Δεν ξέρω αν το έχει παίξει άλλος από εδώ μέσα.
Έμενα μου άρεσε αρκετά, δεν είναι παιχνίδι που πρωτοτυπεί σε κάποιον τομέα, αλλά νομίζω όλοι το ξέραμε αυτό.
Κάνα 16ωρο να μου πήρε να το τελειώσω παίζοντας το παιχνίδι με την ησυχία μου.
Η λογική του σε όλσ είναι PS3 εποχής, κάτι που εγώ το βρήκα θετικό. Θέλω κάποιες στιγμές να παίζω και τέτοια παιχνίδια, πιο απλά και να τα απολμβάνω.
Απλό gameplay, απλή αλλά ωραία ιστορία και κατά την γνώμη είναι ένα παιχνίδι που τα κάνει όλα καλά.
Σε κάποιον που του αρέσει γενικά η σειρά Mafia το συστείνω φουλ! Αν κάποιος ψάχνει κάτι πιο ιδιαίτερο σε game δεν θα το βρει εδώ.
Τίμιο παιχνίδι και σε αρκετά τίμια τιμή θα έλεγα!
Valkyre (04-09-2025)
Ήταν το επόμενο project μετά το requiem.
Το παιχνιδάκι είναι πολύ τίμιο, ειδικά για την τιμή που ζητάνε.
Απλά πράγματα, χωρίς φανφάρες κτλ (αν και σε μερικά σημεία εντυπωσιακό οπτικά), με ωραία ιστορία και καλές ερμηνείες.
ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣSpoiler!
Το παραπάνω τέλος ανέβασε αρκετά σκαλιά την ιστορία στα μάτια μου.
Ωραία, γιατί το περιμένω εδώ και καιρό να το παίξω κάποια στιγμή. Δεν το έχω αγοράσει ακόμα, αλλά θα φανεί η ευκαιρία σύντομα, μόλις τελειώσω ότι παίζω τώρα.
Εννοείται δεν διαβάζω spoilers κλπ, γιατί τα Μάφια τα παίζεις και (ή κυρίως) για την ιστορία.
Το 1 ακόμα το θεωρώ από τα κορυφαία παιχνίδια ever. Πολύ καλό και το 2, ενώ το 3 δεν το προσπάθησα καν, γιατί κατάλαβα ότι δεν έχει πολλά να δώσει.
Δεν είναι εύκολο να βγει Μάφια με την αύρα και την ατμόσφαιρα του 1, αλλά και απλώς καλό να είναι τούτο, θα είμαι οκ.
Κι εγώ πολλές φορές θέλω ένα μικρό, απλό παιχνίδι, κι ας είναι περασμένης εποχής. Το παρακάνουν με τα καινούρια, πολύ κακό και λίγη ουσία.
Bookmarks