Results 1 to 3 of 3

Thread: Saros (Housemarque) Coming 2026

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Default Saros (Housemarque) Coming 2026

Το νεο παιχνιδι απο την Housemarque (Returnal).

Φαινεται κινειται ακριβως στην ιδια φιλοσοφια με το Returnal (Roguelite) και χτιζει πανω σε αυτα που εμαθαν.

Ερχεται 2026.

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Πολυ σωστη επιλογη να συνεχισουν στο ιδιο μοτιβο κατα τη γνωμη μου με φρεσκο ομως setting και χαρακτηρα.
    το ερωτημα ειναι, το κρατας niche με απουσια checkpoints οπως το πρωτο η το μαζευεις λιγο με κανα save/checkpointη εστω το suspend cycle που προσθεσαν μετα στο Returnal?
    Thoughts?

3. The Following User Says Thank You to hakoo For This Useful Post:

mihalis13 (13-02-2025)

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Εμενα αυτο που με χαλαει στα roguelite ειναι οτι συνηθως εχουν πολυ μετριο η΄σχεδον ανυπαρκτο character customization. Εμενα μου αρεσουν αυτα. Μου αρεσει οσο παιζω να βελτιωνω τον εξοπλισμο μου και ουσιαστικα και εμφανησιακα. Η φυση του roguelite ειναι τετοια που αντε να παρεις μερικα βασικα abilities που μενουν και τα οποια εχουν κυριως σχεση με level traversing. Ωραιο το Returnal δεν λεω, ωραια εμπειρια ηταν. Αλλα θα ηθελα να μπορω να το παω και λιγο με το πασο μου.

Περιμενω κι εγω να δω τι εξελιξη θα εχει η δευτερη αποπειρα τους πανω στο genre. Για εμενα, μακαρι να το "μαζεψουν λιγο" οπως το λες.

Bookmarks

Bookmarks