Results 1 to 13 of 13

Thread: Cronos The New Dawn

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Default Cronos The New Dawn

Καινούριο παιχνίδι από την blooper και φαίνεται άκρως ενδιαφέρον horror game.

Spoiler!

2. The Following 2 Users Say Thank You to mihalis13 For This Useful Post:

Dragonpaul (18-10-2024)

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Καλη φαση. Ομαδα με υποσχεσεις θα ελεγα η συγκεκριμενη.

Οχι οτι καταλαβαμε πολλα απο αυτο που ειδαμε, περαν του γεγονοτος οτι εχει ξεκαθαρα horror στοιχεια.

4. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

mihalis13 (18-10-2024)

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Πηρε φορα η Bloober, ωραιο φαινεται. Μαλλον εχουν βαση αυτα που γραφονταν απο περσι οτι δλδ το Silent hill 2 ηταν ετοιμο εδω και παρα πολυ καιρο αλλα η Konami δεν αποφασιζε για ημερομηνια κυκλοφοριας γιατι προφανως ηθελε παραπανω polishing.
    Για να εχουν καινουριο παιχνιδι τοσο προχωρημενο και μαλιστα για το 25 μαλλον το δουλευουν καιρο.

Γριά, σκάκι, ο άλλος που θυμίζει Bioshock. Μπερδεμένο αλλά ωραίο φαίνεται.

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

https://cronosnewdawn.com/

Έτσι όπως το βλέπω από το site τους, μάλλον θα παίζουμε σε 2 χρονολογικές περιόδους(future & past). Τουλάχιστον έτσι καταλαβαίνω

Name
    Δημήτρης

Elite drifterx's Avatar
    Name
    Μάνος

Αυτή την περίοδο ασχολούμαι με αυτό.
    Οι εντυπώσεις μου είναι θετικότατες, μιλάμε για μία ωμή ζόρικη και old school εμπειρία.

Η διάρκειά του είναι ικανοποιητικότατη, είμαι στις 11 ώρες και μου λέει completion 60%.

Οι μηχανισμοί και το gameplay δεν ειναι κάτι αμαν-αμαν, αλλα it works.

H ατμόσφαιρα και το setting όμως, από άλλο πλανήτη!

Η bloober team για εμένα μπαίνει πλέον στο top της λίστας. Θα ασχοληθώ με οποιοδήποτε project παραδώσει απο εδώ και πέρα.

10. The Following User Says Thank You to drifterx For This Useful Post:

Valkyre (18-09-2025)

Name
    Δημήτρης

Δεν ξερω γιατι αλλα το συγκεκριμενο απλα δεν με τραβηξε ποτε. Και ενας βασικος λογος ηταν το οτι μου θυμησε παρα πολυ Returnal και σαν αισθητικη και σαν ατμοσφαιρα. Προφανως μου εχει δωσει λαθος εντυπωση ή κατι τετοιο. Στην περιπτωση μου επισης σιγουρα επηρεασαν και οι χλιαρες κριτικες που πηρε, αν και δεν το εψαξα ιδιαιτερως και γενικα δεν ασχολουμαι πολυ με κριτικες εδω και αρκετο καιρο. Αλλα ηταν ας πουμε το κερασακι που μου ειπε "not day 1".

Elite drifterx's Avatar
    Name
    Μάνος

Δημήτρη καμία μα καμία σχέση τα 2 παιχνίδια. Αν και το returnal το έπαιξα κάνα 3-4ωρο και μετά το παράτησα, το cronos είναι ξεκάθαρα survival horror.

Μετά από κάθε boss, έμενα με 2-3 σφαίρες! Τα resources είναι πολύ περιορισμένα.

Θα το έβαζα πιο κοντά σε dead space..

Το μοναδικό που μου μένει για να του βάλω ενα 9αράκι με καρδούλα και φιλάκι, είναι το story του. Μέχρι στιγμής με κρατάει, αλλά είμαι περίεργος που θα καταλήξει!

ΥΓ. Να βάλουμε και τον παράγοντα τιμή που στα 50-53 που μπορείς να το βρεις, είναι τιμιότατη πρόταση.

13. The Following User Says Thank You to drifterx For This Useful Post:

Valkyre (18-09-2025)

PS4forums Addict Error Flynn's Avatar
    PSN ID
    Error__Flynn
    Name
    Βασίλης

Είναι ο τίτλος που παίζω αυτό το διάστημα.

Πραγματικό survival horror με πολύ λίγα πυρομαχικά κλπ.

Δεν έχει να προτείνει κάτι νέο στο τραπέζι αλλά δεν είναι και το ζητούμενο μερικές φορές.

Κάνει καλά αυτό που έχει σαν πρόθεση να κάνει. Το έχω προχωρήσει αρκετά πιστεύω καθώς βρίσκομαι στις 21 ώρες.

Εγώ θα έλεγα πως με μια τραβηγμένη έννοια είναι μια μίξη μεταξύ των Dead Space και Silent Hill.

Το απολαμβάνω, αλλά νομίζω πως σιγά σιγά καλό θα είναι να φτάνει στο τέλος του και να μη το τραβάει περισσότερο.

Η ιστορία που αναφέρει πιο πάνω ο φίλος drifteχ είναι οκ για μένα.

Όχι κακή αλλά τυπική στα πλαίσια των περισσότερων σύγχρονων βιντεοπαιχνιδιών.

Πολύ καλή η τιμή του στην αγορά σαφώς.

Δεν είναι μέτριο παιχνίδι αλλά δεν είναι και κανένα αριστούργημα.

Είναι ένα καλό παιχνίδι σίγουρα και γενικά ένας τίτλος που τον προτείνω.

15. The Following 3 Users Say Thank You to Error Flynn For This Useful Post:

mihalis13 (18-09-2025),PDS (18-09-2025),Valkyre (18-09-2025)

Elite gonzalez's Avatar
    Name
    Κώστας

Κι εγω ασχολουμαι αυτο το διαστημα και συμφωνω με οσα εχουν γραφει.
    Ειναι αυτο ακριβως, δεν ειναι το αριστουργημα, αλλα ουτε και μετριο, ειναι ενα καλο παιχνιδι με καλη ατμοσφαιρα και οκ story (αν και δεν εχω προχωρησει και παρα πολυ).
    Οποιος θελει δλδ ενα survival horror, φαση βραδυ με ακουστικα και ωραια ατμοσφαιρα, ειναι ιδανικο νομιζω.

17. The Following 2 Users Say Thank You to gonzalez For This Useful Post:

mihalis13 (19-09-2025),Valkyre (19-09-2025)

PS4forums Addict Error Flynn's Avatar
    PSN ID
    Error__Flynn
    Name
    Βασίλης

Είμαι πολύ κοντά στο τέλος του παιχνιδιού.

Στη συνταγή του κοκτέιλ προσθέστε και λίγο από Resident Evil επιροές και είμαστε κομπλέ.

Elite drifterx's Avatar
    Name
    Μάνος

Το τερμάτισα το game.

Οι τελικές εντυπώσεις είναι ανάμεικτες. Ενώ ξεκίνησε πολύ δυνατά, ένιωθα προς το τέλος ο ενθουσιασμός να φθίνει. Η ιστορία (που προσωπικά δίνω πολλούς πόντους στο τελικό σκορ) δεν μπορώ να πω ότι ήταν κάτι εξωπραγματικό. Άφησε αρκετά αναπάντητα ερωτήματα και δεν είχε τον συναισθηματικό αντίκτυπο που θα ήθελα. Επίσης θεωρώ ότι ήταν λιιιιιγο πιο μεγάλο από όσο χρειαζόταν. Το δικό μου το κοντέρ έγραψε 20 ώρες.

Όσον αφορά το παιχνίδι αυτό καθεαυτό, τα είπαμε και πιο πάνω. Ο ορισμός του στενόκωλου inventory management, σφαίρες και health με το σταγονόμετρο! Είχε κάποια σημεία ζόρικα που με πήραν 2-3 προσπάθειες να τα περάσω και επειδή δεν έχει επιλογή δυσκολίας για να επιλέξω κατευθείαν το very easy, ήμουν στο τσακ να το βάλω στο κουτάκι του και να το στείλω στη μαμά του. Αυτό βέβαια είναι υποκειμενικό, είμαι σε μία ηλικία που θέλω να περνάω καλά και όχι να ζορίζομαι!

Εν κατακλείδι θα έλεγα ότι ήταν μια πολύ τίμια προσπάθεια από τους συμπαθητικούς Πολωνούς και θα την πρότεινα σε όλους! Προσωπικά νομίζω ότι η προηγούμενη δουλειά τους (the medium) ήταν ένα τσικ καλύτερη.

Bookmarks

Bookmarks