Page 14 of 23 FirstFirst ... 4101112131415161718 ... LastLast
Results 261 to 280 of 447

Thread: PlayStation 5 Pro - 07/11/2024 800 Euro (no disc/no stand included)

Elite drifterx's Avatar
    Name
    Μάνος

Μου αρέσει που έχει επιλογή allow 8k output.

Λες και άμα του το επιτρέπαμε θα έβγαζε!

Γελάνε και τα τσιμέντα.

Τουλάχιστον έβγαλε το σηματάκι από το κουτί!

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Μωρε αμα θελει να βγαλει 8K βγαζει, και το PS5 βγαζει.

Βασικα στο Pro το GT7 εχει 8Κ mode. Το θεμα ειναι οτι το 8Κ ειναι πραγματικα αχρηστο οπως εχουμε πει πολλες φορες. Τουλαχιστον για οσους γνωριζουν που πρεπει να καθεσαι και ποσο μεγαλη πρεπει να ειναι η τιβι σου για να δεις διαφορα απο 4Κ σε 8Κ...

Καλα ξεχωρα βεβαια το γεγονος οτι το Pro βγηκε στην ουσια για να κανει upscale με PSSR σε 4Κ ενω τρεχει σε χαμηλοτερες αναλυσεις απο το base PS5...

Δηλαδη το ολο ζουμι του Προ (και ειναι σωστο κατα τη γνωμη μου) ειναι "να βρουμε τροπους με ελαχιστες απωλειες να δημιουργουμε 4Κ-like image quality απο χαμηλοτερες αναλυσεις".

3. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

PDS (04-11-2024)

Elite gonzalez's Avatar
    Name
    Κώστας

Ρε παιδια, ειλικρινα, υπαρχει καποιος που εχει 8κ τιβι? Δλδ ειλικρινα θα εκπλαγω αν υπαρχει εστω και ενας...

Name
    Δημήτρης

Για οποιους τη βρισκουν με τα unboxing... εγω παλι δεν μπορω να καταλαβω γιατι να δει κανεις unbox γενικοτερα αλλα οκ.

Κατι αλλο τραγελαφικο για τα faceplates... ακουστε εδω αμπαλιαση...

Λοιπον απο τα 4 faceplates του PS5 Slim κανουν μια χαρα τελεια μονο τα 2 κατω στο προ!!

Τα 2 πανω faceplates δεν κανουν ΓΙΑ ΧΙΛΙΟΣΤΑ!

Δηλαδη φαντασου τωρα να εχεις παρει τα faceplates στο Slim και να διαπιστωνεις οτι σου εφαρμοζουν τελεια τα μισα στο προ και για μερικα χιλιοστα πρεπει να πας να παρεις ενα ολοκληρο καινουργιο σετ....!

Κορυφαιο?

Elite gonzalez's Avatar
    Name
    Κώστας

Το πιο κορυφαιο θα ηταν να γινοταν κατι αντιστοιχο με το disk drive . Αλλα ναι και μ αυτο αρκετα μεγαλη fail-ia.

PS4forums Addict Error Flynn's Avatar
    PSN ID
    Error__Flynn
    Name
    Βασίλης

Quote Originally Posted by obione View Post
    Τέλεια !
    Άντε καλορίζικο!
    Λογικα θα το αγοράσω κι εγώ !
    σε ευχαριστώ, με το καλό και εσύ.

- - - Updated - - -

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Πεμπτη δεν κυκλοφορει?
    α ναι ; Θυμάμαι λάθος τότε, ακόμη καλύτερα.
    Last edited by Error Flynn; 04-11-2024 at 17:44.

Name
    Δημήτρης

Ειναι τοσο φεηλ που πραγματικα δεν θα μου κανει εντυπωση να μαθαινα οτι η ολη φαση εγινε απο λαθος στο σχεδιασμο, γραμμη παραγωγης δεν ξερω τι. Γιατι τα κατω εφαρμοζουν αψογα...

Αν δειτε τα πανω faceplates (PS5 vs PS5 Pro) το ενα πανω στο αλλο ειναι τοσο μικρη η διαφορα που ειναι αστειο...

AlexandrosQV's Avatar
    PSN ID
    AlexandrosQV

Το έχω κάνει προ παραγγελία από γνωστή αλυσίδα και μόλις είδα αυτό: « Εκτιμώμενη ημερομηνία παραλαβής από Δευτέρα 9/12/24 έως Πέμπτη 16/1/25» Λέτε να ισχύει;;;
    Some cars take your breath away. Only one gives it back.

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by AlexandrosQV View Post
    Το έχω κάνει προ παραγγελία από γνωστή αλυσίδα και μόλις είδα αυτό: « Εκτιμώμενη ημερομηνία παραλαβής από Δευτέρα 9/12/24 έως Πέμπτη 16/1/25» Λέτε να ισχύει;;;
    Δεν ξερω απο ποια αλυσιδα παραγγειλες, το θεμα ειναι απο οσο ξερω οτι παιζει ρολο σε αυτες τις αλυσιδες το ποτε παραγγειλες (λογικα τηρειται σειρα προτεραιοτητας) παιζει ρολο που μενεις κλπ κλπ.

Παντως αυτο το μηνυμα μου μοιαζει τυποποιημενο μηνυμα οτι πας για δευτερη παρτιδα παραλαβης.

Ποτε προπαραγγειλες και απο που?

AlexandrosQV's Avatar
    PSN ID
    AlexandrosQV

Δεν ξερω απο ποια αλυσιδα παραγγειλες, το θεμα ειναι απο οσο ξερω οτι παιζει ρολο σε αυτες τις αλυσιδες το ποτε παραγγειλες (λογικα τηρειται σειρα προτεραιοτητας) παιζει ρολο που μενεις κλπ κλπ.

Παντως αυτο το μηνυμα μου μοιαζει τυποποιημενο μηνυμα οτι πας για δευτερη παρτιδα παραλαβης.

Ποτε προπαραγγειλες και απο που?
    Και μένα έτσι μου μοιάζει. Πριν μία εβδομάδα. Από Public!
    Some cars take your breath away. Only one gives it back.

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by AlexandrosQV View Post
    Και μένα έτσι μου μοιάζει. Πριν μία εβδομάδα. Από Public!
    Ε ναι προφανως τοτε σου λενε οτι δεν θα μπορεσεις λογικα να παραλαβεις απο τους πρωτους, οποτε πας για το 2ο κυμα οποτε ειναι αυτο.

13. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

AlexandrosQV (04-11-2024)

Quote Originally Posted by drifterx View Post
    Με όλα αυτά που διαβάζω, αρχίζει το μικρόβιο και μπαίνει, αλλά ΟΧΙ.

Θα δείξω αυτοσυγκράτηση.

Με αυτά και με αυτά το ps5 pro θα είναι η πρώτη κονσόλα της sony που δε θα αγοράσω. ΜΟΝΟ ίσως σε καμία περιορισμένη της παραλλαγή, κυρίως για συλλεκτικούς λόγους. Ήδη η μία ευκαιρία μας ξέφυγε...
    Θα πω ότι είχα πει και όταν ανακοινώθηκε το PS4 PRO.
    Όλοι το κράζουν αλλά όλοι θα το πάρουν τελικά .
    Η μεγάλη διαφορά βέβαια τώρα είναι η τιμή .
    800 ευρώ για κονσόλα χωρίς drive και με μόλις 4 TF απόσταση από το series X που με ένα overclock μπορεί να το πλησιάσει αρκετά .
    Οπότε τώρα θα πάει λίγο διαφορετικά .

Στην αρχή θα είμαστε εξοργισμένοι και θα βρίζουμε (,Check)
    Κατόπιν θα συνεχίζουμε για κάνα δυο βδομάδες το κράξιμο (check)

Ύστερα θα αρχίσουμε να βλέπουμε συγκριτικά με patchαρισμενα και μη παιχνίδια και θα ψάχνουμε τις διαφορές με 300× zoom (Check)

Πιο μετά θα κάνουμε συζητήσεις επί συζητήσεων γιατι βρήκαμε τελικά μερικά pixel που σαν να γυαλίζουν λίγο περισσότερο (check)

Και τελικά λίγο πριν την κυκλοφορία θα αρχίσει να μας μπαίνει το μικρόβιο η να "ψηνομαστε" επειδή βρήκαμε κάποια προσφορά μέσω προγράμματος ανταλλαγής και "Μας βγαίνει φτηνά μωρέ" η κάτι παρεμφερές (Check)

Και τέλος λιγο καιρό μετά την κυκλοφορία θα το έχουν πάρει όλοι (Αυτό δεν είναι ακόμα check αναμένεται ).

Εννοείται λέω την άποψη μου πάντα και επίσης εννοείται ότι δεν κάνω κουμάντο σε κανενός την τσέπη .
    Αλλά δυστυχώς απ' ότι φαίνεται η επανάσταση στο Gaming άρχισε και τελείωσε το 13 .

Μοναδικός πυλώνας old school και υγιούς Gaming είναι η nintendo .

Στάλθηκε από το 23021RAA2Y μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

15. The Following User Says Thank You to Giannis1979 For This Useful Post:

obione (05-11-2024)

Name
    Δημήτρης

Ολα καλα ρε συ Γιαννη και συμφωνω με το γενικοτερο νοημα των λεγομενων σου, αλλα οταν παλι αρχισες να μετρας τα τερφλοπς το εχασες τελειως.. δεν χρειαζεται αλλωστε ολο αυτο περι τεραφλοπ για να δωσει αξια στο γενικοτερο επιχειρημα σου.

Ειναι rdna3.5-4 το μηχανημα με οτι customιες εχει. Δεν μετριονται τα τεραφλοπς με τον τροπο που τα μετραγαμε παλαιοτερα..

Αλλο 16,7 τεραφλοπ σε rdna3-4 αλλο τεραφλοπ σε ενα rdna2 μηχανημα οπως το ΧΒΟΧ και το og PS5. Τα 33.5 τεραφλοπς που ελεγαν δεν ειναι ουτε ψεμμα αλλα ουτε αληθεια. 16,7 x 2 =33,5.. Δεν ειναι τυχαιο. Δεν ειναι οτι δεν ισχυει το 33.5.. ισχυει κανονικα. Απλα τα μετρανε υπο αλλη σκοπια πλεον καθως ειναι αλλο συστημα και ειναι πιο σωστο να πουν 16.7 tf σε rdna3-4. Επισης το εχουν πει πολλες φορες θα το ξαναπουμε, τα τεραφλοπ δεν χρησιμοποιουνται πλεον ως μετρο συγκρισης των δυνατοτητων ενος συστηματος. Ειναι πολλα που παιζουν ρολο.

Στα αληθεια ομως ρε συ Γιαννη πιστεψες εσυ οτι η ολη διαφορα ειναι 4 teraflop?? Μου κανει εντυπωση.. πιστεψες οτι θα κανεις overclock ενα xbox series x και ενταξει, να το το PS5 Pro? Σου ξαναλεω δεν χρειαζονται οι υπερβολες για να περασεις το μηνυμα σου, το οποιο σαφως και εχει βαση. Οχι ομως τωρα να τα ισοπεδωνουμε ολα..

Ολα καλα ρε συ Γιαννη και συμφωνω με το γενικοτερο νοημα των λεγομενων σου, αλλα οταν παλι αρχισες να μετρας τα τερφλοπς το εχασες τελειως.. δεν χρειαζεται αλλωστε ολο αυτο περι τεραφλοπ για να δωσει αξια στο γενικοτερο επιχειρημα σου.

Ειναι rdna3.5-4 το μηχανημα με οτι customιες εχει. Δεν μετριονται τα τεραφλοπς με τον τροπο που τα μετραγαμε παλαιοτερα..

Αλλο 16,7 τεραφλοπ σε rdna3-4 αλλο τεραφλοπ σε ενα rdna2 μηχανημα οπως το ΧΒΟΧ και το og PS5. Τα 33.5 τεραφλοπς που ελεγαν δεν ειναι ουτε ψεμμα αλλα ουτε αληθεια. 16,7 x 2 =33,5.. Δεν ειναι τυχαιο. Δεν ειναι οτι δεν ισχυει το 33.5.. ισχυει κανονικα. Απλα τα μετρανε υπο αλλη σκοπια πλεον καθως ειναι αλλο συστημα και ειναι πιο σωστο να πουν 16.7 tf σε rdna3-4. Επισης το εχουν πει πολλες φορες θα το ξαναπουμε, τα τεραφλοπ δεν χρησιμοποιουνται πλεον ως μετρο συγκρισης των δυνατοτητων ενος συστηματος. Ειναι πολλα που παιζουν ρολο.

Στα αληθεια ομως ρε συ Γιαννη πιστεψες εσυ οτι η ολη διαφορα ειναι 4 teraflop?? Μου κανει εντυπωση.. πιστεψες οτι θα κανεις overclock ενα xbox series x και ενταξει, να το το PS5 Pro? Σου ξαναλεω δεν χρειαζονται οι υπερβολες για να περασεις το μηνυμα σου, το οποιο σαφως και εχει βαση. Οχι ομως τωρα να τα ισοπεδωνουμε ολα..
    Σορυ Δημήτρη ειλικρινά δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με specs.
    Και αυτό το 16.5 που έγραψα το είδα τυχαία στον τίτλο ενός βίντεο που μου πέταξε στο you tube από το df σήμερα.
    Όπως και να έχει από όσα έγραψα το τελευταίο είναι που έχει σημασία .

Υποχρεώνομαι να απαντήσω σε ξεχωριστό μήνυμα γιατί κρασαρει η εφαρμογή και δε μπορώ να γράψω περεραιρω στο προηγούμενο .
    Ναι Δημήτρη εννοείται το πίστεψα και δεν νομίζω ότι είναι και παράλογο να το πιστέψει κανείς .
    Πιστεύω ξεκάθαρα ότι αφού ο ποντικός το τρώει το τυρί και έτσι να ήταν τίποτα δεν θα άλλαζε και πιστεύω ότι κάπως έτσι θα είναι το PS6 PRO.
    Αν εγώ σου έλεγα το 2016 ότι το PS5 Pro θα κάνει 800 δεν θα έχει disc drive και ούτε καν βάση για να στέκεται και ότι τελικά θα το αγοράσουμε θα γελούσατε για χρόνια .
    Το ίδιο πράγμα είναι πάνω κάτω με την (εσφαλμένη) διατύπωση μου.
    Επίσης οφείλω να ξεκαθαρίσω ότι σε όσα λέω τον εαυτό μου τον βάζω ΠΡΩΤΟ.
    Το λέω κάθε φορά αυτό αλλά σήμερα το ξέχασα .

Elite gonzalez's Avatar
    Name
    Κώστας

Παιδια η Σονυ παει με το "ρευμα" των καιρων. Αν το 2016 σου ελεγε καποιος οτι θα αγοραζε ο κοσμος consumer καρτες γραφικων που κοστιζουν 2000Ε+ θα γελουσαμε - και τελικα δεν πολυ γελασαμε οπως φανηκε.
    Οπως επισης, και καποια πολλα χρονια πριν, οτι θα υπαρχει κοσμος (και πολυς μαλιστα) που θα αγοραζει κινητα με 1200Ε+ επισης θα γελουσαμε.
    Παρολαυτα, για καποιο λογο ο κοσμος αγοραζει.

Και στην προκειμενη περιπτωση, που ο ανταγωνισμος στις κονσολες ειναι ψιλο ανυπαρκτος, ε δεν υπαρχουν και πολλες επιλογες.
    Επισης ακομα δεν ξερουμε πως θα παει, μπορει να αγοραστει απο μια πολυ μικρη μεριδα του κοινου και να παει "ακλαυτο". Θα δειξει.

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Giannis1979 View Post
    Υποχρεώνομαι να απαντήσω σε ξεχωριστό μήνυμα γιατί κρασαρει η εφαρμογή και δε μπορώ να γράψω περεραιρω στο προηγούμενο .
    Ναι Δημήτρη εννοείται το πίστεψα και δεν νομίζω ότι είναι και παράλογο να το πιστέψει κανείς .
    Πιστεύω ξεκάθαρα ότι αφού ο ποντικός το τρώει το τυρί και έτσι να ήταν τίποτα δεν θα άλλαζε και πιστεύω ότι κάπως έτσι θα είναι το PS6 PRO.
    Αν εγώ σου έλεγα το 2016 ότι το PS5 Pro θα κάνει 800 δεν θα έχει disc drive και ούτε καν βάση για να στέκεται και ότι τελικά θα το αγοράσουμε θα γελούσατε για χρόνια .
    Το ίδιο πράγμα είναι πάνω κάτω με την (εσφαλμένη) διατύπωση μου.
    Επίσης οφείλω να ξεκαθαρίσω ότι σε όσα λέω τον εαυτό μου τον βάζω ΠΡΩΤΟ.
    Το λέω κάθε φορά αυτό αλλά σήμερα το ξέχασα .

Γιαννη η ολη συγκριση με τεραφλοπ και ο τροπος που το παρουσιασες και το παρουσιαζεις με overclock κλπ ειναι ακυρη εντέως ρε συ. Σορρυ αλλα αυτο δεν σηκωνει καν συζητηση. Ολα τα αλλα δεκτα. Κατσε διαβασε δες. Αν δεν σε νοιαζει προφανως και δεκτο και σεβαστο αλλα οχι και να παραπληροφορουμε. Μεινε στο ζουμι της υποθεσης που οπως ειπα εχει κανονικη βαση.

21. The Following 2 Users Say Thank You to Valkyre For This Useful Post:

Giannis1979 (04-11-2024),gonzalez (04-11-2024)

Name
    Δημήτρης

Καποια μηχανηματα εχουν βγει ηδη στην αγορα και καποιοι ηδη εχουν αρχισει και ποσταρουν εικονες βιντεο.

Σημαντικες διαφορες αναφερονται στα Alan Wake 2, Dragon Age και καποιοι δοκιμασαν επισης ps5 games με unlocked framerates οπως το DMC5 και παρατηρουν σημαντικη αυξηση στο framerate.

Ολα αυτα βεβαια ειναι εντελως ερασιτεχνικα και μονο με αναλυση απο γνωστα μερη θα επιβεβαιωθουν.

23. The Following 3 Users Say Thank You to Valkyre For This Useful Post:

AlexandrosQV (05-11-2024),obione (05-11-2024),panos74gr (05-11-2024)

Name
    Δημήτρης

25. The Following 2 Users Say Thank You to Valkyre For This Useful Post:

panos74gr (05-11-2024)

PS4forums Addict panos74gr's Avatar
    PSN ID
    panos74gr
    Name
    Πάνος

το rebirth φαίνεται φανταστικό!

το dragon's dogma 2 εχει full elevated blacks ή είναι έτσι το παιχνίδι;