Το παιχνιδι αυτο φαινεται να ειναι αυτο που εψαχνε η Sony για να καλυψει το κενο και να κρατησει τα μποσικα. Η πορεια του δειχνει να φερνει αρκετο κερδος που θα ειναι καλο για ολους.
Το παιχνιδι αυτο φαινεται να ειναι αυτο που εψαχνε η Sony για να καλυψει το κενο και να κρατησει τα μποσικα. Η πορεια του δειχνει να φερνει αρκετο κερδος που θα ειναι καλο για ολους.
Αλλά που εδώ είναι το ερώτημα το μπαμ το έκανε στο steam ,όποτε αρχίζει να μου δείχνει ότι ο χαζός Spencer ότι έχει δίκιο για game παντού ,μιλάω για τα multiplayer game τα αλλά ας μείνουν ως έχουν να δείχνουν την ποιότητα τις κάθε κονσόλας .
Τώρα στο παιχνίδι αν εξαιρέσεις τα πολλά bug το παιχνίδι είναι τίμιο για τα λεφτά του μόνο pve συνεργασία ,αρκετη δυσκολία για solo μέχρι μέτριο μπορεις να παίξεις κ εκεί σου φαίνεται βουνό δεν αξιζει ,αλλά βρίσκεις εύκολα κόσμο να μπεις πάνω του.
Σαν gameplay αν εξαιρέσεις ότι δεν έχει την κλασική κολοτουμπα παρά μόνο μια βουτιά είναι μια χαρά κ εύκολο να το μαθεις ,τα φιλικά πυρά είναι αυτό που πρέπει να προσέξει κανείς εύκολα σκοτώσεις συμπαίχτη ,τα όπλα όσα έχω ξεκλειδώσει δεν μου αρέσουν η για να πω ποιο σωστά δεν με βολεύουν μόνο η καραμπίνα με την φωτιά βλέπω είναι αρκετά καλή η στολές μου φαίνονται οι ποιο πολλές όλες ίδιες κ δεν ξέρω αν έχει βάθος το παιχνίδι δλδ από κάποιο σημείο κ μετά νομίζω απλά δεν έχεις κάτι να κανείς ,πιστεύω να βάλουν κ άλλο περιεχόμενο αργότερα κ όχι μόνο στολές κ όπλα .
Ααα κ κάτι τελευταίο τίμιο στο premium τι εννοώ ότι δεν χρειάζεται να δωσεις λεφτά μέσα από τις αποστολές κερδίζεις super credits.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bookmarks