Page 23 of 23 FirstFirst ... 131920212223
Results 441 to 447 of 447

Thread: PlayStation 5 Pro - 07/11/2024 800 Euro (no disc/no stand included)

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Λοιπον παιδια εβαλα το Avatar και οκ νομιζω εδω εχει αρχισει και υπαρχει μια υπερβολη.. περιμενα να αντικρυσω μια αθλια κατασταση ομως η αληθεια ειναι οτι δεν ειναι με τιποτα ετσι τα πραγματα.

Επειδη το εχω παιξει πολυ το παιχνιδι και προσφατα μαλιστα επαιξα το πρωτο dlc μπορω με σιγουρια να πω τα εξης:

1) εχουν φυγει τελειως ολα τα fsr artifacts (και ναι υπηρχαν, οχι τοσο εντονα οσο στο Outlaws αλλα υπηρχαν πολυ και εκει). ιδίως στη βλαστηση και στο νερο.

2) τα σχολια που γραφονται online και το παρουσιαζουν σαν «αθλιο» ειναι πραγματικα η υπερβολη της υπερβολης. Επαιξα κοντα 2 ωρες κυριως κανοντας γυρω γυρω στο χαρτη. Την περισσοτερη ωρα το παιχνιδι δειχνει σοκαριστικα ομορφο, πολυ πολυ καθαρο και με ολα τα προτερηματα του quality mode. Σε καποιες συνθηκες φωτισμου ναι υπαρχει shimmering. Σε καποιες φασεις μαλιστα εντονο και ναι βγαζει ματι. Αλλα ημαρτον δεν ειναι και του πεταμου η φαση. Δεν εχει δηλαδη τα προβληματα του Survivor που σημεια της βλαστησης εξαφανιζονται και εμφανιζονται. Ή που εχει shimmering επι μονιμου βασεως.

Θελει δουλεια δεν αντιλεγω αλλα ειναι σε πολυ καλυτερη μοιρα απο το Outlaws το οποιο Outlaws ναι μεν δεν ειναι απο τα καλα δειγματα upgrade του Προ, παρολαυτα ειναι upgrade σε σχεση με το απλο.

Θεωρω οτι το Avatar την περισσοτερη ωρα δειχνει εξαιρετικο στο Προ. Σε καποια σημεια οπως το νερο και καποιες συνθηκες φωτισμου πασχει σιγουρα. Αλλα δεν ειναι το χαλι που καποιοι υποστηριζουν. Δε λεω οι απαιτησεις δικαιως πρεπει να ειναι τψηλες και καλα κανει ο κοσμος και παραπονιεται απλα το θεμα ειναι μην περναμε και στο αλλο επιπεδο που το ξεσκιζουμε στην υπερβολη.

Name
    Δημήτρης

Εδω δεν εχουμε PSSR αλλα TSR οπως στο PS5. Η αναλυση ειναι ψηλοτερη στο Προ ομως το μεγαλο ατου ειναι οτι προσθεσανε στο Προ hardware raytracing το οποιο για online παιχνιδι εμενα μου ακουγεται εντυπωσιακο. Οι διαφορες φαινονται στο βιντεο.

3. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

panos74gr (30-11-2024)

PS4forums Addict panos74gr's Avatar
    PSN ID
    panos74gr
    Name
    Πάνος

Quote Originally Posted by Valkyre View Post

Θεωρω οτι το Avatar την περισσοτερη ωρα δειχνει εξαιρετικο στο Προ. Σε καποια σημεια οπως το νερο και καποιες συνθηκες φωτισμου πασχει σιγουρα. Αλλα δεν ειναι το χαλι που καποιοι υποστηριζουν. Δε λεω οι απαιτησεις δικαιως πρεπει να ειναι τψηλες και καλα κανει ο κοσμος και παραπονιεται απλα το θεμα ειναι μην περναμε και στο αλλο επιπεδο που το ξεσκιζουμε στην υπερβολη.
    Πολύ χαίρομαι! Είναι το επόμενο παιχνίδι που θέλω να πιάσω!

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by panos74gr View Post
    Πολύ χαίρομαι! Είναι το επόμενο παιχνίδι που θέλω να πιάσω!
    Να σημειωσω οπως ειπα και στο ποστ μου οτι υπαρχει shimmering ετσι; Αλλα μονο σε συγκεκριμενες συνθηκες φωτισμου. Και καποιες φορες φαινεται εντονο. Αλλα οχι σαν Jedi Survivor που ειναι broken τελειως ολη την ωρα. Ουτε καν.

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Δημήτρη έχεις δοκιμάσει το RE4 σε VR με το pro? Αναφέρουν οτι υπάρχει μια κάποια διαφορά στην ανάλυση.
    .

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by PDS View Post
    Δημήτρη έχεις δοκιμάσει το RE4 σε VR με το pro? Αναφέρουν οτι υπάρχει μια κάποια διαφορά στην ανάλυση.
    Δεν το εχω δοκιμασει οχι.

Μπορω να το δοκιμασω, το εχω installed. Το κακο ειναι οτι δεν εχω reference point προσφατο για το πως ηταν πριν καθως εχει περασει πολυς καιρος που το ειδα τελευταια φορα σε VR. Οποτε πολυ φοβαμαι πως οτι και να δω θα επηρεαστει πολυ απο "placebo effect". Αμα προλαβω θα το βαλω και θα σου πω με το χερι στην καρδια.

Παντως δοκιμασα το flat RE4 upgrade και ειναι παρα πολυ καλο upgrade, δεν ξερω καν αν ειναι PSSR ή οχι, ειναι πεντακαθαρο και τρεχει τα παντα στο φουλ (αναλυση, RΤ Κλπ) χωρις κανενα απολυτως προβλημα.

8. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

PDS (03-12-2024)

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by PDS View Post
    Βαγγελη μολις δοκιμασα το RE4 στο PSVR2. Δεν μπορω να πω οτι ειδα καποια ιδιαιτερη διαφορα αλλα οπως ειπα εχει περασει καιρος. Καθαρο μου φανηκε, αλλα καθαρο το θυμαμαι επισης. Νομιζω δεν πρεπει να εχει γινει κατι. Φανταζομαι θα το ελεγαν κιολας οι ιδιοι στα patch nites?

Page 23 of 23 FirstFirst ... 131920212223

Bookmarks

Bookmarks