Page 8 of 13 FirstFirst ... 456789101112 ... LastLast
Results 141 to 160 of 244

Thread: PlayStation 5 Pro - 07/11/2024 800 Euro (no disc/no stand included)

PS4forums Addict panos74gr's Avatar
    PSN ID
    panos74gr
    Name
    Πάνος

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    To Pro ειναι αλλο φρουτο, και καλα "πολυτελεια" δεν το κυκλοφορουν για να αυξησουν την βαση χρηστων του PS5 αλλα για να βγαλουν φραγκα απο τους enthusiasts.
    Ακριβώς αυτό πιστευω και εγώ, ειναι ενα high end model που όποιος θέλει το καλύτερο που υπάρχει σε ps5 θα πρέπει να τα σκάσει.

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

Μόνο που.....τεχνικά δεν είναι high end.

Εκεί είναι το πρόβλημα.

Forum GOD Christos33's Avatar
    PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Η τιμή στην Ελλάδα θα είναι 799 η θα μπει κ καπέλο κ θα το δούμε στα 819 ;
    Ειχα σκοπό να αλλάξω κονσόλα αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να δώσω τόσα λεφτά για κονσόλα με 1000 ευρώ φτιάχνεις άνετα pc που αναβαθμίσετε κ όποτε θες .

xbox:Christoforo7s

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

το ξεραμε ομως αυτο. Εδω και καιρο μαλιστα. Δεν αποτελουν εκπληξη τα specs, μονο η τιμη.

Και αυτο γιατι εκει που ειναι στα 900 ευρω, μπορεις οντως να φτιαξεις ενα εφαμιλλο PC...

Ακουγοντας το podcast του DF ειναι οντως φανερο οτι ετσι οπως το πανε θα οδηγηθουμε ολοι προς PC μεριας στο τελος...

PSN ID
    Lefteris_X

Προσωπικά δεν πάω σε PC ακόμα κι αν μου το χαρίσουν (εννοώ για gaming).

6. The Following 2 Users Say Thank You to Lefteris_X For This Useful Post:

PDS (11-09-2024),tonybsg (13-09-2024)

Name
    Δημήτρης

Ουτε εγω θελω να παω. Αλλα αν φτασουμε στο σημειο οι κονσολες να ειναι digital only, τα παιχνιδια να βγαινουν παντου και γενικα το hardware να ειναι λογικης PS5 Pro τοτε τουλαχιστον στο PC οτι αγοραζω digitally υπαρχει τροπος να μου ανηκει για παντα Digitally και ας περασουν 50 χρονια και ας κλεισουν σερβερς και ολα. Ενω σε ενα Sonypass δεν μου ανηκει τιποτα. Δεν ξερω, σκεψεις αυθορμητες κανω. Προσπαθω να επεξεργαστω το καθε τι. Δυσκολευει ομως το πραγμα.

Forum GOD Christos33's Avatar
    PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Quote Originally Posted by Lefteris_X View Post
    Ποτέ μην λες ποτέ ,βλέπεις οι κονσόλες έχουν γίνει είδος πολυτέλειας κ με την υποχρεωτική συνδρομή για να παίξεις με φίλους, το υποχρεωτικό 100αρικο δλδ τον χρόνο σε κάνει να σκέφτεσαι αν αξιζει τελικά να έχεις κονσόλα που προσωπικά έχω 3 switch,xbox κ PlayStation.
    edit
    Αν κάποια θα κράταγα από τις 3 είναι το switch.
    Last edited by Christos33; 11-09-2024 at 14:51.

xbox:Christoforo7s

PSN ID
    Lefteris_X

PC σε καμία περίπτωση. Ποτέ. Ever.

Ή θα πάρω PS6 όταν πέσει η τιμή του (αν προσφέρεται drive έκδοση, έστω και ως add-on) ή θα πάω αποκλειστικά στη Νιντέντο.

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Quote Originally Posted by Lefteris_X View Post
    Βσκ απεχθανομαι τον τρόπο με τον οποίο δουλευει το pc gaming, σε ολα τα επιπεδα. Πληρώνεις πανακριβα hardware που δεν τα εκμεταλεύονται ποτέ στο έπακρο (σκέφτομαι τον pc gamer με τα 30tf που παιζει ps4 games το 2024), προβλήματα στα παιχνίδια, παιζεις με τα settings παρά με το game, το optimization πάει περίπατο γιατί έχεις να κάνεις με διαφορετικα hardware, δύσκολα μπαίνει στο σαλόνι σου (θα πρεπει να έχεις 2 pc) και και....

Αλλα και μόνο που η sony έχει καταφέρει να περνά απο το μυαλό μου το ενδεχόμενο στροφής προς τα εκεί (PC), της αξίζουν ''συγχαρητήρια''. Πρόκειται για κατόρθωμα.
    Συγγενής μου μετά απο 28 χρόνια αποκλειστικά σε ps, το γυρίζει σε pc, γιατί δεν υπάρχει κάποιος λόγος για να μείνει στο ps5. Δεν ήταν ποτέ φανατικός με τα ps, απλα του άρεσαν τα αποκλειστικά αυτων των κονσολων. Παιχνίδια που δεν μπορουσε να βρει πουθενα αλλού.

Για να υποστηρίξει καποιος την αγορά μια κονσολας στα 800, θα πρεπει η Sony να δώσει λόγο να την αγοράσει. Δυστυχώς με κάθε κινηση τους τα τελευταία χρόνια σου δίνουν όλο και λιγότερα τέτοια κίνητρα.
    .

11. The Following User Says Thank You to PDS For This Useful Post:

mihalis13 (11-09-2024)

Ξέρει κανείς τι παίζει με το bluray add-on? Στο DF λένε κάτι για license που λήγει για τα Blu-ray add-ons και για αυτό είναι καλύτερα να κρατήσει κάποιος το og PS5 και όχι το slim ή το PS5 Pro.

PSN ID
    Lefteris_X

Τι εστί license;

Αφού η δημιουργία της Blu-ray τεχνολογίας και οι πατέντες ανήκουν στη Σονυ.

Πληρώνουν license στον εαυτό τους;
    Last edited by Lefteris_X; 11-09-2024 at 16:42.

Name
    Δημήτρης

Αυτο που συμβαινει με τα blu ray drives του Slim αλλα και του PS5 Pro ειναι οτι για να ενεργοποιηθουν και να γινουν pair με την κονσολα πρεπει να υπαρχει συνδεση στο ιντερνετ τουλαχιστον 1 φορα. Απο την στιγμη που γινει pair το drive με το PS5 Slim/pro τοτε μετα δεν υπαρχει αναγκη να ξαναενεργοποιηθει στο μελλονή να εχεις συνδεση στο ιντερνετ.

Αυτο που στην ουσια ελεγε το DF ειναι οτι αν καποιος λεμε τωρα το 2040-2050 αποφασισει να ανοιξει ενα ξεχασμενο (καινουργιο του κουτιου) PS5 Slim ή Προ ή σου χαλασει τοτε το drive και καπως βρεις ενα αλλο και ο σερβερ ο οποιος χρησιμοποιειται για να γινουν activated τα disc drives εχει τεθει εκτος λειτουργιας, δεν θα μπορεις να ενεργοποιησεις το drive αρα δεν θα μπορεις να παιξεις τα παιχνιδια σου. Ειναι τραβηγμενο σεναριο που δεν προκειται να συμβει ή αν συμβει θα ειναι περιπτωσαρα. Επισης ειναι προφανες οτι αυτο το εχει κανει η Sony για να αποθαρρυνει aftermarket disc drives και πειρατεια. Ειναι κατι ομως που το 2040 που δεν θα δινει δεκαρα πλεον για τα θεματα αυτα (γιατι ποιος θα παει να βγαλει aftermarket drive τοτε), θα απενεργοποιησει λογικα αυτο το μινι DRM requirement οποτε θεωρητικα δεν θα υφισταται το προβλημα.

15. The Following 2 Users Say Thank You to Valkyre For This Useful Post:

Slay (12-09-2024),thanosa75 (11-09-2024)

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Με βάση αυτά που λέτε και την κουβέντα που είχαμε πριν για only digital gaming αν ποτέ υπήρχε μια περίπτωση να πάω σε only digital αυτό θα ηταν το pc gaming όσο και να μην μου αρέσει.
    Εφόσον τα παιχνίδια πλέον έρχονται όλα στο pc δεν θα έβρισκα λόγο να μείνω σε μια κονσόλα σε περίπτωση που γίνει και πολύ ακριβή. Προφανώς εικασίες κάνουμε απλά αυτή τη στιγμή δύσκολα βλέπω PS6 κάτω από 800€..
    Μακάρι να πατώσει το Προ μπας και βάλουν μυαλό.. εδώ ακρίβυναν κατά 5€ τα dual sense.

Συμφωνώ εν μέρη με τον Λευτέρη που λέει για ολιγοπώλιο αλλά πλέον η Sony δεν έχει αντίπαλο.. Η MS πραγματικά κοιμάται όρθια.. και το game pass φαίνεται να μην τους έχεις βγει για αυτό στην απλή συνδρομή έβγαλαν τα day one games
    Spoiler!

Name
    Δημήτρης

Κι εγω Μιχαλη οταν τα ελεγα αυτο σκεφτομουν... απεχθανομαι το Πισι εντελως αλλα εαν η κατασταση παει εκει που φαινεται οτι παει, ο μονος τροπος να μου ανηκουν (εστω ψηφιακα) αυτα που εχω ειναι να τα εχω στο PC. Και προφανως μεχρι τοτε θα εχει βρεθει και η λυση του "δεν χρειαζεται να φερνω ολοκληρο PC στο σαλονι και να εχω πληκτρολογια και μαλακιες τετοιες μεσα στα ποδια μου". Και ναι ξερω οτι υπαρχουν ηδη καποιες τετοιες λυσεις, ομως χρειαζεται ακομα πολυ δουλεια για να ερθει στα επιπεδα που εγω θελω.

Τι να κανουμε. Οι μερες των κονσολων ειναι δυστυχως μετρημενες. Το DF εικαζει οτι το PS6 (οποια μορφη εχει) εχει μεγαλες πιθανοτητες να ειναι η τελευταια οικιακη κονσολα...

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Quote Originally Posted by PDS View Post
    Βσκ απεχθανομαι τον τρόπο με τον οποίο δουλευει το pc gaming, σε ολα τα επιπεδα. Πληρώνεις πανακριβα hardware που δεν τα εκμεταλεύονται ποτέ στο έπακρο (σκέφτομαι τον pc gamer με τα 30tf που παιζει ps4 games το 2024), προβλήματα στα παιχνίδια, παιζεις με τα settings παρά με το game, το optimization πάει περίπατο γιατί έχεις να κάνεις με διαφορετικα hardware, δύσκολα μπαίνει στο σαλόνι σου (θα πρεπει να έχεις 2 pc) και και....
    Συμφωνω απολυτα αλλα ποσο διαφορετικα ειναι τα πραγματα αυτη τη στιγμη στο ecosystem του playstation? Θεωρω οτι δεν ειναι πολυ διαφορετικα, τα παιχνιδια στοχευουν σε συστηματα διαφορετικων δυνατοτητων (ps4, ps5, ps5pro, PC) οποτε η εκμεταλευση και το ξεζουμισμα παει περιπατο, hardware πανακριβο και μην κολλαμε μονο στις κονσολες, περιφερειακα απλησιαστα. Οποτε η διαφορα που ειναι ακριβως? Οπως το βλεπω εγω η διαφορα εγκειται στο οτι στο PC τουλαχιστον ειναι πιο τιμια τα πραγματα, ξερεις τι παιρνεις οπως επισης το software ειναι σημαντικα πιο φθηνο.
    Η Sony θελει να πουλαει πανακριβο hardware, πανακριβο software με την ταμπελα της και καλα αποκλειστικοτητας και μετα να τα πουλαει παλι πανακριβα στους pc users.
    Συγνωμη αλλα μιλαμε για κοροιδια, προσωπικα δεν θα παρω. Θα μεινω με το og ps5 για οσο αντεξει και τα 80αρια θα τα δινω σε συγκεκριμενα παιχνιδια μετρημενα στα δαχτυλα οπως και digital θα αγοραζω μονο οταν φτανουν στην τιμη που πρεπει να πωλειται ενας digital τιτλος. Δλδ σε τιμη ενοικιασης μιας και γι αυτο προκειται επι της ουσιας. Ο,τι κανω μεχρι τωρα δλδ.
    Τωρα μελλοντικα αν αποφασισει να πουλησει το ps6 (λεμε τωρα) σε αστειες τιμες τυπου 800+ ευρω δεν υπαρχει περιπτωση να το παρω, θα μεινω με το ps5 μου που θα παιζει τα παιχνιδια του ps6 μεχρι τη μεση της ζωης του τουλαχιστον.

19. The Following 6 Users Say Thank You to hakoo For This Useful Post:

MajereMP44 (11-09-2024),mihalis13 (11-09-2024),nikosgnr (16-09-2024),obione (12-09-2024),PDS (11-09-2024),Slay (12-09-2024)

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Quote Originally Posted by hakoo View Post
    Συμφωνω απολυτα αλλα ποσο διαφορετικα ειναι τα πραγματα αυτη τη στιγμη στο ecosystem του playstation? Θεωρω οτι δεν ειναι πολυ διαφορετικα, τα παιχνιδια στοχευουν σε συστηματα διαφορετικων δυνατοτητων (ps4, ps5, ps5pro, PC) οποτε η εκμεταλευση και το ξεζουμισμα παει περιπατο, hardware πανακριβο και μην κολλαμε μονο στις κονσολες, περιφερειακα απλησιαστα. Οποτε η διαφορα που ειναι ακριβως? Οπως το βλεπω εγω η διαφορα εγκειται στο οτι στο PC τουλαχιστον ειναι πιο τιμια τα πραγματα, ξερεις τι παιρνεις οπως επισης το software ειναι σημαντικα πιο φθηνο.
    Mαζί σου. Θα μπορούσα να το συμπληρώσω ακριβώς όπως το γράφεις στο παραπάνω ποστ μου. Δεν έχει γίνει ακόμα pc η κονσόλο, αλλα δυστυχώς πλησιάζει όλο και περισσότερο σε κάτι τέτοιο. Τουλάχιστον με το pc ξέρεις οτι παίρνεις pc.
    .

21. The Following 3 Users Say Thank You to PDS For This Useful Post:

hakoo (11-09-2024),mihalis13 (11-09-2024),obione (12-09-2024)

Name
    Δημήτρης

Οι scalpers εχουν ηδη αρχισει να στοκαρουν PS5 drives.. μλκες κλαιω αληθεια!

23. The Following 2 Users Say Thank You to Valkyre For This Useful Post:

hakoo (11-09-2024),obione (12-09-2024)

PS4forums Fanatic MajereMP44's Avatar
    PSN ID
    MajereMP44

Να πώ ότι το περίμενα τέτοιο fail από τη Sony...; όχι, δεν το περίμενα σε αυτό το βαθμό...
    Ειλικρινά ανυπομονώ για το switch 2 αυτή τη στιγμή (παίζω Zelda TotK και δεν καταλαβαίνω πώς περνάει η ώρα).
    Για να το γυρίσω σε PC δεν πείθομαι με τίποτα αλλά δεν θα "αγχώνομαι" πλέον από εδώ και πέρα αν και τι θα βγάλει η Sony. Μια χαρά ειναι το og PS5 και απότι φαίνεται θα με καλύψει ως και το PS6 (αυτό μόνο στην περίπτωση που εχει καi BD-drive..αν το καταργήσει στην επόμενη γενιά τότε κλάφτα)
    Satan has left his killing floor
    PS4

25. The Following 2 Users Say Thank You to MajereMP44 For This Useful Post:

Lefteris_X (12-09-2024),obione (12-09-2024)

PS4forums Addict obione's Avatar
    PSN ID
    constantineobi

Είδα καμία 15 εκπομπές στο διαδίκτυο για το ps5 pro κτλ κτλ .
    Ειλικρινα προβληματίστηκα ακόμα περισσότερο .
    Όχι για το ps5 pro κτλ αλλά γενικά για το μέλλον του PlayStation brand γενικός .
    Υπαρχουν πολλές εκπομπές που λένε ότι δυστυχώς η τιμή είναι ακριβή αλλά πχ 499 το ps5 βάλε και 1 terabyte ακόμα σκληρό ε το πάει το 699 βάλε και δυνατότερη gpu κτλ κτλ ε τόσο πρέπει να κάνει .
    Καπου διάβασα ότι ότι πι της Σονη είχαν στο μυαλό τους οκ θα πουλήσεις το παλιό ps5 όποτε μια χαρά το αγοράζεις κανονικά .
    Ευχαριστουμε πολύ βρε , να τι σκεφτόταν τελικά η Σονη όταν έκανε ότι έκανε .
    Στο τι κάνει αυτή την στιγμή πάντως είναι περιμένει .
    Περιμενει σαν το λύκο στην γωνια .
    Αν οι πωλήσεις είναι οκ , θα πει στα τέτοια μου οι αντιδράσεις online τον κόσμο δεν τον νοιάζει .
    Γιαυτο λοιπόν άκυρο το ps5 pro για να δούμε και πως κάνουν τούμπες εκεί στην Σονη .
    Μη λέμε μόνο για την money soft lol

Κάνω edit για ένα που μου άρεσε :
    Ps 5 pro : An expensive way to play your ps4 games
    Last edited by obione; 12-09-2024 at 05:56.

27. The Following User Says Thank You to obione For This Useful Post:

Slay (12-09-2024)

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Πως να γλιτώσετε 300 ευρώ επιπλέον.

29. The Following 3 Users Say Thank You to Slay For This Useful Post:

hakoo (12-09-2024),john (12-09-2024),panos74gr (12-09-2024)

Page 8 of 13 FirstFirst ... 456789101112 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks