλ) πιο φθηνά από πουθενά; Κανένα tip γενικά να μου δώσουν οι κάτοχοι του Switch 2 θα το εκτιμούσα. Μνήμη θα χρειαστώ να αγοράσω μάλλον σίγουρα. Έχετε κάτι άλλο υπόψιν;

Ευχαριστώ!
    Last edited by WolfRathmA; 29-12-2025 at 11:58.

Follow me!

Elite drifterx's Avatar
    Name
    Μάνος

Που τις βρίσκετε ρε σεις τέτοιες γυναίκες????

Εμένα με πήρε για τη γιορτή μου, ένα πακέτο ομορφιάς με body mist...

Με γειά σου να το χαρείς. Δυστυχώς δε μπορώ να σε βοηθήσω σε αυτό που ζητάς μιας και είμαι pro-physical. Κοιτάω τις αγγελίες μήπως τσιμπήσω κανένα λαβράκι.

16. The Following User Says Thank You to drifterx For This Useful Post:

WolfRathmA (31-12-2025)

PS4forums Addict geogoku's Avatar
    PSN ID
    geogokussj4
    Name
    Κώστας

Mε γεια !!!

Αν κ γω δεν ασχολουμαι με digital θυμαμαι εποχες Switch 1 πολλοι εκαναν λογαριασμους σε αλλες χωρες για φθηνες αγορες λογω συναλλαγματος αλλα δεν γνωριζω αν ισχυει ακομα.

Για μνημη μην βιαζεσαι πολυ καθως δεν ειναι στα μεγεθη των PS5 οποτε σε πρωτη φαση εισαι κομπλε.

Για εμενα παρε πρωτα ενα temprered glass και μια θηκη προστασιας ή τσαντακι μεταφορας να το προστατευεις.
    Add me !
    PSN : geogokussj4
    XBox Live : geogokussj4
    console and game hunter

18. The Following User Says Thank You to geogoku For This Useful Post:

WolfRathmA (31-12-2025)

PS4forums Fanatic MajereMP44's Avatar
    PSN ID
    MajereMP44

Καλημέρα και Χρονια Πολλά!

Εχω το metroid 4 εδω και μέρες,, εχω παιξει περιπου 3 ώρες. Ειναι πολυ ιδαίτερο παιχνιδι. Εχει ωραίους μηχανισμους , γριφους, γραφικά πολύ ωραια καθαρα με εξαιρετικά χρώματα αψογο framerate και μοναδικό εικαστικό. Απο θέμα ιστορίας δεν εχω άποψη ακόμα ειναι πολύ νωρίς, δεν εχει γινει κατι συνταρακτικό. Μου φαίνεται κάπως μοναχικό, δεν ξέρω πως να το χαρακτηρίσω ακριβώς (αν και μόλις συναντηθηκα με κάποιον που απότι κατάλαβα θα ειναι companion). Σαν shooter δεν έχει καμία σχεση με τα υπόλοιπα αυτό ειναι το μόνο σίγουρο. Εμένα μου αρέσει αυτό, αλλα ειλικρινα δεν εχει κάτι εντυπωσιακό μέχρι στιγμής δεν ειναι blockbuster. Ειναι πολύ συγκεκριμένο το vibe του παιχνιδιού και δεν ξέρω αν ειναι για όλους (μάλλον όχι). Επαναλαμβάνω ειμαι στην αρχή ακόμα δεν ξέρω τι γινεται παρακάτω και πόσο ανοίγει και τι σκηνικά θα δω, μπορεί να λέω αρλούμπες αυτη τη στιγμή.
    Το σίγουρο ειναι οτι ειναι μοναδικό και ιδιαίτερο και μπορώ να καταλάβω γιατί ειναι τόσο σημαντικό σαν παιχνιδι στη βιομηχανία να υπάρχει και δεν ειναι ενα "καθημερινό" game.
    Satan has left his killing floor
    PS4

20. The Following 2 Users Say Thank You to MajereMP44 For This Useful Post:

geogoku (02-01-2026),Valkyre (02-01-2026)

PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Quote Originally Posted by MajereMP44 View Post
    Καλημέρα και Χρονια Πολλά!

Εχω το metroid 4 εδω και μέρες,, εχω παιξει περιπου 3 ώρες. Ειναι πολυ ιδαίτερο παιχνιδι. Εχει ωραίους μηχανισμους , γριφους, γραφικά πολύ ωραια καθαρα με εξαιρετικά χρώματα αψογο framerate και μοναδικό εικαστικό. Απο θέμα ιστορίας δεν εχω άποψη ακόμα ειναι πολύ νωρίς, δεν εχει γινει κατι συνταρακτικό. Μου φαίνεται κάπως μοναχικό, δεν ξέρω πως να το χαρακτηρίσω ακριβώς (αν και μόλις συναντηθηκα με κάποιον που απότι κατάλαβα θα ειναι companion). Σαν shooter δεν έχει καμία σχεση με τα υπόλοιπα αυτό ειναι το μόνο σίγουρο. Εμένα μου αρέσει αυτό, αλλα ειλικρινα δεν εχει κάτι εντυπωσιακό μέχρι στιγμής δεν ειναι blockbuster. Ειναι πολύ συγκεκριμένο το vibe του παιχνιδιού και δεν ξέρω αν ειναι για όλους (μάλλον όχι). Επαναλαμβάνω ειμαι στην αρχή ακόμα δεν ξέρω τι γινεται παρακάτω και πόσο ανοίγει και τι σκηνικά θα δω, μπορεί να λέω αρλούμπες αυτη τη στιγμή.
    Το σίγουρο ειναι οτι ειναι μοναδικό και ιδιαίτερο και μπορώ να καταλάβω γιατί ειναι τόσο σημαντικό σαν παιχνιδι στη βιομηχανία να υπάρχει και δεν ειναι ενα "καθημερινό" game.

Και εγώ θα το πάρω κάποια στιγμή αλλά σε γενικές γραμμές και άλλοι χρήστες γράφουν τα ίδια με εσένα. Δεν είναι σαν τα παλιά Metroid (όπως λένε). Εγώ μόνο το Metroid Prime είχα παίξει στο GameCube και αυτό τότε δεν το τελείωσα. (δεν ξέρω αν ήταν το 1 η 2 κτλ). Αλλά αυτό το vibe με την μοναχικότητα που περιέγραψες, είναι γενικά στοιχείο του Metroid, και πολλοί λένε ότι στο 4 δεν είναι και τόσο έντονο. Είναι σίγουρα μέσα στις πρώτες μου αγορές μαζί με το Bananza κάποια στιγμή.

Follow me!

22. The Following 2 Users Say Thank You to WolfRathmA For This Useful Post:

geogoku (02-01-2026),MajereMP44 (31-12-2025)

PS4forums Addict geogoku's Avatar
    PSN ID
    geogokussj4
    Name
    Κώστας

Δυστυχως εγω επαιξα το Metroid Prime Remastered που ειναι το πρωτο της σειρας κ ηταν καπως απογοητευτικο.

Να σημειωσω οτι δεν εχω καμια μα καμια νοσταλγια με την σειρα κ ισως αυτο παιζει ρολο αλλα θεωρω απαραδεκτο να μην εχουν βαλει σε remaster εκδοση fast travel κ να πρεπει να θυμαμαι καθε ανελκυστηρας που οδηγει. Επισης μου φανηκε τραγικα ευκολο. πριν το παρατησω ειχα φτασει στα 3/4 της διαρκειας κ ειχα χασει μολις μια φορα. Μηπως το grind που κανω στο Apex Legends παιζει ρολο ;;; μπορει

Oποτε με βαση τα παραπανω δεν θα προβω σε αγορα για το 4ο και περιμενω περα απο το Bananza κατι που να μου κεντρισει το ενδιαφερον.
    Add me !
    PSN : geogokussj4
    XBox Live : geogokussj4
    console and game hunter

PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Καλημέρα και καλή χρόνια σε όλους!

Εχθές το άνοιξα το μηχάνημα για πρώτη φορά. Γενικές εντυπώσεις με σύγκριση με το 1, καμία σχέση στην ποιότητα κατασκευής. Πολύ στιβαρό, ωραία υφή κτλ. Όλα σε γενικές γραμμές μου αρέσουν και δεν έχω βρει κάποιο θέμα μέχρι στιγμής.

Έπαιξα για 2 ωρίτσες περίπου Mario Kart World. Πολύ διασκεδαστικό γενικά παιχνιδάκι και πρέπει να έχει και χαβαλέ στο online. Θα πρέπει να κάνω συνδρομή. Δε τα θεωρώ και πολλά τα 20 ευρώ που ζητάνε για 1 χρόνο. Το premium που έχει, το έχει βάλει κανείς; Αξίζει; Πιστεύω θα αξίζει αν έχει κανείς πολλά παιχνίδια από το Switch 1 και θέλει να αναβαθμίσει.

Σκέφτομαι να αγοράσω να αγοράσω και ένα χειριστήριο, αλλά τα 100 ευρώ που ζητάει η Nintendo για το Switch 2 Pro Controller τα θεωρώ υπερβολικά. Με λίγο ψάξιμο βρήκα αυτό:

https://www.amazon.de/-/en/dp/B0FMK3...YG81P3NI4&th=1

Το οποίο λένε ότι αξίζει πάρα πολύ και δεν έχει κάτι να ζηλέψει από το Pro. Η μαλακία είναι ότι δεν το βρίσκω στα ελληνικά καταστήματα και πρέπει να το πάρω από έξω.

Καμία πρόταση εσείς;

Follow me!

25. The Following User Says Thank You to WolfRathmA For This Useful Post:

Valkyre (02-01-2026)

Name
    Δημήτρης

Ρε παιδια αληθεια νιωθω ή οτι εχω πρωτοπωριακο τροπο σκεψης (που ειλικρινα δεν το νομιζω) ή απλα αλλη λογικη οταν ερχεται η κουβεντα στην Νιντεντο.

Εχω παρει 12 παιχνιδια (Physical) απο τοτε που πηρα το Switch 1.

Μονο 1 πηρα απο καταστημα, το Donkey Kong και αυτο γιατι ειχα κουπονι στον Κωτσο.

Ολα τα αλλα τα πηρα μεταχειρισμενα. Ακομα και καινουργια, προσφατα παιχνιδια οπως ας πουμε το Cyberpunk και οσονουπο το Prime 4, μεταχειρισμενα τα πηρα απο marketplace/vendora/insomnia. 1-2 βδομαδες να περιμενεις, βρισκεις. Εγω ειχα βρει το Prime 4 στα 40 ευρω αλλα επειδη ημουν εκτος Αθηνων το εχασα...

Δεν παιζει να πληρωσω 70-80 ευρω για κασετα της Νιντεντο και ας ειναι πιο ακριβη σαν παραγωγη απο blu ray.

Πριν φυγω για Χριστουγεννα πηρα το Mario Deluxe στην τιμη των 20 ευρω... για νιντεντο ειναι τσαμπα πραγμα...

Elite drifterx's Avatar
    Name
    Μάνος

Έχεις μπει στον τρόπο σκέψης nintendo.

Και εγώ μια από τα ίδια, ειδικά τώρα με το sw2 που έκαναν αυτές τις μαλακίες με τα άδεια cartridges.

Άσε να ξηλώνουν τα πιτσιρίκια τους γονείς τους, να τα παίρνουν καινούρια και μετά από λίγο να τα ανεβάζουν αγγελίες να τα τσιμπήσουμε εμείς.

PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Ρε παιδια αληθεια νιωθω ή οτι εχω πρωτοπωριακο τροπο σκεψης (που ειλικρινα δεν το νομιζω) ή απλα αλλη λογικη οταν ερχεται η κουβεντα στην Νιντεντο.

Εχω παρει 12 παιχνιδια (Physical) απο τοτε που πηρα το Switch 1.

Μονο 1 πηρα απο καταστημα, το Donkey Kong και αυτο γιατι ειχα κουπονι στον Κωτσο.

Ολα τα αλλα τα πηρα μεταχειρισμενα. Ακομα και καινουργια, προσφατα παιχνιδια οπως ας πουμε το Cyberpunk και οσονουπο το Prime 4, μεταχειρισμενα τα πηρα απο marketplace/vendora/insomnia. 1-2 βδομαδες να περιμενεις, βρισκεις. Εγω ειχα βρει το Prime 4 στα 40 ευρω αλλα επειδη ημουν εκτος Αθηνων το εχασα...

Δεν παιζει να πληρωσω 70-80 ευρω για κασετα της Νιντεντο και ας ειναι πιο ακριβη σαν παραγωγη απο blu ray.

Πριν φυγω για Χριστουγεννα πηρα το Mario Deluxe στην τιμη των 20 ευρω... για νιντεντο ειναι τσαμπα πραγμα...

Βρίσκω πολλά games από Switch 1 γενικά. Αξίζει να αγοράζω αυτά και να κάνω το upgrade για το 2; Βασικά για το Zelda που το βρίσκω στα 40 ευρώ περίπου.

Follow me!

Page 5 of 6 FirstFirst 123456 LastLast

Bookmarks

Bookmarks