Page 7 of 13 FirstFirst ... 34567891011 ... LastLast
Results 121 to 140 of 244

Thread: PlayStation 5 Pro - 07/11/2024 800 Euro (no disc/no stand included)

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Παντως κατι αλλο που μου κανει εντυπωση ειναι που αν δεν κανω λαθος για πρωτη φορα τρωμε σημαντικο καπελο στην τιμη/exchange rate δολλαρια με ευρω. Δηλαδη οταν βγηκε το ps5 ειχε 499$ kai 499¤. Τωρα μας χωσανε ενα 100αρικο πανω εμας. Βεβαια δεν ξερω εαν αλλαξε κατι απο τοτε που να δικαιολογει αυτο το καπελο.. αλλα μου κανει πραγματικα εντυπωση και αυτο.

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Σίγουρα παίζει ρόλο πως έχει πέσει πολύ το ευρώ σε σχέση με το δολάριο και ίσως πως η Αμερική είναι λίγο πιο ανταγωνιστική λόγω Xbox θεωρώ..

Προσωπικά δεν σκόπευα να αγοράσω PS5 Pro μιας και δεν βρίσκω νόημα στις mid gen εκδόσεις. Και άντε το PS4 Pro είχε ένα νόημα να πεις γιατί είχαν βγει 4Κ τηλεοράσεις, εδώ δεν έχει κάτι να τρέξει ο άλλος να αγοράσει.. Είδα την παρουσίαση και στο έλεγε αν ζουμάρεις εκεί θα δεις το χορτάρι πιο καθαρό.. διάφορες δηλαδή που δεν θα προσέξω ποτέ την ώρα που παίζω.

Σου λέει και την τιμή και λες «ρε Σοναρα μας δουλεύεις;» διπλάσια τιμή σε σχέση με το launch.. 400¤ είχε το digital. Και αν βάλεις και τα 30¤ έξτρα του stan υπερδιπλάσια τιμή..

Και είναι αυτό που λέει ο Γιάννης σε 3-4 χρόνια ποσο θα κάνει το PS6; Ποσο σημαντική μείωση τιμής να φάει το Προ; Εδώ το PS5 είναι ακριβότερο από ότι πριν 4 χρόνια.
    Βεβαια όπως καταλαβαίνω μάλλον το PS6 θα είναι digital που αυτό από μόνο του για εμένα θα είναι και το τελςο της ενασχόλησης μου με το gaming.
    Spoiler!

3. The Following 2 Users Say Thank You to mihalis13 For This Useful Post:

Dragonpaul (11-09-2024),panos74gr (11-09-2024)

Name
    Δημήτρης

Μεγαλη κουβεντα μη λες Μιχαλη μου. Εαν σου αρεσει το gaming οπως φανταζομαι οτι σου αρεσει, δεν ξερω τι σθενος και δυναμη εχεις μεσα σου για να το κοψεις μαχαιρι, εγω απο την αλλη πραγματικα δεν ξερω τι θα κανω, τι θα επιλεξω, αλλα δυσκολο να ριξω μαυρη πετρα.

Elite drifterx's Avatar
    Name
    Μάνος

Επειδή κι εγώ στο ιδιο μήκος κύματος βρίσκομαι με τον Μιχάλη, ένα πράγμα θα πω: επιστροφή στις ρίζες, retro και τα μυαλά στα μπλέντερ.
    Τις μαιμουνιες της sony και η κάθε sony να τις βάλει εκεί που ξέρει!

Δεν εκβιαζομαστε από κανέναν.

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

Έχω ψάξει το γενικότερο Ιντερνετ για σχόλια.

Το 90% των σχολίων είναι "δε πα να γαμηθεί η Σονυ με τέτοια τιμή και χωρίς BD-drive;"

Το 5% δηλώνει αδιάφορο έτσι κι αλλιώς, ανεξάρτητα από την τιμή.

Και ένα 5% που λέει "θα το πάρω, μου φαίνεται λογική τιμή σε σχέση με την απόδοση" (σε κάθε ανέκδοτο/ιστορία/παραμύθι υπάρχουν και οι μαλάκες από πλευράς κρίσης-αντίληψης / αλλά έχουν οικονομική άνεση τέτοια που τους επιτρέπει να μην θεωρούν μεγάλη τιμή τα 800 ευρώ. Δεν τους κάνω κουμάντο στο πορτοφόλι, ο καθένας κάνει ότι θέλει. Εντούτοις είναι άσχετοι απο τεχνολογία κι εκεί πηγαίνει ο χαρακτηρισμός μαλάκες).

Από το 90% που αντέδρασε αρνητικά (ή πιο σωστά: απορριπτικά) λόγω τιμής, μια σεβαστή μερίδα είναι gaming enthusiasts που έχουν μεγάλη γκάμα PS5 παιχνιδιών σε δισκάκι.
    Ε, λοιπόν, σε Ευρωπαίους τώρα αναφέρομαι, όταν έκαναν τον υπολογισμό PS5 Pro + BD-drive add-on = 920 ευρώ.
    Και κάπου εκεί είπαν και αυτοί "ε, άντε γαμήσου Sony".

Πρέπει να πέσει μποϋκοτάζ ειδάλλως βλέπω τα 800 ευρώ να γίνεται η νέα "στάνταρντ" τιμή (για τη νέα κονσόλα) και τα 500 ευρώ να είναι η τιμή για το "φθηνό" μηχάνημα, είτε αυτό τώρα λέγεται PS5 base, είτε όταν βγει το PS6 στα 800 ευρώ θα είναι το PS5 Pro στα 500.

Απ' όπου κι αν το εξετάσω δεν δικαιολογείται με ΤΙΠΟΤΑ, κυριολεκτικά με ΤΙΠΟΤΑ, η τιμή των 800 ευρώ.

Πάω να το φέρω από εκεί (σπεκς, πληθωρισμός), πάω να το φέρω από εδώ (παγκόσμια οικονομική κρίση, η οποία είναι crisis my ass καθώς είναι τεχνητή και εσκεμμένα / όμως αυτό είναι μια άλλη κουβέντα)......και πραγματικά δεν δικαιολογείται με τίποτα. Με τί-πο-τα.

Όσο οι διάφορες μπούρδες που ακούω στο Ιντερνετ περί "είδατε τι συμβαίνει επειδή η MS δεν είναι ανταγωνιστική αυτή τη γενιά;"...........πρέπει να καταλάβει ο κόσμος γενικότερα, και ειδικότερα εμείς οι Έλληνες, ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ αλλά ολιγοπώλια και όχι πλουραλισμός στον σύγχρονο καπιταλισμό:

- Ουδείς ανταγωνίζεται τις τιμές της Apple, απεναντίας τις μιμείται στα δήθεν "premium" μοντέλα (και τις ξεπερνά μερικές φορές όπως γίνεται στα premium folded)

- Επίσης, όταν έχεις 2 (σε κάποιες αγορές το πολύ 3) εταιρείες σε ένα τομέα στην πραγματικότητα δεν ανταγωνίζονται μεταξύ τους αλλά (ανεπίσημα) συμφωνούν στην τιμολόγηση: έχουν παρόμοιες, υψηλές τιμές στα δήθεν premium προϊόντα. Κι έτσι εγκλωβίζεται ο καταναλωτής: αν θες (δήθεν) premium προϊόν αυτά που διαθέτονται έχουν παρόμοια, υψηλότατη, τιμή.

Αυτό το πανηγύρι πρέπει να σταματήσει......αλλά δεν θα σταματήσει γιατί ο κόσμος, δεν ξέρω γιατί, δεν έχει συλλογική κρίση/κριτική απέναντι στις μεγαλοεταιρείες και τις τιμολογήσεις τους όπως κάποτε.

ΥΓ: Όσο για το PS6 που εικάζουμε ότι θα είναι μόνο digital δεν το νομίζω: βρήκε η Σονυ την λύση για έξτρα φράγκα και λέγεται "BD-drive add-on" (κάτι ακούγεται ότι ίσως γίνει χρήση δίσκων Blu-ray 200 GB ή μπορεί κάποιος νεότερος αλγόριθμος συμπίεσης να επιτρέψει στα τωρινά δισκάκια των 100 GB να χωράνε 200 GB data συμπιεσμένα). Είναι νωρίς για τέτοιες κουβέντες ακόμα.
    Last edited by Lefteris_X; 11-09-2024 at 10:06.

7. The Following 3 Users Say Thank You to Lefteris_X For This Useful Post:

Nodens (11-09-2024),PDS (11-09-2024),Slay (11-09-2024)

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Πρέπει ειλικρινά να ευχαριστήσουμε ΟΛΟΙ την Sony για την δουλειά που έκανε με το PS5 PRO. Σε εποχές που οι τιμές έχουν πάρει τα πάνω τους, μας απαλλασει πολύ εύκολα απο διλλήματα τύπου "να το πάρω? να μην το πάρω?" Με 800 αρχική , 120 για drive και δεν ξέρω και πόσα θέλει για το κάθετο stand , τέτοια διλλήματα δεν υπάρχουν. Κάπου εδώ να πούμε ότι βοήθά πολύ στην διάλυση τέτοιων διλλημάτων και η παρουσίαση του Mark Cerny και τα "demo" που έδειξαν.

Σε ευχαριστούμε Sony για τα έξοδα που μας γλίτωσες.

9. The Following 2 Users Say Thank You to Slay For This Useful Post:

panos74gr (11-09-2024),PDS (11-09-2024)

Name
    Δημήτρης

Με ολον αυτον τον κακο χαμο πιστευω η Sony ειναι ηδη στα "τηλεφωνα". Και οταν λεω τηλεφωνα δεν εννοω τηλεφωνα για να παρει πισω την τιμη.

Οχι.

Τηλεφωνα σε καποιους γνωστους αγνωστους ωστε να ερθει μια ανακοινωση τυπου:

"PS5 Pro exclusive 60 fps mode for GTAVI!"
    "PS5 Pro the only way to play GTAVI at 60 fps on release" (Αργει να βγει για PC)

Και καπως ετσι θα μαζεψει και το υπολοιπο 5% των ethusiasts που θα λειπει απο την PS5 Pro πιτα και καπως ετσι ακομα και με 10% μεριδιο το PS5 Pro (εναντι 15% του PS4 Pro) θα φερει περισσοτερα κερδη για την Sony μιας και η τιμη του ειναι στο θεο.

Σαν την apple ενα πραγμα. "Ναι πουλαμε λιγοτερα τηλεφωνα αλλα σε πολυ υψηλοτερες τιμες".

Ολα αυτα παντως θυμιζουν επικυνδινα το PS3 release. Και τοτε χαμος ειχε γινει. Και ενω περιμεναμε το PS4 να εχει τουλαχιστον 600 ευρω (βασικα το PS3 στην ελλαδα on release το πηραμε 660 ευρω...μην ξεχνιομαστε), ηρθε η εκπληξη των 500 ευρω. Οποτε εξακολουθω να μην θεωρω δεδομενο το 800 ευρω για PS6. Το Pro το μαρκεταρουν ΞΕΚΑΘΑΡΑ ως luxury item. Και ως τετοιο βαρανε αλυπητα...

11. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

mihalis13 (11-09-2024)

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Μεγαλη κουβεντα μη λες Μιχαλη μου. Εαν σου αρεσει το gaming οπως φανταζομαι οτι σου αρεσει, δεν ξερω τι σθενος και δυναμη εχεις μεσα σου για να το κοψεις μαχαιρι, εγω απο την αλλη πραγματικα δεν ξερω τι θα κανω, τι θα επιλεξω, αλλα δυσκολο να ριξω μαυρη πετρα.
    Δημήτρη πραγματικά δεν θα ασχοληθώ αν γίνει 100% digital. Δεν δέχομαι να δίνω λεφτά για αέρα κοπανιστό. Έτσι βλέπω εγώ τουλάχιστον τα ψηφιακά games.
    Για παράδειγμα το Alan Wake 2 το περίμενα πως και πως. Είχα απολαύσει το πρώτο όπως και τα quantum bream και το control, όποτε ήταν άκρως αναμενόμενη κυκλοφορία για εμένα. Ε, μόλις είπαν πως θα είναι digital only για εμένα δεν υπήρχε καν, όσο καλό παιχνίδι και να είναι για εμένα δεν έχει βγει Alan Wake 2. Τώρα που αποφάσισαν να το βγάλουν σε δισκάκι θα το αγοράσω με μεγάλη χαρά.
    Το ίδιο ισχύει και για το Black Myth. Όταν και άμα βγει σε δισκάκι.

Υ.γ. Δημήτρη 400¤ είχε το PS4 κάποιοι μάλιστα το πήραμε 344¤ από Κωτσόβολο στο release
    Last edited by mihalis13; 11-09-2024 at 10:49.
    Spoiler!

13. The Following 2 Users Say Thank You to mihalis13 For This Useful Post:

Lefteris_X (11-09-2024),nikosgnr (16-09-2024)

PS4forums Addict panos74gr's Avatar
    PSN ID
    panos74gr
    Name
    Πάνος

πάντως παιδιά να θυμίσω ότι στην Αμερική οι τιμές πάντα είναι χωρίς τον φόρο τον οποίο τον πληρώνεις στο ταμείο και είναι διαφορετικός ανάλογα την πολιτεία. Στην ευρώπη οι τιμές που αναγράφονται είναι με τον ΦΠΑ.

Με βάση αυτά και τις ισοτιμίες που παίζουν τελευταία:
    $699 = 633 ¤ + 24% ΦΠΑ = 785 ¤ οπότε το καπέλο που τρώμε είναι σχετικά μικρό

Δεν λέω ότι η τελική τιμή δεν είναι απαράδεκτα υψηλή, μιλάω καθαρά για το καπέλο.

Name
    Δημήτρης

Ναι 400 ειχε το PS4. Κανει ακομα μεγαλυτερο το βασικο μου επιχειρημα οτι η τιμη του Pro δεν προδικαζει απαραιτητα ποσο θα εχει το PS6. Οταν το PS3 ειχε 660 ευρω στην ευρωπη και το PS4 ειχε 400 ευρω, τοτε πραγματικα καταλαβαινεις οτι υπαρχει προηγουμενο και "μια χαρα" θα μπορουσε ενα PS6 να κυκλοφορησει ξερω γω στα 600 ευρω (χωρις δισκο εννοειται)...

Μιχαλη σε καταλαβαινω και σε πιστευω οταν λες δεν παιρνω το Χ παιχνιδι επειδη ειναι μονο ψηφιακο, αλλα εχεις αυτη τη στιγμη τοσες αλλες επιλογες να παιξεις αντι αυτου σε retail. Οποτε δεν σου ειναι και ιδιαιτερα δυσκολο να το χωνεψεις.

Εγω σκεφτομαι το εξης σεναριο. Βγαζει η Naughty Dog στο ψηφιακο PS6 την υπερπαιχνιδαρα. Ποσο ευκολα θα μπορω να πω οχι? Θεωρω πολυ δυσκολα. Απο αυτη την αποψη λοιπον λεω οτι μου ειναι αδυνατον να πω οτι το κοβω μαχαιρι...

- - - Updated - - -

Quote Originally Posted by panos74gr View Post
    πάντως παιδιά να θυμίσω ότι στην Αμερική οι τιμές πάντα είναι χωρίς τον φόρο τον οποίο τον πληρώνεις στο ταμείο και είναι διαφορετικός ανάλογα την πολιτεία. Στην ευρώπη οι τιμές που αναγράφονται είναι με τον ΦΠΑ.

Δεν λέω ότι η τελική τιμή δεν είναι απαράδεκτα υψηλή, μιλάω καθαρά για το καπέλο.
    Μα ναι το σκεφτηκα και το γνωριζω αυτο που λες.

Το θεμα ομως ειναι οτι το PS5 on release κοστιζε 500 δολλαρια στην αμερικη και 500 ευρω στην ευρωπη... Δηλαδη δεν ειχε ας πουμε 600 ευρω στην Ευρωπη να πεις οτι ακολουθει την ιδια λογικη με τωρα.

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Quote Originally Posted by panos74gr View Post

Ναι είναι χωρίς Φ.Π.Α. αλλά πάντα οι τιμές τους ήταν 499$ και 499¤ πρώτη φορά δεν είναι 1 προς 1. Μέχρι πριν δηλαδή στη Ευρώπη ήμασταν ευνοημένοι.

@valkyre Ναι όμως τότε οι κονσόλες έπεφταν φουλ. Το PS3 super slim (aka τοστιέρα) είχε φτάσει κάτω από 200¤. Από εποχές PS4 και έπειτα οι τιμές δεν έχουν πέσει. Το PS4 κάνει 300¤. Δεν λέω για εκπτώσεις αν πέσει στα 200-250, μιλάω για official τιμή. Δεν έχουμε δει άλλο price drop στο PS4..
    Αντίθετα το PS5 αύξησε την τιμή του στα 550¤. Εγώ με τα τωρινά δεδομένα βλέπω πολύ δύσκολο να κάνει μεγάλο price drop το Pro.
    Μακάρι να κάνει γιατί δε τα βλέπω καλά τα πράγματα στην επόμενη γενιά..

Τωρα για το retail πραγματικά ο,τι και να βγάλει η οποιαδήποτε εταιρεία θα μου είναι εντελώς αδιάφορο.. 80 και 100 ευρώ δεν θα δίνω για αέρα που δεν θα είναι ουσιαστικά στην κατοχή μου
    Spoiler!

17. The Following User Says Thank You to mihalis13 For This Useful Post:

Valkyre (11-09-2024)

Name
    Δημήτρης

To εβαλα τωρα να το ακουσω.

Μιχαλη: 80/100 ευρω οπως λες για αερα κοπανιστο εξαιρετικα δυσκολα θα εδινα και εγω. Αλλα ας πουμε μια συνδρομη Sony Pass 10-15 ευρω το μηνα? Καταλαβες τι εννοω... Η συζητηση και καλα ειναι "το κοβω μαχαιρι" κατι που εγω προσωπικα δεν ξερω αν μπορω να το κανω.

Ρετρο να παιξω, αλλα ποσο? Θα ριξω μαυρη πετρα σε σκηνικα Naughty Dog και Rockstar κλπ οπως λεω παραπανω? Δε ξερω. Δυσκολο.

Elite drifterx's Avatar
    Name
    Μάνος

Δημήτρης μη ξεχνάς όμως οτι η τιμη του ps4 ήταν αυτή που ήταν επειδή ακριβως παραδέχτηκαν τη μαλάκια που έκαναν με την τιμη του ps3.
    Κατάλαβαν οτι δεν τους έπαιρνε.

Το ps3 μπορεί να ξεκινησε με 599 Αμερική, αλλα μεσα σε ενα χρόνο ειχε 2 πτωσεις τιμών απο 100$ η καθεμία.

Αν έρθουν στα συγκαλά τους προβλέπω μια κωλοτουμπα του τύπου δώρο το disc drive μαζι με την κονσόλα για αρχή. Μεγάλο ΑΝ βέβαια γιατί είναι καβάλα στο άλογο.
    Last edited by drifterx; 11-09-2024 at 11:26.

Name
    Δημήτρης

Nαι αυτο λεω και εγω οτι δεν θεωρω μια μικρη κωλοτουμπα απιθανη αν συνεχισει αυτο το κραξιμο. Γενικα μπορουν να το παρουν πισω ειτε με το PS5 Pro ειτε με το PS6.

Εξακολουθω να πιστευω σθεναρα οτι το PS6 δεν θα ειναι 800-900 ευρω με τιποτα. Δεν προκειται να πουλησει στη μαζα ενα τετοιο πραγμα. Οπως το καταλαβανε με το PS3 ετσι θα το καταλαβουν και με το PS6. To Pro ειναι αλλο φρουτο, και καλα "πολυτελεια" δεν το κυκλοφορουν για να αυξησουν την βαση χρηστων του PS5 αλλα για να βγαλουν φραγκα απο τους enthusiasts.

21. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

panos74gr (11-09-2024)

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Quote Originally Posted by Valkyre View Post

To εβαλα τωρα να το ακουσω.

Μιχαλη: 80/100 ευρω οπως λες για αερα κοπανιστο εξαιρετικα δυσκολα θα εδινα και εγω. Αλλα ας πουμε μια συνδρομη Sony Pass 10-15 ευρω το μηνα? Καταλαβες τι εννοω... Η συζητηση και καλα ειναι "το κοβω μαχαιρι" κατι που εγω προσωπικα δεν ξερω αν μπορω να το κανω.

Ρετρο να παιξω, αλλα ποσο? Θα ριξω μαυρη πετρα σε σκηνικα Naughty Dog και Rockstar κλπ οπως λεω παραπανω? Δε ξερω. Δυσκολο.
    Καταλαβαινω όποιον του είναι δύσκολο να «αντισταθεί», αλλά προσωπικά δεν σκοπεύω να υποκύψω σε κάποιον τέτοιου είδους εκβιασμό(έτσι το βλέπω στα μάτια μου).
    Αν όντως γίνει ποτέ 100% digital θα ασχοληθώ με αλλά πράγματα που έχω ελαττώσει ή κόψει λόγω του gaming. Πχ να δω περισσότερους αγώνες ΝΒΑ, να πάω γήπεδο να δω την ομάδα μου, περισσότερες συναυλίες κλπ.
    Γενικα θα βρω πράγματα. Δεν θα το κάνω ελαφρά την καρδια, αλλα για εμενα το ψηφιακό gaming θα είναι το τέλος.

Αρκετα ξεφύγαμε όμως
    Θα δω από περιέργεια διαφορά βίντεο για το Προ που οκ μπορεί να δικαιολογεί την τιμή του, αλλά και ακόμα έτσι να ήταν θεωρώ πως η Sony δεν έπρεπε να το βγάλει. Ας το έβγαζε με χαμηλότερα specs. Οι κονσόλες πάντα ήταν το VFM του gaming και τώρα βλέπω να μην ισχύει αυτό.. Υπάρχει και το απλό PS5 δεν λέω αλλά θα έπρεπε μετά από 4 χρόνια να πάει έστω 400¤ ώστε να το αγοράσει ακόμα περισσότερος κόσμος.
    Γενικά το έχω ξαναπεί πως από αυτή την γενιά δεν είμαι ευχαριστημένος από πολλά πράγματα… Έχουμε ένα PS5 που πραγματικά δεν το έχω δει να δείχνει τα δοντια του και είδα ένα Προ που σου έλεγε ο Cerny δες το κοινό στην παρέλαση του Ρατσετ ποσο πιο καθαρά θα φαίνεται…
    Spoiler!

23. The Following User Says Thank You to mihalis13 For This Useful Post:

drifterx (11-09-2024)

Elite drifterx's Avatar
    Name
    Μάνος

Συμφωνώ και επαυξάνω με Μιχάλη για το θέμα του 100% digital.

Στο θεμα του pro, να τονίσω επίσης ότι μεγάλο ζήτημα είναι και η ρετσινιά που θα κολλήσει η sony μετά την ανεκδιηγητη τιμολόγηση. Πλέον θα είναι η εταιρεία που πλασάρει την πιο ακριβή κονσόλα βιντεοπαιχνιδιών της σύγχρονης ιστορίας.

Αυτο δύσκολα το βγάζεις απο πάνω σου.

Name
    Δημήτρης

^^ Καλα ειπαμε... δεν θα ειναι η πρωτη φορα. Οταν βγηκε το PS3 στα 660 ευρω το XBOX360 ειχε 300! Και φυσικα ειχε τον αντικτυπο που αρμοζε να εχει. Το θεμα ειναι οτι τωρα δεν υπαρχει αντιπαλος....

PSN ID
    Lefteris_X

Πως αλλάζουν οι εποχές όμως ε;

Κάποτε το Neo Geo είχε τριπλάσια τιμή σε σχέση με τις άλλες κονσόλες και 10πλάσια στα παιχνίδια.

Με την ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά όμως (συγκριτικά με το PS5 Pro) ότι διέλυε όλες τις κονσόλες, όλους τους home computers και όλα τα PC. Κυριολεκτικά τα διέλυε καθώς ήταν ένα arcade μηχάνημα σε κουτί κονσόλας.

Μετά από λίγα χρόνια βγήκε το 3DΟ που κι αυτό διέλυε ότι υπήρχε και είχε τιμή 700 δολάρια το 1993.

Μόνο που......μόλις βγήκε μετά από λίγους μήνες το Saturn (τέλη 1993/αρχές 1994) και σε κάποιο μετέπειτα καιρό (τέλη 1994) βγήκε το PSX στη μισή τιμή και με πολύ περισσότερη δύναμη (και οι δύο κονσόλες)..............το 3DO εξαϋλώθηκε κυριολεκτικά.

Τώρα;

Φούμαρα και μεταξωτές κορδέλες προς 800 ευρώ.

ΡΕ;

ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ;

Μήπως πρέπει να επανέλθει ορθολογισμός;

Διότι έχουμε χάσει πάσα επαφή με την λογική.

27. The Following User Says Thank You to Lefteris_X For This Useful Post:

drifterx (11-09-2024)

Elite drifterx's Avatar
    Name
    Μάνος

Ναι ίσως δεν το έγραψα κατανοητά Δημητρη.

Η Σονουλα πλέον κατέχει τη ρετσινιά του κατασκευαστή της πιο ακριβής κονσόλας στην σύγχρονη ιστορία, ΞΕΠΕΡΝΩΝΤΑΣ τον ίδιο της τον εαυτό στην εποχή του ps3!

Το σίγουρο είναι Ελευθέριε, οτι η σονυ έχει χασει πάσα επαφή με την πραγματικότητα και την αγορά.
    Last edited by drifterx; 11-09-2024 at 12:12.

29. The Following User Says Thank You to drifterx For This Useful Post:

Lefteris_X (11-09-2024)

PSN ID
    Lefteris_X

Quote Originally Posted by drifterx View Post
    Ναι ίσως δεν το έγραψα κατανοητά.

Η Σονουλα πλέον κατέχει τη ρετσινιά του κατασκευαστή της πιο ακριβής κονσόλας στην σύγχρονη ιστορία, ΞΕΠΕΡΝΩΝΤΑΣ τον ίδιο της τον εαυτό στην εποχή του ps3!
    Μάνο, αν η φουτάνα η Σονυ είχε βάλει κανά X79503D και καμιά 7900XTX (άντε πες 7900ΧΤ) μαζί με 32GB RAM, να πω "εντάξει, είναι άκρως value for money τα 800 ευρώ".

Ακόμα και ελαφρώς χαμηλότερα σπεκς από αυτά που είπα, πάλι δικαιολογούνται τα 800 ευρώ.
    Διότι ΌΝΤΩΣ ένα τέτοιο μηχάνημα είναι premium.

Αυτό που παρουσίασαν στα 800 ευρώ είναι αισχρό από όλες τις απόψεις.

EDIT: Μάνο συμφωνώ απολύτως ότι έχει χάσει πάσα επαφή με την πραγματικότητα η Σονυ.
    EDIT 2: "Ελευθέριε" άκουγα από καθηγητές και τον πατέρα μου όταν είχα κάνει σκανταλιά και ερχόταν φάπα χαχχαχαχαχααχαχ
    Last edited by Lefteris_X; 11-09-2024 at 12:15.

31. The Following User Says Thank You to Lefteris_X For This Useful Post:

drifterx (11-09-2024)

Page 7 of 13 FirstFirst ... 34567891011 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks