Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 21 to 32 of 32

Thread: Clair Obscur: Expedition 33 (April 24)

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by WolfRathmA View Post
    Χαιρετώ τους πάντες!

Γενικά έχω σταματήσει εδώ και πολλούς μήνες το gaming, γιατί δεν έχω βρει πραγματικά κάτι να με ιντριγκάρει τόσο. Αλλά το συγκεκριμένο που έχει τραβήξει την προσοχή και λέω να το αγοράσω και για να στηρίξω την όλη προσπάθεια γενικά από αυτό το μικρό στούντιο. Λέω να το ξεκινήσω το Σ/Κ που θα έρθει.

Από που το βρήκες τόσο;
    Γεια σου Αποστολε. Απο γνωστο σκρουτζομαγαζο το πηρα, ημουν τυχερος ηταν τελευταιο κομματι. Μην περιμενεις πλεον τετοιες τιμες. Φανταζομαι οταν ξαναερθει σε στοκ θα ειναι κοντα στην επισημη τιμη (1-2 ευρω κατω απο τις μεγαλες αλυσιδες) λογω του ποσο δημοφιλες ειναι και της μεγαλης ζητησης που υπαρχει.

Πριν γινει ο χαμος το ειχαν καποια μαγαζια ακομα και σε χαμηλοτερη τιμη, τυπου 41-42 ευρω.

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Γεια σου Αποστολε. Απο γνωστο σκρουτζομαγαζο το πηρα, ημουν τυχερος ηταν τελευταιο κομματι. Μην περιμενεις πλεον τετοιες τιμες. Φανταζομαι οταν ξαναερθει σε στοκ θα ειναι κοντα στην επισημη τιμη (1-2 ευρω κατω απο τις μεγαλες αλυσιδες) λογω του ποσο δημοφιλες ειναι και της μεγαλης ζητησης που υπαρχει.

Πριν γινει ο χαμος το ειχαν καποια μαγαζια ακομα και σε χαμηλοτερη τιμη, τυπου 41-42 ευρω.

Νόμιζα ότι είχε βγει μόνο digital και όχι σε φυσική μορφή. Γιατί όταν το έψαξα δεν το βρήκα πουθενά.

Θα το πάρω από το PS Store τότε.
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - SVS SB1000Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos | PS5 |

Follow me!

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

2 εκατομμύρια πωλήσεις!!

https://x.com/expedition33/status/19...Jo2JL6Mk0IVV8g
    Spoiler!

4. The Following User Says Thank You to mihalis13 For This Useful Post:

Valkyre (06-05-2025)

PS4forums Addict Snk's Avatar
    PSN ID
    Snk013
    Name
    Μιχάλης

Quote Originally Posted by WolfRathmA View Post
    Νόμιζα ότι είχε βγει μόνο digital και όχι σε φυσική μορφή. Γιατί όταν το έψαξα δεν το βρήκα πουθενά.

Θα το πάρω από το PS Store τότε.

Αμα δεν βαριέσαι κανε ενα ινδικό account και παρτο απο κει με prepaid ινδιας. Στα 30-32ε μου βγηκε απο κει

6. The Following 2 Users Say Thank You to Snk For This Useful Post:

enstikto (07-05-2025),WolfRathmA (07-05-2025)

Στα του Expedition 33 εχω εκνευριστει που τοσες μερες μετα και με τοσο buzz που εχει το παιχνιδι, ακομα δεν εχουμε ενα ρημαδιασμενο trophy guide. Ιδιως οσον αφορα στα missable trophies που ακομα δεν εχω βγαλει ακρη τι ισχυει και τι οχι. Μου φαινεται κουφο που ακομα κανεις δεν εχει ανεβασει κατι. Μου αρεσει τοσο το παιχνιδι που θελω πλατινα. Αλλα με missable trophies δε θελω να ρισκαρω να χασω το χρονο μου τσαμπα...
    Έναν πρώτο οδηγό μπορείς να βρεις εδώ από τον Optinoob. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται οδηγός από τον PowerPyx και από το PSNProfiles.

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Nodens View Post
    Έναν πρώτο οδηγό μπορείς να βρεις εδώ από τον Optinoob. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται οδηγός από τον PowerPyx και από το PSNProfiles.
    Το ειδα αυτο, αλλα αυτος δεν ειναι τροπος να παιξεις αυτην την παιχνιδαρα κατα την αποψη μου. Να διαβαζεις πρωτα και μετα να παιζεις βημα - βημα.

Εγω εκανα καποιες σημειωσεις σχετικα με το τι πρεπει να προσεξω απο missables και νομιζω ειμαι οκ. Αμα βγαλει και ο Powerpyx θα ριξω μια ματια μηπως υπαρχει κατι καινουργιο για αυτα και θα πραξω αναλογως.

Ειναι παντως παιχνιδι που σιγουρα θελω να παρω πλατινα.

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Τι να πει κανείς για αυτό το παιχνίδι;; Το περίμενα καλό και μου είχε κάνει κλικ από το πρώτο trailer αλλά τόσο καλό δεν το περίμενα με τίποτα!!
    Νομίζω το καλύτερο παιχνίδι που έχω παίξει τα τελευταία χρόνια και σίγουρα ένα από τα καλύτερα μου γενικά!
    Η μάχη του είναι απλά απολαυστική, η ιστορία του σε κρατάει φουλ, η μουσική από άλλο πλανήτη!
    Έχω μπει στο ACT 2 (οποιος δεν έχει μπει μην ανοίξει τα spoilers)
    Spoiler!

Άπειρα μπράβο σε αυτή την ομάδα που έκανε ένα παιχνίδι που διαπρέπει σε όλα τα σημεία.
    Spoiler!

10. The Following User Says Thank You to mihalis13 For This Useful Post:

Valkyre (08-05-2025)

Name
    Δημήτρης

Ανυπομονω κι εγω να φτασω στο σημειο που ημουν για να συνεχισω. Το ξανααρχισα για να παρω πλατινα. Ειμαι στα 2/3 εκει που ειχα φτασει. Ειναι τρομερο επιτευγμα και χαιρομαι πολυ που εχει κανει τοση επιτυχια!! τι soundtrack ειναι αυτο δε μπορω να το βγαλω απο το μυαλο μου....!

Name
    Δημήτρης

Μερικες εικονες απο το μοναδικο πολυχρωμο και φανταστικο κοσμο αυτου του παιχνιδιου. Προτεινω να μην τις ανοιξετε οσοι δεν εχετε παιξει!

Spoiler!

13. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

mihalis13 (09-05-2025)

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Καλημέρα!

Το αγόρασα και εγώ εχθές τελικά. (Από το store)

Το ξεκίνησα και έκανα μέχρι και το πρώτο tutorial. Ήμουν κομμάτια και με πήρε ο ύπνος με το χειριστήριο στα χέρια! χαχαχαχα...

Σαββατοκύριακο θα κάτσω να ασχοληθώ. Οπότε θα γράψω τότε τις εντυπώσεις μου!
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - SVS SB1000Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos | PS5 |

Follow me!

15. The Following 3 Users Say Thank You to WolfRathmA For This Useful Post:

mihalis13 (09-05-2025),obione (12-05-2025),Valkyre (09-05-2025)

Το ειδα αυτο, αλλα αυτος δεν ειναι τροπος να παιξεις αυτην την παιχνιδαρα κατα την αποψη μου. Να διαβαζεις πρωτα και μετα να παιζεις βημα - βημα.

Εγω εκανα καποιες σημειωσεις σχετικα με το τι πρεπει να προσεξω απο missables και νομιζω ειμαι οκ. Αμα βγαλει και ο Powerpyx θα ριξω μια ματια μηπως υπαρχει κατι καινουργιο για αυτα και θα πραξω αναλογως.

Ειναι παντως παιχνιδι που σιγουρα θελω να παρω πλατινα.
    Πρώτο διαθέσιμο guide από το PlayStation Trophies εδώ

PS4forums Addict obione's Avatar
    PSN ID
    constantineobi

Ακούω όλα αυτά τα φοβερά σχόλια- ιδιαίτερα για την ιστορία του που σε κρατάει κτλ -και το έβαλα να κατέβει στο Xbox .
    Κρίμα να το τρώει η σκόνη κι αυτό το λυπάμαι lol
    Θα το αρχίσω κι εγώ μέσα στο Σαββατοκύριακο διότι μόλις τελείωσα το days gone ( Δεν το είχα παιξει ούτε καν άνοιξα το κουτί του τότε ) Και γενικά έχω καεί λίγο .
    Need a break .

18. The Following User Says Thank You to obione For This Useful Post:

mihalis13 (Yesterday)

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Bookmarks

Bookmarks