Page 9 of 13 FirstFirst ... 5678910111213 LastLast
Results 161 to 180 of 244

Thread: PlayStation 5 Pro - 07/11/2024 800 Euro (no disc/no stand included)

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Καλημερα.

Εχθες με ολα αυτα που συμβαινουν εκανα μια ερευνα σχετικα με μελλοντικες επιλογες και εκει και εδω και καπως στην πορεια βρεθηκα στο κομματι του videogame preservation. Δηλαδη με τι τροπους μπορει το μεσον που αγαπαμε να αποθηκευθει και να χρησιμοποιηθει στο μελλον. Ε και καπου εκει καταλαβα οτι και τα δισκακια που αγαπαμε ολοι (και εξακολουθουμε να αγαπαμε) και αυτα εχουν... ημερομηνια ληξης, οσο καλα και να τα αποθηκευεις.

Δεν το ηξερα οτι και τα blu ray discs μπορουν να σαπισουν... μου εχει συμβει σε CDs και σε DVDs. Το εχω δει με τα ματια μου. Τα Blu Ray ειναι πιο ανθεκτικα μεν, οχι ομως ανεπηρεαστα δε.

Δυστυχως μαγκες τα blu rays αν τα αποθηκευεις σωστα (στο κουτι τους, σωστη θερμοκρασια, μακρια απο υγρασια κλπ) και δεν εχουν καποια εντονη αμυχη/γρατζουνια μπορουν να αντεξουν 20-25 χρονια αντε 30...
    Καποια νεα blu rays που σχεδιαζονται τωρα σκοπευουν να φτασουν το νουμερο αυτο στα 100 χρονια... αλλα ακομα δεν ειμαστε εκει.

Βαλε και το οτι οσο καλα και να αποθηκευσεις κονσολες κλπ κατι θα παθουν καποια στιγμη (το PS2 slim μου που ηταν πληρως λειτουργικο μεχρι πριν 2 χρονια που το χρησιμοποιησα, πηγα να το δοκιμασω παλι προσφατα, τα εφτυσε δεν ανοιγε, πηρα ενα αλλο με 50 ευρω ομως...) ε και καπου αναρωτιεσαι.

Οποτε ναι δε ξερω. Προφανως και μονο που βλεπω τη συλλογη μου μου δινει χαρα και προφανως δεν θα σταματησω να την επεκτεινω οσο μου το επιτρεπει η κατασταση. Αλλα απο την αλλη το γνωμικο "τα παιχνιδια μου μου ανηκουν" ε οσο ναναι μπαινει σε λιγο διαφορετικο πλαισιο... ναι σου ανηκουν. Αλλα και αυτα εχουν μια ημερομηνια ληξης...

Δυστυχως ο πιο ασφαλης τροπος για να αποθηκευτει κατι για παρα πολλα χρονια ειναι... ο ψηφιακος...ειναι ο μονος τροπος ωστε το μεσο που αγαπαμε να μπορει να αντισταθει στο χρονο. Η πολυπλοκοτητα βεβαια ειναι οτι το μεσον αυτο απαιτει και το αναλογο λογισμικο για να λειτουργησει. Προσοχη βεβαια... οταν λεω "ψηφιακος" δεν εννοω ουτε Steam ουτε PSN ουτε τιποτα τετοιες υπηρεσιες. Εννοω μια βαση δεδομενων στημενη γι αυτον τον σκοπο, κατι που φυσικα δεν θα κανει καμμια Sony γιατι δεν τις ανηκουν ολα και δεν μπορει να γινει νομιμα γιατι ειναι τρομερα πολυπλοκη διαδικασια... αρα η μονη δυνατοτητα διαφυλαξης του μεσου ειναι δυστυχως...η... πειρατεια... και δεν κανω πλακα...

Ξαναματαλεω... δεν αλλαζει σε τιποτα η retail φιλοσοφια μου. Απλα με κανει να αναρωτιεμαι.

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

Αν θες απόλυτη προστασία πρέπει το οπτικό μέσο (και παλαιότερα δισκέτες/κασσέτες) να είναι σε κατάσταση μηδενικού αέρα, vacuum δηλαδή.

Χωρίς αέρα = (σχεδόν) καμία αλλοίωση.

Δύσκολο αλλά εφικτό.

Χαριτολογώντας, μετά από 30 χρόνια κανένα μηχάνημα δεν αντέχει, απαιτεί ολικό re-cap. Μόνο που τότε.....δεν θα υπάρχουν ανταλλακτικά.

ΥΓ: Η πειρατεία ανέκαθεν ήταν ο de facto τρόπος διατήρησης!

Τα έλεγα εγώ πάρτε digital και ξεχωριστά το tray .
    Κατόπιν πουλάς ως digital κρατάς το disc tray σκας 800 και είσαι κομπλέ .
    Τώρα θα έρθει έξτρα χασουρα

Στάλθηκε από το 23021RAA2Y μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Giannis1979 View Post
    Τα έλεγα εγώ πάρτε digital και ξεχωριστά το tray .
    Κατόπιν πουλάς ως digital κρατάς το disc tray σκας 800 και είσαι κομπλέ .
    Τώρα θα έρθει έξτρα χασουρα

Στάλθηκε από το 23021RAA2Y μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Μα δεν υπηρχε αυτη η επιλογη οταν βγηκε η κονσολα. Η πλακα που εκανα πιο πανω για τα drives ειναι για γελια γιατι δεν υπαρχει περιπτωση οι scalpers να αφανισουν απο την αγορα disc drives (που χρειαζονται και τα slim) με σκοπο και καλα να τα πουλησουν στον "χαμο" που θα γινει με το Pro (που δεν θα γινει).

Επισης, το βασικοτερο, δεν πουλαω κονσολες. EVER. Ακομα και χαλασμενες τις κραταω.

5. The Following 2 Users Say Thank You to Valkyre For This Useful Post:

Lefteris_X (12-09-2024),mihalis13 (12-09-2024)

Elite drifterx's Avatar
    Name
    Μάνος

Εγώ πάλι δεν εχω στην κατοχή μου καμία χαλασμένη κονσόλα.

Το μονο που ειχε χαλάσει ειναι το game gear με το γνωστο προβλημα στην οθονη, αλλα φτιαχτηκε και ολα οκ.

Λευτέρη δε ξερω, αλλα αυτο που λες με βαση τη δικη μου εμπειρία δεν ισχυει (ακόμη)! Εχω λειτουργικοτατα master system, nes και game boy. Μιλαμε για 35 χρονια! Και ελπίζω να μη βγεις αληθινος!! Χεχε

Οσον αφορα τα physical media, το ιδιο και εδω! Τα cd του αρχικου playstation πλησιαζουν την 30ετια και δεν έχω ουτε μια περιπτωση καταστροφής. Το ίδιο και με κατι cartridge απο nes κτλ.

Οι συνθήκες αποθήκευσης είναι νορμάλ, οχι vacuum η κάτι τέτοιο, Στο κουτάκι του και μακριά απο υγρασιες κτλ.

Name
    Δημήτρης

Eμενα 2-3 παιχνιδια του Playstation 1 δεν δουλευουν. Το Disruptor, το Tomb Raider 1 και αυτο που πονεσε πιο πολυ το 2 δισκακι του FFVIII... (το αντικατεστησα με αγορα στο vendora). Το Disruptor και το Tomb Raider ειχαν σποτακια σαπισματος εμφανη. Το δισκακι του FFVIII οπτικα δεν ειχε κατι ιδιαιτερο, αλλα οτι και να εκανα δεν επαιζε.

Κι εγω ολα στα κουτακια τους τα εχω σε σημεια κλειστα και προστατευμενα οσο ειναι δυνατον, απο εκει και περα δεν ξερω. Δεν ειναι οτι τα ανοιγω ολα τα κουτακια καθε μηνα να τεσταρω τα δισκακια αλλα ναι τα παντα φθειρονται.

Απο χαλασμενες κονσολες εχω το PS2 Slim και το original fat PS3 (εχω και το Slim που λειτουργει) το οποιο επαθε το γνωστο yellow light of death, φτιαχθηκε αλλα ξαναχαλσε ε και πηρα το Slim.

Απο hardware αυτα που χαλανε πιο πολυ απο ολα απο την αχρηστια ειναι τα χειριστηρια ομως... πεφτουν σαν τις μυγες τουλαχιστον σε εμενα...

Εν τω μεταξυ ειμαι τοσο καμμενος που κραταω κανονικα και τις συσκευασιες των κονσολων, και των περιφερειακων κανονικα...

Elite drifterx's Avatar
    Name
    Μάνος

Α σε καταλαβαίνω απόλυτα! Κονσολα χωρίς κουτί ειναι φαγητό χωρίς αλάτι!

Απλά αρχίζει και υπάρχει θέμα χώρου σιγά σιγά.

Μεσα στις επόμενες μέρες θα δοκιμάσω ξανά ολα τα ps1 δισκάκια εις το όνομα της επιστήμης!

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

Drifterx οι παλιές κονσόλες δεν είχαν τόσους πυκνωτές όσο οι σημερινές. Αντιθέτως οι παλιοί home υπολογιστές -όπως και οι σύγχρονες κονσόλες (2006 κι έπειτα)- έχουν! Αν δεις μια Amiga για παράδειγμα χρειάζεται recap. Μπορεί όταν την ανάψεις να λειτουργεί αλλά ρισκάρεις μεγάλη ζημιά. Ε, σκέψου τώρα το 2050 να πας να ανάψεις το ΠΣ5!!!

Advanced Member nikosarg's Avatar
    PSN ID
    k-r-o-n-o-s666
    Name
    Νικος

Μια χαρα τα λετε παιδια. Εγω ειχα θεσει ως ανω οριο τα 649 ευρω. Ειμαι κατοχος digital από day one, οποτε μιλαμε για 399 ευρω, μια τιμη που σημερα (και κυριως αυριο) απλα δεν υφισταται.
    799 ουτε κατα διανοια , και ας είναι το console gaming το μερακι μου, και ας εχω να τα δωσω. Δυστυχως τα 399 και 499 τα ξεχναμε για παντα, και απλα εχουμε δεδικασμενο το 800αρι για το επομενο όταν ερθει. Για το ps5 pro ειδικα, 800 για μια κονσολα που σε 3 αντε 4 χρονια ερχεται αντικαταστατης, είναι πεταμενα λεφτα (προσωπικη γνωμη).
    Αυτό όμως που με ενοχλει περισσοτερο είναι ότι η κονσολα εχασε πλεον ολοκληρωτικα ενα από τα βασικα χαρακτηριστικα της. Ποιο? Το γεγονος ότι πληρωνες ένα λογικο ποσο και επαιρνες ένα μηχανημα που εδινε παραπανω από τις δυνατοτητες του. Αυτό το χαρακτηριστικο σε συνδυασμο με την ευκολια του ‘ανοιξα και παιζω’ είναι που διαφοροποιουν την κονσολα από το PC.
    Τωρα τι εχουμε? Κονσολα που δεν δινει ουτε καν αυτό που μπορει (ποσο μαλλον παραπανω) γιατι τα παιχνιδια γραφονται και για προηγουμενες γενιες (δηλαδη PC like)
    Τιμες που πλησιαζουν ένα low end gaming PC. Αυτό είναι λαθος κατευθυνση. Τελικα πιο τιμια είναι η Nintendo με όλα τα στραβα που κουβαλαει.

11. The Following 4 Users Say Thank You to nikosarg For This Useful Post:

Kane (17-09-2024),Lefteris_X (12-09-2024),mihalis13 (12-09-2024),PDS (12-09-2024)

Forum GOD Christos33's Avatar
    PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Εγώ περιμένω την επίσημη τιμή από τα ελληνικά καταστήματα ,εκεί θα γελάσουμε με το καπέλο που θα μπει 😂😂
    Έχτες είδα ότι ούτε την βάση δεν έβαλαν σε αυτή την τιμή ,ήμαρτον κ 30 ευρώ για να το έχεις κάθετα .

xbox:Christoforo7s

Name
    Δημήτρης

^^ οριζοντια θες να πεις

14. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

Christos33 (12-09-2024)

PS4forums Addict cocous's Avatar
    PSN ID
    Cocous-XL
    Name
    Κωνσταντίνος Βελεντζάς

Παιδιά προσωπικά το βλέπω διαφορετικά. Εξ αρχής μου την έδωσε η επιλογή mode στα παιχνίδια που καθιερώθηκε πλέον σχεδόν σε όλα. Τώρα ναι συμφωνώ ότι είναι κάπως νταβατζιλικι στο ότι το δίνουν ακριβά και χωρίς το drive και vertical stand. Όμως αν τελικά καταφέρουν να ενσωματώσουν το fidelity και το performance σε ένα mode μαζί για μένα και πάλι για εμένα αξίζει. Ήμουν από αυτούς που ήθελα εξαρχής δυνατότερο μηχάνημα και ας κόστιζε και τα διπλάσια χρήματα. Εξάλλου άλλοι δίνουν κάθε δύο και λίγο ένα κάρο λεφτά για αγορές καρτών γραφικών στα pc που στην τελική για να έχεις παρόμοιες επιδόσεις θα πάει στην διπλάσια τιμή του ps5 pro. Όποτε ναι μεν αλλά... Τι να πω. Ήδη περιμένω έναν γνωστό μου να δώσω το αρχικό μοντέλο (digital edition) ώστε να κάνω preorder την νέα κονσόλα. Και για να μην παρεξηγηθώ ούτε καπιταλας είμαι ούτε εφοπλιστής. Ας είναι καλά οι ευκολίες σε Κοτσωβολο κτλ. Απλά από ανέκαθεν ότι κονσόλα υπήρξε την είχα στην κατοχή μου. Από atari, amiga ,3do, neo geo, jaguar, sarurn, amiga cd 32, dreamcast και πολλά άλλα με όλα τους σχεδόν τα περιφερειακά, arcades sticks κτλ. Δυστυχώς όμως δεν τα έκανα συλλογή αφρού πάντα έδινα το παλιό και πήγαινα στο επόμενο.
    Και έτσι και εδώ θα ακολουθήσω την ίδια τακτική. Και είμαι σίγουρος ότι δεν πρόκειται να το μετανιώσω. Στην τελική όπως και να έχει ένα boost θα το πάρω. Και θα βοηθήσει και στην καλύτερη ποιότητα του ps vr2.

Στάλθηκε από το 2311DRK48G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Last edited by cocous; 12-09-2024 at 17:30.

Name
    Δημήτρης

Να το παρεις και καλα θα κανεις. Το λεω ειλικρινα και δεν εχεις λογο να θεωρεις οτι ειναι κακο. Εγω παλι θεωρω οτι η Σονυ απετυχε παταγωδως να πουλησει το μηχανημα. Αυτα τα "παντρεψαμε το fidelity με το performance" τα ακουω τσαμπα και βερεσε...

Δηλαδη να κανω μια απλη ερωτηση... το PS5 Pro δεν θα εχει fidelity mode? Τι θα εχουν ολα τα παιχνιδια μονο 1 mode ενω στο απλο PS5 θα εχουν και δυο και 3 διαφορετικα modes? Δεν γινεται να μην εχει πολλαπλα graphics modes το Προ γιατι αν δεν εχει ειναι λιγοτερο "Προ" απο το απλο PS5...

Οποτε λοιπον θα εχει μια χαρα fidelity mode που θα τρεχει στα 30 frames και θα δειχνει ακομα πιο ωραιο με πιο ζουμερο Raytracing και πιο ζουμερα shadows και draw distance και οτι αλλο.

Eπισης κατι αλλο σημαντικο που ειδικα εσυ ΠΡΕΠΕΙ να το καταλαβεις γιατι σε βλεπω παλι να κανεις σχολια τυπου "δεν ειναι δυνατον να μην μπορουμε να εχουμε 4Κ 60 fps απο κονσολα σαν το Pro"

Παιχνιδια που εχουν framerate Προβληματα στο PS5 λογω CPU θα εχουν προβληματα και στο Προ για τον ιδιο λογο. Παιχνιδια οπως το Dragons Dogma, μην περιμενεις να δεις το fidelity mode του PS5 να τρεχει 4Κ 60 καρε στο Προ... δεν θα γινει αυτο. Αν γινει, θα ειναι λογικα η εξαιρεση οχι ο κανονας. Θεωρεις τυχαιο οτι σου εδειξαν το TLOU2 να τρεχει στα 60 fps fidelity mode αντι να σου δειξουν ας πουμε ενα DD2? Εδω εδειξαν το Hogwarts και ετρεχε στα 30 frames με καινουργια raytracing effects... οχι στα 60.

Ισα ισα που με αυτο που το δικο μου το φτωχο το μυαλουδακι καταλαβαινει, θεωρω οτι οπως ειναι στημενο το PS5 Pro τα πραγματικα μεγαλυτερα οφελη του (GPU, raytracing κλπ) εχουν περισσοτερο νοημα στα 30 καρε παρα στα 60.΄Δηλαδη στα 30 καρε ειναι που θα μπορει να ξεφυγει σημαντικα πολυ σε σχεση με ενα απλο PS5. Ισως το σκεφτομαι λαθος δε ξερω.

Και με βαση αυτο που ειπα πιο πανω για εμενα το μεγαλο ερωτηματικο/στοιχημα ειναι πλεον ποσο δυνατον ειναι το PS5 Pro να κανει αυτη τη μεγαλη διαφορα και στα 40 καρε. Δηλαδη λενε ολοι οτι GTAVI 60 fps στο Προ δεν θα δουμε εκτος και αν γινει καποιο θαυμα. Εμενα η ερωτηση μου ειναι: 40 fps μπορουμε?

Και τελος κατι αλλο... ρε σεις πραγματικα δε ξερω ποσο ΧΑΟΣ βρισκετε εσεις ας πουμε το 1440p 60 fps με το 4Κ 60 fps με 2-3 πραγματακια παραπανω στα γραφικα, αλλα εγω το θεωρω καραυπερβολη του θανατα και μιλαμε για ατομο (εμενα) το οποιο ειναι καμμενο τελειως με πιξελ... στη συντριπτικη πλειοψηφεια των παιχνιδιων οι διαφορες ειναι αμελητεες ως προς τα γραφικα και οτι διαφορα ειναι, ειναι στην αναλυση που και παλι στην πλειοψηφεια τους τα παιχνιδια δειχνουν αξιοπρεπη οταν παιζεις απο μια λογικη/νορμαλ αποσταση.

Η Σονυ πρεπει καπως να κανει address το χαμο που γινεται διαδικτυακα. Να κανει καποιο σχολιο, κατι.

Εγω δεν ξερω τι θα κανω στο τελος αλλα αυτη τη στιγμη ειμαι ξεκαθαρα στο οχι.

PSN ID
    Cocous-XL
    Name
    Κωνσταντίνος Βελεντζάς

Αλίμονο. Δεν είπα ότι θα είναι και τεχνολογικό θαύμα. Απλά θα είναι σίγουρα ποιο αποδοτικό από το άλλο. Επίσης δεν έχω δυνατότητα VRR στην TV μου και δεν σκοπεύω να την αντικαταστήσω τώρα διότι ακόμη η εικόνα της είναι μαγική. Άσε που μου στοίχισε μία περιουσία. Από εκεί και πέρα συμφωνώ σε πολλά από αυτά που λέτε. Δυστυχώς μα το ένα μα το άλλο εμείς είμαστε οι αποδέκτες από τα καμώματα τους. Αλλά η αγάπη μας για το gaming μας κάνει ευάλωτους.

Στάλθηκε από το 2311DRK48G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

18. The Following User Says Thank You to cocous For This Useful Post:

Valkyre (12-09-2024)

Name
    Δημήτρης

Aπο το μονταζ που εδειξαν στο τελος της παρουσιασης του Προ Alan Wake 2, Hogwarts, Dragons Dogma 2 τα εδειξαν ολα στα 30 frames.

20. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

cocous (12-09-2024)

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Quote Originally Posted by cocous View Post
    Αλίμονο. Δεν είπα ότι θα είναι και τεχνολογικό θαύμα. Απλά θα είναι σίγουρα ποιο αποδοτικό από το άλλο. Επίσης δεν έχω δυνατότητα VRR στην TV μου και δεν σκοπεύω να την αντικαταστήσω τώρα διότι ακόμη η εικόνα της είναι μαγική. Άσε που μου στοίχισε μία περιουσία. Από εκεί και πέρα συμφωνώ σε πολλά από αυτά που λέτε. Δυστυχώς μα το ένα μα το άλλο εμείς είμαστε οι αποδέκτες από τα καμώματα τους. Αλλά η αγάπη μας για το gaming μας κάνει ευάλωτους.
    Σκεψου οτι αν δεν ησουν ικανοποιημενος απο το ps4 pro, δεν θα εισαι και απο το ps5 pro. Εκτός αν δεν περάσουμε ποτέ στην παρούσα γενιά (Δηλαδη καθαρα σε ps5 games only με την σόνυ να πουσάρει την κονσόλα) όποτε φαινομενικα θα έχεις δυνατό περφορμανς στα ps4 -ουσιαστικά- games σου.

Παντως θεωρώ κατάντια που σε ένα τέτοιο presentation, 4 χρόνια μεσα στην παρούσα γενιά (δηλαδη θεωρητικά πάνω απο το μιση διαρκειά της), παρουσιάζουν το ps5 pro δειχνοντας το TLOUS part2. Το ξεζούμισμα της προηγουμενης γενιάς δηλαδή. Φανταστείται το 2017 η sony να έδειχνε το TLOUS remastered ως μια απο τις σημαίες του ps4 pro.
    .

22. The Following User Says Thank You to PDS For This Useful Post:

cocous (12-09-2024)

PSN ID
    Cocous-XL
    Name
    Κωνσταντίνος Βελεντζάς

Quote Originally Posted by PDS View Post
    Σκεψου οτι αν δεν ησουν ικανοποιημενος απο το ps4 pro, δεν θα εισαι και απο το ps5 pro. Εκτός αν δεν περάσουμε ποτέ στην παρούσα γενιά (Δηλαδη να π[εράσουμε καθαρα σε ps5 games only με την σόνυ να πουσάρει την κονσόλα) όποτε φαινομενικα θα έχεις δυνατό περφορμανς στα ps4 -ουσιαστικά- games σου.

Παντως θεωρώ κατάντια που σε ένα τέτοιο presentation, 4 χρόνια μεσα στην παρούαα γενιά, παρουσιάζουν το ps5 pro δειχνοντας το TLOUS part2. Το ξεζούμισμα της προηγουμενης γενιάς δηλαδή.
    Συμφωνώ σε αυτό που λες. Γενικά ξεπετα η όλη φάση. Μακάρι να δείξουν στην πορεία περισσότερα. Επίσης παρακαλάω μήπως από τα αρνητικά λόγω του μεγάλου κόστους σε αναλογία με αυτά που προσφέρει μήπως και αλλάξουν την τιμολόγηση η έστω να δώσουν και το drive. Έχει πέσει μεγάλο κράξιμο.

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by PDS View Post
    Σκεψου οτι αν δεν ησουν ικανοποιημενος απο το ps4 pro, δεν θα εισαι και απο το ps5 pro. Εκτός αν δεν περάσουμε ποτέ στην παρούσα γενιά (Δηλαδη καθαρα σε ps5 games only με την σόνυ να πουσάρει την κονσόλα) όποτε φαινομενικα θα έχεις δυνατό περφορμανς στα ps4 -ουσιαστικά- games σου.

Παντως θεωρώ κατάντια που σε ένα τέτοιο presentation, 4 χρόνια μεσα στην παρούσα γενιά (δηλαδη θεωρητικά πάνω απο το μιση διαρκειά της), παρουσιάζουν το ps5 pro δειχνοντας το TLOUS part2. Το ξεζούμισμα της προηγουμενης γενιάς δηλαδή. Φανταστείται το 2017 η sony να έδειχνε το TLOUS remastered ως μια απο τις σημαίες του ps4 pro.
    Να ειμαστε δικαιοι δεν εδειξαν μονο αυτο εδειξαν και αποκλειστικοτητες του ps5 οπως spiderman 2 ratchet και αρκετα 3rd party exclusives του pro.

Το ενοχλητικο της υποθεσης ειναι οτι και καλα χρησιμοποιησαν το tlou2, το spiderman 2 και το ratchet για να δειξουν τις διαφορες στην αναλυση! Παιχνιδια τα οποια εχουν ηδη εξαιρετικοτατη ποιοτητα εικονας στο απλο ps5 σε ολα τα modes! Γιατι να το κανουν αυτο; Παρτε παιχνιδια που εχουν σοβαρο θεμα με την αναλυση οπως ας πουμε το FFvii το Dragons Dogma 2 και δειξτε συγκριτικο με τον ιδιο τροπο. Οχι με το tlou2..

25. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

panos74gr (13-09-2024)

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Ισχυει, αλλα το οτι μπορουν/τολμούν και το βάζουν λεει αρκετα για το που βρισκομαστε.

Βtw αν εξαιρεσει κανεις το custom hardware upscale, η κονσολα ειναι - απο οτι φαινεται - υποδιέστερη τεχνικά απο το Ps4 pro (σε σύγκριση με το PS4). Θα πρεπει να εχει κάνει μαγικά ο Cerny στο hardware και τα sony studios να επιστρεψουν στις παλιες καλες εποχες (exclusivity - ξεζουμισμα), για να δικαιολογηθει αυτο το ποσό.
    .

PS4forums Fanatic MajereMP44's Avatar
    PSN ID
    MajereMP44

Όπως σωστά αναφέρατε όλοι, το πρόβλημα είναι τα παιχνίδια κυρίως. Εάν πακέτο με το PS5 Pro έδειχναν 3-5 νέα IPs από τα μεγάλα studio τα 800EUR θα τα δικαιολογούσαμε (με κάποιον τρόπο και με γκρίνια). Με αυτό το χάλι που επικρατεί όμως...δεν δικαιολογώ ούτε τα 600 που έδωσα για το αρχικό PS5 για να είμαι ειλικρινής.
    Απόσβεση δεν έχω κάνει ούτε κατά διάνοια...
    Satan has left his killing floor
    PS4

Page 9 of 13 FirstFirst ... 5678910111213 LastLast

Bookmarks

Bookmarks