Results 1 to 11 of 11

Thread: Assassin's Creed Shadows

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Default Assassin's Creed Shadows

Το επόμενο παιχνίδι διαδραματίζεται στην Ιαπωνία 'οπως ζητούσαν τόσα χρόνια οι fans, αλλά φυσικά την μαλακιάρα τους την έκαναν δεν μπορούσαν (θα δειτε στα βιντεο) Το παιχνίδι είναι επιτέλους για current gen και PC.

Elite drifterx's Avatar
    Name
    Μάνος

H μαλακιάρα τους για μένα, είναι για άλλη μια φορά ότι η physical έκδοση απαιτεί ιντερνετ για να εγκατασταθεί, και σαν να μην έφτανε αυτό, φαίνεται να απαιτείται συνεχής σύνδεση στο ίντερνετ για να παίξεις.

Η ubisoft συνεχίζει το δρόμο της δόξας προς την κορυφή.

PSN ID
    Slay2012

Quote Originally Posted by drifterx View Post
    H μαλακιάρα τους για μένα, είναι για άλλη μια φορά ότι η physical έκδοση απαιτεί ιντερνετ για να εγκατασταθεί, και σαν να μην έφτανε αυτό, φαίνεται να απαιτείται συνεχής σύνδεση στο ίντερνετ για να παίξεις.

Η ubisoft συνεχίζει το δρόμο της δόξας προς την κορυφή.
    AKΡIBΩΣ πως ξέχασα το σημαντικοτερο, και το άλλο είναι φυσικά μαυρος Σαμουράι και γυναίκα shinobi. Και καλά το δεύτερο άντε το καταπίνεις, αλλά το μαύρος Σαμουράι είναι εξωφρενικό. Πέταξαν κάτι πίπες για να το δικαιολογήσουν, αλλά είναι το ίδιο γελοίο με το να βάζεις εναν Νορβηγό, στρατηγό στους Ζουλου.

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Ενω ενθουσιαστικα με την ανακοινωση καθοτι με λες και υποστηρικτη της σειρας (μονο το τελευταιο δεν εχω παιξει) με αυτα που "ειδα" ξενερωσα:

α) Δεν ειδα το τρεηλερ παρα μοναχα αποσπασματικα στο γρηγορο. Δεν δεχομαι πλεον να βλεπω CGI trailers. Ζοχαδιαζομαι. Ή θα μου δειξεις αυτο που θα παρω ή μην μου δειξεις τιποτα. Δεν καταλαβαινω γιατι επιμενουν το ετος 2024 σε αυτην την απαρχαιωμενη καραμαλακια.

β) Το always online ειναι εκνευριστικο και πραγματικα απαραδεκτο

O μαυρος Σαμουραι οντως ακουγεται παραξενο, μα δεν αποτελει ατοπημα καθως ειναι(ηταν) υπαρκτο προσωπο και ηταν οντως αφρικανικης καταγωγης. Οχι οτι τον ηξερα, αλλα παντα κανω μια ερευνα πριν σχηματισω αποψη. Βεβαια θα αναρωτηθει κανεις... τοοοοοοσοι γιαπωνεζοι Σαμουραι δεν τους εκαναν? Τον ενα και μοναδικο μαυρο Σαμουραι στην ιστορια διαλεξαν...?

H Naoe απο την αλλη δεν ειναι υπαρκτο προσωπο οποτε οκ εκει λιγο καταλαβαινεις γιατι αποφασισαν να την κανουν γυναικα. Δεν με ενοχλει σε κατι παντως οκ αρκει να ειναι καλογραμμενη αυτο με νοιαζει περισσοτερο και οχι να πεσει στην παγιδα των παιδικων χαζοκλισε.

PSN ID
    Slay2012

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    O μαυρος Σαμουραι οντως ακουγεται παραξενο, μα δεν αποτελει ατοπημα καθως ειναι(ηταν) υπαρκτο προσωπο και ηταν οντως αφρικανικης καταγωγης. Οχι οτι τον ηξερα, αλλα παντα κανω μια ερευνα πριν σχηματισω αποψη.
    Μου φάνηκε ΠΟΛΥ τραβηγμένο ένας μαυρος τον 16ο αιώνα που πιθανά να ήταν σκλαβος (οπως τελικα ήταν) να πάει στην ξενοφοβική Ιαπωνία και να φτάσει να γίνει σαμουράι, ακόμα και κάτω απο τον αντισυμβατικό και ανορθόδοξο Νομπουνάγκα. Τελικά αν και πραγματικό πρόσωπο μάλλον ήταν ένας αγαπημένος υποτελής του Οντα και τίποτε παραπάνω.

It is important to note that despite popular myth and modern depictions there are no historical writings nor evidence that Yasuke was ever granted the rank or title of samurai, he was never given a fief nor referred to as one in any writings.

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Ενταξει ειναι προφανες οτι επιλεχθηκε ο συγκεκριμενος χαρακτηρας για να υπαρχει diversity στο cast, υπαρκτο προσωπο ιστορικα για να εχουν και το πατημα. Τωρα ενταξει το αν ηταν σημαντικο προσωπο ιστορικα η αν ειχε τον τιτλο του σαμουραι λιγη σημασια εχει, για παιχνιδι μιλαμε δεν ειναι το historical accuracy το point. Σημασια εχει να ειναι καλογραμενοι οι χαρακτηρες.
    Δεν καταλαβα τιποτα και δεν με τραβηξε κατι απο αυτο που ειδα ειδα, με cgi και γενικοτητες δεν μπορει πλεον να μου τραβηξει κατι το ενδιαφερον. Αν εχω καταλαβει καλα το shadows ειναι το πρωτο μερος του AC Infinity project που θα ειναι story driven αλλα και live service ταυτοχρονα οποτε ηταν προφανες οτι θα χρειαζοταν online connection.
    Γενικα αδιαφορο εντελως προς το παρον και καλο θα ηταν να βιαστουν να το βγαλουν γρηγορα, συντομα λογικα θα ανακοινωθει το Ghost of Tsushima 2 και δεν νομιζω και οι ιδιοι να θελουν να ειναι κοντα οι κυκλοφοριες για ευνοητους λογους.

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Βγήκε η Ubisoft πάντως και είπε πως δεν χρειάζεται να είναι always online

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Spoiler!

8. The Following User Says Thank You to mihalis13 For This Useful Post:

Valkyre (17-05-2024)

Name
    Δημήτρης

To shitposting για την Ubisoft ειναι εντελως της μοδας στις μερες μας και εχει φτασει σε τελειως υπερβολικα επιπεδα (οχι εδω, καμμια σχεση, γενικα μιλαω), εγω απο την αλλη βλεπω να ειναι αρκετα εντυπωσιακο το upgrade στο πρωτο proper current gen Assassins Creed.

Καποια τοπια απο το παραπανω βιντεο μου φανηκαν σχεδον φωτορεαλιστικα οπως για πχ στο 05:00-06:00 με τοση πυκνη βλαστηση και τα wind effects... πολυ δυνατο. Επισης μου φανηκε οτι εχει τρομερη λεπτομερεια και physics παντου.

Το μονο πραγμα που μου κανει κακη εντυπωση (αλλα μπορει στα 60 καρε να ειναι καλυτερο) ειναι το animation, ιδιως του αρσενικου χαρακτηρα. Μου φανηκε πολυ stiff και ρομποτικο. Στο κοριτσι τα πραγματα ειναι σιγουρα καλυτερα.

Αναολγα τα reviews θα δουμε αν θα παει και αυτο μεταχειρισμενο ή σε κανονικη αγορα για επιβραβευση.

10. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

panos74gr (19-09-2024)

PS4forums Addict panos74gr's Avatar
    PSN ID
    panos74gr
    Name
    Πάνος

πήρε delay για 14/2/2025

Name
    Δημήτρης

Aλλος 1 μηνας delay για περαιτερω polish.

Elite drifterx's Avatar
    Name
    Μάνος

H και για να προλάβουν να αγοραστούν!

Bookmarks

Bookmarks