Results 1 to 10 of 10

Thread: Silent Hill F

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Default Silent Hill F

Καινουργιο παιχνιδι της σειρας

2. The Following 2 Users Say Thank You to Valkyre For This Useful Post:

mihalis13 (14-03-2025),Slay (14-03-2025)

Elite drifterx's Avatar
    Name
    Μάνος

Ανατριχίλα.

Δε βγάζει ακριβώς silenthillα, αλλά περισσότερο fatalframeίλα!

My eye is fixed on that. Αν βγει καλό δε θα με πειράξει που χρησιμοποιεί το όνομα, θα αγοραστεί πιθανόν άμεσα!

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Ναι σιγουρα παραπεμπει σε fatal frame περισσοτερο αυτο που βλεπω παρα σε silent hill. Αν το παιχνιδι ειναι καλο κανεις δεν ασχοληθει περαιτερω με το οτι ειναι εκτος Silent Hill, αν δεν ειναι καλο θα συνεχιστουν οι συζητησεις και γιατι το εκαναν αυτο κτλ κτλ.
    Αυτο που ειδα δεν παραπεμπει ειναι η αληθεια αλλα μου αρεσε.

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Κυκλοφορει σχετικα συντομα, ωραιο φαινεται απο τεχνικη αποψη, ατμοσφαιρα κτλ. Δεν τρελαινομαι για τα combat κομματια φαινεται αρκετα choppy.

Elite drifterx's Avatar
    Name
    Μάνος

Αγαπητοί silenthillάδες.

We're soooo back!

https://www.metacritic.com/game/silent-hill-f/

7. The Following User Says Thank You to drifterx For This Useful Post:

Valkyre (22-09-2025)

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

O Βασιλης θα κανει παρτυ!

Advanced Member balabanis's Avatar
    PSN ID
    BalaJim

Για κάποιο λόγο εμένα δεν με ενθουσίασε. Μάλλον επειδή είχα λιώσει το Fatal Frame… δε ξέρω!

10. The Following User Says Thank You to balabanis For This Useful Post:

mihalis13 (23-09-2025)

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Δεν μου ήμουν και πολύ φαν των Silent Hills. Το 1 δε το συμπάθησα πότε όταν είχε βγει, αλλά το 2 το λάτρεψα (τότε, το remake δεν το έχω παίξει ακόμα). Και το 3 μου άρεσε αλλά δεν το ολοκλήρωσα ποτέ, δε θυμάμαι γιατί (έπαιζα πολλά τότε, οπότε μάλλον κάτι άλλο θα μου κέντρισε την προσοχή και το παράτησα).

Πάντως για το συγκεκριμένο λένε οι critics ότι είναι το καλύτερο Silent Hill το f.
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - SVS SB1000Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos | PS5 |

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

PS4forums Addict Error Flynn's Avatar
    PSN ID
    Error__Flynn
    Name
    Βασίλης

Το ξεκίνησα εχθές με μεγάλο ενθουσιασμό και ανυπομονησία.
    Έπαιξα δυο ώρες και έχω μια αρχική, σύντομη αλλά και ως ένα βαθμό κάπως εμπεριστατωμένη άποψη.

Οι εντυπώσεις είναι ανάμεικτες. Μου αρέσει το setting, μου αρέσει η εποχή αλλά το υπόλοιπο είναι προβληματικό.
    Από την κάμερα που μερικές φορές δε λειτουργεί καλά, τα mechanics του gameplay, το ότι βάζει στοιχεία που προσωπικά δε θέλω να δω σε τίτλο SH πχ κάρτες που χρησιμοποιείς κλπ.
    Δε ξέρω έχω την αίσθηση πως αν ο τίτλος δεν λεγόταν Silent Hill και ήταν κάτι άλλο θα μου άρεσε περισσότερο.

Για να μη παρεξηγηθώ πριν να το πιάσω στα χέρια μου δεν είχα καμία ένσταση στο ότι πχ δεν είναι στον δυτικό κόσμο, αισθητικά δε θυμίζει αυτό που ξέρουμε όλοι από το lore του SH κλπ.
    Παίζοντας το όμως απλά δε μπορώ να μπω στον κόσμο του και να χαθώ σε μια SH εμπειρία. Μου βγάζει ένα τελείως διαφορετικό vibe.

Ακόμη και τα animation δεν είναι τόσο σωστά ώρες ώρες.
    Έτυχα σε σημείο όπου η ηρωίδα είχε κολλήσει χωρίς κανένα λόγο και δε μπορούσα να κουνηθώ, κάποιες άλλες ενώ έτρεχα σταματούσε πάνω σε αόρατα εμπόδια αλλά δεν είναι κάτι που συνέβη τακτικά.

Απλά υπογραμμίζω ότι δεν είναι τόσο polished και αλήθεια ρε παιδιά, γιατί αυτές οι διθυραμβικές κριτικές ;
    Σαφώς και περιμένω με αγωνία να δω πως θα εξελιχθούν τόσο η υπόθεση όσο και οι χαρακτήρες. Σίγουρα θα έχει κρυμμένους άσους το παιχνίδι, είμαι στην αρχή εξάλλου.

Γνώριζα επίσης πως το σύστημα μάχης τίνει περισσότερο σε μια κατάσταση Souls χωρίς να είναι τέτοιο παιχνίδι σίγουρα.
    Αλλά το να μπορείς να λοκάρεις σε έναν από τους αντιπάλους σου, να πρέπει να κάνεις perfect timing dodge κλπ, γιατί ;

Στον τεχνικό τομέα ναι είναι όμορφο. Είναι πανέμορφο όπως διάβασα δεξιά και αριστερά ; Όχι δεν είναι. Είναι πολύ ικανοποιητικό όμως και δε κολλάω σε αυτό.
    Σε αυτό που σίγουρα κολλάω όμως είναι στην πολύ κακή εφαρμογή του PSSR ξανά - όπως αντίστοιχα κακή περίπτωση ήταν στο patch που είχε πάρει σαν Pro Enhanced το remake του Silent Hill 2.
    Εύχομαι σύντομα να βγει update που να αφαιρεί παντελώς το PSSR και ας το παίξω όπως θα το έπαιζα στο base PS5.

Με χαλάει αυτό ως προς τις συνολικές εντυπώσεις που έγραψα πιο πάνω ;
    Δε μου αρέσει να το βλέπω που και που αλλά δεν έχει συντελέσει στη διαμόρφωση της προς ώρας εντύπωσης που έχω για τον τίτλο.
    Άλλοι είναι οι λόγοι που το παιχνίδι σκοντάφτει και κάποιους τους έγραψα πιο πάνω.

Επιφυλάσσομαι και θα επανέλθω καθώς θα το προχωρήσω περισσότερο και σίγουρα η άποψη μου θα είναι πιο σωστή.

(δυστυχώς δε γνώριζα πως κάποια καταστήματα έδιναν ως bonus για τα preorder και το steelbook και ενώ το είχα κάνει προπαραγγελία μήνες πριν,
    το κατάστημα που είχα συνεννοηθεί δεν έδινε το steelbook. To ψάχνω δεξιά και αριστερά μπας και κάποιος δεν είναι τόσο φαν και θελήσει να το πουλήσει κάποια στιγμή.
    Αν κάποιος πάρει χαμπάρι κάτι ας στείλει κανένα μήνυμα αν θέλει.)

Το έχει ξεκινήσει κάποιος άλλος από εδώ παιδιά ;
    Θα με ενδιέφερε να ακούσω και άλλες γνώμες.

ps. το παίζω με ιαπωνικό voice over. Το προτιμώ μακράν.
    Last edited by Error Flynn; 26-09-2025 at 10:42.

13. The Following 2 Users Say Thank You to Error Flynn For This Useful Post:

PDS (26-09-2025),Valkyre (26-09-2025)

PS4forums Addict Error Flynn's Avatar
    PSN ID
    Error__Flynn
    Name
    Βασίλης

σόρρυ για το κάπως εκτός θέματος ποστ.

βρήκα το steelbook από το f οπότε αν κάποιος είχε κάτι κατά νου, ευχαριστώ εκ των πρωτέρων αλλά δεν υπάρχει λόγος πλέον.

Bookmarks

Bookmarks