Οντως το Expedition 33 (που δεν το έχω παίξει) ειναι το παιχνιδι που μεχρι στιγμής ξεχώριζε στη χρονιά,
Βασικά δυσκολα εως ποτε δεν θα πω σε καποιον να αγορασει ενα παιχνιδι ή να προτεινω κατι κλπ κλπ κλπ Πιστευω όμως το Yotei ειναι safe με τη λογικη οτι αργα ή γρηγορα θα το παιξεις. Δλδ δεν μπορω να διανοηθω οτι κατοχος ps5 δεν παιζει το 90% των major exclusives στην 8ετία ζωής της κονσόλας.. Αυτό που δεν περίμενα με τίποτα ειναι να κολλήσω πιο πολύ απο το Tsushima. Δεν εχω χρονο να παιξω και το σκέφτομαι και το συζητάω με συναδέλφους στη δουλειά που καίγονται με το παιχνίδι και είχα καιρό να το πάθω αυτό.
Ο ήχος που λέει παραπάνω ο WOLF ... δεν παιζεται ...δεν υπάρχει. προσθετει στο παιχνιδι τόσα πολλά που ακομα και τα πολύ απλά σημεία του έχουν ενδιαφέρον.
Ειναι πολλά αυτα που δεν φαίνονται μέσα στον καταιγισμό απο βιντεο που κυκλοφορούν για ολα τα παιχνιδια και που ζουμε σε μια εποχη που όλα μας φαινονται τα ιδια και ειμαστε overwhelmed.. Έχει όμως κάτι special το συγκεκριμένο...που δεν αποδίδεται αν δεν το παίξεις. Και φυσικά νασαι σε mood για τέτοιου είδους παιχνίδι. Δλδ εαν περιμένει κάποιος να τον τραβηξουν μονο τα γραφικά και να μεινει κόκκαλο μονο με αυτο δεν ειναι αρκετό - μπορέι και να απογοητευτεί (λέμε τώρα)...
Πολύ ωραία υλοποίηση επίσης στο χειριστήριο και στο haptic feedback. Ειδικά οταν περνάς μέσα από χόρτα ή απο νερά, βγάζει αυτό το κάτι σαν ηχο η δόνηση κλπ ειναι εντυπωσιακό και αυτό!
**Υπόψιν πρόσφατα ξεκόνησα και το Indiana Jones - αγαπημένες ταινίες κλπ το παιχνιδι το θεωρώ καταπληκτικο και δεν περίμενα οτι θα δούλευε η προοπτικη πρώτου προσώπου , ευτυχώς πρόλαβα το τερμάτισα πριν το Yotei . Μου έχει μείνει το Order of the Giants dlc που το είχε μέσα η deluxe edition που έχω αλλα τώρα φοβάμαι ότι θα το φάει η μαρμάγκα. Δεν έχω μυαλό για κάτι άλλο πέραν του Ghost...

Reply With Quote

Bookmarks