Originally Posted by
drifterx
Πολύ σωστά τα λες για τη διαφορά φιλοσοφίας.
Δεν ξέρω αν είναι αυτό με την παρέα που αναφέρεις ή κάτι άλλο.
Αυτό που ξέρω είναι ότι ακόμη δε μου κάνει το κλικ αυτή η φιλοσοφία. Όσες φορές έχω καθίσει να ασχοληθώ, πάντα καταλήγω να τα παρατάω. Έχουν περάσει από τα χέρια μου τη τελευταία δεκαετία-δεκαπενταετία σχεδόν ότι Zelda και Mario έχει βγει, όλα με την ίδια κατάληξη.
Ίσως μεγάλωσα και θέλω μια πιο σοβαρή και όχι τόσο παιδική προσέγγιση, ίσως όταν μεγαλώσει η μικρή μου και ασχοληθούμε μαζί να αλλάξω άρδην γνώμη και προσέγγιση. Ίδωμεν!
Στα του switch 2, έπιασα και περιεργάστηκα κονσόλα και μενού για κανα τεταρτάκι σε Κωτσόβολο. Δυστυχώς ο τρόμπας δεν είχε κάνα μάριο καρτ να ασχοληθώ λίγο...
Θα έλεγα ότι η οθόνη μοιάζει σαν μια ζουμαριστή εκδοχή του OLED, το μενού πανομοιότυπο με την προηγούμενη γενιά (τι χαζομάρα πια και αυτό? - ενισχύει την άποψή μου περί switch pro), πιο premium κατασκευή γενικά, αλλά με μειονέκτημα το κούμπωμα των joycons. Στο πρώτο δεν είχαν σε καμία περίπτωση τόσο παλαντζάρισμα μπρος-πίσω επειδή ίσως ήταν πάνω σε ράγες. Λίγο με ξένισε να πω την αλήθεια που με λίγη δύναμη που τα έκανα προς τα πίσω, φαινόταν το χρώμα μπλε ή πορτοκαλί. Από την άλλη το κλακ που κάνει όταν κουμπώνει απόλαυση, θα μπορούσα να το κάνω ώρες.
Τώρα μένει να βρω κάπου να παίξω λίγο και το μάριο καρτ!
Bookmarks