Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 21 to 34 of 34

Thread: Ghost of Yotei - Coming 2025

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Μου έδωσε ένα vibe απο Kill Bill, να δούμε εαν έχω πέσει μέσα.

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

^^Αυτο ειναι το premise εντελως. Το λεει ξεκαθαρα.

Μιχαλη, αν επρεπε να διαλεξω μεταξυ Shadows και Yotei σιγουρα θα διαλεγα το Yotei απο την αποψη οτι ως exclusive ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι πιο φινιρισμενο και"δεμενο" σαν προιον. Πιστευω επισης οτι και σαν στορυ θα δωθει μεγαλυτερη εμφαση σε αυτο που θελει να πει το παιχνιδι, καθως το Tsushima ουτε θελει να εχει ιστορικη ακριβεια (το Assassins Creed βασιζεται και επηρεαζεται παρα πολυ σε ιστορικα προσωπα και γεγονοτα που αυτα τα βαζουν εμβολιμα μεσα στο στορυ του παιχνιδιου) ουτε εχει απο πισω του ενα legacy/saga πειτε το οπως θελετε τοσων παιχνιδιων που οπως και να το κανεις πρεπει να λαβει υποψη του με τον ενα ή τον αλλο τροπο.

Γενικα θα το θεωρουσα πιο safe bet αν ηθελα να παιξω ενα γιαπωνεζικο σαμουραι παιχνιδι.

3. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

mihalis13 (26-04-2025)

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Θα σου πω Δημήτρη, γιατί αν προτιμήσω ένα από τα 2 θα είναι το shadows.
    Πρώτον γιατί το Tsushima γενικά δεν με τρέλανε(φαντάσου στο dlc του απλά βαρέθηκα και έτρεξα το story)
    Και δεύτερον λόγω εικαστικού. Το πιο αληθοφανές και μουντό εικαστικό του Shadows μου αρέσει πολύ περισσότερο από τα πολλά χρώματα που είχε το Ghost.
    Συν ότι πιστευτώ το stealth είναι πιο ωραίο στο AC..

Το πιθανότερο με το backlog που έχω (black myth, lies of P, Alan wake 2, τώρα πήρα το Claire obscure:expedition 33, elden ring και διάφορα άλλα games) μάλλον κανένα δεν θα προλάβω να παίξω
    Αλλα αν προλάβω αυτο μάλλον θα είναι το Shadows.

Το Yotei και μόνο να ήταν και χωρίς backlog πάλι δεν θα το έπαιζα. Πάντα με την προϋπόθεση ότι μοιάζει στο Tsushima (που αυτό λέει η λογική). Δεν με κέρδισε αυτό το franchise η αλήθεια είναι
    Spoiler!

5. The Following User Says Thank You to mihalis13 For This Useful Post:

Valkyre (26-04-2025)

Elite drifterx's Avatar
    Name
    Μάνος

Χθες εγινε το SOP σχετικα με το Ghost of Yotei.

Δεν το είδα, αλλά είδα αυτό και ξύπνησα ερωτευμένος!!

Cover (ίσως) και χρυσό χειριστήριο (αυτό λογικά θα βρεθεί) έχουν μπει στο μάτι για αγορά!

Τρομερή λεπτομέρεια!

https://blog.playstation.com/2025/07...nsole-designs/
    Last edited by drifterx; 11-07-2025 at 09:29.

Name
    Δημήτρης

Εγω το ειδα το βιντεο μολις πριν λιγο. Εξαιρετικο μου φαινεται και πολλα υποσχομενο.

Αλλα ρε Μανο, προσωπικα μιλωντας, πλεον ολη αυτη η φαση με τα limited εδω limited εκει, εχει καταντησει ξεφτυλα για εμενα. Για καθε παιχνιδι πλεον βγαινει ενα "limited dualsense'. Τωρα αρχισανε τα covers... σε λιγο θα βγαλουν και limited edition HDMI καλωδια να πουμε οπως το πανε.

Ριχνω Χ απο εδω και μπρος σε ολα αυτα προσωπικα. Δεν ειναι καν "Limited" στο μυαλο μου. Οταν καθε τρεις και λιγο μου βγαζεις κατι "limited" ε παυει το limited να εχει νοημα για εμενα. Τα anniversary ειναι τα μονα που πραγματικα εχουν νοημα ως προς αυτο. Ολα τα αλλα ειναι ακυρα τελειως. Και κανουν και σκατα την αγορα με ολους τους σκαλπερς να τρεχουν σαν τα ορνια να αδειασουν τα ραφια απο την καθε limited βλακεια που βγαζει η Σονυ και η καθε Σονυ.

Μια χαρα ειμαι με τα κινεζικα μαυρα covers απο το Τεμου. Ουστ!

Καλυτερα ολα αυτα τα λεφτα να τα κανω day 1 παιχνιδια ή να τα κανω Switch 2 in my book.

Elite drifterx's Avatar
    Name
    Μάνος

Προσπαθώντας να φύγω λίγο από την προσωπική μου λατρεία για τα συλλεκτικά, θα έλεγα ότι δε διαφωνώ και πολύ με όσα λες.

Ίσως μόνο με την έννοια του limited. Ναι είναι limited γιατί βγάζουν μετρημένα και όποιος πρόλαβε! Τώρα με το πλήθος των διαφορετικών limited συμφωνώ, αλλά δεν είναι ανάγκη να τα πάρεις και όλα! Ότι κάτσει όμορφα με το μάτι και το γούστο σου! Πχ το 30th anniversary ήταν ένα έπος και μισό και ήμουν πολύ τυχερός που μπόρεσα να το εντάξω στη ραφάκι μου.

Για τους σκάλπερς τα έχουμε πει και τους έχουμε βρίσει επαρκώς νομίζω! Ευτυχώς βλέπω κάτι σημάδια προόδου, πχ κονσόλες 30th anniversary ακόμη πωλούνται από έξυπνα παιδιά 20-50% πάνω από την τιμή αγοράς τους και δε φεύγουν. Δεν έχω μπει και ούτε θα μπω σε αυτή τη ψυχοσύνθεση, μεγάλωσα με άλλες αρχές. Σας έχω πει την ιστορία που πούλησα ένα δεύτερο dualsense astrobot ακριβώς όσο το αγόρασα, ενώ η τιμή στην αγορά ήταν 120+ ευρώ ε?

Τέλος θα διαφωνήσω μαζί σου στην τελευταία σου πρόταση, 1000 φορές προτιμώ να δώσω λεφτά (σε νορμάλ πλαίσια ε???) για κάτι ψιλομοναδικό, παρά να τα σκάσω για κάτι που δε πιστεύω στην αξία του (πχ pro ή switch 2). Αλλά αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό!

9. The Following User Says Thank You to drifterx For This Useful Post:

Valkyre (11-07-2025)

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Το ειδα κονσερβα, σε πρωτη αναγνωση φαινεται ενα safe sequel, δλδ κραταει τα πολυ δυνατα στοιχεια του πρωτου και εχουν προσπαθησει να ενδυναμωσουν λιγο τα γυρω γυρω, δλδ ποικιλια στο combat κομματι με περισσοτερα οπλα, πιο δυναμικα quests, crew management, exploration κτλ.
    Το συγκεκριμενο franchise εχει το τεραστιο πλεονεκτημα του κοσμου, ειναι τοσο αδιανοητα ομορφο και καλοφτιαγμενο το περιβαλλον που ο ανοικτος κοσμος δυσκολα γινεται βαρετος ανεξαρτητα απο activities, το ιδιο ακριβως πλεονεκτημα εχει και το Horizon imo.
    Ανυπομονω αν και μου φανηκε more of the same σε πρωτη φαση, δεν το λεω απαραιτητα για κακο απλα η πρωτη εντυπωση.

11. The Following User Says Thank You to hakoo For This Useful Post:

mihalis13 (13-07-2025)

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Είδα λίγα αποσπάσματα μιας και γενικά δεν μπορώ αυτά τα μεγάλα βίντεο ανάλυσης για ένα παιχνίδι που πρόκειται να κυκλοφορήσει. Όπως λέει και ο hakoo είδα ένα safe sequel και εγώ.
    Μιας και δεν υπήρξα ποτέ φαν του πρώτου Ghost ούτε σε αυτό είδα κάτι να με ξετρελάνει..
    Φαίνεται πολύ όμορφο όπως και το πρώτο, έχει πολύ ωραίο εικαστικό, απλά δεν είδα κάτι που να μου κάνει κλικ.
    More οφ the same και για εμένα, οπότε δεν με βλέπω για αγορά.. Ισως στο μέλλον σε κάποια ξηρά περίοδο απο games.
    Spoiler!

Name
    Δημήτρης

Βγηκαν τα reviews. 87 μεχρι στιγμης απο 98 κριτικες.

https://www.metacritic.com/game/ghos...=playstation-5

Πολυ καλα σχολια και απο το DF για τον τεχνικο τομεα:

14. The Following 3 Users Say Thank You to Valkyre For This Useful Post:

cocous (25-09-2025),mihalis13 (25-09-2025),obione (26-09-2025)

Elite drifterx's Avatar
    Name
    Μάνος

Νοτ μπαντ ετ ολ!

Θα παραληφθεί την επόμενη Παρασκευή με τη μαιμουνιά του Κωτσόβολου στα 60 ευρώ. Εξαιρετικό value foe money θα έλεγα.

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Δείχνει να είναι κορυφαίο το παιχνίδι. Σκέφτομαι και εγώ για day one αγορά.
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - SVS SB1000Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos | PS5 |

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by drifterx View Post
    Νοτ μπαντ ετ ολ!

Θα παραληφθεί την επόμενη Παρασκευή με τη μαιμουνιά του Κωτσόβολου στα 60 ευρώ. Εξαιρετικό value foe money θα έλεγα.
    Ερχμ... ποια ειναι η....

μαιμουνια?

Elite drifterx's Avatar
    Name
    Μάνος

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Ερχμ... ποια ειναι η....

μαιμουνια?
    Είμαι σίγουρος ότι ρωτάς για ένα φίλο σου, ε?

Το είχα αναφέρει νομίζω, είχε βγει μια προσφορά όπου στα 3 αντικείμενα gaming που αγόραζες σου έκοβε το φπα (24% έκπτωση δηλαδή).

Ένα από αυτά τα 3 λοιπόν ήταν το ghost of yotei, με την τελική τιμή να διαμορφώνεται στα 60,7 κάπου τόσο.

19. The Following User Says Thank You to drifterx For This Useful Post:

Valkyre (26-09-2025)

Name
    Δημήτρης

Α οκ ηταν παλιο δλδ. Μια χαρα. Θα ενημερωσω το φιλο μου οτι δυστυχως δε γινεται πια!

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Bookmarks

Bookmarks