Page 4 of 6 FirstFirst 123456 LastLast
Results 61 to 80 of 112

Thread: Nintendo Switch 2

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Val, εγώ έχω πάρει 5 μέτρα καλώδιο HDMI για το PS5 και PS5 Pro και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Παίζει απροβλημάτιστα και είναι πολύ καλό και οικονομικό.

Είναι της ugreen. Έχω αγοράσει 2 καλώδια μέχρι στιγμής και είναι άψογα.

Νομίζω είχα πάρει αυτό-> https://www.skroutz.gr/s/32824883/Ug...yro-80405.html

LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Κι εγω ενα με 20 ευρω πηρα 3 μετρα και ειναι κομπλε. Ισως παρω αλλο ενα για το PS5 Pro γιατι παρολο που δεν εχω κανενα θεμα με εικονα και ηχο στο Pro, αρχιζω και υποψιαζομαι οτι και εκει το καλωδιο φταιει για τις αποσυνδεσεις που εχω με τα Pulse 3d και Elite... πραγμα που με αναγκασε να φερω με καλωδιο το dongle μπροστα στην κονσολα. Ισως και εκει το HDMI φταιει.

Ευχαριστω για την προταση!

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Ugreen αρκετά ποιοτική και οικονομική εταιρεία κατά την γνώμη μου. Αντάπτορα για το MacBook της green πήρα για να συνδέω τους σκληρούς
    Spoiler!

Name
    Δημήτρης

Μετα απο μπολικη ενασχοληση με το μηχανημα μπορω να πω οτι ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος συνολικα απο αυτο με μονο μεγαλο ψεγαδι για εμενα το θεμα της μπαταριας.

Θα ηθελα το λιγοτερο 3 ωρες σε απαιτητικα παιχνιδια οπως Mario Kart, Cyberpunk κλπ. και οχι 2 οπως ειναι τωρα.

Κατα τα αλλα ξεπερασα και το θεμα της οθονης (οχι οτι μου ειναι αδιαφορο, απλα οκ το δεχτηκα) και σαν Upgrade, σαν μηχανημα, σαν ολα τα υπολοιπα ειναι εξαισιο. Πιστευω για τα δεδομενα της η Νιντεντο εκανε μεγαλυτερο αλμα απο τα συνηθη της.

5. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

MajereMP44 (17-06-2025)

Name
    Δημήτρης

O κοτσος του φορουμ επιστρεφει δυναμικα!

Cyberpunk double dip για την Switch 2 version βεβαιως βεβαιως! Το βρηκαμε μαρκετ πλεης σε σουπερ τιμουλα και δεν αντισταθηκαμε. Ωραια τα mouse controls στο μενου του Switch 2 αλλα ετσι δεν κανουμε δουλεια. Επισης και μονο η περιεργεια του πως μεταφερεται αυτο το παιχνιδι σε μια φορητη κονσολα αρκουσε, οπως φυσικα και το γεγονος οτι ειναι παιχνιδαρα.

Παμε λοιπον να τα δουμε:

Το παιχνιδι σε handheld mode πραγματικα μου φαινεται οπτικα εφαμιλλο με το PS5. Προφανως δεν ειναι, αλλα η μικρη οθονη κρυβει ολες εκεινες τις ατελειες που του λειπουν απο το PS5. Δειχνει με λιγα λογια εξωπραγματικο ενα τετοιο γιγαντιο παιχνιδι να τρεχει σε μια κονσολα της Νιντεντο οπως τρεχει. Η εκδοση του Switch 2 εχει καλυτερα textures απο την εκδοση XBOX Series S οσο απιστευτο και αν ακουγεται αυτο. Στο Quality mode τρεχει απροβληματιστα με εξαιρεση καποιες στιγμες οτι οδηγας οχηματα, κατι που το συγχωρεις ευκολα. Ειλικρινα ειναι πολυ δυσκολο να διανοηθεις οτι αυτο το παιχνιδι τρεχει με ενα 10watt budget. Ειναι οπτικα υπεροχο. Η λεπτομερεια και η αναλυση ειναι καταπληκτικη. Ξαναλεω η μικρη οθονη το κανει να φαινεται πολυ πολυ πιο ομορφο.

Σε docked mode ετρεξα side by side Switch 2 version και PS5 version.

Οι διαφορες στην μεγαλη οθονη γινονται εμφανεστατες, χωρις ομως αυτο να κανει την εκδοση του Switch 2 να υστερει σε κατι αλλο περα απο την αναλυση/ποιοτητα εικονας. Ολες οι αλλες διαφορες ειναι πραγματικα μικρες.
    Ειναι ενα αξιοπρεπεστατο πορτ το οποιο προφανως δεν σκοπευω να παιξω docked αλλα handheld.

Παμε λιγο στα mouse controls που δοκιμασα αμεσως. Δεν ξερω κι εγω ποσα χρονια εχω να παιξω παιχνιδι με mouse (δεν ειμαι γενικα φαν αυτου του ειδους χειρισμου) αλλα μπορω να πω οτι λειτουργει αψογα στο Switch 2. H αποκριση ειναι αμεση και ακριβης, τουλαχιστον για τα στανταρτς τα δικα μου και οχι καποιου e sports dude που φανταζομαι θα απογοητευθει. Ομως υπαρχει ενα προβλημα. Ενω ο χειρισμος και η αποκριση του mouse ειναι εξαισια, το ολο χειριστηριο στο συνολο του δεν ειναι βολικο στην χρηση. Ας πουμε ο αναλογικος μοχλος και τα face buttons που χρειαζεται να τα χρησιμοποιεις την ωρα που παιζεις το παιχνιδι, ειναι σε τετοια θεση, που ετσι οπως καθεται το χερι σου για να πιανει ιδανικα το mouse, δεν βολευει στο να πατας ολα τα υπολοιπα κουμπια. Ειδικα ο αναλογικος μοχλος που στην ουσια τον χρησιμοποιεις για να κανεις crouch πατωντας τον μεσα, ειναι τρομερα αβολο να το κανεις, πρεπει να αλλαξει θεση ολο το χερι μου σχεδον.

Με λιγα λογια το mouse λειτουργει τελεια, αλλα δεν ειναι βολικο, τουλαχιστον οχι στην περιπτωση που πρεπει να πατας και αλλα κουμπια περαν των 2 triggers (mouse clicks). Δεν ξερω αν μπορω να δοκιμασω διαφορετικα buttons maps (φανταζομαι μπορω) και σιγουρα θα βοηθησει αυτο, αλλα γενικα να το εχετε υποψιν σας αυτο.

Αυτα τα ολιγα λοιπον. Νομιζω στις διακοπες θα ξαναπαιξω την παιχνιδαρα αυτη, αλλα μονο ως main story με λιγα καλα sides εδω και εκει.

Μπραβο στην CDPR που εβγαλε τετοιο port για το Switch 2. Ειναι πραγματι εντυπωσιακοτατο να το βλεπεις να τρεχει ετσι σε φορητο μηχανημα.

Elite drifterx's Avatar
    Name
    Μάνος

Beta tester, beta tester, αλλα έκανες τεστ το πιο σημαντικό? Έγλειψες το cartridge?

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by drifterx View Post
    Beta tester, beta tester, αλλα έκανες τεστ το πιο σημαντικό? Έγλειψες το cartridge?
    Εννοειται! Ολα τα εγλειψα. Και τα παλια και τα καινουργια! Δεν τα συστηνω για βρωση, αλλα τα παιδια ειναι safe!

9. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

drifterx (19-06-2025)

Elite drifterx's Avatar
    Name
    Μάνος

Σκέφτομαι να το δώσω στην κόρη μου να το δοκιμάσει και να κινηματογραφήσω το event.

Name
    Δημήτρης

Σκέφτομαι να το δώσω στην κόρη μου να το δοκιμάσει και να κινηματογραφήσω το event.
    Nα σου πω κατι? Εμενα κατι τετοιο θυμαμαι αρχισε να μου βαζει η μανα μου στα δαχτυλα για να σταματησω να τρωω τα νυχια μου 35 χρονια πισω... δεν ειχε αποτελεσμα...

Συνηθιζεται αν επιμενεις και θελεις ολα γινονται!

Αλλα οκ ειναι ωραια μαγκια τους γιατι σιγουρα καποιο παιδακι δεν εχει φαει κασσετα γι αυτον τον λογο.

Name
    Δημήτρης

Ενω μου ηταν σχεδον αδιαφορο, μετα απο αυτο το direct νομιζω μπηκε στο στοχαστρο... Φαινεται οτι ειναι κατι πολυ περισσοτερο απο οτι μας εδειξε αρχικα η Νιντεντο.

PS4forums Addict obione's Avatar
    PSN ID
    constantineobi

Έχοντας ασχοληθεί αρκετά με το νέο Nintendo S2 θα συμφωνήσω γενικά με όλα τα σχόλια που διάβασα εδώ μέσα και γενικά βλέπω πως έχει αναφερθεί τι προσφέρει πως λειτουργεί σε σχέση με τον προκάτοχο και γενικά την αισθητά διαφορετική ανάλυση πλέον στα παιχνίδια της Nintendo.
    Αν είσαι in to it great news there is a new Mario kart και γενικά έρχονται τα γνωστά Πόκεμον κτλ κτλ που θα χαρείς να παίζεις όπου κι αν βρίσκεσαι.
    Και εκεί κάπου κερδίζει το switch και περιμένω να δω τα αποκλειστικά του παιχνίδια .Διοτι θα πρέπει να δώσει κάτι παραπάνω πλέον από Mario , PokΓ©mon Kai Metroid Zelda etc και νομίζω πως θα το κάνει !
    Διότι Προσωπικά θεωρώ πως η τιμή των παιχνιδιών είναι υψηλή και η κονσόλα εννοείτε θα μπορούσε άνετα να πωληθεί στα 399$ και όχι τόσο όσο έχει .
    Στο ποστ αυτό όμως εγώ θέλω να κάνω μια σύγκριση με το ps portal μιας και είμαστε και στο ps forums lol αν και streaming accessory το ένα και παιχνιδομηχανή το άλλο but hey why not ..γενικά έχω ελεύθερο σκ οπότε γιατί όχι !
    Btw ο beta tester να γλείψει και τα παλιά να δει ότι είναι λίγο περισσότερο πίκρα τα νέα ; Έτσι μου φάνηκε..χαχαχαχαClick image for larger version. 

Name:	IMG_0409.jpg 
Views:	53 
Size:	495.0 KB 
ID:	13353

Στο επόμενο ποστ θα πω την προσωπική μου άποψη οκ ;
    Last edited by obione; 22-06-2025 at 03:03.

PS4forums Addict obione's Avatar
    PSN ID
    constantineobi

Φωτεινότητα στο 100% ήχος στο 100% και στα δυο μηχανάκια , cyberpunk και στα δύο θετικά και αρνητικά προσωπικά για εμένα .
    Click image for larger version. 

Name:	IMG_0415.jpg 
Views:	46 
Size:	163.2 KB 
ID:	13354Click image for larger version. 

Name:	IMG_0412.jpg 
Views:	47 
Size:	212.2 KB 
ID:	13355Click image for larger version. 

Name:	IMG_0410.jpg 
Size:	186.4 KB 
ID:	13356Click image for larger version. 

Name:	IMG_0402.jpg 
Views:	47 
Size:	1,004.5 KB 
ID:	13357Click image for larger version. 

Name:	IMG_0411.jpg 
Size:	199.4 KB 
ID:	13358

Στο portal έχουμε καλύτερη ανάλυση και γενικά σε συνδυασμό με την φωτεινότερη οθόνη το παιχνίδι φαίνεται καλύτερα.
    Επισης ο ήχος του portal είναι ακόμα πιο δυνατός .. έχει καλύτερα ηχεία .
    Εχοντας το portal όπου πάω στα ταξίδια μου έχω συνηθίσει να παίζω πλέον εκεί .
    Το dual sense που είναι κολλημένο πάνω του αν και αισθητικά δεν μου αρέσει κάνει τρομερή δουλειά .
    Στο S2 δεν με βολεύει μα καθόλου με τα μικρούλια κουμπιά και γενικά θα προτιμώ να συνδέω το pro controller ή κάτι ανάλογο .
    Επισης η μπαταρία είναι διπλάσια στο πόρταλ παιδιά πας 4 ώρες αν και με μια μικρή power bank κάνεις δουλειά και με το s2 που δυστυχώς η μπαταρία του θα σου κρατήσει σχεδόν 2 ώρες .
    Λοιπον στα του S2 αξιοπρεπέστατη προσέγγιση το παιχνίδι παίζει φοβερά και τρέχει με μικρές διαφορές και μην ξεχνάμε τον λόγο πάντα ότι παίζεις παντού με το S2 .
    Απο την άλλη εγώ ενώ είμαι very excited να δω exclusive της Nintendo λόγο του πιο ισχυρού S2 ,είμαι βέβαιος ότι τα 3rd party παιχνίδια θα τα παίζω όλα στο ps5 ή στο πόρταλ μου διότι τρέχουν σαφώς καλύτερα και δεν υπάρχει λόγος να τα αγοράζω στο σύστημα της Nintendo.
    Επίσης είμαι περίεργος να δω τα νέα 3rd party games που θα αρχίσουν να βγαίνουν στο μέλλον πως θα φαίνονται στο σύστημα της Nintendo.
    Εν κατακλείδι για όσους θα έχουν το S2 για main console τα πράγματα θα είναι κάπως καλύτερα σε υποστήριξη νέων τίτλων οπότε νομίζω θα τα πάει καλά το μηχάνημα.
    Αυτά και ελπίζω να μην κούρασα διότι το ποστ μου πιο πολύ το έκανα για να έχουμε να λέμε !
    Last edited by obione; 22-06-2025 at 00:51.

15. The Following 2 Users Say Thank You to obione For This Useful Post:

mihalis13 (22-06-2025),Valkyre (22-06-2025)

Name
    Δημήτρης

Η μπαταρια του Portal ειναι λογικο να κραταει περισσοτερο γιατι απλα streamαρει το παιχνιδι δεν το κανει render.

Η Sony ηδη σχεδοαζει κανονικο handheld μηχανημα οποτε εκει σιγουρα θα επανεξετασω την αγορα του.

Παντως οντως η χαρα του Switch ειναι τα Νιντεντο games. Πραγματικα εχουν αυτο το κατι τα παιχνιδια τους που τα κανει διαχρονικα. Η πλακα ειναι οτι δεν μπορω ακριβως να το διατυπωσω αυτο το κατι.

17. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

mihalis13 (22-06-2025)

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Γενικά η μπαταρία είναι θέμα στα φορητά που σχεδόν κάνει "άχρηστη" την φορητότητα τους. Δεν μπορώ στο μυαλό μου να θεωρήσω φορητό μηχάνημα ένα που βγάζει 2-3 ώρες. Ναι για μέσα στο σπίτι και μικρές διαδρομές είναι οκ, αλλά σε ένα ταξίδι σου ξεφορτίζει πριν καν το καταλάβεις.
    Προφανώς δεν θα ήταν λόγος μη αγοράς, αφού για μένα πάντα ο κυριότερος είναι τα παιχνίδια. Απλά αναφέρω ένα δικό μου παράπονο.
    Αυτό που λέει για το πόρταλ ο Δημήτρης έχει δίκιο, δεν καταναλώνει τους ίδιους πόρους με ένα Switch.

Τώρα όσο αφορά για το φορητό της Sony, αν βγει και είναι αυτό που λένε οι φήμες δεν πιστεύετε ότι θα είναι κάπως "ξεπερασμένο" μιας και αν βγει θα είναι σχετικά κοντά σε μια κυκλοφορία του PS6.
    Το φορητό όπως το ξέραμε μέχρι εποχές Ps Vita/3ds έχει "πεθάνει", εννοώ σαν ανεξάρτητη πλατφόρμα με δικά της παιχνίδια. Πλέον τα φορητά ουσιαστικά σου επιτρέπουν να παίξεις τα παιχνίδια που παίζεις στο σαλόνι σου όπου θες. Το οποίο προφανώς είναι εντυπωσιακό αλλά από την άλλη δεν ξέρω αν είναι και λόγος αγοράς τέτοιας κονσόλας (εξαιρώ το switch).
    Προφανώς οι λάτρεις του φορητού gaming θα έτρεχαν να το αγοράσουν οι οποίοι όπως βλέπουμε από τις πωλήσεις του PC handheld δεν είναι και πολλοί.
    Τέτοια μηχανήματα είναι αρκετά ακριβά και δεν ξέρω κατά πόσο ο Δημήτρης εγώ και κάθε PS fan θα τρέχαμε να τα πάρουμε.
    Ένα μηχάνημα που λογικά θα κάνει όσο το PS6 και θα είναι κοντά στην κυκλοφορία του. Συν ότι θα μιλάμε για ένα μηχάνημα που θα τρέχει PS4/PS5 games που τα περισσότερα θα τα έχουμε παίξει.

Προσωπικά με το PS Portal έχω βολευτεί αλλά για παινχίδια τύπου 2D ή αν κάνω map cleaning σε κάποιο παιχνίδι. Δεν θα έπελεγα πχ στο φορητό μου να παίξω DS2, Intergalactic, AC και τέτοια μεγάλα παιχνίδια.
    Νομίζω μια streaming device είναι πιο safe bet για να παίζεις τα παιχνίδια σου, ιδανικά θα επρεπε να δίνει cloud gaming σε όλη την βιβλιοθήκη σου. Και να εβγαζαν και ένα πιο ακριβό μοντέλο τύπο PS Portal OLED.

Επίσης παρόμοιους προβληματισμούς έχω με τα xbox branded handhelds.
    Ανήκουν σε αυτή την γενιά; θα υποστηρίζουν παιχνίδια της επόμενης γενιάς;
    Με αρκετά Xbox handhelds σε specs δεν χάνεται κάπως το optimization και γίνεται πιο pc παρά κονσόλα;
    Spoiler!

19. The Following User Says Thank You to mihalis13 For This Useful Post:

Valkyre (22-06-2025)

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

Σε αυτό το σημείο αξίζει να τονίσουμε ότι τα ανακοινωμένα ROG Xbox Ally και ROG Xbox Ally X, δεν τρέχουν τα παιχνίδια του Xbox.
    Τουλάχιστον όχι όταν θα κυκλοφορήσουν.

Προορίζονται για storefornts, όπως steam/Epic/EA κλπ. (πρέπει η ΜΣ να δημιουργήσει ένα layer μετάφρασης του κώδικα για Xbox στο hardware των Ally)

Name
    Δημήτρης

Ειναι αληθεια οτι εχω αγορασει ολα τα φορητα της Sony πλην του Portal.

Ειμαι γενικα πολυυυυ παλιομοδητης οσον αφορα υπηρεσιες που εχουν σχεση με μονιμη επαφη με το ιντερνετ ή με χρηση ιντερνετ γενικα.
    Κινητο, μια ζωη ηθελα να τα εχω αποθηκευμενα ΟΛΑ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ στο ιδιο το κινητο. Ουτε Cloud ουτε τιποτα. Δεν πληρωνω καν Cloud και ας ειναι νομιζω 1-2 ευρω το μηνα.

Καπως ετσι και με το Πορταλ, η φαση οτι ειμαι ερμαιο της συνδεσης και του ιντερνετ αναλογα το που βρισκομαι (συν φυσικα το γεγονος οτι αν εχεις ενα ταμπλετ και ενα dualsense λιγο πολυ ειναι το ιδιο) δεν με κανει να το θελω καθολου.

Απο την αλλη και τα PSP και Vita που πηρα, εγω προσωπικα τα θεωρω ισως τις χειροτερες αγορες Playstation που εχω κανει ποτε. Ειδικα το Vita, το ποσο γρηγορα το αφησα να πιανει σκονη, ειναι ακομα εντυπωσιακο μεσα μου. Γενικα για μια περιοδο πιστεψα οτι ισως το φορητο δεν ειναι πια για εμενα. Και γι αυτο το σκεφτομουν παρα πολυ οταν αγοραζα το Switch αν κανω βλακεια. Ηταν κυριολεκτικα ενα πειραμα η φαση για εμενα. Φορητο και Νιντεντο, εδινα τρομερα μεγαλες πιθανοτητες να το παρατησω γρηγορα. Βοηθησε οτι βρηκα και το OLED σε απιστευτη τιμη.

Παρολαυτα εγινε το ακριβως αντιθετο μπορω να πω απο αυτο που περιμενα. Νομιζω η Νιντεντο ειναι πολυ μπροστα και δεν εχει ανταγωνισμο στα handhelds. Ξερει πως να φτιαχνει παιχνιδια γυρω απο αυτα. Επισης το γεγονος οτι ολα τους σχεδον τα παιχνιδια ειναι φτιαγμενα για να παιζεις παρεα το κανει απλα μοναδικο.

Πολυ ωραιο το Αστρο Μποτ, αλλα να παιξεις με παρεα δεν μπορεις. Και αυτο ειναι μεγαλο μειον σε τετοια παιχνιδια ΙΜΟ. Αυτα τα παιχνιδια που εστιαζουν στον χαβαλε, πρεπει να μπορεις να τα παιξεις με παρεα. Οχι μονο ιντερνετικα, αλλα On the go.

Η Σονυ, οσο υπαρχει το PLaystation με την μορφη που υπαρχει (και η αληθεια ειναι οτι ετσι θελω να υπαρχει), οποιαδηποτε αποπειρα κυκλοφοριας φορητης κονσολας, ειναι για εμενα καταδικασμενη να αποτυχει. Γιατι σκοπος της κονσολας αυτης θα ειναι καθαρα συμπληρωματικος και δεν θα σχεδιαζεται σχεδον κανενα παιχνιδι του PS6 με σκεψη την φορητη κονσολα ειδικα. Η Νιντεντο παντρευοντας το επιτραπεζιο με το φορητο και εχοντας αφουγκραστει το γεγονος οτι δεν κυνηγαει την τελευταια τεχνολογια οπτικοακουστικης πανδαισιας, εχει πληρως συνειδητοποιημενη την βαση χρηστων της στο τι προσφερει και πως το προσφερει. Και το στοιχημα αυτο το κερδισε πανηγυρικα.

Δυσκολο η Σονυ να μπορεσει να το ανταγωνιστει αυτο. Θελει ολικη αλλαγη φιλοσοφιας. Κατι που εγω προσωπικα δεν θελω να κανει. Εχουμε την Νιντεντο γι αυτο. Και αν με ρωταγε κανεις, τι θα ηθελες να δωσει βαρος περισσοτερο η Σονυ? Στα φορητα ή ας πουμε το VR, θα ελεγα το δευτερο. Πιο πολυ με νοιαζει ενα PSVR3 με μεγαλες καινοτομιες και τεχνολογια, παρα ενα φορητο. Αλλα οτι και να λεω εγω η ουσια ειναι οτι το φορητο ειναι ηδη στα αμεσα σχεδια τους.

22. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

drifterx (23-06-2025)

Elite drifterx's Avatar
    Name
    Μάνος

Πολύ σωστά τα λες για τη διαφορά φιλοσοφίας.
    Δεν ξέρω αν είναι αυτό με την παρέα που αναφέρεις ή κάτι άλλο.

Αυτό που ξέρω είναι ότι ακόμη δε μου κάνει το κλικ αυτή η φιλοσοφία. Όσες φορές έχω καθίσει να ασχοληθώ, πάντα καταλήγω να τα παρατάω. Έχουν περάσει από τα χέρια μου τη τελευταία δεκαετία-δεκαπενταετία σχεδόν ότι Zelda και Mario έχει βγει, όλα με την ίδια κατάληξη.

Ίσως μεγάλωσα και θέλω μια πιο σοβαρή και όχι τόσο παιδική προσέγγιση, ίσως όταν μεγαλώσει η μικρή μου και ασχοληθούμε μαζί να αλλάξω άρδην γνώμη και προσέγγιση. Ίδωμεν!

Στα του switch 2, έπιασα και περιεργάστηκα κονσόλα και μενού για κανα τεταρτάκι σε Κωτσόβολο. Δυστυχώς ο τρόμπας δεν είχε κάνα μάριο καρτ να ασχοληθώ λίγο...
    Θα έλεγα ότι η οθόνη μοιάζει σαν μια ζουμαριστή εκδοχή του OLED, το μενού πανομοιότυπο με την προηγούμενη γενιά (τι χαζομάρα πια και αυτό? - ενισχύει την άποψή μου περί switch pro), πιο premium κατασκευή γενικά, αλλά με μειονέκτημα το κούμπωμα των joycons. Στο πρώτο δεν είχαν σε καμία περίπτωση τόσο παλαντζάρισμα μπρος-πίσω επειδή ίσως ήταν πάνω σε ράγες. Λίγο με ξένισε να πω την αλήθεια που με λίγη δύναμη που τα έκανα προς τα πίσω, φαινόταν το χρώμα μπλε ή πορτοκαλί. Από την άλλη το κλακ που κάνει όταν κουμπώνει απόλαυση, θα μπορούσα να το κάνω ώρες.

Τώρα μένει να βρω κάπου να παίξω λίγο και το μάριο καρτ!

Name
    Δημήτρης

Πολύ σωστά τα λες για τη διαφορά φιλοσοφίας.
    Δεν ξέρω αν είναι αυτό με την παρέα που αναφέρεις ή κάτι άλλο.

Αυτό που ξέρω είναι ότι ακόμη δε μου κάνει το κλικ αυτή η φιλοσοφία. Όσες φορές έχω καθίσει να ασχοληθώ, πάντα καταλήγω να τα παρατάω. Έχουν περάσει από τα χέρια μου τη τελευταία δεκαετία-δεκαπενταετία σχεδόν ότι Zelda και Mario έχει βγει, όλα με την ίδια κατάληξη.

Ίσως μεγάλωσα και θέλω μια πιο σοβαρή και όχι τόσο παιδική προσέγγιση, ίσως όταν μεγαλώσει η μικρή μου και ασχοληθούμε μαζί να αλλάξω άρδην γνώμη και προσέγγιση. Ίδωμεν!

Στα του switch 2, έπιασα και περιεργάστηκα κονσόλα και μενού για κανα τεταρτάκι σε Κωτσόβολο. Δυστυχώς ο τρόμπας δεν είχε κάνα μάριο καρτ να ασχοληθώ λίγο...
    Θα έλεγα ότι η οθόνη μοιάζει σαν μια ζουμαριστή εκδοχή του OLED, το μενού πανομοιότυπο με την προηγούμενη γενιά (τι χαζομάρα πια και αυτό? - ενισχύει την άποψή μου περί switch pro), πιο premium κατασκευή γενικά, αλλά με μειονέκτημα το κούμπωμα των joycons. Στο πρώτο δεν είχαν σε καμία περίπτωση τόσο παλαντζάρισμα μπρος-πίσω επειδή ίσως ήταν πάνω σε ράγες. Λίγο με ξένισε να πω την αλήθεια που με λίγη δύναμη που τα έκανα προς τα πίσω, φαινόταν το χρώμα μπλε ή πορτοκαλί. Από την άλλη το κλακ που κάνει όταν κουμπώνει απόλαυση, θα μπορούσα να το κάνω ώρες.

Τώρα μένει να βρω κάπου να παίξω λίγο και το μάριο καρτ!
    Δεν ξερω αν το ντεμο του Κωτσου ηταν χιλιοταλαιπωρημενο επειδη φανταζομαι ολοσ ο κοσμος ασχολειται με το κουμπωμα των joy cons και δεν ξερω αν το ξεχαρβαλωσαν, απο την δικη μου εμπειρια οι ραγες ειχαν πολυ περισσοτερο παλατζαρισμα και μαλιστα οχι μονο μπρος-πισω, αλλα και πανω-κατω. Εβαλα λιγη μονοτωικη ταινια και σιγουρα εφτιαξε πολυ αυτο αλλα ειναι προσωρινη λυση.

Στο 2 ειναι πολυ πιο συμπαγες και αρμονικο το δεσιμο. Υπαρχει ελαφρες παλατζαρισμα, αλλα αυτο ειναι απο design (το λεει και το εξηγει μεσα και στο Welcome Tour αυτο).

Γενικα απο τα 2 συστηματα το καινουργιο ειναι σιγουρα καλυτερο απο ολες τις αποψεις κατα την εμπειρια μου.

Για το OS συμφωνω φουλ, χρειαζεται αμεσα αλλαγη αλλα η Νιντεντο δεν νομιζω οτι πολυασχολειται με τετοια θεματα.

Μανο εσυ δεν ελεγες οτι σου αρεσουν πολυ τα Νιντεντο games? Θυμαμαι μονο για το Ζελντα να γραφεις οτι σε κουρασε. Γενικα σε εχω στο μυαλο μου οτι τα παιχνιδια σου αρεσαν.

Elite drifterx's Avatar
    Name
    Μάνος

Μου αρέσουν, φυσικά. Παίζει να τα έχω όλα σε ds, 3ds και switch.

Ο λόγος που τα παρατάω συνήθως δεν είναι λόγω αρεσκείας, αλλά ότι δεν με τραβάνε, δεν με απορροφούν. Το τελευταίο mario που τερμάτισα νομίζω είναι το mario world 2 στο gameboy!!

Γνωρίζω την αξία του mario odyssey για παράδειγμα, και σε κάποιον 3ο θα το προτείνω χωρίς δεύτερη σκέψη.

Σε περίοδο ξηρασίας, παίζει και να το ξαναβάλω να παίξω έναν κόσμο. Αλλά μέχρι εκεί.

Το ζέλντα δε μου τράβηξε για πολύ συγκεκριμένο λόγο και αυτός ήταν η αποτύπωση του open world.

26. The Following User Says Thank You to drifterx For This Useful Post:

Valkyre (23-06-2025)

Elite drifterx's Avatar
    Name
    Μάνος

Ασχολήθηκα το σουκού 4-5 ώρες συνολικά με τη συσκευή, σετάρισμα, κατέβασμα βιβλιοθήκης...

Ξεκάθαρα switch pro. Το 95% των μενού, των ρυθμίσεων είναι ίδιο. Όπως έχω πει και στο παρελθόν και με το xbox, το θεωρώ το λιγότερο τεμπελιά, μη πω και θράσος.

Πιο premium κατασκευή στο χέρι μου, αλλά και αρκετά βαρύ. Δε νομίζω να βολέψει για πολύ ώρα handheld, θα είναι περισσότερο docked.

Η οθόνη ωραία, αλλά νομίζω κάπου εδώ είναι το όριό μου. Παραπάνω ίντσες και θα αισθάνομαι όπως στο σινεμά καθήμενος στην πρώτη σειρά!

Καβλιάρικο το κούμπωμα με τους μαγνήτες, αλλά τελικά αυτό που είχα δει στον κωτσόβολο ισχύει. Υπάρχει σαφέστατα πιο έντονο μπαλαντζάρισμα των joycons μπρος-πίσω σε σχέση με το προηγούμενο. Και είναι λογικό, καθώς έχει μόνο 2 σημεία "ένωσης"! Δε θα το δοκιμάσω περαιτέρω και ούτε κάνει τρελή διαφορά για μένα, ούτως ή άλλος είμαι πολύ delicate στο πως χειρίζομαι τα κονσολάκια μου.

Όπως είπα ανέβασα το MKW για πώληση, οπότε δεν έχω την ευκαιρία να δοκιμάσω switch 2 παιχνίδι, θα περιμένω σαν τη κόμπρα να τσιμπήσω το bananza σε καμιά αγγελία.

Η πρώτη μου αίσθηση όντας κάτοχος πλέον είναι μιέχ. Αλλά φυσικά το ζουμί είναι τα παιχνίδια και εκεί δεν έχω αμφιβολία ότι θα σπέρνει.

Page 4 of 6 FirstFirst 123456 LastLast

Bookmarks

Bookmarks