-
^^ Τα παραπονα που εχεις ειναι απολυτως φυσιολογικα και θεμιτα, παντα με βαση τα γουστα σου.
Δυστυχως το παιχνιδι παρολο που στην πορεια γινεται αρκετα streamlined και μεγαλο μερος της αγγαρειας βγαινει απο την εξισωση, εγω το εχω παγωσει. Θα το τελειωσω καποια στιγμη σιγουρα, αλλα δεν μπορω ευκολα να δικαιολογησω πολλα απο τα ατοπηματα του, σε τομεις μαλιστα που θελει να λεγεται οτι κανει την διαφορα με αλλα παιχνιδια. Οπως ας πουμε τον ρεαλισμο του. Θεωρω οτι το NPC AI που μου κανει εντυπωση οτι μαλιστα ο κοσμος το επαινει, εινιαι τραγικα κακο σε σημειο που καταστρεφεται ολοσχερως το immersion. Για παραδειγμα αν κανεις stealth σε ενα φρουριο και σε πιασουν οι φρουροι τοτε ενας προς ενας θα σου λενε ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο πραγμα. Θα τους πεις εσυ το ακριβως ιδιο πραγμα και θα την σκαπουλαρεις (αν το επιτρεπουν τα στατιστικα σου) και η πλακα ειναι οτι ειναι τοσο ηλιθιοι οι φρουροι που ας πουμε αν σε κυνηγανε 2 διπλα διπλα, θα πεις 2 φορες τα ιδια πραγματα ακριβως ενω ο ενας ειναι διπλα στον αλλο.... μια φορα μου ετυχε αυτο το πραγμα με 10 φρουρους... ο ενας πισω απο τον αλλο....αδικαιολογητο ΙΜΟ.
Γενικα το παιχνιδι θελει να λεγεται ρεαλιστικο αλλα τελικα ειναι περισσοτερο περιοριστικο παρα οτιδηποτε αλλο. Το παραδειγμα του Τονινιο ειναι πολυ ευστοχο με το κρεβατι... Μπορει να κοιμασαι σε σταχια μεσα σε σταβλο αν το παιχνιδι το θεωρει "κρεβατι" ή σε κουρελια, αλλα προς θεου να ξαποστασεις κατω απο ενα δεντρο ειναι αδιαπραγματευτο αν εισαι ψοφιος απο την κουραση....
Τεσπα. Δεν ειναι για καποιους απο εμας απλα.