-
Saros (Housemarque) Coming 2026
Το νεο παιχνιδι απο την Housemarque (Returnal).
Φαινεται κινειται ακριβως στην ιδια φιλοσοφια με το Returnal (Roguelite) και χτιζει πανω σε αυτα που εμαθαν.
Ερχεται 2026.
-
The Following 3 Users Say Thank You to Valkyre For This Useful Post:
hakoo (13-02-2025),mihalis13 (13-02-2025),panos74gr (13-02-2025)
-
Πολυ σωστη επιλογη να συνεχισουν στο ιδιο μοτιβο κατα τη γνωμη μου με φρεσκο ομως setting και χαρακτηρα.
το ερωτημα ειναι, το κρατας niche με απουσια checkpoints οπως το πρωτο η το μαζευεις λιγο με κανα save/checkpointη εστω το suspend cycle που προσθεσαν μετα στο Returnal?
Thoughts?
-
The Following User Says Thank You to hakoo For This Useful Post:
-
Εμενα αυτο που με χαλαει στα roguelite ειναι οτι συνηθως εχουν πολυ μετριο η΄σχεδον ανυπαρκτο character customization. Εμενα μου αρεσουν αυτα. Μου αρεσει οσο παιζω να βελτιωνω τον εξοπλισμο μου και ουσιαστικα και εμφανησιακα. Η φυση του roguelite ειναι τετοια που αντε να παρεις μερικα βασικα abilities που μενουν και τα οποια εχουν κυριως σχεση με level traversing. Ωραιο το Returnal δεν λεω, ωραια εμπειρια ηταν. Αλλα θα ηθελα να μπορω να το παω και λιγο με το πασο μου.
Περιμενω κι εγω να δω τι εξελιξη θα εχει η δευτερη αποπειρα τους πανω στο genre. Για εμενα, μακαρι να το "μαζεψουν λιγο" οπως το λες.
-
-
Θα μπορουσαν απλα να το πουν Returnal 2 
Ειμαι λιγο ντεμι οπως το ειδα, δλδ δεν μου εκανε ιδιαιτερη αισθηση.
-
The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:
-
Αυτό ακριβώς θα έλεγα Δημήτρη.
Χωρίς όμως να είμαι ειδικός, καθώς δε μου έκανε κλικ το returnal και ποτέ δεν το τελείωσα.
Παρόλα αυτά είμαι σίγουρος ότι πήραν ότι καλό είχε και το βελτίωσαν στο μέγιστο βαθμό!
-
-
Ενταξει ξεκαθαρα Returnal 2 με αλλο ονομα, ουτε εμενα μου εκανε ιδιαιτερη εντυπωση αλλα ουτε το Returnal μου ειχε κανει μεχρι να το πιάσω στα χερια μου. Το gameplay της Housemarque ειναι σημα κατατεθεν, δεν εχω αμφιβολια οτι θα ειναι κι αυτο arcadey και εθιστικο οσο δεν παει.
Μαλλον θα ειναι καπως πιο accessible αυτο μιας και επιτρεπει ενα revive απ οτι καταλαβα αλλα κατα τα αλλα η ιδια ακριβως φιλοσοφια και το ιδιο gameplay loop.
-
-
ή απλα το εξτρα revive σημαινει οτι το παιχνιδι ειναι ακομα πιο δυσκολο απο το πρωτο 
-
Εμένα μόνο αυτό το παιχνίδι και το chronoscript μου άρεσαν. Wolverine μου ειναι αδιάφορος ο ήρωας οπότε δεν μου είπε κάτι το τρειλερ.
Και εγώ μόλις τελείωσε το βίντεο είπα Returnal 2, ακόμα και κάποιοι ήχοι είναι ολόιδιοι. Οχι ότι με χαλάει μιας και μέχρι να βγει το clair obscur το Returnal ήταν για εμένα το καλύτερο παιχνίδι της γενιάς.
Απλα εύκολα θα μπορούσε να λέγεται returnal 2.
Αυτό με το revive μου θυμίζει Sekiro που λέγαμε «ίσως είναι πιο εύκολο από Souls» και ξέρουμε όλοι την κατάληξη.
Day one αγορά για εμένα προφανώς και από τα πιο αναμενόμενα του 2026.
-